2014-12-02
星期六, 下午2:00pm, 去到已經full哂, 就係門外等一陣, 好快10mins後有位. 入座後揀食物時, 見人龍開始出現, 有幾枱客到啦, 有d外賣自取, 有d等入座.我地買完野食, 店員會送上食物. - 安格斯牛肉漢堡 ($45) :6安士既澳洲安格斯牛漢堡煎得岩岩好, 7成熟肉質唔太實, 食落唔會散開哂, 有肉味而且好多肉汁.個醬仲有介末, 好襯個牛肉. 仲有醃漬小黃瓜唔會太酸, 味道岩岩好.蕃茄同生菜都好, 唔會hea做, 用心製作. 好抵食既包. - 羊肉漢堡 ($45) :同樣有6安士既漢堡, 都係黎自澳洲既羊肉, 配料也是一樣有新鮮既蕃茄, 生菜 同好味小黃瓜.羊肉好嫩唔乾, 比牛肉易d散開, 帶點點羊羶, 配埋個薄荷沙拉醬, 味道好好. 2個包都大大個, 食完好滿意, 好抵食. - 田園沙律 (套餐+$15) :沙律菜好新鮮, 而且大大碗, 有青瓜小蕃茄等簡單材料. 用上醋汁, 好健康. - 菜絲沙律 (套餐+$15) :椰菜絲好幼細, 好清新爽脆. 清走肉食既油膩感. 而且個沙律唔會好多水. - mocha (升級飲品+$10) :友人點的沒有試. 味道一般.
我地買完野食, 店員會送上食物.
- 安格斯牛肉漢堡 ($45) :
蕃茄同生菜都好, 唔會hea做, 用心製作. 好抵食既包.
- 羊肉漢堡 ($45) :
2個包都大大個, 食完好滿意, 好抵食.
- 田園沙律 (套餐+$15) :
- 菜絲沙律 (套餐+$15) :
- mocha (升級飲品+$10) :
友人點的沒有試. 味道一般.
- hot chocolate (升級飲品+$10) :
唔係特別濃, 不過用可可粉沖的, 而且冇糖. 可以自行加入糖.
本人都幾中意唔太甜既熱朱, 呢款可以自己選擇落幾多糖. 一定唔會過甜啦.