2022-04-30
今日政府難得解封四人同台食飯,當然同屋企人食餐返好㗎喇。😍😍The blind Pig 喺西灣河碼頭附近,食完又可以行下海邊散步👍🏻👍🏻鋪面唔算大不過裝修別具特色,好有西方風味。叫咗個大蝦沙律,小食拼盤,加個海鮮意大利飯,真係各有特色樣樣皆美。作為頭盤,個大蝦沙律非常之好食,蔬菜非常之新鮮,加上芒果同牛油果作配菜,酸酸甜甜好開胃,個大蝦鮮甜肥美,爽口彈牙,一個好好味嘅頭盤👍🏻👍🏻小食拼盤一啲都唔細份,樣樣都有,最啱一家人食,迷你漢堡,薯條雞翼最受歡迎,特別配呢個牛油果醬,原來薯條配牛油果醬好好食👍🏻👍🏻到主菜,鐵板海鮮risotto,賣相已經好出色,材料好豐富,海蝦,大蝦,青口,花甲,魚肉等等,真係鮮味十足,而且飯粒唔會太硬你都唔會太淋,入曬啲海鮮味,十分有水準👍🏻👍🏻而且店員服務態度好好,感覺親切,值得一讚,高質素西餐廳精選,下次再嚟食過其他食物🤗
😍😍
鋪面唔算大不過裝修別具特色,好有西方風味。