2022-01-06
今日男朋友過嚟接我食晏,佢同我講話呢間墨西哥餐廳啲人話好出色想去試吓,我聽到嘅時候本身都想鬧佢,因為我本人唔係太鍾意食墨色哥菜,因為試過中伏,但係食完之後我又覺得小小改觀,會在食既😂墨西哥燒雞 $188配玉米片,香甜粟米及BBQ醬我本身真係完全唔中意雞肉,成日覺得雞肉咁整會更加硬同柴,又好肥,但今次食呢個又唔會覺得好肥好硬身,反而食落去口感好冧,,佢配埋啲醬同玉米片食真係幾有趣,完全刷新左我對依到餸既認知😂水牛城雞翼配酸忌廉 $68以前都食過好多吾同整法既雞翼,呢個相比起其他唔會話令我有好大既驚喜,但佢汁辣辣地,配埋酸忌廉,好食開胃既🤣🤣相當唔錯。芝士玉米燒焗捲餅 $118我本身係一個芝士控黎,只要係芝士既野食我都覺得贏左啲先,呢個芝士捲餅佢陣芝士味好濃但係唔會有膩既感覺,可能配埋啲汁,完美融合埋一齊,我最後仲嗌多左份打包返屋企比屋企人食😂😂超正!!墨式秘製芝士雞 $228配墨西哥青飯 +$18食到依到我已經頂住頂住,不過都食左幾淡,雞肉幾嫩,撈埋芝士食!正陣,個汁配飯岩岩好,吾會話鹹,我男朋友食曬食個飯咁制🤣
墨西哥燒雞 $188
配玉米片,香甜粟米及BBQ醬
水牛城雞翼配酸忌廉 $68
芝士玉米燒焗捲餅 $118