2024-06-13
早排搭叮叮經過見到有新餐廳 就同同事收工嚟咗食平日夜晚都full晒 仲有好多外國人Bread Basket 作為餐前麵包 好有誠意耶暖粒粒嘅麵包 配酸酸甜甜嘅蕃茄醬 加埋一齊食不得了食晒仲可以refill🦦Beef Tartare $198好嫩滑嘅牛肉他他 而芝士脆片絕對係畫龍點睛脆脆哋 又鹹鹹香香 令到牛肉他他嘅味道更加有層次Picante Pizza $238 Tomato, spicy ventricina salami, buffalo Stracciatella, lemon zest辣肉腸薄餅配查彻特拉水牛芝士Pizza批邊有少少焦香 仲帶點脆而入面就好軟熟 食落好有彈性 口感100分 辣肉腸+蕃茄醬+芝士 依個combination邊有得輸辣肉腸味道偏辣 但都幾惹味芝士ho creamy 就咁食嘅奶味比較重兩者配埋一齊 就好夾好好味Tiramisu $108口感ho creamyMascarpone cheese > 咖啡 + 酒 我幾喜歡Drink:-DLC $48(Cold brew tea - Honey - Peach- Lemon)-Passitlora
辣肉腸薄餅配查彻特拉水牛芝士
-DLC $48
-Passitlora $48
(Vanilla - Passionfruit - Lime)
兩杯mocktail嘅味道都幾清新 配pizza食都唔錯