2019-10-16 306 瀏覽
同老公結婚週年,放低左個女去行街,行完街決定揾返間酒吧談談情說說愛。俾我地係尖沙咀發現左有一間集多功能於一身既酒吧😍點解甘講?鬧市中有燒烤?有得睇夜景?但又同時有齊酒吧既卡拉ok,掟標?唔呃你bo,Wish BBq bar真係有齊晒!!我地行到好攰,所以冇自己燒,不過店員都好好,話可以幫我地燒,所以我地每一串串燒都叫左一串試下。燒到出黎熱辣辣,加上蜜糖食到好滋味😋😋😋牛肉.雞肉.豬頸肉.雞翼.墨魚丸.貢丸.龍蝦丸.牛丸.魚蛋.腸仔.紅腸.燒賣😋😋😋墨魚丸 爽口 老公都讚👍🏻👍🏻豬頸肉 厚切得黎爽口👍🏻👍🏻牛肉 唔會太老, 食落去仲有少少juicy感覺👍🏻👍🏻雞肉 嫩滑, 不過味道濃一點會比較好👍🏻👍🏻雞翼 單骨方便食,燒起上嚟又唔怕入面會唔熟👍🏻👍🏻除咗串燒,佢哋仲有一系列嘅西餐。扒。意粉。白松露炸薯條。 我地二隻餓鬼就試左蒜香茄汁大蝦🍤燴意大利麵。開頭以為只係普通意粉,對佢冇乜期望,但係又出奇地好食喎。 超香濃蕃茄酸酸甜甜好開胃,加上約四隻爽口大蝦🍤。黎到酒吧當然唔少得飲品啦,我地叫左一杯fruit punch 同 cocktail Nothing 。呢度環境令人放鬆,如果而家開始秋
俾我地係尖沙咀發現左有一間集多功能於一身既酒吧😍
唔呃你bo,Wish BBq bar真係有齊晒!!

墨魚丸 爽口 老公都讚👍🏻👍🏻
豬頸肉 厚切得黎爽口👍🏻👍🏻
牛肉 唔會太老, 食落去仲有少少juicy感覺👍🏻👍🏻
雞肉 嫩滑, 不過味道濃一點會比較好👍🏻👍🏻
雞翼 單骨方便食,燒起上嚟又唔怕入面會唔熟👍🏻👍🏻

除咗串燒,佢哋仲有一系列嘅西餐。扒。意粉。白松露炸薯條。

呢度環境令人放鬆,如果而家開始秋涼仲可以坐喺酒吧外面半露天既露台,坐係度食下野傾傾計咁就過咗幾個鐘

不過我地都決定左黎緊生日要係呢度包個vip room 搞個生日party,黎個真正任飲任食BBQ。問過平日15人起,假日就20人。如果多人仲可以包廳或者包場添。
店員仲告知,原來可以預訂海鮮拼盤,都係$40/份咋,虎蝦1隻,青口3件,生蠔2隻,扇貝1隻,秋刀魚1。抵食到暈@@

**啱啱睇到佢地新推出左Happy Hour 2小時任飲,$138位咋,提前預訂再有送佐酒小食,有興趣就WhatsApp佢地啦**
宵夜
慶祝紀念
紀念日
推介好飲好食燒烤酒吧!係酒吧食串燒都係第一次,而且仲要係有專人即叫即燒。唔需要自己慢慢喺爐邊等就有得食啱晒懶人!啲丸呀腸食得出絕對唔係佳寶貨色。肉類串燒有驚喜,特別係豬頸肉,又冧滑又爽口,一啖一舊岩岩好。雞翼估唔到係單骨雞翼,方便食,唔洗用手。碟意粉食得出係用咗大蝦既蝦膏黎做個汁醬。令到食每啖都有蝦嘅鮮甜味。而且份量好大碟要兩個人先食得晒。另外環境方面有音樂聽環境又舒服又有戶內同戶外方便客人談心,簡直性價比十足!
2019-10-13 155 瀏覽
前排係尖沙咀想chill 下但又肚餓,就去左試下間bbq bar& restaurant🤭🔺蒜香茄汁大蝦燴意粉🦐蝦方面有3-4隻,隻隻都都係正常食用size,吾係出邊既bb蝦,蝦既鮮味非常突出 ,蝦殼已經幫你剝埋,非常體貼🥰 另外蝦頭都拆左出黎一齊煮,令成個意粉都充滿住鮮蝦味,味道偏少鹹,簡直係重口味既人士既必點之選👍🏻🔺串燒Set🍢串燒方面 每串都會食到有炭香既味 但係完全吾會燒到黑曬 加上每串肉腌製過 所以好入味 又加左蜜糖 甜甜地 火侯控制得岩岩好 要特別一提既係豬頸肉串 非常嫩滑叫左杯nothing (哈蜜瓜味)& sex on the beach , 好juicy易入口,唔係好飲得既人都可以一試💕

🔺蒜香茄汁大蝦燴意粉🦐

🔺串燒Set🍢

2019-09-26
2019-10-12 135 瀏覽
友人就帶左小編去尖沙咀,有一間有得單叫串燒同任食串燒既bar,今晚就去試下燒賣🍡 $14墨魚丸🍡 $18貢丸🍡 $18龍蝦丸🍡 $18牛丸🍡 $18單骨燒雞翼🍡 $25雞肉串🍡 $25牛肉串🍡 $25豬頸肉串🍡 $25串燒之中我最仲意豬頸肉串比較厚身,食落好有肉汁,仲肥美又爽口蒜香茄汁大蝦少炒意大利面🍝 $108甜甜酸酸既茄汁十分開胃同濃味,意粉都煮到入哂味,再加上新鮮大蝦,好彈牙一上到台就好吸晴一入口既酒味不濃,仲帶少少甜甜,不過個人就覺得有d藥水味,唔太岩小編呢個fruit punch就岩哂唔飲酒既人飲落酸酸甜甜,好開胃呀餐牌

燒賣🍡 $14
雞肉串🍡 $25
牛肉串🍡 $25
豬頸肉串🍡 $25

串燒之中我最仲意豬頸肉串

比較厚身,食落好有肉汁,仲肥美又爽口

蒜香茄汁大蝦少炒意大利面🍝 $108
甜甜酸酸既茄汁十分開胃同濃味,意粉都煮到入哂味
,再加上新鮮大蝦,好彈牙

茄汁大蝦炒意大利粉

一上到台就好吸晴

Blue dream

呢個fruit punch就岩哂唔飲酒既人

飲落酸酸甜甜,好開胃呀

Fruits Punch

餐牌

茄汁大蝦炒意大利粉
2019-10-10 76 瀏覽
行到邊食到邊~尖沙咀-朋友帶我來一間可以看到尖東夜景的BBQ Bar. 坐在裏面是一間可以唱卡啦OK酒吧.坐在露天便是燒烤或吃串燒談天說地的好地方。-我與朋友最後決定坐在戶外一邊欣賞市區夜景,感受著秋風,吃著串燒把酒談歡。-HK$25蜜汁雞翼~甜甜又入味的單骨雞翼,方便客人進食。HK$25雞肉串~雞皮剛好燒到脆香,咬一口已經肉汁瀉出來,配上自家制的辣辣花生醬,簡直刺激官感;HK$25牛肉串~濃濃的黑椒配上嫩滑的牛肉好惹味HK$25豬頸肉串~爽口彈牙又多汁。-HK$14燒賣~朋友喜歡吃燒賣便點了一串試試。廚師搽上大量蜜糖我❤️。-HK$18墨魚丸/貢丸/龍蝦丸/牛丸/魚蛋~份量足,烤至剛剛👍🏻👍🏻。 -HK$108蒜香茄汁大蝦燴意大利面~廚師在煎大蝦的時候已經聞到香噴噴的蝦味道😆酸酸甜甜的茄汁再配上新鮮又彈牙的🦐😋。-HK$98Blue Dream~特別的Cocktail,適合女生喝☺️-室內環境-🍢:Wish BBQ Bar📮:尖沙咀漆咸道南33-35號嘉芙中心4樓
行到邊食到邊~尖沙咀

我與朋友最後決定坐在戶外一邊欣賞市區夜景,
感受著秋風,吃著串燒把酒談歡。

HK$25蜜汁雞翼~甜甜又入味的單骨雞翼,方便客人進食。
HK$25牛肉串~濃濃的黑椒配上嫩滑的牛肉好惹味

HK$25豬頸肉串~爽口彈牙又多汁。
酸酸甜甜的茄汁再配上新鮮又彈牙的🦐😋。
蒜香茄汁大蝦意粉

-室內環境

🍢:Wish BBQ Bar
📮:尖沙咀漆咸道南33-35號嘉芙中心4樓
2019-10-03
  • 蒜香茄汁大蝦意粉
有負能量,其實點都要搵方法舒緩發洩下既~其中一個方法就緊係去食嘢、去chill下啦🍹朋友帶左我嚟呢到Wish BBQ Bar,有得食下BBQ同時又可以飲cocktail,環境氣氛輕鬆,位置寬闊,幾relax架~好似我呢啲懶人咁,想食串燒又唔想熱住自己燒,佢地會幫你燒埋,非常好服務👍🏻另外我叫左杯 Blue Dream ✨淨係睇個樣就已經覺得杯嘢好正,因為真係太令啦💧飲落去幾易入口,如果你同我一樣唔太飲得太濃酒味既話,大家可以試下呢杯呀~食左幾串串燒之後,仲未夠飽,就叫多左蒜香茄汁大蝦燴意粉,估唔到味道又唔錯喎!如果你想同一班朋友嚟慶祝生日飲吓食下嘢呢到真係唔錯架,佢地有得book房,有得掟鏢唱k,而且私人度高。又或者想同朋友傾下計,呢到坐得舒服又唔會有人擾騷搭訕,非常舒適!
Blue  Dream

2019-10-01 112 瀏覽
今日放工同朋友去咗Wish BBQ Bar happy hour,見到佢哋有串燒推介,咁我哋每款叫咗一串,再叫咗茄汁芝士大蝦意大利粉,另外叫咗一杯fruit punch同埋cocktail blue dreams。先講兩杯飲品fruit punch就甜甜地,有各種生果味好fresh,至於blue dreams就酸酸甜甜,味道好啱夏天飲。 串燒每樣都好有水準,唔會話太燶唔會話太乾,就算啲丸都好juicy。燒賣有蜜糖甜甜地,正。另外佢提供埋秘製辣汁,真係好正,好特別。鍾意食辣嘅朋友啱晒,另外個茄汁芝士大蝦意大利粉就好多蕃茄醬撈埋入面,同埋食得出係有啲鮮蕃茄粒喺入面,至於大蝦四隻全部都新鮮爽口彈牙。最後想講個環境,入面十分乾淨,枱凳全部都十分清潔,而且環境好relax最啱約埋朋友嚟happy hour同飲嘢傾偈,而且要同大家講呢度有一個大露台係畀大家可以book場bbq。個環境係直望到尖東,好難得搵到一個咁方便嘅地方可以做到bbq又食物有保證。
2019-09-30
2019-10-01 91 瀏覽
今日與朋友在尖沙咀聚會,這間餐廳交通方便在麼地道噴水池對面 我哋點了一些串燒 很推薦豬頸肉有肉汁爽口 價錢也不貴 25蚊一串 丸類串燒都很有質數 不是一些低質丸 一律丸類18蚊一串 同時點了2杯雜莓汁 本來也很怕似藥水味道 但是都覺得味道清甜很清新 同時店員哥哥推介一個茄汁鮮蝦意粉 蝦爽口 蝦頭分開處理 蝦頭竟然有膏 食得出是新鮮貨 下次再去想試試佢既松露薯條和鬧市中bbq
豬頸肉雞肉串燒
茄汁鮮蝦意少
2019-09-30
豬頸肉雞肉串燒
  • 豬頸肉串燒
2019-10-01 76 瀏覽
放工約朋友到尖沙咀,發覺尖沙咀名店多外、食店越開更多,尖東那邊也有不少樓上舖,今次就來到這裡。室內可以輕鬆地暢飲、暢談,唱歌,掟飛標,悠閒聚下。室外可以燒烤,乾淨企理,唱下風好舒服燒賣、紅腸、魚蛋燒得香,雞翼一開二,燒得香軟,豬頸肉爽滑,送酒一流蝦大隻,爽口彈牙,大廚已細心去除蝦殼,啖啖肉更滋味,意粉彈牙爽滑,蕃茄味香濃海鮮鮮美,生蠔鮮美有蒜香;青口鮮美帆立貝有黑椒香;蝦肉爽口彈牙;秋刀魚鹹香,少調味料已帶出鮮飲住野掟標是指定動作吧

室內可以輕鬆地暢飲、暢談,唱歌,掟飛標,悠閒聚下。

室外可以燒烤,乾淨企理,唱下風好舒服

燒賣、紅腸、魚蛋燒得香,
雞翼一開二,燒得香軟,
豬頸肉爽滑,送酒一流

海鮮鮮美,

少調味料已帶出鮮

飲住野掟標是指定動作吧

2019-09-28
2019-10-01 80 瀏覽
今日在尖沙咀逛過一整日街,發覺尖沙咀原來名店多、食店更多,今次朋友提議到嘉芙大廈搵食,就來到這裡。室內可以輕鬆地暢飲、暢談,唱歌,掟飛標;室外可以燒烤,乾淨企理蝦大隻,爽口彈牙,大廚已細心去除蝦殼,啖啖肉更滋味,意粉彈牙爽滑,蕃茄味香濃Sex on the beach 是我最愛cocktail 之一,甜味易入口香腸、紅腸、魚蛋燒得香,雞翼一開二,燒得香軟,豬頸肉爽滑,送酒一流海鮮鮮美,生蠔鮮美有蒜香;帆立貝有黑椒香;蝦肉爽口彈牙;秋刀魚鹹香,少調味料已帶出鮮掟槍是指定動作吧

海鮮鮮美,
少調味料已帶出鮮

掟槍是指定動作吧
2019-09-28
2019-09-28 79 瀏覽
#cassiegotst-同朋友飲野大家多數會去邊頭?瘦編就會揀尖沙咀,因為交通方便。今日瘦編就同朋友去左尖沙咀一間Bar Happy Hour!佢嘅位置比較接近尖東麼地道,Bar有得選擇坐出面露台,雖然唔係海景,但係秋冬天坐下出面都幾舒服嫁。💕-食物方面,我地主要試左串燒同海鮮。串燒推介一定要叫豬頸肉($25/串),好好食好多肉汁好爽口。另外豬肉($25/串)、墨魚丸($18/串)同燒賣($14/串)我都好鐘意。墨魚丸高質,唔會好似街邊個啲食落去好粉。粉賣燒完個皮都好脆。😍-海鮮方面,秋刀魚本身會比較多骨,但係$28一份都算抵食,條魚都多肉食。另外韓國半殻蠔($58/份)幾好食,好鮮甜,但半殻帆立貝($58/份)就烤得比較乾身,無咁乾就好。餐廳仲有提供唔同嘅酒精飲品同Shisha,大家都可以試下嫁!🙈-味道評分▶️🌕🌕🌕🌗🌑(3.5)抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌗🌑(3.5)回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)-➡️Wish Bar BBQ (尖沙咀)📍尖沙咀漆咸道南53至55號嘉芙中心4樓-
#cassiegotst
味道評分▶️🌕🌕🌕🌗🌑(3.5)
抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌗🌑(3.5)
回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️Wish Bar BBQ (尖沙咀)
📍尖沙咀漆咸道南53至55號嘉芙中心4樓
2019-09-27 83 瀏覽
一家人黎到尖咀行街揾嘢食,見到呢間寫住BBQ已經好想食,帶住個豆丁上到去原來係Bar黎,膽粗粗問一問:小朋友入唔入得啊?點知個哥哥勁好人話: 歡迎啊!哈哈,無唸過可以同埋個仔去Bar入到去,其實環境都幾舒適,最喜歡係可以望到個夜境view!我地叫左一推串燒同一碟茄汁大蝦意粉!串燒看似普通,但原來味道剛剛好啊!最好食係雞翼,雞肉串同牛肉。雞翼加左黑芝麻,好香口。雞肉同牛肉雖然燒過,但唔會乾口仲軟身多汁。最最最意外係碟大蝦意粉,無唸過噤好食!茄汁味十足,又唔會太水汪汪!仔仔都好鐘意食!仔仔同店內哥哥玩得好開心,食物又好食,環境都舒適!整體,我比滿分㗎
點知個哥哥勁好人話: 歡迎啊!
哈哈,無唸過可以同埋個仔去Bar

入到去,其實環境都幾舒適,最喜歡係可以望到個夜境view!

2019-09-26
2019-09-26 58 瀏覽
早幾日與朋友相約收工後聊天放鬆下🍹,於是我們就網上搵左呢間樓上吧(Wish),因為地理環境位置都方便👍🏻,而且仲有不小好評🙈所以我地好快就決定咗揀呢間🤪到了當日我地跟住GPS提供嘅路線一啲都唔難搵🥳係位於尖沙咀漆咸道南嘉芙中心4樓😊當到了門口既時候,望入去場內同平時酒吧嘅感覺差不多,但空間比較闊落,另外仲有露天bbq所以成個感覺氣氛即刻提升咗,而服務員也很快過來帶我們入座。當點餐時,服務員很有禮貌想問我地需要食咩,由於我們主要打算聊天談心,於是點了他們今期主打串燒,仲加咗個茄汁大蝦會意大利麵而飲品方面,由於我哋對酒不太熟悉既關係,所以服務員資詢左我哋鍾意甜甜的味道後,幫我們發板🙈 好有心啊~當食物來到一刻,看似普通BBQ串燒,沒想到味道同口感剛剛好,而意大利麵更令我們出乎意料,冇想過一間酒吧可以出高水準的西餐下次會再去試其他🧡

下次會再去試其他🧡
Nothing  &  Sex  on  the  beach
蒜香茄汁大蝦燴意大利麵
串燒
2019-09-25
蒜香茄汁大蝦燴意大利麵
串燒
<WISH BBQ BAR & Restaurant >香港BBQ既地方都算多,但係喺鬧市裏面燒嘢食你試過未呢?尖沙咀WISH BBQ Bar & Restaurant 全新裝修全新班底連尖東醉人夜景露台配特色燒烤,仲有唱埋卡拉OK添!完完全全符合晒鍾意燒嘢食同唱K嘅我。任飲+任食BBQ平日 ($288起/位)假日 ($320起/位)*每位顧客可預訂海鮮拼盤($40/份):虎蝦1隻,青口3件,生蠔2隻,扇貝1隻,秋刀魚1條 如果比較懶嘅你,可以選擇WISH BBQ BAR & Restaurant 最近推出全新嘅Restaurant Menu,有串燒, 海鮮拼盤、牛扒、意大利麵等。而我今次係職員嘅介紹吓揀咗幾款菜式,等vanvan喺度同大家介紹一下。必試串燒!雞肉串 豬頸肉串 日本北海道秋刀魚全部串燒都係即叫即燒,款式選擇有燒賣、 龍蝦丸,、牛丸、蜜汁雞翼,、牛肉、豬頸肉等。今次主要食咗肉類同海鮮類串燒,有雞肉串($25 /串),牛肉串($25 /串),豬頸肉串($25 /串), 日本北海道秋刀魚( $28/條),韓國半殼蠔($58/ 5隻),韓國半殼帆立貝($58/
<WISH BBQ BAR & Restaurant >

任飲+任食BBQ
平日 ($288起/位)假日 ($320起/位)

必試串燒!雞肉串 豬頸肉串 日本北海道秋刀魚
全部串燒都係即叫即燒,款式選擇有燒賣、 龍蝦丸,、牛丸、蜜汁雞翼,、牛肉、豬頸肉等。今次主要食咗肉類同海鮮類串燒,有雞肉串($25 /串),牛肉串($25 /串),豬頸肉串($25 /串), 日本北海道秋刀魚( $28/條),韓國半殼蠔($58/ 5隻),韓國半殼帆立貝($58/ 5隻)。特別要推薦既係雞肉串,豬頸肉串同日本北海道秋刀魚。佢依度既雞肉好厚身,雞肉嘅表面會有啲香脆,口感真係令我意想不到!超嫩滑 !真係會令人一食就上癮!而依度嘅豬頸肉比較特別,佢係一粒粒, 所以一食落口就會更加感受到油脂嘅豐富,肉味更加濃郁。我平時對秋刀魚不大興趣,因為之前食秋刀魚嘅時候都會覺得有一啲苦味,而依度嘅秋刀魚應該係清洗得夠乾淨,所以食落去嘅時候完全冇咗苦味。唔好睇佢好似黑蚊蚊咁呀,其實燒得好香,魚肉亦都係油脂豐富,口感軟嫩,爭啲我幾乎自己食晒成條!

「蒜香茄汁大蝦燴意大利麵」($108/ 碟) 賣相幾好,有四隻大蝦。蒜香帶出咗大蝦嘅鮮味,意大利麵食到蒜香同蕃茄味,軟硬度啱啱好。唔好睇佢好似好細碟咁呀,直頭係三四個人嘅份量,兩個人食嘅話真係會大叫: 媽媽我不行了。

講明係BAR,食飽飯梗係要飲番杯
我分別點左一杯Mocktail同Cocktail「Fruit Punch」($68/ 杯)同「Sex On The Beach」($98/ 杯)。Fruit Punch味道比較香甜,口感好清新。Sex On The Beach酒精味比平時嘅濃,顏色同個名真係絕配,夠熱情火辣。

WISH BBQ BAR & Restaurant
地址:尖沙咀漆咸道南嘉芙中心4樓
2019-09-24
2019-09-25 1644 瀏覽
友人難得回香港, 雖然行色匆匆但也能抽空相見, 當然要找個舒適的地方飲飲食食聚一聚啦!Wish BBQ Bar位於尖沙咀嘉芙中心4樓, 就在尖沙咀噴水池附近, 友人也能輕鬆到達,地理位置不錯。 典型的酒吧裝潢, 音樂加上幽暗燈光令人即時進入放鬆狀態。酒吧外是半露天範圍, 供應任飲任食BBQ, 我倆人太少BBQ還是留待下次吧。 點了杯冰涼香甜的Fruit punch, 趁著沒人BBQ在外面邊聊邊喝邊看夜景, 配上微涼的晚風, 非常舒適。不吃BBQ也有串燒餐點供應不怕餓著, 單點無酒精飲料也才$30左右, 價格親民, 誰說去酒吧一定高消費的?點了數款串燒過過口癮, 豬頸肉 - 厚切仍然燒得爽口,我的最愛 牛肉 - 啖啖肉火候剛好,還能保持一點肉汁 雞肉 – 切成小塊方便吃,肉質好嫩滑 蜜汁雞翼 - 單骨雞翼女生吃起來也不失儀態,外皮焦脆,醃料入味 香菇貢丸 - 入口彈牙,烤時還抹上蜜汁,好有BBQ風味白酒海鮮燴義大利麵作主食, 分量不少而且擺盤精緻, 海鮮圍繞著堆成花的意粉, 友人也忍不住相機食先。 大蝦、青口、帆立貝略微炙烤充滿香氣, 白
友人難得回香港,
雖然行色匆匆但也能抽空相見,
當然要找個舒適的地方飲飲食食聚一聚啦!
Wish BBQ Bar位於尖沙咀嘉芙中心4樓,
就在尖沙咀噴水池附近,
友人也能輕鬆到達,地理位置不錯。
典型的酒吧裝潢,
音樂加上幽暗燈光令人即時進入放鬆狀態。
酒吧外是半露天範圍,
供應任飲任食BBQ,
我倆人太少BBQ還是留待下次吧。
點了杯冰涼香甜的Fruit punch,
趁著沒人BBQ在外面邊聊邊喝邊看夜景,
配上微涼的晚風,
非常舒適。
不吃BBQ也有串燒餐點供應不怕餓著,
單點無酒精飲料也才$30左右,
價格親民,
誰說去酒吧一定高消費的?
點了數款串燒過過口癮,
豬頸肉 - 厚切仍然燒得爽口,我的最愛
牛肉 - 啖啖肉火候剛好,還能保持一點肉汁
雞肉 – 切成小塊方便吃,肉質好嫩滑
香菇貢丸 - 入口彈牙,烤時還抹上蜜汁,好有BBQ風味
白酒海鮮燴義大利麵作主食,
分量不少而且擺盤精緻,
海鮮圍繞著堆成花的意粉,
友人也忍不住相機食先。
大蝦、青口、帆立貝略微炙烤充滿香氣,
白酒汁意粉味道較清淡,
正好調和一下吃罷串燒的味蕾,
滿足!

邊吃邊聊不覺時光飛逝,
也許是舒適的氛圍令人樂而忘返,
下次再回港時一起來BBQ嚕!
2019-09-19
  • 白酒海鮮燴義大利麵