2021-09-16
性價比不錯嘅西餐🤩,主要做區內居民生意,環境都幾雅致。 晚餐配餐湯同$33內嘅飲品。 餐湯係蘑菇湯🍄,菇味都幾香。 德國鹹豬手伴薯條 $148個鹹豬手好大份呀,豬手香而唔漏,皮厚而帶脆嘅感覺。仲有好多薯條添。 😆 全日早餐😝$118平時全日早餐太多醃野所以唔想食🤣。但今日見到呢個有窩夫同雞扒又真係吸引到我🍯。最終我亦係最鍾意呢兩樣野食。見到全日早餐配咗一兜蜂蜜比我自己倒,相當興奮💁♀️。唔單止蛋香窩夫加蜂蜜好味,原來同雞扒都好夾,雞扒嘅油脂香加蜂蜜嘅清甜好開胃。 荔枝沙冰(+$19)雖然唔係啲咩花巧嘅設計,但鮮甜嘅荔枝味可以用冰凍嘅溫度品嚐🤩,真係完美。 檸檬茶(+$0)令人喜出望外。☕用茶包加檸檬,茶味香淳。 菠蘿刨冰🍍$59呢度真係有好多打卡甜品🥰,對於滿足女人嘅第2個胃起咗重要嘅作用🧇🥞。我覺得起碼要3個人先食得哂呢個份量。菠蘿冰香甜,冰上仲有鮮菠蘿粒。除咗上面嘅雲呢拿雪糕🍧,冰面仲有一層淡奶,奶香同菠蘿原來好夾,Nice match💁♀️
晚餐配餐湯同$33內嘅飲品。
餐湯係蘑菇湯🍄,菇味都幾香。
德國鹹豬手伴薯條 $148
全日早餐😝$118
荔枝沙冰(+$19)
檸檬茶(+$0)
令人喜出望外。☕用茶包加檸檬,茶味香淳。
菠蘿刨冰🍍$59