2019-01-16
一入門口就見到呢一個擺設,預先感受聖誕氣氛清新簡約風嘅內部裝修,幾舒服, 果然切合一個Casa嘅味道。Set Dinner 嘅價錢都幾相宜+$48精選生蠔兩隻Jet Fresh Oyster 2 pcs抱着不妨一試嘅心態,試咗佢嗰個$48兩隻嘅生蠔優惠,有意想不到嘅驚喜!雖然係優惠價,但係佢哋都係好有誠意咁樣用一大碗冰去盛位兩隻蠔上菜,確保新鮮衛生而且食落都正,幾新鮮,又creamy 。單單係呢兩個蠔,已經注定我一定會再返去幫襯G 餐:炭燒紐西蘭西冷(8oz) $148Char-Grilled NZ Sirloin Steak牛扒8安士,分量都幾啱,唔會太多,同埋食埋啲薯菜,都幾夠飽。仲好細心咁幫我地切到一片片 ,呢個厚薄都幾好,食落去juicy 得來又夠口感餐飲方面都幾精彩,本身個set 附送菠蘿有機奇亞籽綠茶,加錢可以轉冷熱咖啡茶,連花茶,手工咖啡都有得揀不過我都想試吓佢嘅菠蘿有機奇亞籽綠茶又係好驚喜喎!菠蘿嘅果汁味 為主調,綠茶又有少少清新,其實比較似係飲緊果汁,所以係好好飲好易入口的羅勒奶凍 造型十分之可愛!味道幾特別,用BASIL嚟做奶凍,真係比較創新
Set Dinner 嘅價錢都幾相宜
G 餐:炭燒紐西蘭西冷(8oz) $148