上次o係Life已樓o既窗望到依間已樓露天o既餐廳,好似唔錯咁,今日中午就走o黎試o下~ 原來佢要由Staunton's Wine Bar & Cafe門口入,o係右手邊o既木樓梯上去~ 上到樓無人理我,咁我就自己選擇最出o既一張檯坐低,有得望街~ 今日有三個waitresses, 得一個serve緊客,其餘兩個好悠閒咁唔知搞緊d咩~ 我坐o左成兩分幾鐘先有人理我~ 我order o左個Brunch, 係lamb kebab (羊肉串燒) w/ tomato salad ($85), kebab都有成八串,份量對我o黎講就o岩o岩好,好重香料味,o岩我~ 另外order o左一杯咖啡($30),espresso機即沖,從顏色睇就知好濃,咖啡油好靚,味道好甘香,唔錯!全場得我同另一張檯係華人~ 食o野途中見個waitress 對外國人就好好笑容好慇勤,對我o地華人就一係黑面一係無表情~ 埋單$127~ 講真就好唔抵o架喇,不過環境搭夠~ 算~ 今餐環境同食物算唔錯,但係service真係唔多掂~ 未必再o黎~ P.S.: 依度要開聲問佢先會俾水你~

埋單$127~ 講真就好唔抵o架喇,不過環境搭夠~ 算~

P.S.: 依度要開聲問佢先會俾水你~