2022-01-28 239 瀏覽
一啖都咬唔哂既漢堡包🍔講緊嘅係位於九龍灣嘅「Hong Kong Burger 🍔」呢間小店每日都有不同嘅漢堡包俾大家選擇!除咗牛肉🐮之外仲有魚蝦及一啲特別嘅配搭選擇架🙌🍤千島醬招牌手打炸蝦餅芝士漢堡🍔漢堡飽身夠軟身🍔蝦餅真心超厚而且蝦肉彈牙結實😎中間部分仲特別隱藏一隻全蝦🍤與配料甜甜圈菠蘿🍍及芝士增加口感😋🐮 HKER巨人爆汁煙肉牛肉芝士漢堡🍔吖得巨人真係唔係講笑😬 連個朋友都話一睇就知大舊到一啖都咬唔到底😂要分開兩層食🤪牛肉兩大塊好juicy😊口感好好唔會太咸或者煎得太乾身睇得出係落足料架😍配料仲有芝士🧀及煙肉😋食到我個朋友飽晒😂🥔盒仔炸薯條薯條好酥脆🍟醬汁選擇都有8款選擇🙌而我就選左最喜歡的黑松露及蜜糖芥末醬🥰炸魷魚鬚🦑炸魷魚鬚相當香口又脆😉肉質實肉有咬口😋外面炸漿又唔會好厚👍🍄自家製杯裝忌廉蘑菇湯特色杯裝忌廉蘑菇湯佢唔會太稀😉而且明顯食到粒粒蘑菇仲有狗羅埋面頭既煙肉乾幾好飲啊😍
一啖都咬唔哂既漢堡包🍔講緊嘅係位於九龍灣嘅
「Hong Kong Burger 🍔」

🍤千島醬招牌手打炸蝦餅芝士漢堡🍔

🐮 HKER巨人爆汁煙肉牛肉芝士漢堡🍔