2024-07-15
今晚約左好耐冇見朋友來到尖沙咀The One Royal Inn. 餐廳係白色的巴黎凱旅門設計,仲佈置滿我最中意藍白色繡球花😍😍即刻衡過去打卡❤️餐廳有分內面同外面座位,內面有法式古典水晶燈🫶🏻氣氛十分浪漫🥰我地就安排坐係出面露天庭園,感覺好chill⭐️香草牛油焗田螺我哋Oder 左好多人推介的香草牛油焗田螺,真係幾好味👍🏻田螺大隻好好食, 薯蓉上面有牛油同埋香草, 入口即溶, 加埋面包食好正😋😋⭐️炭燒安格斯西冷牛扒牛扒叫左5成熟, 燒得岩岩好, 外層燒得焦香,內層粉嫩,而且牛味濃郁, 配菜千層焗薯仔配忌廉汁好特別👍🏻⭐️鮮海膽意粉伴10年海博瑞鱘魚子醬哩個意粉賣相好靚😍 好驚喜,海膽係用咗日本海膽,十分creamy 同鮮甜😋 加埋矜貴魚子醬, 好好味👍🏻⭐️Grapefruit Lemon Soda 飲品好fresh🍹食完牛扒同意粉飲杯soda 岩岩好❤️哩間餐廳食物高質👍🏻而且環境靚🫶🏻真係好適合女仔去打卡同埋約會💕💕
⭐️香草牛油焗田螺
⭐️炭燒安格斯西冷牛扒