2025-05-16
收工後約左朋友去旺角行下,行完大家都有少少肚餓,就去左試之前Book Mark左奶昔店!Shake!t~~~見到佢啲奶昔勁吸引!今日終於試到啦!.🥑澳洲牛油果奶昔$55 +$5 烤開心果仁呢一款有奶昔同乳酪可以揀,我就揀左奶昔😝面頭有牛油果蓉同滿滿嘅開心果碎!口感順滑味道唔會好甜,飲到淡淡牛油果味好清新,而且每啖都食到開心果碎,超足料!而且飲完好飽肚.🥛意大利開心果奶昔 $65 +$5烤開心果仁奶昔面層鋪滿開心果碎,開心果味濃郁口感順滑,每啖都有開心果碎,口感豐富~鐘意開心果嘅必叫!.🧇意大利開心果醬窩夫三文治 $50窩夫即叫即整,外脆內軟有蛋香味,窩夫先擠上吉士醬之後再擠上海量意大利開心果醬,再灑上開心果碎,開心果味好濃郁,一個人食會有啲漏,兩個人share食就岩岩好.巴馬芝士窩夫 $50有Prosuiutto/ Coopa 兩款火腿同Mortadella/Salami兩款腸可以揀,我哋就揀左Salami,窩夫仲加左好多芝士碎同牛油果醬,健康又好味🤤呢個輕易就食唒一個.✨見到佢哋4月有推廣優惠✨- 奶昔+窩夫三文治 combo 減 $15- 新口味窩夫三文治 原價減$10- 期間限定
🥑澳洲牛油果奶昔$55 +$5 烤開心果仁
呢一款有奶昔同乳酪可以揀,我就揀左奶昔😝
🥛意大利開心果奶昔 $65 +$5烤開心果仁
🧇意大利開心果醬窩夫三文治 $50
巴馬芝士窩夫 $50
✨見到佢哋4月有推廣優惠✨
- 奶昔+窩夫三文治 combo 減 $15
- 新口味窩夫三文治 原價減$10
- 期間限定第2杯奶昔半價 [請向店家查詢]
行過經過可以去試下,奶昔好飲窩夫又好食😋