2018-07-18
今日同朋友一齊食韓燒~~~ 有人話呢間唔錯 所以就去左試試lu 🤣 我地今日好早就去左食 所以剛去到時冇咩人 仲可以同鋪頭d裝修影下相 好colourful 幾正 但6點左右就開始多人 所以要影就要早d到啦 去食韓燒常常覺得d位好迫 好唔通風咁 但呢間d位都坐得好舒服 同埋唔會好迫好唔舒服咁 去韓燒都是諗住同朋友吹下水傾下計 所以個人而言坐得舒服好重要🤣 韓燒就通常都會有韓國歌聽下~~ 呢間當然都有啦!!! 仲有三個大電視播韓國mv 我朋友一見到呢個Jimin MV就尖叫左出黎🤣 一路燒一路雙眼發光咁 韓國迷妹記得黎燒下😂同埋呢到Staff都好好服務 叫左的野食都上得好快!! 我地都好中意食韓式小菜 泡菜雞蛋等 而呢d小菜都是可以無限點!! 不停叫Staff幫我地加小菜 但佢地都唔會黑口黑臉咁 好快手就黎我地加 真係好贊!!有三款小菜~雞蛋!!!!! 真係好好食!!!! 因為出面食過d雞蛋會好浠咁 但呢個唔會!! 仲要好多泡菜粒 ! 當然啦 如果唔中意食泡菜的話 可以同staff講淨加蛋~ 絕對冇問題!! 基本烤肉醬料,鹽同辣椒都有提供。頭盤既牛肉種類非常多!有來自美國、澳洲、日本等地
好colourful 幾正
但6點左右就開始多人 所以要影就要早d到啦
去食韓燒常常覺得d位好迫 好唔通風咁
但呢間d位都坐得好舒服 同埋唔會好迫好唔舒服咁
韓燒就通常都會有韓國歌聽下~~
呢間當然都有啦!!! 仲有三個大電視播韓國mv
我朋友一見到呢個Jimin MV就尖叫左出黎🤣
一路燒一路雙眼發光咁
韓國迷妹記得黎燒下😂
同埋呢到Staff都好好服務 叫左的野食都上得好快!!
有三款小菜~
基本烤肉醬料,鹽同辣椒都有提供。
頭盤既牛肉種類非常多!有來自美國、澳洲、日本等地既牛肉,其中鹿兒島牛柳粒和A4和牛係極其推薦的!肉汁豐富,入口即溶,不需要額外調味料,只需要單純品嚐肉味就已經係一種享受。
可以另外叫芝士同牛油栗米食。叫左炸雞再加上芝士食好正!
我地都有叫到海鮮,雞肉,豬肉食,所以就算唔係牛肉愛好者都唔驚。全部都有番咁上下質素!
除左烤肉同海鮮, 我地都有叫湯同麵食。硯湯既胡椒味過重,炸醬麵有d喊。但係年糕幾好食。