2021-04-28 90 瀏覽
NACASA Café & Bar+西式+咖啡店🏠overall/環境/ 服務:+ 好適合放假 拖慢節奏 放下空+ 坐位好舒服 又唔會好多人✳️ 環境 座位一流 食物正常‼️ 150克澳洲和牛漢堡 $128好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 包皮係幾特別 唔係平時食開果款 呢款鬆化少少✅ 牛肉算多肉汁 肉味俾其他醬汁蓋過咗✅ 成個burger 好正常 冇乜驚喜咁 又唔會伏‼️ pizza margarita $ 好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ margarita 傳統菜式 味道上大家唔會差好遠 餅底我覺得係重點✅ 呢個薄底但係唔算好脆 偏硬身 食到後面凍咗D就好介口…… ‼️daily cake $48好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 真係唔識欣賞呢件honey cake ✅ 隻味少少似 消化餅咁 冇乜層次 味道唔算討好….. 唔太值$48📍上環華里5號地鋪G/F, 5 Wa Lane, Sheung Wan, Sheung Wan⏰ 星期一至日11:3

NACASA Café & Bar

⏰ 星期一至日
11:30 - 21:30

☎️ 電話號碼 62878880
2021-04-28 64 瀏覽
好耐冇同朋友敘舊啦!今次嚟到依間摩洛哥風嘅Cafe試下新野先~1. 凍mocha杯咖啡口感有啲奇怪,杯底有好多未溶嘅朱古力碎唔知係咪因為咁所以朱古力味唔係好濃 同埋飲落好似有渣咁可能係特色黎?但我同朋友都唔識欣賞2.Pizza Salami強烈推介依個!!食落口有好香濃芝士味,所有材料配搭得恰到好處3. Carbonara味道黎講食到好香濃嘅蛋黃味,但食多幾啖就好快會濟最好同朋友一齊share4.french fries 薯條冇乜特別,留肚試下其他野可能抵啲總結來講都係值得一試嘅Cafe

1. 凍mocha
杯咖啡口感有啲奇怪,杯底有好多未溶嘅朱古力碎
唔知係咪因為咁所以朱古力味唔係好濃 同埋飲落好似有渣咁
可能係特色黎?但我同朋友都唔識欣賞

2.Pizza Salami

3. Carbonara
味道黎講食到好香濃嘅蛋黃味,但食多幾啖就好快會濟
最好同朋友一齊share

4.french fries
薯條冇乜特別,留肚試下其他野可能抵啲

總結來講都係值得一試嘅Cafe

2021-04-25 91 瀏覽
咖啡店門口有個打卡位 以階級為設計 每層都擺滿不同的盆栽🪴 俾人嘅感覺十分清新舒服☺️ 個Pizza好靚 顏色好sharp🥰 薄批烘得恰到好處😋 配有芝士⸝⸝⸝茄汁⸝⸝⸝香葉同蕃茄仔🍅 食落去酸酸甜甜 好開胃同清新˙ᵕ​˙♡ 另一個煙三文魚酥都十分出色 迷你版超可愛😻 撻皮做得鬆脆分明 配上新鮮的煙三文魚同cream cheese🧀 口感好豐富.ᐟ.ᐟ 飲品就有Smoothie🥤 Creamy得嚟又唔會太甜 有濃郁嘅水果味✨
2021-04-21 73 瀏覽
莎樂美香腸薄餅 Pizza都幾大塊 一個人食會太多 真係要share 香腸大片 不過唔太岩我口味 比較重肉味️而且醬汁多 有啲鹹不過讚下個餅底好香又幾脆煙三文魚酥盒 呢款真係小食呢 份量少啲4個小酥 味道唔算太特別 正常發揮相對pizza冇咁重口味 可以中和返☕️Rose caffe latte ☕️Caramel caffe latte -💭3點去到唔洗等位 不過門口打卡位就比人bk左不過入面都好靚既 不枉咁多人嚟打卡啦食物質素唔太差 店員都nice 見我地自拍都主動問需唔需要幫手
莎樂美香腸薄餅

不過入面都好靚既 不枉咁多人嚟打卡啦
食物質素唔太差 店員都nice
見我地自拍都主動問需唔需要幫手
2021-04-19 1929 瀏覽
NACASA Cafe & Bar is a nicely decorated cafe hidden on Wa Lane in Sheung Wan. The Bohemian/Middle Eastern interior design definitely attracted quite a number of “bloggers” taking massive amount of photos at every single corner of the cafe, especially the entrance area as well as the cozy corner and balcony on first floor. It’s a shame to my friend and I that they took so much time (more than 1.5 hours, we timed that during our meal) to take photos of themselves, ignoring the great food served.Th

Pulled Pork with Scrambled Egg Sourdough (bottom)

The quality of food was beyond our expectation. My friend and I ordered two different sourdough open toast as a weekend brunch. The portion of pulled pork and scrambled egg on mine was absolutely stunning! I could barely finished all the food and was so full that I skipped dinner.

The sourdough toast was very delicious, fluffy and sour bread with crunchy sides. The scrambled egg was very smooth and a bit runny. The flavoured pulled pork made a great topping with the egg for this open toast.

What’s special about this sourdough open toast was definitely the granola and syrup on the side. Don’t miss them out!
Flat White

The coffee was reasonable too. More like a Flat White as I ordered than a latte (which usually happens when you order a Flat White in cafes…)

Highly recommend Nacasa Cafe & Bar to you for their great food, and also the interior design (if you need some content for your Instagram).
2021-04-10
午餐
Flat White
香港真的隱藏着許多特色咖啡店,是次的咖啡店充滿着植物們的氣息🪴小店以土耳其風格為主,放置許多超美土耳其地氈,🧿吸引超多網美到此打卡但其實他的門口亦不能忽視,是一個超美的打卡角落為配合主題,小妹特地穿上碎花裙子🌸(也想坐門口位置的夥伴們,記得要先預約)然而除了環境外,它的咖啡也美的讓人頭皮發麻,食物成為這美麗環境中的點綴,完全是眼精和舌尖上的享受💞是次點單:✮ 卡邦尼意粉✮ 莎樂美香腸薄餅✮ 炸薯條配芝士煙肉醬✮ Rose Caffe Latte✮ Matcha Latte✮ Dark Chocolate caffe食物方面確實是很不錯,意粉有忌廉和雞蛋拌在一起,吃起來很creamy惟薯條因淋上了肉醬,因此變得不是太香脆不過整體而言這是一間可以讓人遠離繁囂的小店🌾消費:$420左右(3人)CP值:✮ ✮ ✮ ✮ 交通:✮ ✮ ✮環境:✮ ✮ ✮ ✮ ✮ 食物:✮ ✮ ✮ ✮——————————————————————————————。NACASA Café & Bar (上環)上環華里5號地鋪你的每個讚好和分享都是小妹的動力💕

香港真的隱藏着許多特色咖啡店,
是次的咖啡店充滿着植物們的氣息🪴

小店以土耳其風格為主,
放置許多超美土耳其地氈,🧿
吸引超多網美到此打卡

但其實他的門口亦不能忽視,
是一個超美的打卡角落
為配合主題,
小妹特地穿上碎花裙子🌸
(也想坐門口位置的夥伴們,記得要先預約)

然而除了環境外,
它的咖啡也美的讓人頭皮發麻,
食物成為這美麗環境中的點綴,
完全是眼精和舌尖上的享受💞

是次點單:
✮ 卡邦尼意粉
✮ 莎樂美香腸薄餅
✮ 炸薯條配芝士煙肉醬
✮ Rose Caffe Latte
✮ Matcha Latte
✮ Dark Chocolate caffe

食物方面確實是很不錯,
意粉有忌廉和雞蛋拌在一起,
吃起來很creamy

惟薯條因淋上了肉醬,
因此變得不是太香脆

不過整體而言
這是一間可以讓人遠離繁囂的小店🌾

消費:$420左右(3人)
CP值:✮ ✮ ✮ ✮
交通:✮ ✮ ✮
環境:✮ ✮ ✮ ✮ ✮
NACASA Café & Bar (上環)
上環華里5號地鋪

你的每個讚好和分享都是小妹的動力💕
卡邦尼意粉
Rose Caffe Latte ✮ Matcha Latte ✮ Dark Chocolate caffe
卡邦尼意粉
2021-04-16 124 瀏覽
馬賽克cafe😍cafe 有兩層,裝修非常精緻,每一個角落都有摩洛哥/土耳其嘅色彩🥰/Spaghetti Rosa with baby spinach $108/黎個意粉普通🤔食落有玫瑰花味真係有d怪怪地🙈/Gnocchi Wagyu Bolognese $128/唔知有冇人同我一樣係gnocchi fan😂黎到嘅gnocchi 相對大粒😳都有煙韌嘅口感,加埋芝士肉醬味道唔錯!/150g Wagyu beef burger with fries $128/burger 又係普通🤔冇乜特別/Pizza Margarita $108/Pizza 係失望嘅,雖然黎個價錢都唔expect d 咩但係佢真係好薄身🥲雖然Margarita 係得芝士蕃茄,但係佢真係得少少芝士同一粒番茄仔🥲少得可憐..../Flat white $38/咖啡真係一般,味道好啖,飲落比較稀.../Basque burnt cheesecake $48/食落口感唔夠smooth,唔加士多啤梨醬反而應該會更加好🤔整體黎講,其實真係幾失望,食物全部都麻麻地🥲 係打卡靚,適合鍾意打卡嘅朋友餐廳環境舒服,冇限時,可以同朋友坐一個

黎個意粉普通🤔食落有玫瑰花味真係有d怪怪地🙈

burger 又係普通🤔冇乜特別

/Pizza Margarita $108/
Pizza Margarita

/Flat white $38/
咖啡真係一般,味道好啖,飲落比較稀...
Flat  white

/Basque burnt cheesecake $48/
食落口感唔夠smooth,唔加士多啤梨醬反而應該會更加好🤔
Basque  burnt  cheesecake

整體黎講,其實真係幾失望,食物全部都麻麻地🥲 係打卡靚,適合鍾意打卡嘅朋友餐廳環境舒服,冇限時,可以同朋友坐一個下晝吹水🤣
Gnocchi Wagyu Bolognese
位於上環的NACASA Café & Bar,是一間富有外國風情的cafe,由門面到裏面的裝修都很用心,打做出摩洛哥🇲🇦/土耳其🇹🇷的感覺,掛牆的地毯,吊燈及瓷磚都有濃濃異國的味道,對我這個travelholic+coffeeholic來說,當然是不容錯過!!!!!🤩摩洛哥及土耳其一直都是我travel bucket list上的頭十啊! 星期天早上11時半準時到達,希望能坐到門口最美的位置,可惜店員告知門口位置已被他人預約了,只好坐到樓上⋯⋯的確是很失望啦!但點餐過後,店員竟然主動上前告訴我們,在預約的客人未到前都可以在門口位置拍照,那真的太太太好了!她還先將咖啡上給我們拍照用☺️☺️☺️💯 ✦ Avocado with Scrambled Eggs🥑我記得我點的是smoked salmon的到最後來了牛油果orz 不過沒關係沒想過食物款式那麼多而且toast的份量也相當的大一個女生吃不下一份炒蛋又滑又多🍳蛋味十足牛油果的成熟程度也剛剛好 ✦ Dirty w Oat Milk🥃是好喝的那種dirtyoat milk味道很出嘗到啡奶混合在一起的味道👍🏽 ✦ French Fries with

我記得我點的是smoked salmon的

✦ Dirty w Oat Milk🥃
是好喝的那種dirty
oat milk味道很出
嘗到啡奶混合在一起的味道👍🏽

✦ French Fries with Cheese & Bacon Sauce🍟
這個我們沒有太喜歡

賣相相當漂亮
而且拉花都相當持久
拍完照後都沒有太過變形
由於是黑朱古力所以不是太甜

整體來說非常不錯,能夠在這裏忙裏偷閑慢活的渡過一個上午,感受一下異國情調,找回一點點從前流浪的感覺。💼✈️😇
Dirty
Dark Chocolate
Avocado with Scrambled Eggs
Dirty
Dark Chocolate
Avocado with Scrambled Eggs
2021-04-11 59 瀏覽
距離上環地鐵站大約10分鐘,店面以天藍色的磚塊拼湊而成,環境非常開揚及舒服,四周擺滿色彩繽紛的鮮花,十分吸睛。店內裝潢同樣別具特色,充滿摩洛哥元素,彩色瓷磚、民族風毛氈和土耳其吊燈,讓你置身於異國之中。食物選擇不算多,不過價錢大眾化,而且賣相精美,味道正正常常。咖啡是必點,覺得cappuccino不錯。打卡位一定是圖中近門口藍色牆位置,彩光度充足,不用濾鏡顏色已經很美。如果想坐這位置,一定要訂座時備注,而且有限時90分鐘的。

Cappuccino
Cappuccino
2021-04-05 1463 瀏覽
『味道正正常常,裝修別緻打卡一流』隱藏係窄巷入面,稍不留意就會錯過🌱cafe有兩層,藍色門口設計令人猶如置身歐洲小鎮🐿室外位置留俾帶寵物的客人,而樓上就較為昏暗幽靜,略帶摩洛哥式的神秘氣氛🔮是日淨係飲左咖啡食左件蛋糕,有機會可以試下佢地嘅正餐推介 🥢𝑵𝑨𝑪𝑨𝑺𝑨'𝒔 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐————————————————————1️⃣◆𝑵𝑨𝑪𝑨𝑺𝑨'𝒔 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐◇𝐀𝐬𝐤 𝐁𝐚𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐨𝐝𝐚𝐲'𝐬 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝘌𝘵𝘩𝘪𝘰𝘱𝘪𝘢 𝘌𝘴𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘰 𝘹 𝘗𝘪𝘤𝘤𝘰𝘭𝘰 𝘹 𝘐𝘤𝘦 𝘥𝘳𝘪𝘱 𝘸.𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵意式濃縮強烈的酸苦令人精神一振,帶隱約煙燻味🍂Piccolo奶味偏重,口感相對柔順。而私心最愛都係Ice Drip,冰涼順滑🍒濃郁果香迸發,咬一粒士多啤梨或藍莓,果味更濃2️⃣◆𝑬𝒔𝒑𝒓𝒆𝒔𝒔𝒐 𝑻𝒐𝒏𝒊𝒄◇ 𝐇𝐊𝐃𝟔𝟖可能飲多左Tonic開始麻木😹就係好正常嘅清爽酸甜3️⃣◆𝑩𝒂𝒔𝒒𝒖𝒆 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒄𝒂𝒌𝒆◇ 𝐇𝐊𝐃𝟒𝟐質地紮實芝士味唔算太濃,記憶點唔多

『味道正正常常,裝修別緻打卡一流』

推介 🥢𝑵𝑨𝑪𝑨𝑺𝑨'𝒔 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐
————————————————————

2️⃣◆𝑬𝒔𝒑𝒓𝒆𝒔𝒔𝒐 𝑻𝒐𝒏𝒊𝒄◇ 𝐇𝐊𝐃𝟔𝟖
可能飲多左Tonic開始麻木😹就係好正常嘅清爽酸甜

3️⃣◆𝑩𝒂𝒔𝒒𝒖𝒆 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒄𝒂𝒌𝒆◇ 𝐇𝐊𝐃𝟒𝟐
質地紮實芝士味唔算太濃,記憶點唔多

• NACASA's Combo
2021-04-03 99 瀏覽
今日同朋友放假便去了上環呢間異國風情既cafe 打卡影相。佢呢到真係好舒服,好chill,環境設計亦好有特色,呢到打卡,咁就梗係食個環境啦。呢間主打西餐,叫左個小食、意粉、all day breakfast 、 pizza 同埋兩杯飲品。食物質素都唔錯,但係嚟得打卡都係食佢個環境,所以每碟個價錢都比出面貴,始終個環境都已經mark up 左係個價錢到,人均每人都around $250-300~所以呢間性價比比較低,但買個環境都值既。
2021-04-01 65 瀏覽
今次黎到呢間充滿異國風情既cafe~~bookmark左都一段時間,終於有機會黎打卡😆😆間cafe有好多打卡位,可以影到好多靚相📸📸-🍹Caramel Caffe Latte $56✨因為都食左野先去,所以只係叫左野飲~~估唔到都幾大杯,可以慢慢飲😋😋飲落焦糖味都幾香,唔會太苦~~我最鐘意佢面頭放既幾粒爆谷,好得意😍😍-🌷Rose Caffe Latte $56✨飲落口感順滑,仲帶點淡淡既玫瑰香❤️❤️咖啡味都幾濃,唔錯👍🏻👍🏻下次會想試埋佢地既野食🤣🤣-🌟P.S. 提提大家,如果要坐藍色門口位,記得要預先bk枱🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
今次黎到呢間充滿異國風情既cafe~~
bookmark左都一段時間,終於有機會黎打卡😆😆
間cafe有好多打卡位,可以影到好多靚相📸📸
🍹Caramel Caffe Latte $56✨
因為都食左野先去,所以只係叫左野飲~~
估唔到都幾大杯,可以慢慢飲😋😋
飲落焦糖味都幾香,唔會太苦~~
我最鐘意佢面頭放既幾粒爆谷,好得意😍😍
🌷Rose Caffe Latte $56✨
飲落口感順滑,仲帶點淡淡既玫瑰香❤️❤️
咖啡味都幾濃,唔錯👍🏻👍🏻
下次會想試埋佢地既野食🤣🤣
2021-03-31 53 瀏覽
建議平日下午黎會比較少人坐得舒服d又可以盡情地影下相都唔會話阻到人睇到出店主好用心設計每一個細節位都有裝飾同擺設餐廳以民族風為主打充滿異國風彩~每一個位都係打卡位而且員工服務態度都好好~除左環境靚之外,野食仲好好食tim! 「牛油果醬酥盒」$784小口牛油果撻再配沙律菜細細一舊牛油果撻,可以一啖就咬入口好正😆仲有配沙律菜,好健康😌「150克澳洲和牛漢堡配薯條」 $128比想像中大舊,不過同友人一齊食,岩岩好😉漢堡材料好豐富有齊蕃茄、生菜同青瓜牛都好juice 好嫩☺️漢堡個包仲要係有刊過! 好正😆薯條方面,都好脆好好味,會食到停唔到口Daily Cake (Burnt cheesecake)$48蛋糕每日唔同,要主動問餐廳職員我地選擇左burnt cheesecake 比想像中好味好多! 完全唔會好實好膩既個種最驚喜係入面係軟心,會滑入口😆好正!食都停唔到口! 二家諗番起都掛住!Dark Chocolate (Hot) $55上網見到個樣好靚就叫左實物同相都一樣咁靚~係好濃既朱古力(有點過濃既感覺,但都唔差既)而且唔算好甜~Mocktails: Pink Lady (Lychee & G
建議平日下午黎會比較少人

坐得舒服d又可以盡情地影下相都唔會話阻到人

睇到出店主好用心設計

每一個細節位都有裝飾同擺設
餐廳以民族風為主打
充滿異國風彩~

每一個位都係打卡位
而且員工服務態度都好好~

除左環境靚之外,野食仲好好食tim!
「牛油果醬酥盒」$78
4小口牛油果撻再配沙律菜
細細一舊牛油果撻,可以一啖就咬入口
好正😆仲有配沙律菜,好健康😌
牛油果醬酥盒

「150克澳洲和牛漢堡配薯條」 $128
比想像中大舊,不過同友人一齊食,岩岩好😉
漢堡材料好豐富
有齊蕃茄、生菜同青瓜
牛都好juice 好嫩☺️
漢堡個包仲要係有刊過! 好正😆
薯條方面,都好脆好好味,會食到停唔到口
150克澳洲和牛漢堡配薯條

蛋糕每日唔同,要主動問餐廳職員
我地選擇左burnt cheesecake
比想像中好味好多!
完全唔會好實好膩既個種
最驚喜係入面係軟心,會滑入口😆好正!
食都停唔到口! 二家諗番起都掛住!

Dark Chocolate (Hot) $55
上網見到個樣好靚就叫左
實物同相都一樣咁靚~
係好濃既朱古力(有點過濃既感覺,但都唔差既)
而且唔算好甜~
Dark Chocolate (Hot)

Mocktails: Pink Lady (Lychee & Grapefruit) $64
樣子同樣都係好靚~
味道不錯,但如果再濃味小小,甜小小會更佳

整體黎講,係超推介! 👍🏻👍🏻
環境同食物質素都好好!
仲要咁岩今次黎冇咩人

可以完全好好地享受呢個餐廳同食物😌😌好舒服
2021-03-26
牛油果醬酥盒
150克澳洲和牛漢堡配薯條
  • Burnt cheesecake
依間充滿異國風情既cafe令我彷彿去了一趟旅行般,慰藉了上年因疫情而去不了摩洛哥旅行既心情♥ 依間cafe位於上環既小巷,藍色門面已經令得想起摩洛哥既藍色小鎮。一入門口已經是打卡位,係佈滿了花卉既藍牆座位。成間cafe總共有兩層,有好多靚靚打卡位。好欣賞依間cafe既店主,好用心裝修及佈置,在每一個角落都注入異國元素,例如:民族風地氈、彩色玻璃吊燈及精緻既餐具等。今次只係試左tea set,下次會再去光顧其他美食~✨Tea Set (cake + drink)❀ Honey Cake❀ Cheesecake叫左兩款Daily cake,蜜糖蛋糕賣相及食落去既質感都似木糠蛋糕,好香蜜糖味,加上果仁碎,味道好特別;而芝士蛋糕既芝士味香濃,餅底不會太硬,味道唔錯,不會太膩❀ Matcha Latte❀ Earl Grey好香濃既抹茶味,與牛奶配合得剛剛好,味道唔太甜

✨Tea Set (cake + drink)

❀ Honey Cake
❀ Cheesecake

❀ Matcha Latte
❀ Earl Grey

好香濃既抹茶味,與牛奶配合得剛剛好,味道唔太甜
下午茶
  • Honey  Cake
上年11月先新開嘅2層Cafe~將摩洛哥同土耳其嘅元素帶入Cafe, 民族地氈、彩色玻璃吊燈......真係勁多打卡位📸, 充滿異國情懷, 當自己去咗旅行🥳🌏✨NACASA's All Day Breakfast 💰148💫評分: 7.8/10📝自家製手撕土耳其🇹🇷豬肉多汁又重香料味, 惹味特別, 薯餅幫你擺埋茄汁係上面好cute cute, 炒蛋可以再滑身啲, sourdough偏硬, 沙律菜啲醋多到有啲太酸, 水果有藍莓🫐同火龍果令成碟野色彩繽紛🥰🌈, 加埋香烤蕃茄🍅同香腸好滿足🥳✨Spicy fried chicken burger with fries 💰108💫評分: 8.1/10📝雞排炸得幾好食😋同嫩滑, 幾大塊又juicy, 個汁酸酸地辣辣地好開胃, 入面夾住大量爽脆嘅紫椰菜成件事好match, 有驚喜🥰, 薯條🍟就無咩特別但份量好夠🤣✨Latte / Dirty ( Lunch set +💰10)💫評分: 7.6/10📝拉花🤩同陶具都好靚🥰✨Pistachio cake 💰48💫評分: 6.5/10📝有三款Cake, 可惜12:30到basque cheesecake

💫評分: 7.8/10
NACASA's All Day Breakfast

💫評分: 8.1/10

💫評分: 7.6/10
📝拉花🤩同陶具都好靚🥰
Latte

✨Pistachio cake 💰48
💫評分: 6.5/10
📝有三款Cake, 可惜12:30到basque cheesecake & chocolate cake 都sold out🥲, 開心果味唔夠出同濃, 同食落酸酸地, 失望🙍

Pistachio cake

ℕ𝔸ℂ𝔸𝕊𝔸 ℂ𝕒𝕗𝕖́ & 𝔹𝕒𝕣
📍上環華里5號地鋪
(上環🚇A2出口行7分鐘就到)

💫評分: 8/10
💬食物質素對打卡cafe黎講都算唔錯🥰, 提提大家坐藍色花卉打卡位要先book, 不過我坐樓上嘅corner都覺得好靚🤣

#NACASACafé #NACASACafe #NACASA #cafe #打卡cafe #上環cafe #上環美食 #香港美食 #cafehopping #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkig #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram #foodiehk #centralcafe #hkcafe #cafehk #hkcoffeeshop #hkcoffee #hkcoffeelover #hongkongcafe #hongkongcafes #cafehopping #cafehoppinghk
NACASA's All Day Breakfast
Latte