2017-07-13
今日同成班同學係wish bar book左張檯挽,本身就唸住齋飲酒姐,諗唔到果度仲有得bbq!於是就同成班同學傾完就決定咗要燒埋野食,一個人都係加多幾十蚊姐。老闆娘就仲好人,見到我地人多就比埋間房我地,果度既員工都好nice好好人。野食方面都好齊全,肉類就有;(雞亦,豬扒!雞扒,牛扒,羊肉粒等等)跟住仲送埋海鮮添,有:(生蠔,秋刀魚,多春魚之類)至於環境方面既話,就仲特別,有個大露台,容納50-60人不是問題,飲完酒可以坐喺露台吹吹風,好舒服好relax。一邊同fd吹水,一邊bbq,吹完水食完野就入翻房,溝女既溝女,飲酒既飲酒,k歌既k歌,仲有得掉鏢添!最後玩到有d人唔肯走,哈哈,講起都唔好意思,玩到人地收工都話要玩多陣,不過好彩人地唔介意,仲走黎同我地玩埋一份添!ps(果度既員工都好玩得好nice!)總結啦:尼度我地會再黎!有d咩活動我地都傾過會繼續喺度搞,如果齋飲酒既我亦都會黎尼度,原因就喺度有招呼,環境乾淨整齊,想同間吧既員工點劈都得!!諗起都興奮!!