2025-07-02 579 瀏覽
🎉尖沙咀新開幕嘅手工意粉薄餅西餐廳!😍 其實Up A Notch之前喺旺角已經出名高質手工意粉同薄餅🔥,依家搬咗去尖沙咀,環境走工業風,帶點摩登型格feel!🖤 牆壁上嘅LED燈壁畫超有氣氛🌌,仲有唔同設計嘅Bearbrick裝飾點綴🐻影相打卡絕對係IGable📸✨!佢哋嘅手工薄餅同意大利粉全部人手製作,質素高,想食正宗意式滋味,呢度係不二之選!😋🍴♡黑魚籽和牛他他 (原味) ❥前菜一上檯即刻搶眼!😍 和牛刺身切成一粒粒細丁,入口嫩滑,有原味同花椒口味兩個選擇🌶️,我哋試咗原味,配上蛋黃醬、乾蔥同黑魚籽,鹹香同嫩肉嘅口感好夾!😋 仲有香脆多士一齊食,口感更豐富,食完真想再encore!♡牛油果蟹肉他他 ❥清新又健康嘅前菜!牛油果creamy嘅質感同鮮甜蟹肉好match🦀,仲有蕃茄粒同藜麥點綴,酸酸甜甜好開胃。♡洋腸派對薄餅 ❥薄餅控嘅福音!🙌 薄批底烤得香脆,聖馬爾扎蕃茄醬酸甜開胃🍅,鋪滿莫扎瑞拉芝士、豬肉腸、辣肉腸同莎樂美腸,微辣惹味,每啖都係肉食愛好者嘅天堂!♡泡菜辣味雞肉薄餅 ❥韓式風味薄餅好有驚喜!😍 薄批底依然脆卜卜,蕃茄醬同莫扎瑞拉芝士做基底,泡菜嘅酸辣同香辣雞肉好match

黑魚籽和牛他他

♡黑魚籽和牛他他 (原味)

♡牛油果蟹肉他他

♡洋腸派對薄餅

泡菜辣味雞肉薄餅

♡泡菜辣味雞肉薄餅
❥韓式風味薄餅好有驚喜!😍 薄批底依然脆卜卜,蕃茄醬同莫扎瑞拉芝士做基底,泡菜嘅酸辣同香辣雞肉好match,洋蔥加添清甜口感,食落過癮,韓國控一定大愛!🇰🇷

Carbonara

♡傳統意式意大利麵 (Carbonara)
❥正宗Carbonara真是一個大亮點!🌟 用熟成豬面頰肉煮,半肥瘦嘅肉質香濃又帶鹹香,配上意大利蛋黃、黑椒同巴馬森芝士,醬汁濃郁creamy,唔使額外調味已經好夠味!😋 意粉煮得啱啱好,彈牙又入味!💯

舞茸菇蘆筍意大利飯

♡舞茸菇蘆筍意大利飯 🍚
❥意大利飯愛好者必試!🙌 舞茸菇嘅香氣同蘆筍嘅清新好夾,飯粒creamy又唔漏,口感軟糯,每一啖都充滿幸福感,素食朋友都啱食!😍🌱

Lemon Lime Bitters

♡飲品:Lime Soda、Lemon Lime Bitters、Iced Chocolate、Iced Lemon Tea 🍹
❥飲品選擇有幾款經典!Lime Soda清爽氣泡感好解渴🥤;Lemon Lime Bitters酸甜順口🍋;Iced Chocolate濃郁香甜,甜品控會鍾意🍫;Iced Lemon Tea清新簡單,配濃味主菜好解膩!
泡菜辣味雞肉薄餅
Carbonara
舞茸菇蘆筍意大利飯
Lemon Lime Bitters
2025-06-13 1066 瀏覽
早前與朋友去尖沙咀一間隱藏在商業大廈的Pizza店預祝生日,餐廳老闆十分熱情,主動向我們介紹招牌菜式。✨ 老闆推薦:「餐廳的洋腸派對Pizza比連鎖店更夠味!餅底又薄又脆,配料份量十足,帶點微辣好開胃。」吃過之後,香脆餅皮真是令人難忘。老闆神神秘秘說「下次一定試餐廳獨家的花椒牛肉他他,麻辣香氣同生牛肉的配搭,令你們有驚喜!」🍽️ 當晚品嚐:$128 黑魚籽牛肉他他 - 吃之前要將蛋黃、黑魚籽同牛肉拌勻,魚籽嘅鹹香同牛肉的鮮味互相輝映$158 黑松露野菌手工幼麵 - 一定要趁熱食!忌廉汁濃厚香滑,黑松露香氣撲鼻,幼意粉掛滿醬汁,邪惡又好滿足。$168 洋腸派對 - 原來是一款薄脆Pizza!餅底真是脆卜卜,上面鋪滿豬肉腸、辣肉腸同莎樂美腸,加上拉絲芝士同酸甜蕃茄醬,每啖都充滿層次。🍹 飲品:$42 Lemon lime bitters - 清爽解膩,青檸同柑桔嘅酸甜味道好清新$52 Chocolate - 朱古力味甜度適中

✨ 老闆推薦:

🍽️ 當晚品嚐:

$158 黑松露野菌手工幼麵 -

🍹 飲品:

$52 Chocolate - 朱古力味甜度適中
2025-06-11
2 分鐘 (堂食)
2025-07-26 84 瀏覽
呢間餐廳近期係社交平台 好評如潮 一定要過嚟朝聖😤果然冇令我失望仲好有驚喜 絕對係一間高質西餐廳.ᐟ 後悔依家先知佢嘅存在( ・̆⤙・̆ )食得出無論食物製作定配搭上都非常有誠意 同花咗好多心思⋆⸜♡⸝‍⋆老細超級friendly 見佢同每枱客人都有講有笑 亦會主動收集/聆聽客人意見 確保每個客人食得享受 feel到佢勁有heart所有嘢都親力親為🥺仲咁有心嘅餐廳老闆要好好珍惜 值得大家支持> ̫<.ᐟ.ᐟ✧ 𝐴𝑣𝑜𝑐𝑎𝑑𝑜 𝐶𝑟𝑎𝑏 𝑀𝑒𝑎𝑡 𝑇𝑜𝑤𝑒𝑟 🥑身為牛油果愛好者一定要嗌.ᐟ.ᐟ牛油果同蟹肉份量慷慨 mix埋蕃茄粒藜麥 酸甜開胃 成件事健康又好味 推薦ദ്ദി ˃ ᵕ ˂ )✧ 𝐻𝑜𝑘𝑘𝑎𝑖𝑑𝑜 𝑆𝑒𝑎 𝑈𝑟𝑐ℎ𝑖𝑛 𝑇𝑎𝑔𝑙𝑖𝑜𝑙𝑖𝑛𝑖🍝淨係望到個賣相已經流曬口水🤤海膽鮮甜 配搭大量三文魚子同蟹肉 鹹香十足◝☆ 手工幼麵軟滑勁掛汁 啖啖都沾滿香濃creamy嘅海膽忌廉汁 on top仲有芝士碎 勁邪惡😽整體濃而不膩 實在太出色 一定會再encore~🧡✧ 𝑁𝑑𝑢𝑗𝑎 𝑂𝑐𝑡𝑜𝑝𝑢𝑠 𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜🐙八爪魚軟嫩爽口 nduja香辣惹味 飯粒煮得恰到好處 粒粒分明又唔會過硬 非常入味

✧ 𝐴𝑣𝑜𝑐𝑎𝑑𝑜 𝐶𝑟𝑎𝑏 𝑀𝑒𝑎𝑡 𝑇𝑜𝑤𝑒𝑟 🥑

✧ 𝑁𝑑𝑢𝑗𝑎 𝑂𝑐𝑡𝑜𝑝𝑢𝑠 𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜🐙
八爪魚軟嫩爽口 nduja香辣惹味 飯粒煮得恰到好處 粒粒分明又唔會過硬 非常入味 拌以mascarpone中和當中膩感同辣味 好細心嘅配搭(՞ ܸ. .ܸ՞)
😍終於搵到尖沙咀加連威老道樓上嘅寶藏餐廳,一入門口已經被全新換上嘅透明膠枱椅吸引住,簡約得嚟又有格調,坐低即刻覺得自己有透視功能,感覺超特別🤣!每張枱都乾乾淨淨,映住天花燈光,空間感明亮,啱晒打卡。 😌餐廳主打手工Pizza,老闆親自搓皮,每個餅底都薄脆煙韌,泡菜雞肉pizza,泡菜微辣酸香,配嫩滑雞肉,味道層次豐富,每一口都好食又開胃!而辣肉腸派對pizza,就非常豐富,除咗有主角香辣肉腸,仲有其他腸配搭,落咗勁多芝士,每啖都辣得過癮又勁多芝士,超級好食,食Pizza就係食呢啲!必叫😂仲可以睇住佢喺開放式廚房落單。另外,意粉同燉飯都係精心整,試咗「卡邦尼意粉」同「蘆筍意大利飯」,前者醬汁濃郁帶豬油香,原來係用豬嘅面珠燈煮,豬沺香滿滿薄晒意粉入面,好香,後者蘆筍清甜,米粒唔會太硬,係我鐘意食個種唔感,一流。 🥰🥗前菜「牛肉他他」、「牛油果塔」都各有特色,牛肉他他鮮嫩再皮上魚子醬同法式麵包簡直食到心心眼😍,牛油果塔清新開胃,飲品方面,「青檸梳打」同「檸檬青檸苦味汽水」清爽解渴,「冰巧克力」香濃,「冰檸檬茶」就係經典消暑之選。 呢度環境、食物同服務都抵讚,係尖沙咀區難得嘅高質樓上餐廳

呢度環境、食物同服務都抵讚,係尖沙咀區難得嘅高質樓上餐廳,一定會再幫襯!
2025-06-24 383 瀏覽
我哋四個friend終於嚟到尖沙咀呢間新搬上樓嘅餐廳,成個環境超有style,坐得舒服又唔嘈,仲有滿牆Bearbrick做裝飾,影相一流📸✨,係聚會嘆餐慢慢傾偈嘅靚選擇!今餐我哋點咗好多野食,個個都好有驚喜:- Avocado Tower:呢個層層疊超吸睛,牛油果香滑又帶點清新感,入口好舒服- Burrata Salad:切開芝士爆汁,配埋酸甜小番茄同火箭菜,味道超平衡,食完唔覺膩- Sausage Party Pizza:薄脆餅底好香口,上面啲香腸勁多款,有辣有唔辣,每啖都咸香惹味- Parma Ham Pizza:火腿鹹香配埋Mozzarella芝士拉絲效果勁正,加埋火箭菜真係冇得輸- Miso Crab Meat Tagliolini:手工麵彈牙得嚟吸哂醬汁,蟹肉啖啖都食到,麵豉味又香又有層次- Nduja Octopus Risotto:八爪魚軟腍唔韌,加埋微辣嘅Nduja真係估唔到咁夾,risotto煮得啱啱好,完全入味飲品方面都唔輸蝕:- Madonna Lily:花香味清新,打卡打心入面- Chocolate:香濃朱古力味,甜得嚟唔膩,飲完心情即刻好咗- I’m In L

今餐我哋點咗好多野食,個個都好有驚喜:

飲品方面都唔輸蝕:
- Madonna Lily:花香味清新,打卡打心入面

- I’m In Love Coco:凍朱古力加上厚厚忌廉,似飲緊甜品咁,朱古力控真係唔可以錯過

- Carnival:顏色繽紛,味道層次好豐富,好似飲緊快樂咁

呢間餐廳不論食物定環境都真係Up a Notch,啱晒想搵地方hea一餐、打卡影靚相或者約會嘅你。如果下次再嚟,我一定想試埋佢其他pasta款,感覺全部都冇得輸!

📍尖沙咀加連威老道29號信基商業中心2樓

1K
2025-06-24 326 瀏覽
餐廳最近新搬到來尖沙咀的,裝修挺年輕的風格,食物也挺有特色的。牛油果蟹肉塔(148元)上面放了有大量的蟹肉,下面是蕃茄粒加上牛油果粒,吃起來鮮甜,質感綿滑,又有蕃茄的脆嫩酸甜,味道豐富。夏威夷莎樂美腸(158元)這裡的將本來的番茄醬改成了千島醬,味道吃起來會更香甜,我挺喜歡的。上面有大量的菠蘿,煙肉和莎樂美腸,味道既香甜又鹹香。餅底烤得有點脆又有點軟糯。最特別的是加了開心果,意外的不錯。蘆筍意大利飯(148元)味道比較清甜的一款意大利飯,加了大量脆嫩的蘆筍,上面還放了有日本舞茸,多添了一位獨特的菇菌的香味。飯的質感奶滑香濃。
牛油果蟹肉塔(148元)
夏威夷莎樂美腸(158元)
蘆筍意大利飯(148元)
2025-06-19
2025-06-24 401 瀏覽
入到嚟Up a Notch嗰刻已經俾個chill爆環境吸引住🛋️🎶,滿牆Bearbrick真係影到手機冇電都唔願停📱🐻✨,燈光啱啱好,氣氛勁relax,坐低慢慢歎都唔想走💆‍♀️💬。食物個個都超有誠意🍽️🔥,由爆汁Burrata到鹹香Pizza🧀🍕,層層牛油果塔靚到唔捨得拆👀🥑,意粉蟹肉滿晒誠意🦀🍜,八爪魚燴飯勁有驚喜🫢🐙,每樣都打破對fusion菜嘅想像💥🌍。飲品方面都一樣咁精彩🥂🎨,Madonna Lily香到好似飲春天🌸,Carnival五顏六色好似將歡樂飲入肚🎡🍹,朱古力控一定要試I’m In Love Coco同Chocolate,真係甜到心入面💖🍫。打卡✔️,食物✔️,環境✔️,服務仲好親切😊🧑‍🍳,同Friend嚟傾偈聚餐真係一流,下次要挑戰埋佢其他Pasta款,睇嚟真係每次嚟都有新發現🤩🍝!

2025-06-21 281 瀏覽
喺尖沙咀想搵間平平哋又坐得舒服嘅西餐,依間樓上舖好適合!首先叫左布袋芝士沙律,上枱嘅時候勁似係溫泉蛋,拮爆左個芝士之後係淡淡嘅芝士香,唔會太heavy,攪勻同沙律菜一齊食好夾主食叫左濃蟹汁魷魚意大利麵,店員好貼心提我我哋呢款麵一定要趁熱食,所以我哋即刻將意粉撈埋啲汁,醬汁有香濃嘅蟹味,都好少係其他地方食到,配埋魷魚煙韌同意粉一齊食口感豐富。仲試左藍芝士煙三文魚pizza ,上枱嘅時候已經切開咗六塊,薄批咬落好香脆,入口嗰陣啲芝士拉絲好多仲同煙三文魚嘅鹹香糖好夾依間食物質素都幾高,而且款式特別,下次黎要試下其他!
喺尖沙咀想搵間平平哋又坐得舒服嘅西餐,依間樓上舖好適合!

依間食物質素都幾高,而且款式特別,下次黎要試下其他!
🧸Chill歎手拉意粉 • 爆餡Pizza人氣店「Up A Notch」搬佐去尖沙咀!新店裝修都係一貫風格成間鋪俾Bearbrick熊仔佔領牆身/天花板全部係熊蹤救命!到底影食物定影熊仔先啊?!📸🤯 🥑 牛油果蟹肉塔蟹肉多到爆牛油果蓉×蕃茄粒×藜麥 非常清爽 ✨ 煙三文魚意大利麵手工意粉口感唔錯煙三文魚份量好多 每啖都食到🫶露荀爽脆+三文魚籽好夾👻 岩岩好中和佐cream sauce既油膩感🍕 夏威夷Pizza 菠蘿控注意⚠️✦ 千島醬打底 ✦ 開心果碎 暗藏香脆驚喜✦ 煙肉×莎樂美腸手工pizza底咬落脆邊 配料比一般夏威夷pizza豐富🫶 🍸Madonna Lily🍸A For Amazing
🧸Chill歎手拉意粉 • 爆餡Pizza

人氣店「Up A Notch」搬佐去尖沙咀!
新店裝修都係一貫風格

手工pizza底咬落脆邊 配料比一般夏威夷pizza豐富🫶

🍸Madonna Lily
🍸A For Amazing

2025-06-18 417 瀏覽
Burrata salad大魚大肉前食個沙律清下味蕾先,初時有諗過呢個係咪Mozzarella,但其實堅係Burrata。切開後,外層食落去煙韌帶奶香,內裡是流心絲滑口感,拌以新鮮的沙律菜很有口感。Sausage party 呢間薄餅係方形,批底是薄脆,口感有麵糰煙韌感,餡料很豐富,雖然話辣的,但辣感源自辣肉腸,感覺有點刺激味蕾。有不同的肉腸,很惹味,至正的是灑上 Mozzarella,拉絲的。Mentaiko shrimp taglioini本身我們諗住等埋其他食物先至食,店員話呢個一定要襯熱食。因為手工意粉很有口感,而且有韌性。明太子醬汁鮮味,掛汁勁好食。食了pizza同意粉飲返杯野都唔錯,Lemon lime bitters 酸甜有度,Lime soda比較清新又爽口
Burrata salad

Sausage party

Mentaiko shrimp taglioini

2025-06-14 457 瀏覽
哇,呢啲公仔真係好靚仔!由你啲相睇落去,呢度有唔同款式嘅Be@rbrick公仔,特別係嗰個藍色嘅EVA(新世紀福音戰士)主題,設計好似機械人咁,啲細節同顏色配搭真係好有型!仲有紅色嘅Incredibles角色同粉紅色公仔,感覺好多元化,啲公仔仲有啲手寫嘅小紙牌,增添咗啲搞亂同親切感。環境好似好有潮流同動漫嘅氣氛,應該係個影相打卡嘅好地方!如果有機會,我真係想去親眼睇吓,感覺好正!😄講到點餐,我哋試咗幾樣菜式:1. 黑魚籽和牛他他 - 呢個真係驚喜,魚籽同和牛嘅鮮味一齊爆發,口感滑溜又帶點粒粒嘅感覺,配上啲清新嘅配料,真係開胃到爆!2. 麵豉蟹肉手工幼麵 - 麵條手工做,彈牙得來又吸咗啲蟹肉同麵豉嘅鮮味,味道濃郁,但唔會鹹到喉,食落好滿足。3. 巴馬火腿Pizza - 入面有聖馬爾扎蕃茄醬、莫札瑞拉芝士、火箭菜同巴馬火腿,芝士拉絲一流,火腿嘅鹹香同蕃茄醬嘅酸甜完美平衡,食落好開胃,份量又夠晒!飲品方面,我哋叫咗:1. Lemon Lime Bitters - 酸酸甜甜嘅口感,啲柠檬同萊姆味好突出,仲有啲苦澀嘅尾韻,解膩得嚟又清新。2. 朱古力伯爵茶 - 呢個真係一個意外嘅享受,

講到點餐,我哋試咗幾樣菜式:
飲品方面,我哋叫咗:
2. 朱古力伯爵茶 - 呢個真係一個意外嘅享受,伯爵茶嘅香氣同朱古力嘅濃郁融合得好自然,飲落溫暖又唔會太甜,特別啱用嚟配pizza。
總括嚟講,Up A Notch 環境同食物都好有特色,服務員又友善,價錢同質素比起其他尖沙咀餐廳都算抵食。如果你鍾意潮流同美食嘅結合,記得一試!下次可能會再去試吓佢哋啲澳洲M5牛肋眼(睇到menu有$358,應該好正!)。😋

📍地址:香港尖沙咀加連威老道29號信基商業中心2樓

2025-06-13 364 瀏覽
人工手工意粉店終於係尖沙咀重開,之前都有留意開呢間舖頭,今次一見到系尖咀樓上舖重開既訊息,即刻拉住屋企人過去試吓🤩店內環境勁chill,好適合一大班朋友/閨密聚會💕🫶🏻 凱薩沙律凱薩沙律係一道經典沙律,用左新鮮羅馬生菜作為基底,配上酥脆麵包丁、帕爾馬芝士同特製既凱薩醬。呢道沙律口感層次豐富,非常適合作為開胃菜👍🏻🫶🏻 大推辣蕃茄豬面夾意大利面呢道菜結合左辣豬面夾肉同意大利面既特色,辣蕃茄仔濃郁口感同豬肉鮮嫩相得益彰🤩面條既彈性同醬汁酸辣平衡,令人一啖接一啖🤤🤤🫶🏻 大推煙三文魚藍芝士Pizza🍕呢款Pizza的創意十分特別,煙三文魚既鮮味同藍芝士濃郁香氣交融,帶出獨特既風味😍薄脆既底餅與豐富既配料相結合,令人每一啖都充滿驚喜😋😋

🫶🏻 凱薩沙律

1948 瀏覽
凱薩沙律
煙三文魚藍芝士Pizza
2025-06-12 282 瀏覽
喺尖沙咀行街行到腳軟搵個靚位醫肚,一入去環境舒舒服服,裝修超有格調,大大個巴黎夜景,好似去咗歐洲咁!凱撒沙律🥗,沙律菜新鮮爽脆,配上香脆麵包粒同濃郁醬汁,好開胃忍唔住食多幾啖!煙三文魚露筍意粉用料十足,三文魚鹹香濃郁,露筍清甜爽口,意粉掛滿奶油汁,每啖都充滿層次感🍝!Pizza迷絕對要點五重芝士!Pizza勁拉絲超足料,好香濃芝士味,味覺嗅覺都一流。夏威夷莎樂美腸pizza,有千島醬配清甜菠蘿,仲有煙肉,鹹甜mix完全唔會膩,上面仲加左開心果碎,加倍口感!除左甜品🍨,仲叫左小朋友最鍾意嘅熱朱古力,濃郁幼滑,仲有咁靚嘅拉花,兩個女都食到好滿足。

2025-06-11 270 瀏覽
Up And Notch Homemade Pizza & Pasta,主打手工製作的義式料理,份量足、風味濃郁,尤其適合喜歡真材實料的小食客。這次試了三款招牌菜,驚喜連連! 🍕 泡菜辣味雞肉 Pizza手工薄餅底烤得香脆,鋪滿韓式泡菜、嫩滑雞肉和雙重芝士,辣度溫和卻夠醒胃,泡菜的酸辣與芝士的奶香意外地搭!重點是 「牽絲效果」超誇張,每一口都吃到泡菜的爽脆和雞肉的juicy,愛亞洲fusion口味的人必試! 🍝 Classic Carbonara Spaghetti(蒜香控必點)坊間Carbonara多用奶油充數,這家卻堅持傳統做法——蛋黃醬汁濃稠掛麵,鹹香培根碎和帕瑪森芝士完美融合。亮點是超重蒜蓉味!蒜末炒得焦香,讓整體風味更有層次,吃完滿嘴蒜香(約會慎選哈哈)。🥗 布袋芝士沙律(清爽之選新鮮Burrata芝士像小布袋一樣切開爆漿,搭配酸甜小番茄、火箭菜和陳醋醬。芝士奶味濃郁、質地軟滑,和微苦的蔬菜平衡得剛好,作為Pizza的解膩配角非常稱職!

🍕 泡菜辣味雞肉 Pizza

🥗 布袋芝士沙律(清爽之選
Up a Notch Homemade Pasta & Pizza 最近由旺角搬到尖沙咀的樓上店,雖然無地鋪咁易搵,不過餐廳位於尖沙咀中心地帶,非常方便,餐廳依然行型格路線,周圍都擺滿不同款式🐻bearbrick,仲坐得好舒服;最緊要依舊食物質素仍然咁高😋小編最愛佢嘅招牌海膽意大利麵🍝,真係冇得頂👍🏻 海膽份量不少又好鮮甜,仲有海量蟹肉🦀,每一啖意大利麵均埋三魚子一齊入口,唔講得笑😳好令人回味🤩𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ❁ Beef Tartare $128🐂牛肉他他好新鮮,肉質細嫩,搭配矜貴黑魚子醬,撈埋生蛋黃後再搽上多士上面進食,口感層次豐富,整個調味完美融合,值得一試🤤❁ U A N Snack Platter $158小食拼盤就岩晒大家一齊傾計吹水食🥳🥳有香脆酥炸魷魚🦑、🍟薯條同🐔單骨雞翼,可以搭配不同醬料食,真係好惹味 停唔到口🤭❁ Sausage Party🍕 $168洋腸派對是一款薄底手工披薩,足料又份量大,底部烤得酥脆,搭配多款不同的香腸,豬肉腸、辣肉腸、莎樂美腸等,每一口都充滿肉香又有少少辣好惹味。披薩 🍕上面仲加有兩款cheeze

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ

❁ Beef Tartare $128

❁ U A N Snack Platter $158
小食拼盤就岩晒大家一齊傾計吹水食🥳🥳
有香脆酥炸魷魚🦑、🍟薯條同🐔單骨雞翼,
可以搭配不同醬料食,真係好惹味 停唔到口🤭

❁ Sausage Party🍕 $168
洋腸派對是一款薄底手工披薩,足料又份量大,底部烤得酥脆,搭配多款不同的香腸,豬肉腸、辣肉腸、莎樂美腸等,每一口都充滿肉香又有少少辣好惹味。披薩 🍕上面仲加有兩款cheeze 碎,有我最愛Mozzarella🧀,好正啊🤤

❁ Sea Urchin Taglioini $258
招牌菜⭐️海膽意大利麵🍝
海膽的鮮味與滑順的麵條結合得天衣無縫,讓人忍不住一口接一口。每一口都如同在品味海洋的滋味,令人陶醉😌

❁ Apple Pie $98
🍎 蘋果枇外酥內軟,蘋果的甜酸味恰到好處,搭配香濃的雪糕,入口順滑 真係好好味啊。

❁ 🌸Kyoto Sakura $88
❁ 🍋‍🟩Lime Soda $42
兩杯特飲都好解熱,Kyoto Sakura 仲地打卡添🥰Lime Soda清爽的味道仲可以平衡返岩岩品嘗嘅濃郁美食添。

Up a Notch Homemade Pasta & Pizza 又係尖沙咀咁方便,以後都可以成日約朋友嚟食飯,食多D 唔同款式啦🥰