2005-08-14 32 瀏覽
開o左咁耐,今日先第一次食~問個waitress Original同BC有咩分別,佢好有禮貌好好笑容地答我BC多o左Bacon同cheese~ 依d先係service嘛!! 最後order o左BC Burger餐$59 (BC Burger + Fries + Diet Coke),加$5牛肉汁用o黎點薯條~ order完有人送過o黎~ 不過個牛肉汁唔加好過加,個牛肉汁唔多好味.... 點茄汁好過~ 薯條係粗身o個隻,唔錯!!個Burger真係唔錯! 佢地知道有d人唔鍾意食酸青瓜,就將塊酸青瓜放o係包裝紙裡面俾客人自己選擇放唔放入個包度~ 我就緊係放喇,beef burger點可以無酸青瓜o架~ 個包真係好大,仲要有芝士同bacon,飽到呢~~~~~ 真係幾好味~ 地方又舒服,唔錯唔錯!
開o左咁耐,今日先第一次食~

地方又舒服,唔錯唔錯!
2K
2005-08-13 13 瀏覽
明顯係貴價快餐$49 per Combo, 一個包> $30, 小食都要>$20Chicken Supreme Burger:個包好軟熟面頭是脆脆0地的, 但內部就腍的雞肉好嚡, 可能因為係雞胸肉的關係吧Fries:好大包一條薯條同我隻手指公咁粗而且有皮的, 好有薯味好食Chicken Strips:又係雞胸肉, 所以好嚡味道唔錯咁啦食落口有d 吉列豬扒feel, 非常熱氣.Honey mustard 配雞肉好好食點fries 就odd 0左少少餐廳policy 係counter 落單--> 拿receipt --> 食客搵位--> 等職員捧一tray tray 的食物來serve 你當我同朋友order 的2 個combo 來到時完全嚇親我0地份量好巨一個餐已經夠兩個人share 了
明顯係貴價快餐

Chicken Supreme Burger:
個包好軟熟
面頭是脆脆0地的, 但內部就腍的
雞肉好嚡, 可能因為係雞胸肉的關係吧

Fries:
好大包
一條薯條同我隻手指公咁粗
而且有皮的, 好有薯味
好食

Chicken Strips:
又係雞胸肉, 所以好嚡
味道唔錯咁啦
食落口有d 吉列豬扒feel, 非常熱氣.

Honey mustard 配雞肉好好食
點fries 就odd 0左少少

當我同朋友order 的2 個combo 來到時
完全嚇親我0地
份量好巨
一個餐已經夠兩個人share 了

2005-07-26 15 瀏覽
(25/7/05)知道哩間burger店好富貴, 成四十蚊一個包, 仲大大個嘅, 所以同同事, 三個人食兩個餐。Veggie combo, 雖然係齋包嚟, 但好好味, 一D都唔齋feel, 唔知塊漢堡用咩整嘅呢.... 雞肉磨菇漢堡, 雞肉好"鞋", 但磨菇片好鮮甜。唔爭在+$20, 試埋個blueberry milk shake。無乜藍莓味, 但睇到有藍莓嘅踪影。聽聞哩個milk shake好出色, 我諗係因為佢真係, 淨係奶, 同藍莓, 唔似一般的, 香料、加多冰的奶昔。食埋D粗薯條, 真係好飽了。
雞肉磨菇漢堡, 雞肉好"鞋", 但磨菇片好鮮甜。
食埋D粗薯條, 真係好飽了。
2005-07-23 4 瀏覽
上次食完Triple O's,對於其美味o既burger念念不忘,對好評如潮o既milkshare則若有所失... 所以,今日同細妹去IFC mall行完街,強烈要求食依度~ 因為細妹鍾意食雞肉,所以我o地就要Chicken Supreme Burger Combo兩份分;再加order一份Chicken Strips,當然另加$20試埋milkshare~ Chicken Supreme Burger($49)-雞肉較鞋,冇beef咁多汁好味喎... 細妹就覺得個包都幾唔錯~Chicken Strips($29)-同上,鞋~ 個人認為粗身薯條比較吸引~Blueberry Milkshare(單買$32/跟餐$20)-店員話依款milkshare係best-selling product,一試,真係好好味:藍莓o既鮮味同牛奶o既香滑,帶俾人一份食介乎食雪糕/yogurt中o既香濃味覺享受~ 的確係正~ 綜合兩次經歷,強烈推介大家食original/BC burger combo + milkshare~

2005-06-13 9 瀏覽
veggie combo 都幾好口感唔會好散岩晒減肥人士
veggie combo 都幾好口感
唔會好散
岩晒減肥人士
2005-06-11 4 瀏覽
The Champ Combo $49:磨菇庵列漢堡- 配料方面有磨菇庵列, 蕃茄, 芝士. 個包真係好厚, 唔能夠一啖咬到底. 薯餅- 都幾肥膩, 食左一半.可樂雖然貴D, 但係即叫即做. 有機會下次試下Mushroom burger...
The Champ Combo $49:

磨菇庵列漢堡- 配料方面有磨菇庵列, 蕃茄, 芝士.
個包真係好厚, 唔能夠一啖咬到底.

薯餅- 都幾肥膩, 食左一半.

可樂

雖然貴D, 但係即叫即做.

有機會下次試下Mushroom burger...
2005-06-11 7 瀏覽
20050611 1pm跟男友午餐. 想飲milk shake, 就去了IFC triple O's.2個人要o左-* mushroom burger combo - 有fires, 有可樂, 薯條今次就火農得滯. 男友話食過幾隻triple O's o既burger 都係覺得mushroom 最好味, 我都好認同, 所以我都係食mushroom, hee hee.* strawberry milk shake, 唔好飲, 都唔會特登又o黎啦, right?* mushroom burger地方好過PP 個foodcourt 好多倍! 舒服wor!total 唔知幾錢.
20050611 1pm

2個人要o左-
* mushroom burger

地方好過PP 個foodcourt 好多倍! 舒服wor!

total 唔知幾錢.
2005-05-27 10 瀏覽
食果個磨茹牛肉包真係好好味,個包d蘑菇,即炒既生蘑菇入口香,帶起牛肉味...正, 咁大個人第一次響香港食一個咁既價錢既漢堡包, 但係亦都係第一次食到一個咁好味既漢堡包.... 多食會肥... 但又想日日去。
2005-05-25 2 瀏覽
唔係講個包, 係講我個口. 個包有成三吋幾四吋高(可能我又要埋生菜同蕃茄), 我點都唔能夠一啖過由頂咬到落底.今次揀了Mushroom burger combo, 因為多左D磨菇, 所以貴$10, 但可惜磨菇份量唔夠多, 有D 蝕. 塊漢堡係幾厚, 但亦幾乾. 勝在醬汁都夠, 未至於要乾哽. 薯條夠粗身, 但因要先應付個包包, 到食的時候已經淋了, 而且味道淡了一點結果食剩一半.差唔多六十蚊食個包餐, 抵唔抵就真的見仁見智(當然好好味就另計啦), 但間中食一次都可以的!!