2019-07-04
又係見有報導介紹過所以吸引左我黎食. 大廈歷史由久, 最近翻新左做酒店. 酒店入面亦都有唔同既餐廳, 但港女都係鐘意high tea 一早打左電話預約所以唔使等, 仲早到左添. 餐廳都好好, 安置左我同朋友坐住bar枱坐住先, 一夠鐘就帶我地埋位啦. 等既途中仲有D小食比我地添, 夠晒細心. 一埋位就心心眼, 餐廳係頂樓, 個景真係好正! 枱同枱之間唔會太逼, 感覺坐係上黎好舒服. 坐低左就嗌左個tea set啦, 因為係未食野就出發, 好肚餓. 野食到啦. 見倒鹹點同甜點分別各有5款, 仲有scone同野飲, 見倒D野食就咩都唔由, 食旨大開 XD 最後佢仲有個朱古力比大家食, 入面係空心既, 好似fortune cookies咁中間有張紙仔, 睇下大家有冇運氣抽中餐飲coupon啦