3 scoops Gelato $80w/ Matcha, Pistachio, Egg tart & Hong Kong Milk Tea🫖本身冇叫egg tart但店員太忙俾錯咗 好彩後尾有補返Matcha俾我哋 變咗有四大球食ʕ•ᴥ•ʔ 首先🍵食落幾香滑有淡淡抹茶味 而且唔會太甜 但茶控表示茶味可以更重💚 至於開心果可以話係必食之一✨ 食落超香濃超軟滑 同係澳洲食既味道一樣 非常出色🥰 香港限定既蛋撻同奶茶味 個人鐘意奶茶多啲😚 講咗麻麻既蛋撻先🥧 口味上黎講都算創新幾特別 食落都幾重蛋香 仲加咗一片片既焦糖酥皮 講真第一啖係有被impressed到的 但食多兩啖就覺得好膩好滯同埋甜度頗高 始終蛋撻唔係我杯茶🥺 主角奶茶用咗本地既black tea☕️ 食落幾香茶味 加上奶同茶既比例唔錯 每啖都食到奶香同茶味 加上質地好細滑😋 甜度比想像中低 係可以接受既範圍 值得一試🥳評分: 8/10🌟————————————————————————Messina (中環)中環砵典乍街37-43號嘉寶商業大廈地舖
3 scoops Gelato $80
評分: 8/10🌟
————————————————————————
Messina (中環)
中環砵典乍街37-43號嘉寶商業大廈地舖
3 scoops Gelato
2021-10-16
10 分鐘 (堂食)
3 scoops Gelato