2025-05-09 138 瀏覽
最近去左葵涌悅品酒店的The Platter食海鮮自助午餐,餐廳環境夠大,座位闊落,人多一齊黎聚餐都坐得舒服。眾多海鮮料理入面,我特別喜歡酥皮焗三文魚,外皮鬆脆,三文魚肉質嫩滑,三文魚味亦很香濃。我也食左好多籠仔海鮮飯,裡面的海鮮好足料,可以做到每啖飯都有幾種海鮮一齊食。另外,扇貝和瀨尿蝦都深受大家歡迎。刺身方面,有刺身小檔位,行埋去就會有專人幫你切魚生。有三文魚、吞拿魚刺身等選擇,我覺得都新鮮。除了有魚生和熱盤海鮮,也有冷盤海鮮,有蟹腳、青口、蝦和螺,有很不錯。最後食埋甜品和雪糕就完美啦,雪糕我都食左好幾款,益力多口味和港式奶茶味夠地道。食飽飽後上去UG/f Grazzi Garden 戶外花園散步,呢度有好大空間俾大家休息,有小朋友既話仲可以俾佢地喺度跑跑跳跳放電!下次我要再黎食埋鵝肝花膠自助晚餐~

下次我要再黎食埋鵝肝花膠自助晚餐~

2025-04-29 110 瀏覽
復活節時難得放假帶家人去左位於葵興悅品酒店 the platter食自助海鮮自助晚餐我係沖住蟹腳,鵝肝,花膠而黎鵝肝師傅即叫即煎鵝肝拍少少粉保持外脆肉軟再加牛油一齊煎散發出香氣令我等緊既時間流晒口水配埋脆卜卜多士一定要食生蠔蠔身比較白淨師傅沖得好乾淨帶少少鮮味蠔比較細隻龍蝦加左少少芝士龍蝦開邊蝦肉結實呢幾樣稱得上代表作肉眼牛肉乾左少少最好加黑椒汁或蒜蓉汁濕濕地羊架喜出望外羊架多汁外皮脆身配薄荷醬簡直絕配蒸魚魚肉嫰滑豉油唔會太咸椒鹽瀨尿蝦有埋炸蒜夠晒大排檔feel炒蜆有穫氣肉質厚身入晒味爐端燒有彩椒,粟米等等炭火香意大利蔬菜湯非常香濃牛奶布甸香濃牛奶配上玫瑰花京都抹茶卷香濃抹茶蛋糕鬆軟食完飯再去平台睇夜景同星星
復活節時難得放假
我係沖住蟹腳,鵝肝,花膠而黎
鵝肝
香濃抹茶
蛋糕鬆軟
食完飯再去平台睇夜景同星星
2025-04-18
5 分鐘 (堂食)
  • 蟹腳
  • 鵝肝
2025-04-28 48 瀏覽
今晚去左呢間酒店位於屏麗徑附近既酒店入面晚餐既半自助餐,半自助餐環境都幾闊落同大,而且酒店提供仲免費shuttle bus 坐由葵芳入去酒店既地方只需10分鐘車程就到,位置都好方便,入面UG 層仲有個戶外花園打卡位都好靚嫁。龍蝦松露半自助餐包括有自選一款主菜,我地揀左一份芝士焗龍蝦,龍蝦貌相好靚,原條上既波士頓龍蝦配芝士焗醬汁,仲幫我地起埋肉,龍蝦肉彈牙。半自助餐食物款式選擇多,有沙律吧,芝士拼盤,蛋糕,dessert麵包等等。仲有自助飲品咖啡機,奶茶,檸茶,果汁等等自助飲品區。

龍蝦松露半自助餐

🐣復活節假期同朋友一齊留港消費,揀咗去一間酒店食「鵝肝•花膠•臻選自助晚餐」,時間由夜晚6點至9:30。酒店有免費穿梭巴士🚍,喺港鐵葵芳站(新都會廣場正門對出)接送,車程10分鐘,超方便!行完街血拼完💸🪫,兩隻手拎住d戰利品🛍️啱啱好過嚟補充體力🔌🔋,爽!一入到餐廳,見到生蠔、龍蝦、凍海鮮、冷盤、熱盤、甜品、飲品,樣樣齊全,回本真係零難度!🤪滋味私心推介: ❤️❤️❤️扒波士頓龍蝦🧀🦞:芝士焗,啖啖肉,不斷encore! ❤️❤️❤️冰鎮海鮮🦐🦀🦪🐚:雪花蟹腳、麵包蟹、蝦、青口、翡翠螺,鮮甜新鮮! ❤️❤️❤️蟲草花杞子煲雞湯🐔🍲:好滋補,湯底好濃好足料,飲完暖晒胃! ❤️❤️花雕蛋白蒸龍蝦鉗🍶🥚🦞:花雕香氣撲鼻,龍蝦鉗夠彈牙! ❤️❤️即開生蠔🦪:新鮮到不得了,食落好creamy! ❤️❤️雜錦刺身🐠🦐:三文魚、鯛魚、阿根廷赤蝦、吞拿魚,厚切新鮮,入口即化!❤️❤️燒肉眼扒🐮:肉汁爆多,牛魔王之愛❤️❤️燒羊鞍🐏:羊味香濃,唔會羶 ❤️❤️香煎鵝肝多士🪿:鵝肝入口即化,配多士好正! ❤️雲腿花膠鵝掌扒翡翠🦤:花膠軟糯,鵝掌都炆到入曬味! 甜品都係重頭戲! ❤️❤️❤️自制窩夫🧇:自己即整即食,鐘意加咩配料同醬都可以

滋味私心推介:

❤️❤️即開生蠔🦪:新鮮到不得了,食落好creamy!
❤️❤️燒肉眼扒🐮:肉汁爆多,牛魔王之愛
❤️❤️燒羊鞍🐏:羊味香濃,唔會羶
❤️❤️香煎鵝肝多士🪿:鵝肝入口即化,配多士好正!

❤️雲腿花膠鵝掌扒翡翠🦤:花膠軟糯,鵝掌都炆到入曬味!

甜品都係重頭戲!
❤️❤️❤️自制窩夫🧇:自己即整即食,鐘意加咩配料同醬都可以,外脆內軟,大人嘅挑戰!
❤️❤️Häagen Dazs雪糕🍨:多款口味,滿足!
❤️朱古力噴泉🍫⛲:小朋友最愛,拎住生果同棉花糖去浸,玩到唔捨得走!
❤️新鮮生果🍉🍍🍈:好甜好juicy,解膩一流!

🤳🏻食飽飽仲可以去上一層嘅Grazzi Garden影相打卡,夜晚環境幾有feel,燈光靚靚,小朋友又有地方放電,開心到飛起!📸✨

2025-04-27 34 瀏覽
自從上年去Cozi Hotel食過The Platter慶祝生日,今年又再去!🎉 今次最驚喜系佢哋嘅鵝肝多士同芝士原只龍蝦!🦞 ✨ 鵝肝多士外脆內軟,鵝肝入口即化,油脂香氣超濃郁,配埋酸甜嘅果醬完全唔膩~ 🧀 芝士龍蝦系原只上,開邊焗到金黃色,芝士咸香同龍蝦鮮甜完美結合,肉質仲保持到超彈牙! 其他海鮮一樣高質:生蠔肥美creamy、蟹腳鮮甜多肉,完全冇雪藏味~甜品塔嘅馬卡龍同芝士蛋糕都做得精緻,甜度剛好! 今次預早同餐廳講會慶生,佢哋準備咗靚靚生日碟,朋友仲偷偷加咗朱古力火鍋嘅糖果點綴,好有心思!🎂 服務貼心到不得了~

2025-04-27 40 瀏覽
自費呢間位於荃灣嘅酒店我哋係食buffet佢嘅自助晚餐午餐都係尚算抵嘅,所以都好吸引到我哋好鍾意食自助餐嘅朋友嚟食佢嘅環境好靚完全係絕對襯得起酒店嘅裝潢同埋佢哋有好多多款嘢食好多熟悉俾大家揀佢哋嘅熟悉係目不暇給夠晒大家食㗎啦,仲要係味道好好亦都有角色各類類型嘅甜品比大家選擇仲有日本主題嘅海鮮好多海鮮俾大家揀食完之後已經覺得好飽肚我覺得價錢三百幾蚊一個完全係合理嘅價錢嚟嘅,唔好鍾意食buffet嘅朋友都可以揀呢間
自費
2025-04-26 27 瀏覽
同朋友復活節去左悦品洒店食《鵝肝花膠臻選自助晚餐。洒店有提供免費 Shuttle Bus 往返葵芳地鐵站,方便到達洒店,亦另有免費泊車安排。去到就上LG樓層 《The Platter》食野,入面自助場地都幾大, 食物款式應有盡有。首先,講下今次主題食品✨️花膠 非常慷慨,好大塊。色澤非常靚,咬落軟腍,連埋附上冬茹、鵝掌一齊食,味道匹配。✨️鵝肝睇住廚師即場煮,非常治療。鵝肝煎到金黃色,並切成小件放在百吉包上,面頭再加了少許蘋果粒好睇又好味。其他回本重點食物有:✨️長腳蟹 隻腳有成尺長果隻,又非常鮮味,我食左一大碟,超滿足!✨️龍蝦開半芝士焗左龍蝦,香濃惹味,好受歡迎。其他食物有沙律區 ~ 芝士拼盤、蔬菜類小食芝士香口,蔬菜新鮮。熟食區 ~ 蜆、煎魚、豬肋骨、湯、即切牛扒。我最鐘意係蜆,鮮嫩多汁。 甜品區 ~ 有提供生果、蛋糕、糕米糕點.我就最鐘意Häagen-Dazs食完野,仲可以去室外Guazzi Garden 休息下 和 打下卡。

首先,講下今次主題食品

✨️花膠

✨️鵝肝

其他回本重點食物有:

✨️長腳蟹
隻腳有成尺長果隻,又非常鮮味,我食左一大碟,超滿足!

✨️龍蝦
開半芝士焗左龍蝦,香濃惹味,好受歡迎。

其他食物有

沙律區 ~ 芝士拼盤、蔬菜類小食
芝士香口,蔬菜新鮮。

2025-04-24 22 瀏覽
趁復活節假就帶小朋友過嚟屯門遊歷下。聽身邊嘅朋友仔話悅品酒店嘅自助buffet好適合小朋友,佢嘅裝飾都好適合小朋友打卡,又有手工畀小朋友一路食自助餐一路做。仲有自助餐有一樣好開心嘅地方就係雪糕都有三種品牌選擇。包括häagen-dazs、cocoberry同埋movenpick。大人細佬見到都超開心呀最開心係成個buffet 區域以火車做主題,我地喺火車卡入面食,我地仲不斷影相打卡,興奮到不得了。食物選擇方面,都多樣化,前菜、主菜、冷盤、飲品bar、甜品,都補充上菜得快,食到我地都飽到上心口。食完buffet仲可以出去大堂影相打卡呀,成個大堂做到火車站嘅感覺。

仲有自助餐有一樣好開心嘅地方就係雪糕都有三種品牌選擇。
大人細佬見到都超開心呀

2025-04-11 178 瀏覽
海之诱惑全自助午餐** ❤️ 荃灣 🍽️ 今天假日午餐,我和媽媽一起去享受這個性價比極高的自助餐。交通方便,環境優美,還有戶外花園的美麗景色,讓我們的用餐體驗更加愉快。食物選擇豐富且高質素,海鮮新鮮得令人驚喜。特別推薦他們的蒜蓉粉絲蒸帶子,香氣四溢,醬油的味道十分絕妙。蟹肉膏多且肉質鮮嫩,還有椒鹽瀨尿蝦、肉眼扒和酥皮三文魚等多款美味菜式。酥皮三文魚外脆內軟,散發著誘人的香氣,真是令人回味無窮。甜品和飲品的選擇也非常多樣,整體價位性價比高,讓人感到物超所值。我對這次的用餐經歷非常滿意,強烈推薦給大家!此外,他們還有優惠活動:💚**樂悠半價**💚。只要有一位長者加兩位或以上的客人,逢星期三及四出示樂悠卡,全單即可享受半價優惠💚。酒店提供免費穿梭巴士服務,我比較喜歡在葵芳地鐵站附近搭乘。 從港鐵葵芳站(新都會廣場正門對出)出發,約10分鐘車程不停往來接送客人。 - 亦可於葵興站E出口 - KCC九龍貿易中心沿大連排道步行約10分鐘即可到達。
海之诱惑全自助午餐** ❤️ 荃灣 🍽️

今天假日午餐,我和媽媽一起去享受這個性價比極高的自助餐

此外,他們還有優惠活動:
💚**樂悠半價**💚。
只要有一位長者加兩位或以上的客人,
逢星期三及四出示樂悠卡,
全單即可享受半價優惠💚。

酒店提供免費穿梭巴士服務,我比較喜歡在葵芳地鐵站附近搭乘。

最近同朋友去咗【Hotel COZI - The Platter】試佢哋嘅半自助晚餐,真心覺得性價比超高!主打新鮮海鮮、高質主菜同豐富甜品,悠悠閒閒,食到捧住個肚走~😍 仲可以同朋友出去Grazzi Garden 戶外花園走走打卡。📸🦞 主菜:原隻新鮮波士頓龍蝦米多龍蝦控必點!🦞 原隻波士頓龍蝦鋪滿香濃芝士同麵包糠焗製,龍蝦肉超級彈牙,鮮味十足!米多(Mornay Sauce)嘅奶香同龍蝦嘅鮮甜完美融合,每一啖都係享受~旁邊仲配咗蔬菜,平衡口感,絕對係招牌之選!🥩 主菜:烤美國安格斯牛肉眼扒配黑松露燒汁安格斯牛肉眼扒烤到medium rare,切開粉嫩多汁,肉質軟嫩帶炭香~黑松露燒汁超濃郁,提升咗牛肉嘅層次,配菜嘅車厘茄同蘆筍都好正!🦐 海鮮吧:蜆、青口、蝦、螺半自助嘅重點!海鮮吧選擇雖然唔算最多,但樣樣新鮮!✨大蝦:爽口彈牙,鮮甜冇雪藏味;青口同蜆飽滿冇沙,配檸檬汁或雞尾酒醬都好夾! 螺肉鮮味突出,鍾意海鮮嘅朋友可以encore幾轉!🥗 沙律吧 + 龍蝦湯🦞沙律吧有齊各款新鮮蔬菜、芝士、凍肉同醬汁,可以自由配搭~🥗 特別推薦龍蝦湯,濃郁creamy,仲飲到龍蝦嘅鮮甜,唔會得個鹹字,好

🦞 主菜:原隻新鮮波士頓龍蝦米多

🥩 主菜:烤美國安格斯牛肉眼扒配黑松露燒汁

🦐 海鮮吧:蜆、青口、蝦、螺
半自助嘅重點!海鮮吧選擇雖然唔算最多,但樣樣新鮮!✨

🥗 沙律吧 + 龍蝦湯🦞
沙律吧有齊各款新鮮蔬菜、芝士、凍肉同醬汁,可以自由配搭~🥗 特別推薦龍蝦湯,濃郁creamy,仲飲到龍蝦嘅鮮甜,唔會得個鹹字,好飲到想再添!

🍮 甜品區:布甸、蛋撻、蛋糕、紫米露 + 水果
甜品控天堂!😋
焦糖布甸滑溜香甜,蛋香十足。葡式蛋撻酥皮鬆化,蛋漿嫩滑! 紫米露微甜暖胃,好適合飯後潤一潤~ 新鮮水果(西瓜、哈密瓜、菠蘿)清甜解膩,仲有雪糕做完美句點!

-☕ 飲品:咖啡/茶,果汁
最後嘆杯熱咖啡/茶/果汁,完美結束呢頓豐富晚餐~☕
各位吃貨注意!😍 荃灣悅品酒店《The Platter》今季放大招,推出[龍蝦松露火腿 • 半自助晚餐],身為龍蝦控的我,當然第一時間衝去試下啦!🦞 這次的食材陣容,從頭盤到甜品每道都充滿驚喜,馬上帶大家直擊這場味覺盛宴~ 🦞 主菜二重奏:龍蝦 vs 牛扒「原隻新鮮波士頓龍蝦米多」原隻龍蝦擺盤上桌,無論樣貌香氣直接引爆食欲!🔥 廚師巧妙地將龍蝦起肉,烹調後再放回,非常方便女士食用,蝦肉鮮甜彈牙到會跳舞~💃 「烤美國安格斯牛肉眼扒配黑松露燒汁」🥩,五分熟的肉眼,切開呈現紅寶石色,沾上濃郁的醬汁,肉香與菌香味道完美結合。✨ 🥗 自助區必食清單: 「龍蝦沙律」🦞:滿滿的龍蝦肉塊拌入生果粒,清新開胃。 「龍蝦湯」🍲:真材實料用龍蝦殼熬製,龍蝦味十足,濃郁口味讓我瘋狂喝下三碗!😋 「翡翠螺」🐚:近期見過最肥美的size!加點檸檬汁更提鮮~ 水果區的🍍「鮮切菠蘿」熟食度剛好,非常清甜,成為今晚最搶手生果之一。 🍦 Coco雪糕又有新口味! ✨益力多味:酸甜平衡得像益力多冰~ ✨榴槤味:第一口以為在吃榴槤蓉,榴槤味真的超重哦!💛 這次的龍蝦主題完全值回票價,從濃湯到主菜都能吃到真
各位吃貨注意!😍

🦞 主菜二重奏:龍蝦 vs 牛扒

🥗 自助區必食清單:
「龍蝦沙律」🦞:滿滿的龍蝦肉塊拌入生果粒,清新開胃。

「翡翠螺」🐚:近期見過最肥美的size!加點檸檬汁更提鮮~

🍦 Coco雪糕又有新口味!
✨益力多味:酸甜平衡得像益力多冰~
✨榴槤味:第一口以為在吃榴槤蓉,榴槤味真的超重哦!💛

這次的龍蝦主題完全值回票價,從濃湯到主菜都能吃到真材實料,雖然是半自助餐,但自助款式也十分豐富哦!👍

2025-04-03 173 瀏覽
今晚我專程去到悅品酒店食飯,佢哋嘅餐廳The Platter最近推出緊半自助晚餐,聽講評價都唔錯。首先我哋選擇咗兩個主菜,分別係原隻波士頓龍蝦以及係烤美國安格斯肉眼扒。波士頓龍蝦蝦肉鮮甜可口,加上上面配上大量芝士,啱晒鍾意食芝士嘅人。烤安格斯肉眼扒扒嘅份量都唔算少,厚度唔算太薄,牛肉味道都幾突出。話明係半自助晚餐,佢哋有提供唔少嘅食物供客人選擇。冷盤類別有火腿片,意粉等等,選擇唔算太少。甜品類別有窩夫,雪糕等等可以選擇,除此之外,亦都有木糠布甸等等。整體嚟講,餐廳嘅主菜選擇都幾多,半自助餐嚟講,鍾意食海鮮嘅人,可以試吓佢哋嘅蝦。

波士頓龍蝦
蝦肉鮮甜可口,加上上面配上大量芝士,啱晒鍾意食芝士嘅人。

烤安格斯肉眼扒
扒嘅份量都唔算少,厚度唔算太薄,牛肉味道都幾突出。

話明係半自助晚餐,佢哋有提供唔少嘅食物供客人選擇。

冷盤類別
有火腿片,意粉等等,選擇唔算太少。

甜品類別
有窩夫,雪糕等等可以選擇,除此之外,亦都有木糠布甸等等。

2025-03-28 251 瀏覽
五人晚半自助餐 地方清潔 坐位舒適度一般 員工服務nice回應也很快 牛扒5成煮法 未能妥善控制 稍為過熟 波士頓龍蝦味道吾錯 就是稍為細了些 咖啡茶 橙汁自助也充足 這晚碰巧有優惠 長者1人可帶2人做半價 我們有兩位長者 就選擇了半價😋
2025-03-27
慶祝紀念
生日
用餐優惠
優惠券
  • 原隻新鮮波士頓龍蝦米多
  • 前菜
朋友介紹我們到悅品酒店吃自助餐。酒店提供的穿梭巴士服務很貼心,我們從葵芳站出發只需10分鐘車程,非常方便。餐廳的空間雖然不算特別大,但佈局合理,座位舒適,不會讓人感到擁擠。即開生蠔生蠔非常新鮮,帶有濃郁的海水味,口感 creamy,完全沒有腥味。 鵝肝鵝肝煎得外脆內軟,表面香脆,內裡 juicy,完全沒有乾硬的感覺。搭配甜醋醬和脆口的多士,口感層次豐富,味道一流!波士頓龍蝦龍蝦焗得恰到好處,肉質彈牙且多汁,搭配香濃的芝士醬,味道更加濃郁。刺身 刺身種類豐富,共有7款選擇,包括吞拿魚、三文魚、阿根廷赤蝦等。阿根廷赤蝦特別出色,蝦頭多膏,蝦身彈牙,鮮味十足。三文魚也非常肥美,油脂分布均勻,入口即化。凍海鮮和冷盤凍海鮮區有麵包蟹、翡翠螺、鱈場蟹腳等,種類豐富。麵包蟹和翡翠螺的 size 非常大,蟹腳鮮甜,肉質一梳梳,非常彈牙。蝦也非常新鮮,帶有膏,口感爽彈。冷盤區的選擇也很多,包括鮮紅菜頭蘋果沙律、蜜瓜柚子、魷魚沙律等,清新開胃。雜錦凍肉和煙鴨胸也不錯,搭配芝士一起吃,相當不錯。熱盤 熱盤區的選擇非常豐富,有三文魚腩、風塘炒賴尿蝦、蝦仁荷葉飯和星洲黑椒龍蝦鉗等。三文魚腩油脂豐富,風塘炒賴尿蝦

即開生蠔

鵝肝

波士頓龍蝦

刺身

凍海鮮和冷盤

熱盤
熱盤區的選擇非常豐富,有三文魚腩、風塘炒賴尿蝦、蝦仁荷葉飯和星洲黑椒龍蝦鉗等。三文魚腩油脂豐富,風塘炒賴尿蝦香辣惹味,蝦仁荷葉飯香氣撲鼻。燉湯如蟲草花鮑魚螺片湯也非常滋補,

甜品
甜品區是另一個亮點,Häagen-Dazs 雪糕、忌廉泡芙、芒果布甸和朱古力噴泉都非常吸引。最有趣的是可以 DIY 格仔餅,自己動手製作甜品,童真立刻回歸!

這家自助餐的食物種類豐富,尤其是海鮮和鵝肝的表現非常出色,食材新鮮,以這樣的價錢,絕對是「抵食」之選。

額外亮點:Grazzi Garden
用餐後,我們到 Grazzi Garden散步,這裡環境清幽,適合拍照打卡,帶小朋友的家長也可以讓孩子在這裡放電,是一個不錯的休閒空間。
  • 雪糕
  • 刺身
  • 海鮮
2025-03-20 455 瀏覽
一放假就鍾意同朋友去「The Platter」食自助午餐✌🏻.⚠️此餐廳收取10%服務費💰.海之誘惑全自助午餐(2位)🍽️套餐$696💰.刺身🌊有吞拿魚、鯛魚、三文魚🐠馬刀貝、墨魚🦑旁邊有漬物同中華沙律🫚.凍海鮮❄️有青口、翡翠螺🐚麵包蟹🦀蝦🦐蝦肉新鮮彈牙😆.冷盤🥢有粟米火腿沙律🌽紫薯蘋果沙律🍠🍏健怡沙律吧🥗🫒🍅🫘意式扒雜菜🇮🇹🍆煙鴨胸蜜桃沙律🍑蘆筍三文魚他他、雜錦凍肉🥓🍖煙鴨胸🦆什錦芝士拼盤🧀🍇🍪🥒🥕紫薯同蘋果幾夾😲冷麵配豉油🍜冷麵食落非常清爽😛.湯品🥣有粉葛竹蓆甘筍湯🎋蘑菇忌廉湯🍄‍🟫另有餐包提供🍞🥯🧈粉葛竹蓆甘筍湯十分清甜☺️而蘑菇忌廉湯嘅蘑菇味香濃🤤.熱盤🥘燒原條肉眼🥩酥皮焗三文魚🐟辣酒煮花螺🌶️金銀蒜蒸扇貝🧄海鮮炒長通粉🔥日式照燒雞🐓避風塘炒賴尿蝦🍤紅酒燴牛面頰肉🍷🐄忌廉汁魚柳🫕蝦仁荷葉飯🍚清炒時蔬🥬脆炸藍蟹蟹餅🥢旋風薯條🍟BBQ Station🍢燒雞嫩滑💯蟹餅爽彈且調味唔錯😌燒雞軟骨同丸類都唔錯👍🏻 賴尿蝦惹味😋但肉眼肉味淡且較韌🥺.甜品🍮有雪糕🍨自製窩夫🧇棉花糖☁️朱古力噴泉🍫椰汁大菜糕🥥和菓子🍡士多啤梨慕絲蛋糕🍰京都綠茶卷🇯🇵迷你泡芙🍩白桃乳酪杯🍑雜果啫喱🌈水果🍎🍉🍈.飲品🥤有汽水
⚠️此餐廳收取10%服務費💰
海之誘惑全自助午餐(2位)🍽️套餐$696💰
凍海鮮❄️有青口、翡翠螺🐚麵包蟹🦀蝦🦐蝦肉新鮮彈牙😆
飲品🥤有汽水、啤酒🍺橙汁🍊雜果賓治🍹凍紅茶、檸檬茶、奶茶🍵中國茶🫖Detox Water🍋咖啡等☕️
  • 雪糕
  • 刺身