2023-09-05
今日同朋友嚟咗呢一間星空餐廳,一入到去我哋都忙住拎手機打卡📸,環境真係非常之靚,每一個位都係打卡位,估唔到尖沙咀諾士佛台都有啲咁特色嘅餐廳😍-我哋叫咗先鮮拆蟹肉牛油果芒果卷😍,啖啖的蟹肉好爽,牛油果同芒果更加唔使講啦 簡直係最佳配搭😘,沙律菜亦相當新鮮爽口,清清地唔會太多汁👍🏻💯-西西里紅蝦手工幼蛋麵 😍西西里紅蝦勁大隻,而且非常新鮮彈牙,而且蝦頭充滿蟹膏🫣,幼蛋麵好索汁💯。-仲叫咗18小時慢煮美國安格斯牛小排配法式薯蓉,呢隻牛非常之重牛味,而且佢嘅薯蓉非常之綿滑,擺碟亦相當精緻 😍-Mars 🍸 佢哋嘅cocktail 相當特別,每款都已星球為主題的,而呢一杯更加唔使講,職員即場整出波波 真係好igable😍😍- Coconut plant佢有啲菠蘿汁同芒果,仲有椰奶 成杯嘢都非常之香👍🏻 好易入口 賣相都非常之靚㗎❤️
我哋叫咗先鮮拆蟹肉牛油果芒果卷😍,
西西里紅蝦手工幼蛋麵 😍
Coconut plant