2024-03-22 526 瀏覽
前幾日同家姐喺將軍澳踩完單車知道將軍澳新開咗間豆乳狂人豆乳低熱量又含豐富蛋白質,最啱做完運動食豆乳狂人仲用每日新鮮豆乳,更健康!店舖裝修以黃白色做主題同Q版豆乳公仔好可愛😍除咗豆乳外,仲有其他甜品款式同小食各系列有好多自家製新口味,大大碗,十分足料✨超煙韌豆花 $42香滑豆花,入口即溶,配不同口感珍珠、芋圓、小丸子✨多芒楊枝甘露 $48多件香甜芒果同柚子肉,加埋西米露,口感豐富✨特濃可可豆乳 $28香濃朱古力配埋濃郁豆味豆乳,清涼可口✨海苔肉鬆炸Mini豆卜 $38豆卜面鋪滿咸香味海苔肉鬆,Mini豆卜香脆面內軟,Mini size 一口容易食✨酥炸雞軟骨 $38酥脆金黃,軟骨有嚼勁,豐富咀嚼感
前幾日同家姐喺將軍澳踩完單車
知道將軍澳新開咗間豆乳狂人
豆乳低熱量又含豐富蛋白質,最啱做完運動食
豆乳狂人仲用每日新鮮豆乳,更健康!

店舖裝修以黃白色做主題同Q版豆乳公仔好可愛😍

除咗豆乳外,仲有其他甜品款式同小食
各系列有好多自家製新口味,大大碗,十分足料

✨超煙韌豆花 $42
香滑豆花,入口即溶,配不同口感珍珠、芋圓、小丸子

✨多芒楊枝甘露 $48
多件香甜芒果同柚子肉,加埋西米露,口感豐富

✨特濃可可豆乳 $28
香濃朱古力配埋濃郁豆味豆乳,清涼可口

✨海苔肉鬆炸Mini豆卜 $38

✨酥炸雞軟骨 $38
酥脆金黃,軟骨有嚼勁,豐富咀嚼感
下午茶
2024-03-21 57 瀏覽
豆乳狂人喺一間好特別嘅創意小食店啊,收工嗰陣,我就發現佢喇,忍唔住要去試下佢地嘅豆乳飲品同甜品!😋 佢將傳統嘅豆漿同其他元素結合,做出好多唔同口味嘅豆乳飲品同甜品!真係好有創意㗎!🥛佢哋嘅狂人粢飯都好吸引我!有牛油果鰻魚玉子粢飯同吉列豬扒粢蛋飯🐷 外層係軟糯嘅糯米飯,裡面有脆卜卜嘅油炸鬼,再加上榨菜同肉鬆,好豐富!😍仲有狂人小食,我特別鍾意佢地嘅Mini豆卜🥡 即叫即做,新鮮熱辣,外皮脆脆,內裡軟綿嘅炸豆腐!木棉豆腐比起街市買嘅滑豆腐,多咗啲口感,再配上濃郁嘅七味粉,超級惹味❤️佢哋嘅7.6特濃豆乳聽落都好香口,燕麥豆乳好滑好濃郁🤩最後就食埋狂人豆花,超煙靭嘅豆花入面仲有奶蓋、三色芋圓同珍珠,味蕾好滿足😚♦️分店地址 :荃灣大河道100號海之戀商場2樓2036號舖樂富聯合道198號樂富廣場 ZoneA 1樓 1168 -1170號舖沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖黃大仙中心南館地下G10A-G10B號舖 將軍澳唐德街9號將軍澳中心G樓G01及G02號舖⏰營業時間:星期一至日 17:30 - 01:00總括而言 (5個🖤係最高)好味指數 : 🖤🖤🖤🖤🤍服務態度 : 🖤🖤🖤🖤🤍環境

佢哋嘅7.6特濃豆乳聽落都好香口,燕麥豆乳好滑好濃郁🤩

♦️分店地址 :
荃灣大河道100號海之戀商場2樓2036號舖
沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖
黃大仙中心南館地下G10A-G10B號舖
 將軍澳唐德街9號將軍澳中心G樓G01及G02號舖
⏰營業時間:星期一至日 17:30 - 01:00

總括而言 (5個🖤係最高)
好味指數 : 🖤🖤🖤🖤🤍
服務態度 : 🖤🖤🖤🖤🤍
環境打卡 : 🖤🖤🖤🖤🤍
回頭指數 : 🖤🖤🖤🖤🤍
2024-03-15
2024-03-21 144 瀏覽
想分享吓SOYmart by 豆乳狂人嘅食物同飲品如何配合健康嘅diet🫶🏻豆乳茶-抹茶紅豆小丸子🍡 煙韌嘅小丸子再加上微微帶甜的紅豆,抹茶茶底配搭招牌豆乳茶😋😋😋啖啖都滿足曬你嘅口腹之慾~特濃豆乳-鮮芋泥豆乳🍼重點:有得揀熱飲🍵女仔成日飲凍野係會宮寒經痛同易肥㗎!多芒系列-多芒小丸子🥭大人細路都喜歡多芒小丸子,啖啖香甜多汁大大粒嘅芒果夠哂健康,值得再encore!狂人小食-海苔肉鬆脆皮木棉豆腐🫘脆但唔油,夠味但低卡,非常適合為食嘅減肥人。狂人粢飯🍙飽腹感MAX!內餡有肉鬆酸菜油炸鬼,如果好大食嘅肚餓之鬼可以吖~好味得嚟價錢相宜,食咁多都係$200有找!買完之後可以堂食或者外賣拎番屋企享用🫶🏻▶️其他招牌菜式推薦🍼 :8.6特濃豆乳:鮮芋泥豆乳or 桃膠豆乳狂人豆花:黑糖桃膠豆花or 超煙韌豆花豆乳茶:焙茶小丸子豆乳奶蓋:黑芝麻奶蓋桃膠系列:桃膠芋泥小丸子多芒系列:多芒楊枝甘露三色芋圓:芋芋之選狂人小食:海苔肉鬆炸豆腐狂人粢飯:牛油果鰻魚玉子粢飯豆乳狂人其他分店📍荃灣大河道100號海之戀商場2樓2036號舖📍沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖📍樂富聯合道198號樂富廣場1樓11

豆乳茶-抹茶紅豆小丸子🍡

特濃豆乳-鮮芋泥豆乳🍼
重點:有得揀熱飲🍵女仔成日飲凍野係會宮寒經痛同易肥㗎!

多芒系列-多芒小丸子🥭

狂人小食-海苔肉鬆脆皮木棉豆腐🫘
脆但唔油,夠味但低卡,非常適合為食嘅減肥人。

狂人粢飯🍙

📍樂富聯合道198號樂富廣場1樓1168-1170號舖
📍黃大仙中心南館地下G10A-G10B號舖
📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心G樓G01及G02號舖
2024-03-20 61 瀏覽
做完健動之後,梗係要食返啲嘢補充下體力啦我特別推薦去豆乳達人嗰度叫翻杯飲品,因為佢哋嘅豆乳係無糖,非常之健康。我叫咗一杯胚芽燕麥豆乳 同 鮮芋泥豆乳。豆乳雖然無糖,但芋泥本身都似大少少甜味,所以飲落都幾好味。而且有芋泥之後,就會更加飽肚。除咗嘢飲之外,我哋仲叫咗牛油果鰻魚玉子粢飯,佢嘅粢飯超級飽肚,裏面仲會有肉鬆同其他配料,而且裏面真係有好多鰻魚,食落都唔錯,營養都好均衡。食完粢飯之後仲想食少少小食嘅話,不妨叫一下佢豆卜。佢喺豆卜雖然係炸過,但係完全唔油膩,非常香脆,不過佢嘅調味比較少,只有少少椒鹽,完全唔驚食得太多調味料。
做完健動之後,梗係要食返啲嘢補充下體力啦

2024-03-20 33 瀏覽
平日返工少運動,星期六都會去做瑜珈🧘🏻‍♀️鬆一鬆. 最近係將軍澳中心開左新分店,佢地的豆乳食品既健康又有營養,仲係低糖少甜,啱晒注重健康的都市人,每個星期做完運動我都會去食架😍將軍澳新分店地方仲好大,黃色裝潢好搶眼,好多公仔夠晒cute,真係大人細路都鍾意🥰🥑牛油果鰻魚玉子粢飯 HKD$55粢飯質感煙韌,餡料好豐富,有新鮮的牛油果、鰻魚和玉子結合在一起,醬汁香濃惹味,口感一流!食半個已經好飽肚😂🥭多芒仙草 $45睇見已經好想食😋 以新鮮多汁的芒果為主角,搭配西米和仙草,口感豐富又清爽。芒果的鮮甜和豆乳的滑順,令人愛不釋手!份量十足,兩個人share 絕對無問題😉🍡焙茶珍珠小丸子 $42從7.6 特濃豆乳中,再配以日本直送的焙茶粉,加入煙韌的小丸子增加口感。罐裝的豆乳茶除了方便飲用外,仲好啱打卡📸

🥑牛油果鰻魚玉子粢飯 HKD$55

🥭多芒仙草 $45

🍡焙茶珍珠小丸子 $42

2024-03-19 38 瀏覽
桃膠豆乳桃膠喺女士們養顏恩物🫶🏻再配上蛋白質滿滿嘅豆乳🥛營養滿滿啊💕而且超多桃膠唔會太甜,呢個係我哋每次去到都會飲㗎✨超煙韌豆花超滑溜嘅豆腐花配埋芋圓、珍珠同埋白玉丸子😚口感豐富得嚟😋甜度亦都好適中,而且豆乳味香濃,再加上一層奶蓋,鹹鹹甜甜咁,唔會覺得膩🥰多芒小丸子呢個喺詩詩媽私心想食少少😆小丸子好煙靭,入面仲有好多芒果,大大舊而且又甜又多汁🥭仲有西米添呀😍口感豐富得嚟亦都好清爽☺️牛油果鰻魚玉子粢飯 呢個粢飯真喺超滿足😊牛油果🥑鰻魚加玉子呢個配搭營養豐富😍每一啖都食到滿滿嘅材料,超有飽足感😝海苔肉鬆脆皮木棉豆腐木棉豆腐炸到脆卜卜,內裏仍然好嫩滑,再加埋海苔肉鬆真係絕配
桃膠豆乳

超煙韌豆花

多芒小丸子

牛油果鰻魚玉子粢飯

海苔肉鬆脆皮木棉豆腐
木棉豆腐炸到脆卜卜,內裏仍然好嫩滑,再加埋海苔肉鬆真係絕配
2024-03-18 54 瀏覽
將軍澳必食嘅甜品飲品😻😻離遠已經見到好多人排隊,用黃色嘅招牌做招徠,出面仲要有好多坐位,真係好吸引❤️😍🫶🏼豆乳狂人主打大大碗足料健康糖水,以巨型筒裝盛起各款配料,如豆腐花、仙草、紫薯、芋泥、芒果等超過70款選擇;用豆乳做主題,低糖/無糖,食得又健康,又輕鬆😌💚豆乳茶系列 - 7.6豆乳抹茶 $36係一大樽完全冇冰、原汁原味嘅豆乳+日本抹茶🍵,茶味同豆乳味都好香濃,飲落口好順滑,啱晒鍾意抹茶嘅我😙💛芒果系列 多芒楊枝甘露鮮芒果+西米+芒果汁+特調椰奶+金柚好足料,超多芒果肉~好想再Encore! 😌🤍狂人豆花 - 薑汁夠薑豆花 $20食咗啲咁創新嘅甜品,我都挨個傳統啲嘅先!豆花口感特別,豆既香味令人好回味☺️🖤8.6 豆乳 黑白芝麻豆乳芝麻味十分香醇,有微微既烘香,芝麻同豆乳十分合襯,感覺就好似飲緊芝麻糊😜🤎奶蓋豆乳茶 豆乳 +烏龍茶+ 西米+珍珠+ 豆乳布丁 + 芝士奶蓋 + 白肉 + 黃豆粉奶蓋豆乳茶味道唔錯👍飲咗一半已經超級飽肚,而且入邊有咬口既珍珠同西米加埋軟滑既布丁🍮成件事都好豐富!另外仲有三粒白肉係額外配上既What a lovely afternoon tea 🫣😘
將軍澳必食嘅甜品飲品😻😻

💚豆乳茶系列 - 7.6豆乳抹茶 $36

💛芒果系列 多芒楊枝甘露
鮮芒果+西米+芒果汁+特調椰奶
+金柚
好足料,超多芒果肉~好想再Encore! 😌

🤍狂人豆花 - 薑汁夠薑豆花 $20

🖤8.6 豆乳 黑白芝麻豆乳

🤎奶蓋豆乳茶

2024-03-14 1555 瀏覽
《豆乳狂人健康飲食》近年大家也注重健康飲食,身邊有不少朋友也做健身或瑜珈。如果想吃得健康,豆乳食品是挺好的選擇,既健康又有營養,吃多一點也不怕欵來到將軍澳中心,發現豆乳狂人開了新店,就決定去吃一波啦🙈。-▪︎黑芝麻奶蓋 HKD$42飲品用料多層次豐富,用了豆乳、珍珠、豆乳布丁、芝麻奶蓋及黃豆粉製成。先喝到綿密微咸奶蓋,黑芝麻味道濃厚,珍珠軟糯的質感,配滑溜的布丁感覺真香😍。-▪︎8.6特濃豆乳 HKD$24豆乳的口感有很多款欵,飲得健康可選擇特濃口味。特濃der版本豆味香甜,味道清甜又飽肚,做完運動來一口,冰涼無負擔欵🫰🏻。-▪︎牛油果鰻魚玉子粢飯 HKD$55|狂人粢飯 HKD$32粢飯有數款選擇,點了2款來吃。牛油果配鰻魚玉子口感豐富,醬汁香濃惹味。狂人粢飯是傳統口感,香脆油條配炸菜,是YYDS組合。粢飯質感煙韌,不會有蒸氣變軟der口感🤤。-▪︎滋潤之選 HKD$45顏色吸引der甜品,吃過一次就愛上啦!這個用料豐富,用了芋泥、桃膠、西米、三色芋圓、特調椰奶及黑糖製成。口感豐富的組合😆,是個健康無負擔的甜品,吃多一點也不怕😏。-
《豆乳狂人健康飲食》

▪︎黑芝麻奶蓋 HKD$42

▪︎8.6特濃豆乳 HKD$24

粢飯有數款選擇,點了2款來吃。

粢飯質感煙韌,不會有蒸氣變軟der口感🤤。

▪︎滋潤之選 HKD$45
2024-03-13
2024-03-14 61 瀏覽
最近運動多咗,開始注重飲食🤍但甜品控既我點可以放棄食甜!!發現咗呢間豆製品專門店好食得來又健康 最適合做完普拉提過嚟食餐好✨-推薦菜式:特濃豆乳 🥛豆乳濃郁滑順,口感豐富,帶著濃厚的大豆香氣。一口下去,豆香融入口中,讓人愛不釋手。特濃豆乳不僅美味,還富含蛋白質和營養價值,是一道健康又美味的飲品選擇🌱多芒楊枝甘露 🥭以新鮮多汁的芒果為主角,搭配楊枝甘露口感豐富而清爽。每一口都能品味到芒果的鮮甜和豆乳的滑順,讓人回味無窮。這道多芒楊枝甘露不僅味道美妙,還是一道視覺上的享受,絕對能滿足你對甜品的渴望🍧鮮芋泥豆乳 🍠豆乳中加入了綿密滑順的鮮芋泥,口感豐富且綿密。每一口都能品味到豆乳的香濃和芋頭的香甜,帶來了一份豐富的口感體驗。這道鮮芋泥豆乳結合了豆乳的營養價值和芋頭的獨特風味,絕對是注重健康者的最愛🥛牛油果鰻魚玉子粢飯 🥑🍱這道料理將新鮮的牛油果、鰻魚和玉子炒飯結合在一起,口感豐富而美味。每一口都能品味到鰻魚的鮮美、玉子的柔軟和牛油果的濃郁。這道牛油果鰻魚玉子粢飯以其獨特的組合和豐富的口感🍚
最近運動多咗,開始注重飲食🤍
甜品控既我點可以放棄食甜!!
發現咗呢間豆製品專門店
好食得來又健康 最適合做完普拉提過嚟食餐好✨

推薦菜式:

特濃豆乳 🥛

多芒楊枝甘露 🥭

鮮芋泥豆乳 🍠

牛油果鰻魚玉子粢飯 🥑🍱
2024-02-27 134 瀏覽
情人節陪朋友還有她的小情人去街街,行行下呢小朋友就被@soymarthk既裝修吸引住。黃色吸引的裝潢,洋溢天真活潑。一場嚟到,試一試台式飲品,順便坐低食下野,原本以為佢地只有甜品及飲品,原來仲有咸點。鮮芋泥豆乳幼滑的芋泥+無糖豆乳,甜度剛好,芋泥分擔了豆乳的口感。特濃可可豆乳朱古力味好濃,可可的摯愛又不會太甜,但又唔會搶走咗豆乳既味道,所以小朋友超愛超強芝士醬木棉豆腐 邪惡的芝士醬+嫩滑的豆腐,芝士不會太濃稠,豆腐脆而不硬,街頭小食的風味在呢度淋漓盡致感受到。Gold純度鹹蛋黃炸脆雞 成隻雞翼被鹹蛋黃溶岩包裹住,一口咬落去濃郁鹹香的味道,甜咸之間在味蕾中在跳脫綻放。桃膠豆乳健康又養顏豆乳布丁珍珠茉莉花茶 香濃豆乳+布丁甜度適中,再加埋QQ既珍珠,整杯野飲口感非常豐富。坐下休息,問了職員,另外還有不少分店。

鮮芋泥豆乳
幼滑的芋泥+無糖豆乳,甜度剛好,芋泥分擔了豆乳的口感。

特濃可可豆乳

超強芝士醬木棉豆腐
邪惡的芝士醬+嫩滑的豆腐,
芝士醬木棉豆腐

Gold純度鹹蛋黃炸脆雞

成隻雞翼被鹹蛋黃溶岩包裹住,
一口咬落去濃郁鹹香的味道,甜咸之間在味蕾中在跳脫綻放。

桃膠豆乳
健康又養顏

豆乳布丁珍珠茉莉花茶

坐下休息,問了職員,另外還有不少分店。
2024-02-14
1 分鐘 (堂食)
下午茶
芝士醬木棉豆腐
  • 超強芝士醬木棉豆腐
  • 特濃可可豆乳
2024-02-24 126 瀏覽
上週未仲放緊新年假期💕 就同兩個囡出去行下街街😚 行到攰攰地就想搵個地方食少少野同坐一下😆 正好媽媽想食下甜品~ 就去左SOYmart by 豆乳狂人啦🙌🏻呀囡一去到就周圍走😆因為個環境裝修都好靚~ 未食就先打打卡先🤟🏻 跟著我地就坐低叫左✴️狂人粢飯~ 牛油果鰻魚玉子粢飯 $55✴️狂人粢飯~ 吉列豬扒粢飯 $45✴️酥炸雞軟骨 $38✴️薑汁夠薑豆花 $20✴️黑糖豆花 $22✴️特濃可可豆乳 $28好耐都無食過粢飯啦😍😍 味道好出好正😋 大愛吉列豬扒粢飯~豬扒好脆身加埋粢飯配料好開胃好好味🤤~大囡就好專注咁飲佢指定要飲既特濃可可豆乳😆 一飲完就即刻話好好飲! 仲唔肯放手~ 話要拎著慢慢飲! 另外, 兩個都豆花都一流🤟🏻 爸鍾意薑味夠晒既豆花, 媽咪就喜歡黑糖味~ 甜味剛好!! 但食完粢飯已經好飽😆 個豆花都食唔晒! 幸好佢地包裝設計好細心~ 已經預計大家外帶🥡🥰 食唔晒都可以拎番屋企繼續食唔洗浪費! 😘價錢亦都好大眾化~ 下次再想食個甜品我都會再去SOYmart by 豆乳狂人呀🫶🏻

✴️狂人粢飯~ 牛油果鰻魚玉子粢飯 $55

✴️狂人粢飯~ 吉列豬扒粢飯 $45

✴️酥炸雞軟骨 $38

✴️薑汁夠薑豆花 $20
✴️黑糖豆花 $22
✴️特濃可可豆乳 $28

• 牛油果鰻魚玉子粢飯
2024-02-21 111 瀏覽
由沙田食到搬嚟將軍澳見佢開新鋪叫好開心。將軍澳店應該係開鋪以嚟食第四次😆難得今次終於食到拉絲炸蛋,本身以為係加料版狂人粢飯,但係一開出嚟完全係出乎意料,唔怪之得嗌幾次都無,因為製作都真係好麻煩,如果人多真係唔會幫你整。開出嚟好似兩粒巨蛋咁,原來係兩大粒粢飯拎去炸再包好。。。好抵食下,因為一定夠兩個女仔share, 不過如果怕油就要諗諗,其實食落口唔油膩,但係視覺上係會驚,因為一拎出嚟未開包裝佢已經滴緊油(真係滴),開出嚟就飯團底,個包裝盒都有好多油。。。(真係要諗諗,唔通佢"琼"完油都仲會繼續漏定咩解究)。另外其實十次有八次都係買 超煙un豆花,今次特別溶。。。啲豆花好似泥漿咁嘅口感,有啲嘔心🙈 希望做好啲QC啦🙏🏻
由沙田食到搬嚟將軍澳見佢開新鋪叫好開心。
將軍澳店應該係開鋪以嚟食第四次😆

拉絲炸蛋

外賣自取
2024-02-19 135 瀏覽
岩岩農曆新年係一班朋友團聚嘅時候兩手空空唔知買咩上去好將軍澳新開左豆乳狂人店舖設計到好似身處係豆乳製作工廠咁真係要黎到拜訪下講到必飲嘅一定係鮮芋泥豆乳用左日本8.6特濃豆乳去調製濃厚嘅淡紫色芋泥蓉再配埋特濃嘅豆奶飲落比起平時用鮮奶口感更厚滑Oreo 奶蓋可可豆乳都好特別入面珍珠好煙韌好好咬同埋用左朱古力版嘅可可豆乳調製依隻口味好特別熟食都有炸豆腐同粢飯唔食辣可以揀芝士醬木綿豆腐表層唔係酥脆不過豆腐炸完之後仲好滑加埋邪惡嘅芝士醬真係不得了甜品方面豆腐花太好賣已經售罄試唔到我地轉揀左芒果甜品兩碗份量非常足料好大碗酸酸甜甜好開胃用豆乳除左創新而且又健康
岩岩農曆新年係一班朋友團聚嘅時候

兩碗份量非常足料好大碗
酸酸甜甜好開胃
用豆乳除左創新而且又健康
2024-02-19 88 瀏覽
⭐️SOYmart by豆乳狂人⭐️ 一直係我哋屋企嘅甜品首選!因為大大盅價錢又唔貴 主打嘅豆乳同芋泥都係我嘅最愛 每個weekend去完街都會買佢哋嘅甜品返屋企慢慢歎!最近喺將軍澳開咗新分店 裝修仲非常特別 即刻去打打卡先!煙靭之選 $45豆乳布丁+小丸子+三色芋圓+珍珠+特調椰奶+黑糖勁多材料呀! 小丸子/三色芋圓/珍珠都非常煙韌 豆乳布丁香甜嫩滑 口感非常豐富奶蓋芋泥小丸子 $42豆乳+芋泥+豆乳布丁+小丸子+芋泥奶蓋芋泥奶蓋好特別 煙韌嘅小丸子配上香滑嘅豆乳布丁再加上芋泥 配搭出色 Gold純度鹹蛋黃炸脆雞 $38單骨雞翼炸得非常香脆入味 配埋鹹蛋黃真係好惹味 三色芋圓豆花 $32豆花味香濃 芋圓煙韌有口感 鮮芋泥豆乳 $32口感濃郁綿滑 滿滿嘅芋泥配埋香濃嘅豆乳 飽肚感十足

最近喺將軍澳開咗新分店 裝修仲非常特別 即刻去打打卡先!

煙靭之選 $45

豆花味香濃 芋圓煙韌有口感

鮮芋泥豆乳 $32
口感濃郁綿滑 滿滿嘅芋泥配埋香濃嘅豆乳 飽肚感十足
2024-02-18 69 瀏覽
🎶🎶🎶《豆乳狂人 》🎵🎵🎵將軍澳區其實有不少餐廳等住大家發掘,其中一樣好想好想介紹的是甜品店。最近將軍澳中心進註了一間超人氣甜品店,,打開餐牌見到甜品同輕食款式多,又加入創新元素,見每逢食物都充滿豆香,材料非常豐富,,食物極句吸引力,甜品控就同家人一起坐下享受美食😍🍮🥛🧋牛油果鰻魚玉子粢飯 $55🐟牛油果香滑溜,鰻魚肥美多汁,同玉子幾時都係絕配,粢飯温熱軟燸口感非常佳8.6特濃豆乳$24🥛如牛奶般濃郁口感且去除豆子的青味與澀味,微甜健康但卻帶著非常濃香的口感多芒楊枝甘露 $48 🥭來一碗微酸帶甜開胃的糖水來為身體降溫,芒果吃起來充滿果香,極其清甜爽滑,是香港人的熱選糖水超煙韌Oreo奶蓋$48 🧀鮮滑香甜既流心奶蓋配Q軟彈牙的小丸子、珍珠、三色芋圓和可可豆乳,多重香滑的享受,令人立即愛上純度鹹蛋黃炸脆雞$38 🍗濃郁酥香的黃金鹹蛋黃醬配合鮮嫩雞翼,每嚐一口,甘香油潤的蛋黃鹹香迅即散發於口腔每一處及指尖上,外皮香脆肉嫩有汁,是每一個人的至愛@soymarthk
🎶🎶🎶《豆乳狂人 》🎵🎵🎵

牛油果鰻魚玉子粢飯 $55🐟