2019-02-14
炸西蘭花芝士球&日式蛋黃醬 ($75) 呢個係磨碎咗既西蘭花再撈埋芝士一齊炸,食落芝士同西蘭花味都幾岀~ 仲幾香口明太子忌廉海膽意粉,三文魚籽 ($188) 又係我最愛既明太子意粉🤣 個汁好濃,明太子味好夠,意粉亦都好彈牙。但記得一定要趁熱食,放耐咗會冇咁好食~Four cheese pizza ($170) 分別有burrata, gorgonzola, cheddar & mascarpone。呢個pizza 以主打芝士黎講,我覺得係十分岀色同芝士控係絕對唔可以錯過😻😻 pizza面芝士味都幾濃郁。連埋個pizza 邊都包住芝士,食落好滿足但又唔會覺得好漏,係真係超級正!!Blueberry cream cheese ($145) 呢個pancake係the pantry’s 既新產品。本身唔係太好藍莓醬但朋友話要試下😝 食落味道唔酸,甜甜地同pancake都好夾。而啲醬係唔會蓋過咗pancake原本既味,所以都仲係好正🥰