2022-03-24 215 瀏覽
泰國餐喺香港,無論你喺商場食,街邊食,九龍城食,也不會太差。但呢間野真係冇心做,我叫咗一個燒魷魚,仲要係時價,我問時價即幾多錢?佢話198元,嚟到條燒魷魚根本就係白灼魷魚,完全冇味道,亦同佢餐牌張相不符。只要佢花少少時間就可以燒到條魷魚,但冇。有見及此,我問佢攞醬,佢同我講佢已經落咗調味,沒有醬可以供應,真係好差,食物完全冇水準。你試想想要泰國嘅燒魷魚仲要係時價,在碟上嘅係一條白灼魷魚,煮法求其就算。
2022-03-14 301 瀏覽
海南雞飯啲雞又少又凍 飯又少 咁嘅價錢去食 食多一次簡直侮辱自己智慧 如果唔係見佢第一日開 我都唔會去食 絕對唔會再食下一次 價錢極貴 兩個main course+ 一杯嘢飲 四百幾蚊埋單 真係你食埋我嗰份環境來講呢係一流嘅 始終新餐廳個環境都唔會差得去邊 但係對住出面嗰個係地盤所以出面個景觀就一般 不過內裏嘅裝修還可以員工服務態度就非常好好及時關注客人需要我想要斟杯水佢好快已經留意到 我都未搵 佢就已經留意到我想要人幫手斟水而且好有禮貌

環境來講呢係一流嘅 始終新餐廳個環境都唔會差得去邊

我都未搵 佢就已經留意到我想要人幫手斟水
而且好有禮貌
海南雞飯
2022-03-10 1353 瀏覽
老婆見到新開泰國餐廳同我講想去試試,我見到個價錢覺得偏貴,不想去,無奈最高領導人決定一切,硬著頭皮一試,一試之下,覺得味道還好,尤其冇骨鳳爪,夠酸又夠辣,正呀,炒金邊粉同海南雞飯味道還好不過價錢偏貴,值得一提豆腐湯挺好喝重點,想飲可樂一定要走冰,我忘記了說走冰成杯飲品都是冰
重點,想飲可樂一定要走冰,我忘記了說走冰成杯飲品都是冰
2022-03-09