2025-02-28
香煎鵝肝多士 $98香煎鵝肝多士即叫即煎,鵝肝厚度十足,豐腴的油脂甘香得入口即化,香脆多士平衡油膩感。醬汁係好輕微既酸帶上甜味,平衡了鵝肝的油脂。惹味水牛城狂野雞翼(4隻) $58雞翼本身有落到調味先再炸,雞肉食落去嫩滑。最正係個水牛城辣醬,微酸帶點辣,相當惹味同開胃蟹肉帶子蘆筍羅勒忌廉汁意粉$138鮮甜既帶子大大粒,煎得啱啱好。羅勒忌廉汁做得幾出息,兩者唔會搶左對方應有既味道,而且keep住食都唔會覺得好膩。蟹肉份量都多,配埋幼身既意粉,相當不錯。意式烤雞配特制秘魯辣椒醬 $198店員都有提到 烤雞係即時烤,所以等候時間會耐啲。雞肉食落去俾想像中更加有肉汁,佢嗰個醬汁亦都出色,唔會話太濃。雞皮香脆可口。廚師連配菜都有調味,亦都烤到有少少燶邊,相當可口。
蟹肉帶子蘆筍羅勒忌廉汁意粉$138
意式烤雞配特制秘魯辣椒醬 $198