2022-05-24
💖J.moon (旺角)✨旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心4樓10-11號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️其實呢個標題除咗月亮之外其他完全唔關事,唔好幻想呢度有美少女戰士🤣只有一個唔知醜嘅美少女💁🏻♀️餐廳充滿咗好多好多好多個月球,除咗天花板咗好多唔同嘅波波燈做裝飾之外,每一台都會有職員安排一個小月球燈同你一齊食飯🤭-Parma Ham Salad With Balsamic Vinegar Dressing🥗 $68Parma Ham鹹鹼香香之餘仲有好多片,配埋沙律菜同埋果醋,成個感覺超開胃同埋超Flash🌿全彩來講都算係一個唔錯嘅選擇因為佢都幾大兜🫶🏻😋-All Day Breakfast🥙 $88呢個全日早餐材料非常豐富喎,可以稱得上係滿盤,由於材料短缺嘅原因所以職員幫我哋換咗薄餅仔,我覺得薄餅仔陪埋煙三文魚味道超級好食😋滑溜嘅炒蛋好香牛油味🍳旁邊仲有肉汁滿滿嘅肉腸同埋香脆可口嘅小薯餅🥔唔會太過油膩👍🏻-Grilled Cod Fish Crackers🐟 $68呢個炸魚片其實幾特別㗎,因為本身唔知係咩嚟嘅🤣食落去唔算太硬幾有𡁻口,切成薄片沾少許沙律醬,
💖J.moon (旺角)
-All Day Breakfast🥙 $88
呢個炸魚片其實幾特別㗎,因為本身唔知係咩嚟嘅🤣食落去唔算太硬幾有𡁻口,切成薄片沾少許沙律醬,作為小食好快就食晒
-Calamri With Honey Yuzu Sauce🦑 $72
炸魷魚圈外表金黃色,炸得香脆,正宗外脆內軟,中間嘅魷魚有些少煙韌口感,唔會太難咬開😋配搭埋酸甜嘅柚子汁,我認為配呢個蜜糖柚子汁比配沙律醬更加好💁🏻♀️
-Sagitta🧌 $57
哈哈😆好似土著咁。個杯已經好特別好得意。杯中有提子、青檸、芒果混制而成😍初頭飲嘅時候覺得酸味太重後來我哋加埋杯上嘅西柚落去可以中和返杯中嘅酸度‼️大家記得攞返少少柚子汁同埋要攪勻,咁就唔會太酸㗎啦,成杯飲品令我覺得好開胃,追住飲😚
-Lyra🕊 $58
呢隻杯太過可愛了,係一隻深紫色嘅小雀仔,柚子汁再加埋蘋果汁🍹味道偏甜同埋有少許酸味一樣都係好清新好開胃嘅飲品😍最緊要係佢打卡一流😉
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩