2023-06-07 58 瀏覽
朋友住德福佢話落淘大搵嘢食"Super Normal"見到門口廣告好吸引德國咸豬手原價 $228做特價$148🔥柚子蜜浸脆皮德國咸豬手特價$148外皮脆卜卜肉質有柚子味唔會太乾身配上蜜糖芥末醬好惹味👍🏻鮮蝦帶子牛油果他他配香橙油醋汁$108鮮甜帶子新鮮大蝦牛油果蟹子層次分明混埋一齊食加上香橙油醋味道更加豐富蟹子脆卜卜好開胃👍🏻香煎蘆筍鵝肝牛肝菌意大利飯$148鵝肝煎得好香滑牛肝菌露筍鮮甜爽口意大利飯半绵唔硬芝士味道濃郁士多啤梨熱情果梳打$44有氣梳打水加入士多啤梨熱情果唔會太甜,清新解渴
朋友住德福
佢話落淘大搵嘢食
"Super Normal"
見到門口廣告好吸引

士多啤梨熱情果
唔會太甜,
清新解渴

2023-06-07 47 瀏覽
今日朋友約左我去淘大SuperNormal,呢間餐廳酒吧行工業風格裝修,氣氛環境一流,坐得舒服。估唔到淘大都有高質西餐廳👍🏼放工過嚟飲返一兩杯relax都係唔錯既選擇。餐廳做緊優惠,德國鹹豬手$148 (原價$228)我地試左柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手,聽店員講用左自家既柚子麥啤浸豬手再去焗,真係花足心機同時間去做,所以店員好貼心咁提醒焗豬手需時30分鐘。上枱時散發出淡淡既柚子香,外皮焗得好香脆,表面仲撒上少少柚子皮,食落好清新。另配上蜜糖芥末醬同酸菜。傳統既德國名菜配啤酒真係無得頂。另有一款泰式秘製汁脆皮豬手,決定下次去食一定要試埋。白酒忌廉法國藍青口配蒜蓉包$118藍青口份量十足有鮮味,配上香濃幼滑既忌廉汁,有陣陣白酒香味嗌出,真係食到停唔到口。蒜蓉包非常鬆化,好濃既蒜香味少少香辛味,食落有啲似熱浪薯片味,有驚喜。香煎海鱸魚配意大利雲吞$168鱸魚外皮煎得香脆,肉質仍然保持嫩滑。意大利雲吞,厚度適中,內餡有菠菜同芝士,配上忌廉汁,口感非常creamy。兩者一齊食令成碟菜式既層次更加豐富。

餐廳做緊優惠,德國鹹豬手$148 (原價$228)

另有一款泰式秘製汁脆皮豬手,決定下次去食一定要試埋。

白酒忌廉法國藍青口配蒜蓉包$118

香煎海鱸魚配意大利雲吞$168

鱸魚外皮煎得香脆,肉質仍然保持嫩滑。
兩者一齊食令成碟菜式既層次更加豐富。
2023-06-01
1K
偶然都會去九龍灣搵朋友,呢間西餐廳絕對係高cp之選,抵食得來都幾有水準!最近餐廳仲有promotion,原本$228 嘅豬手用$148就食到!🐷柚子脆皮豬手$148- 份量十足,大大盤切多肉,外皮夠脆香,肉質嫩嫩的🦀️手打蟹餅(2件)$86- 外層炸到夠脆,入面堅係粒粒蟹肉,幾鮮甜香口🍔牛油果TATA脆魚漢堡 $96- 漢堡超大份,魚柳好厚身,入面魚肉白雪雪夠嫩滑- 薯條用上粗薯條,脆得來又夠薯仔香飲品🌹:- 玫瑰荔枝梳打$42玫瑰味香,好refreshing值得一讚嘅係,雖然店內多人,但職員服務都好好。

🐷柚子脆皮豬手$148
柚子脆皮豬手

- 份量十足,大大盤切多肉,外皮夠脆香,肉質嫩嫩的

🦀️手打蟹餅(2件)$86
手打蟹餅(2件)

- 外層炸到夠脆,入面堅係粒粒蟹肉,幾鮮甜香口

🍔牛油果TATA脆魚漢堡 $96
牛油果TATA脆魚漢堡

- 漢堡超大份,魚柳好厚身,入面魚肉白雪雪夠嫩滑
- 薯條用上粗薯條,脆得來又夠薯仔香

飲品🌹:

- 玫瑰荔枝梳打$42玫瑰味香,好refreshing

值得一讚嘅係,雖然店內多人,但職員服務都好好。

柚子脆皮豬手
手打蟹餅(2件)
牛油果TATA脆魚漢堡
九龍灣除左多住宅,原來仲有間隱世既西餐廳,收費唔貴,走工業風💡招牌脆皮豬手仲做緊優惠價$148✔️店內仲有調酒🍸🍹同聽下音樂🎶坐得幾舒適🍽🔺食物🔸 泰式秘製汁脆皮豬手 $148豬手外層又脆又煙韌 內裡咬落肉香多汁‼️泰式秘製汁唔會太辣~反而食落好開胃😍😍仲有埋酸菜絲 口感唔錯❤️ .🔸 白酒煮法國藍青口配蒜蓉包 $112白酒忌廉醬汁好creamy🙌醬汁更帶出青口鮮味 配埋香甜洋蔥粒🧅加埋 香烤蒜蓉包 醬汁沾滿成個包 好正.🔸 藍蟹肉焗蟹蓋蝦膏大利飯 $182Risotto好驚喜❣️ 睇相就知蟹肉分量好多細味品嘗 啖啖肉鮮甜味✨蟹蓋仲暗藏滿滿蝦膏~超正配搭💘拉絲~~.🔺飲品 🔸 SUPERNORMAL Beer $78自製啤酒‼️只此一間‼️ 淡淡麥味 點點蜜味超易入口🤤 夏天飲好爽口~.🔸 Chinese Hua Diao $60超特別嘅cocktail🙌 用咗花雕、肉桂、蘋果、梅酒同Gin調製 味道特顯🍎味 女仔岩哂.➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖自私評分:🌕🌕🌕🌕🌕自私評論:豬手做緊優惠價‼️超抵食‼️食物質量cp值幾高,仲可以試吓啲特別嘅調酒🍹 特別啱晒啲男、女仔去下打卡 Gath

🔺食物

加埋 香烤蒜蓉包 醬汁沾滿成個包 好正

🔸 藍蟹肉焗蟹蓋蝦膏大利飯 $182
Risotto好驚喜❣️ 睇相就知蟹肉分量好多
細味品嘗 啖啖肉鮮甜味✨
蟹蓋仲暗藏滿滿蝦膏~超正配搭💘拉絲~~

🔺飲品
🔸 SUPERNORMAL Beer $78
自製啤酒‼️只此一間‼️ 淡淡麥味 點點蜜味
超易入口🤤 夏天飲好爽口~

🔸 Chinese Hua Diao $60

➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
自私評分:🌕🌕🌕🌕🌕
自私評論:豬手做緊優惠價‼️超抵食‼️食物質量cp值幾高,仲可以試吓啲特別嘅調酒🍹 特別啱晒啲男、女仔去下打卡 Gathering📸 收工最岩relax既好地方🫂
➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
  • 藍蟹肉芝士焗蟹蓋蝦頭膏意大利飯
  • 白酒煮法國藍青口配蒜蓉包
  • 泰式秘製汁脆皮豬手
2023-06-03 162 瀏覽
淘大花園西餐廳好去處, Super Normal 西餐廳 ,環境充滿歐陸氣息 ,播放著 悠閒寫意樂曲, 絕對一個減壓放鬆嘅好地方, 我們order了以下食品味道很好,價錢唔貴, 值得推薦.柚子脆皮豬手...148元分量非常之大,豬手皮脆肉質鮮嫩可口, 焗製的時間啱啱好,乾身而且有咬口 ,豬手爽爽滑配以柚子汁酸酸甜甜嘅味道,在這炎炎的夏天吃開胃 可口又脆卜卜啊😋😋👍👍紐西蘭牛柳配菜....128元 ( 包括沙律 和飲品)牛柳七成熟啱啱好,有兩塊之多, 牛柳鮮甜肉質嫩滑, 配以 新鮮 西蘭花,粟米,紅蘿蔔, 雜菜伴碟,很好吃的😋😋份量又足夠飽肚.雜菜雞肉沙律材料豐富有 雞肉(嫩滑新鮮份量多), 車厘茄 ,薯仔和雜菜 加上上意大利黑醋, 開胃又爽口夏天的首選呢 !❤😋😋🥗🥗凍檸檬茶 紅茶清香美味, 與別不同, 檸檬茶消滯,開胃,清腸胃, 健康首選🥤🥤

柚子脆皮豬手...148元

紐西蘭牛柳配菜....128元 ( 包括沙律 和飲品)

雜菜雞肉沙律

凍檸檬茶
2023-06-03 44 瀏覽
今晚放工後,我同朋友去咗淘大商場行街,行咗好耐終於買到啲心水嘅物品,之後就去咗鄰近嘅「Supernormal」食晚餐。✨呢間餐廳真係好有水準,唔止食物質素高,而且環境舒適,令我哋可以好放鬆地享受呢一頓晚餐。我哋揀咗幾款菜式,包括柚子麥啤浸脆皮德國咸豬手,呢個咸豬手香脆可口,啤酒味道豐富,真係好開胃。牛油果他他脆魚漢堡,魚條夠脆,牛油果醬令味道更加豐富,配上烤過嘅漢堡包,好好味。另外仲有黑松露野菌扁意粉,粉身有嚼勁,配上黑松露醬汁同野菌,味道濃郁,真係好好食。最後仲有墨西哥粟米片,粟米片香脆可口,配上酸酸辣辣嘅墨西哥醬汁,真係好開胃。整體黎講,呢晚嘅晚餐真係好滿意,食物好味,環境舒適,加上好好嘅服務,令我哋有一個愉快嘅晚上。👍🍻🍔🍝🌽

2023-06-02 34 瀏覽
見行過咁多次都冇試過,第一次去試下,先不談食物,個别點餐女服務員工爆西面點餐,講嘢又細聲到聽唔到,不過見其他服務員冇問題,係serve我嗰枱嗰個女服務員先係咁,服務由頭衰到落尾,由頭西面西到落尾,就算食物O唔OK,都唔會再去食了
見行過咁多次都冇試過,第一次去試下,
先不談食物,
個别點餐女服務員工爆西面點餐,講嘢又細聲到聽唔到,

不過見其他服務員冇問題,
係serve我嗰枱嗰個女服務員先係咁,
服務由頭衰到落尾,由頭西面西到落尾,
就算食物O唔OK,
都唔會再去食了
2023-05-20
2023-06-01 53 瀏覽
柚子脆皮豬手148蚊做緊限時優惠!原本228蚊嘅只係148蚊就食到!超抵食!唔單止好食仲份量好多,食得出柚子味又幾清新,而且外皮好脆!好食!佢另外仲有個泰式秘製汁脆皮豬手,都係做緊優惠價148蚊,勁想食埋佢🤤不過真係有d飽🙈墨西哥粟米片96蚊估唔到佢係成碟連芝士同醬一齊焗,一黎到好驚會淋曬,點知原來仲脆脆地!熱辣辣又幾好食!會令人忍唔住食完一塊又一塊!好邪惡!卡邦尼意粉98蚊重料!重醬!肥仔之選👍其實叫得卡邦尼意粉就係鍾意佢果隻邪惡既醬汁味🤤🤤🤤🤤依度絕對可以滿足到!Pow wow 60蚊個杯勁得意😆係一個土著外型既杯,飲落甜甜地,酒味唔出,好岩女仔飲❤️Yakult士多啤梨 68蚊打卡之選!😆成枝益力多倒轉俾你,越飲越有,開心👍
柚子脆皮豬手148蚊

墨西哥粟米片96蚊

卡邦尼意粉98蚊
Pow wow 60蚊

Yakult士多啤梨 68蚊
打卡之選!😆成枝益力多倒轉俾你,越飲越有,開心👍
2023-06-01 34 瀏覽
來牛頭角chill 下食好西,今次介紹西式酒吧餐廳🍴——supernormal🍻之前都好幾次經過呢度想入去試,選擇呢度既原因不外乎女仔最鍾意既活動之一,打卡。呢度既裝潢好有美式🇺🇸酒吧餐廳🍴氣氛,另外又有日式掛畫裝潢,簡直一舉幾得。又可以坐外面,環境又舒適。第一次來supernormal 已經好鍾意,好多好野食可以選擇:墨西哥🇲🇽玉米片🌽(配啤酒一流)黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔(大大個漢堡超級好味啊😋)柚子蜜🍯浸啤脆皮德國🇩🇪鹹豬手食德國🇩🇪豬手,當然要配啤酒🍺另外仲有好多不同款式的手工啤,我們揀左烤朱古力味同修道院啤酒,難得一試,好特別好好飲。
又可以坐外面,環境又舒適。
墨西哥🇲🇽玉米片🌽(配啤酒一流)
黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔(大大個漢堡超級好味啊😋)
柚子蜜🍯浸啤脆皮德國🇩🇪鹹豬手
2023-05-11
5 分鐘 (堂食)
2023-05-31 42 瀏覽
🍽️SuperNormal今日忽發其想好想食德國鹹豬手,平時食開嘅一份,起碼都要二三百蚊,今日竟然發現淘大商場嘅呢間餐廳做緊特價,百五蚊都唔使就已經食到,真係諗唔到唔食嘅理由🤩🍗柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手($148)德國鹹豬手是一道德國傳統美食,通常會搭配啤酒享用。而這道菜和柚子麥啤的組合,絕對是一個新穎的嘗試。柚子麥啤是一種風味獨特的啤酒,它添加了柚子等水果的提取物,使其帶有柚子的清新香氣和微微的麥芽味道。這種啤酒與鹹豬手的搭配是一個有趣的組合,因為它可以平衡豬手的油膩感,同時提供清新的口感。鹹豬手本身是一道豐富而美味的菜餚,它的肉質鮮嫩多汁,口感豐富。配上柚子麥啤後,啤酒的柚子香氣和麥芽味道可以中和豬手的鹹味,讓口感更加平衡,令人回味無窮。🦪白酒煮法國藍青口($118)當你品嚐白酒煮法國藍青口時,你會發現這道菜的味道非常豐富和深刻。藍青口的鮮甜和嫩滑的口感與白酒的清香和微酸相互融合,創造出一種獨特的味道體驗。此外,加入適當的調味讓整道菜更加豐富和層次分明。整體味道鮮美、芳香、清新,令人回味無窮。🍔經典安格斯牛肉漢堡($106)首先,讓我們來談談安格斯牛肉。這種牛肉的肉質細嫩,肥肉和瘦肉
🍽️SuperNormal

🍗柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手($148)

🦪白酒煮法國藍青口($118)

🍔經典安格斯牛肉漢堡($106)
首先,讓我們來談談安格斯牛肉。這種牛肉的肉質細嫩,肥肉和瘦肉的比例非常均勻,可以讓漢堡更加多汁和美味。漢堡肉通常用鐵板或燒烤方法煮熟,以保持肉質的鮮嫩和口感。
接下來是其他的配料。番茄和生菜為漢堡添加了清新和脆爽的口感,洋蔥則增加了一定程度的辛辣味道。芝士的濃郁奶香味和醬料的香甜口感則能豐富整道菜的味道。最後,所有這些成分都被夾在鬆軟的漢堡麵包之間,讓整道菜變得完美。

@supernormal_hk
📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場二期196-199號地舖
💰人均消費:約$250
2023-05-19 39 瀏覽
今日黎再於淘大商場搵野食😆見到依間餐廳既餐牌都幾吸引一於入去試吓裏面嘅裝修都幾靚一坐低 職員好主動比檸檬水我地👍🏻⭐️柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手今期呢款鹹豬手做特價$148真係幾抵食係豬手用咗自家釀制柚子啤酒浸8小時以上所以非常入味😍而且焗得啱啱好皮脆肉嫩配上柚子芥末醬唔錯🥳⭐️拿玻里肉腸配烤餅個汁有d似蕃茄汁酸酸甜甜好開胃入面用左唔少配料調味肉腸吸晒啲汁🤩都唔會好鹹烤餅共有6塊可以點汁一齊食烤得好香脆正呀😋⭐️日本刺身級帶子龍蝦汁意大利飯聽到個名都feel到份量十足用咗大大隻帶子煎香後放上面龍蝦汁及芝士煮成意大利飯芝士做到拉絲效果非常滿足😃⭐️西柚檸檬四季春茶好清新嘅一杯飲品西柚同檸檬好夾😁酸中帶甜非常解渴整體食物質素唔錯環境舒服都近地鐵站值得再encore😙
今日黎再於淘大商場搵野食😆

環境舒服
都近地鐵站
值得再encore😙
2023-05-16
10 分鐘 (堂食)
九龍灣· 將平凡變出不平凡的豬手SuperNorma📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖➰好歌推介「捉緊小小快樂,雪糕杯有一種美學,走出漆黑角落,聽沙粒說一種哲學,記得 一身輕巧快樂。」.#夏之風物詩 #林家謙.➰今日朋友嚟到九龍灣覓食,隨即約我一聚,要數區內人氣最高嘅,非淘大商場一間工業風酒吧餐廳莫屬,餐廳距離九龍灣站約5分鐘路程,位置方便。餐廳長期滿座,最好提前預約,裝潢走工業風格,亦設有戶外用餐區,室內座位燈光較昏暗,夜晚用餐氣氛更佳。.➰✥芥末牛肉沙律 💲88 ⭐️4/5⭐️沙律色彩繽紛,牛肉色澤粉嫩,配上沙律十分滋味,另外芥末醬偏溫和,不用擔心太搶喉。.✥白酒煮法國藍青口配蒜蓉包 💲118 ⭐️4/5⭐️青口份量豐富,偏向細小但亦較嫩滑,濃郁白酒汁搭配香脆蒜蓉包十分惹味。.❀柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手 💲148 ⭐️4.1/5⭐️ (原價💲228,本月份期間優惠) 此店招牌名物的德國鹹豬手,豬手皮脆肉嫩不在話下,入口還散發淡淡柚子味,令整體更加清新,多食幾件亦不會太膩,醬汁亦是偏甜,更容易入口,推薦。.𖥕1664 💲78 ⭐️4/5⭐️𖥕大三元手工啤酒 💲64 ⭐️4/5
九龍灣· 將平凡變出不平凡的豬手

SuperNorma
📍九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

➰好歌推介
#夏之風物詩 #林家謙

✥芥末牛肉沙律 💲88 ⭐️4/5⭐️

✥白酒煮法國藍青口配蒜蓉包 💲118 ⭐️4/5⭐️

❀柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手 💲148 ⭐️4.1/5⭐️
(原價💲228,本月份期間優惠)

𖥕1664 💲78 ⭐️4/5⭐️
𖥕大三元手工啤酒 💲64 ⭐️4/5⭐️
除了平時大眾啤酒牌子外,餐廳亦有不少手工啤推介,此款手工啤果香味突出,入口有熱情果味,十分舒爽,而且只有4.44%酒精,女仕亦非常適合飲用。

➰總結
餐廳是區內少數的酒店餐廳,長期人氣滿座,食物出品份量豐富,性價比高,想試一下特色豬手的朋友不容錯過。

➿➿➿
#SuperNorma
#油麻地美食 #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodporn #852eats #hkiger
#食好西 #相機食先 #香港美食
#白酒煮法國藍青口配蒜蓉包
#柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手

世上偶遇也是重遇,祝大家拼命無恙🫶🏻
賣吓廣告先,一個90後偽文青鐘意食好西聽好歌去旅行😋🎵✈️
有興趣睇更多好西好歌好玩推介,或者大家有好嘢Share嘅🥳
請大家Follow下我IG,比D支持,多謝✨:@healoop.foodie

2023-05-18 1180 瀏覽
✩•‿• ʜᴀᴠᴇ ᴀ ɢᴏᴏᴅ ᴛɪᴍᴇ♡今日去咗淘大花園食晚飯,呢一帶嘅餐廳都變咗好多。SuperNormal餐廳,啲都唔Normal,都幾chill !先叫咗一個🍖泰式秘製汁脆皮豬手 $148係可以選擇蜜糖芥末醬,或者泰式秘製汁,因為想abnormal🫢所以就叫咗泰式味道,醬汁酸酸地,好開胃豬手一早已經切好,好方便食用,豬手軟林,皮脆🥘白酒煮法國藍青口配蒜蓉包 $118呢個嘅忌廉味好重,有好多汁,配蒜蓉包食好味;青口都爽口🍔牛油果TATA脆魚漢堡 $96 魚柳炸得好脆,而且係厚身,配埋大大個厚飽,都幾好味🤤食薯條🍟嗰陣仲可以配埋頭先啲忌廉汁🤣之後叫咗兩杯Cocktailsummer tree:Passion Fruit, Blanco Tequila, Coconut Liqueur, Cream, Lime Juice, OJ呢會比較多果汁🍹味,但係飲完之後都會有少少🤏feel 好眼瞓lol flower ball:Apple, Juice, Jasmine Umeshu, Lemon Juice, Honey, Soda呢杯就係蜜糖味重,好潤喉🫢same 飲完後都有feel
✩•‿• ʜᴀᴠᴇ ᴀ ɢᴏᴏᴅ ᴛɪᴍᴇ♡

先叫咗一個
🍖泰式秘製汁脆皮豬手 $148

豬手一早已經切好,好方便食用,豬手軟林,皮脆

🥘白酒煮法國藍青口配蒜蓉包 $118
呢個嘅忌廉味好重,有好多汁,配蒜蓉包食好味;青口都爽口

之後叫咗兩杯Cocktail

呢杯就係蜜糖味重,好潤喉🫢same 飲完後都有feel 🫢

呢度有啲高嘅吧枱同埋梳化,所以都坐得好舒服😃🫶🏼
  • 柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手
2023-05-15 54 瀏覽
餐廳裝修好美國復古風格,餐單送菜和飲品選擇多,侍應服務良好Blanche de Bruxelles $64餐廳有19款唔同口味既手工啤可以飲,今次我就試Blanche de Bruxelles, 帶有柑橘橙皮味白啤,味道清香,聞落有陣陣橙香,唔會有好重啤酒味。柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手 $148豬手外皮烤得香脆可口,入面肉嫩,味道有小小柚子味,可以話係非常入味,最近做緊推介優惠,非常抵食,推薦之一。三文魚凱撒沙律 $128軟滑嘅三文魚配搭爽脆沙律菜,鹹鹹地作為前菜好開胃。芝士蟹肉焗大啡菇 (2隻)$88蟹肉讓入大啡菇入邊上面再加上芝士,味道唔錯。蒲燒鰻魚(每串)$20餐廳亦有好多款串燒任君選擇,有海鮮至到蔬菜,質量亦唔錯。
餐廳裝修好美國復古風格,餐單送菜和飲品選擇多,侍應服務良好

Blanche de Bruxelles $64

柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手 $148

三文魚凱撒沙律 $128
軟滑嘅三文魚配搭爽脆沙律菜,鹹鹹地作為前菜好開胃。

芝士蟹肉焗大啡菇 (2隻)$88
蟹肉讓入大啡菇入邊上面再加上芝士,味道唔錯。

蒲燒鰻魚(每串)$20
餐廳亦有好多款串燒任君選擇,有海鮮至到蔬菜,質量亦唔錯。

2023-05-11
2023-05-12 82 瀏覽
淘大商場竟然有間高級餐廳🍴但係平民價錢👍🏻👍🏻👍🏻分量十足😘環境舒適😍見樣樣都想食🥹店主仲同我哋講😁食完唔夠先至再嗌,好彩聽店主講😛份量超十足😘超老實👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻泰式秘製汁脆皮豬手🍖外脆內軟~連隔籬枱聽到脆卜卜聲,再點秘製汁酸酸辣辣,提升咗個唔同口味😘必食👍🏻👍🏻雙色魚子煙三文魚天使麵🍝啖啖都係煙三文魚😘望落去份量以為好少🥹比隻碟呃咗🤣🤣滿滿份量😘超滿足😌三重奏芝士牛肉漢堡🍔厚厚牛肉漢非常juice🍔滿瀉芝士🧀️仲有熱辣辣脆卜卜嘅薯條😘西柚檸檬四季春茶🍹Fresh🤤🤤🤤解渴👍🏻👍🏻
淘大商場
竟然有間高級餐廳🍴但係平民價錢👍🏻👍🏻👍🏻