2021-01-24 724 瀏覽
🇭🇰Mirage Bar & Restaurant·呢個係我哋嗰日去Renaissance staycation夜晚買翻房食既 佢環境其實好好 可惜我地去個陣冇得堂食😢·linguinu aglio e olio with king prawns $168呢個我哋攞完一開個盒真係超級香 佢個蝦燒得好好味 而且唔會話熟得滯🦐佢個意粉質感都仲係好好 調味都唔錯既 白酒同橄欖油味都好濃 不過就偏油少少🙊·roasted halibut $178呢個魚配個個龍蝦汁幾好食嘅 不過唔知係咪因為擺入盒焗左一焗 佢個魚唔係話超級嫩 有啲老🤭·#rbyeat#rby西餐#rby灣仔·📍灣仔港灣道1號香港萬麗海景酒店1樓
🇭🇰Mirage Bar & Restaurant
linguini aglio e olio with king prawns

roasted halibut $178
#rbyeat
#rby西餐
#rby灣仔
📍灣仔港灣道1號香港萬麗海景酒店1樓
2021-01-15 1082 瀏覽
係萬麗staycation既第二日本身book左一點食lunch因為早餐食得比較飽最後改左一點半先落去食既最後一間餐廳mirage餐廳位於一樓大堂門口有隻牛牛我係經chope book臺既咁見到話個八折午餐優惠係適合十二點至一點半既訂位而個用餐時間係寫到明九十分鐘咁我一點半入黎理所當然係食到三點架啦當然我唔係chope既八折而係用萬豪會員七折埋單咁正路個用餐時間都無理由有變架嘛但由入去開始無論係外面接客果位定係到坐到serve個侍應都話咩兩點半要交檯完全唔知佢地up乜而佢地個周末lunch係前菜任食根本都無可能一個鐘可以食得完同佢地講話出面帶位小姐講話OK又好似無左件事咁最後係食到三點成件事都唔知做乜即係你話last order我都明白但交臺係咩玩法我都未聽過係酒店食野限食一小時尋日係滿福樓係咁今日係mirage又係咁我自問就唔係想要R乜野都只係拎番我自己既應得既權利姐今日呢間mirage既服務直頭好似去街邊高級少少既餐廳咁真係未食都已經先中伏餐檯呢度唔只係間扒房亦有下午茶供應而且佢亦都係一間酒吧餐廳中央有座吧台可以調酒而成間餐廳有好大塊落地玻璃我本身就一早book左檯既但之前因為今日
係萬麗staycation既第二日

而且佢亦都係一間酒吧
餐廳中央有座吧台可以調酒

而成間餐廳有好大塊落地玻璃
我本身就一早book左檯既
但之前因為今日原本係日本語能力考試既日子所以取消左booking
最後能力試又因為肺炎取消埋所以又book番呢間餐廳
就應該係遲左book所以無左個窗口位
不過其實窗口外面都只係得地盤景

餐牌

係寫到明90分鐘內享用
呢度平日係有二或者三道菜既express set lunch提供
而去到晚餐或者星期六日既午餐

兩份都好麻麻
羊好羶牛又韌
其實真係唔應該對呢度有太大期望
成日覺得呢d餐叫扒係最抵食既
第一次去文華東方間cafe causette覺得塊扒麻麻我以為係自己唔識食
到而家食多左幾次

牛同羊都唔好食
根本就要乜無乜
可能係度食佢下午茶會比較開心
2020-12-06
$350.4 (午餐)
優惠券
24個月白毛豬火腿
法式甜點
來一場加州仲夏之旅!Fun In The Cali SunSavory 食 tea set 要先食最低層鹹點Fish Tacos 三文魚墨西哥玉米餅薄脆雲吞 Crispy Wonton 表面塗了層牛油果醬 Avocado 上面放着三文魚他他 Salmon Tartare (是三文魚刺身角切)用了一細點青檸檬忌廉 Lime Cream,來闢走魚腥味雲吞幾脆,三文魚無腥味Ginger & Sesame Chicken Salad薑汁芝麻雞肉沙律一絲絲的雞肉絲,加芝麻,好似食手撕雞咁加大白菜 Napa Cabbage 和蘿蔔切條,會變成沙律加用香橙 Orange 做出來的 salad dressing放在米餅 Rice Cracker 上,就唔會擔心沙律汁漏到周圍都係米餅都幾脆,唔會咬到牙痛The "Impossible" Slider不可能漢堡包漢堡包材料有生菜 Lettuce、番茄 Tomato、醃黃瓜 Pickles,是素食啵不過加片英式車打芝士 Cheddar Cheese 和是拉差蛋黃醬 Sriracha Mayo 有奶有蛋,應該不是全素吧第一次見識是拉差蛋黃醬,個名幾搞笑是拉差辣
來一場加州仲夏之旅!

Fun In The Cali Sun

Savory
食 tea set 要先食最低層鹹點

Fish Tacos
三文魚墨西哥玉米餅

用了一細點青檸檬忌廉 Lime Cream,來闢走魚腥味

雲吞幾脆,三文魚無腥味

Ginger & Sesame Chicken Salad
薑汁芝麻雞肉沙律

一絲絲的雞肉絲,加芝麻,好似食手撕雞咁
加大白菜 Napa Cabbage 和蘿蔔切條,會變成沙律

米餅都幾脆,唔會咬到牙痛

The "Impossible" Slider
不可能漢堡包

有奶有蛋,應該不是全素吧

第一次見識是拉差蛋黃醬,個名幾搞笑
是拉差辣椒醬 mix 蛋黃醬,橙橙地色
味道有少少辣,配漢堡包不錯

menu 特別註明不可能漢堡扒是來自 California!
賣相完全是普通漢堡扒,到底有什麼特別呢?

朋友好驚訝地表示漢堡扒裏面見到粉紅色肉!
起初我都不為意
唔係啵!impossible steak 是用大豆和其他素食材料合成出來
煮真肉先帶有半熟的粉色效果

當然不是漢堡包包插錯旗,亦不是撈左生野唔熟
應該是將部份食材加了食用色素
wow 果然落足功夫

Assorted Scones

食完鹹點,要食返味道平平凡凡的鬆餅來中和味覺
好像試紅酒要配白麵包一樣

原味英式鬆餅 Plain Scone  是必有的款式
試過幾間酒店英式鬆餅
暫時得萬麗酒店做到唔黏牙或漿口的感覺

以往的朱古力鬆餅由 加州提子鬆餅 California Raisin Scone 取代了
鬆餅裏面夾雜不少大大粒的提子乾
不需要加果 jam 或者 cream,都覺得好食

Sweets
每次食 afternoon tea 的重點一定是頂層甜品

Renaissance Cheesecake
萬麗美式芝士蛋糕

同樣是每次 tea set 必有的招牌芝士蛋糕
份量一口一個,芝士味低調得來又豐富,真係啱啱好

Sweet Avocado Pastry
牛油果甜包

如果 menu 無寫是牛油果,我會以為是班蘭
不過今日是 California 主題
原來加州都有出產牛油果:表皮偏向深色和粗糙

em ... 這款味道怪怪地
沒有太食到牛油果味
而淺綠色的 cream 有陣疑似椰子味,並是好香好正個種椰子味

California Strawberry Tart
加州士多啤梨撻

未見實物之前,ff 緊個撻會是有一粒士多啤梨
現實卻來了一個太陽
好有加州夏日炎炎的感覺

紅卜卜波波,咬開有士多啤梨香味
不過一直望住,會有快融化的感覺

Berries Chocolate Bon Bon
野莓朱古力

每次主題朱古力粒都會 dip 和 噴不同顏色
顏色好靚ga
不過別問我藍色朱古力如何與野莓扯上關係

朱古力中間是野莓夾心,酸酸地中和朱古力的甜

Almond Praline Chocolate Cake
杏仁 mousse 朱古力蛋糕

唔知點解望住橙色朱古力片,好似見到木瓜咁 😂

朱古力蛋糕外面有果仁粒粒,幾香口
裏面的 mousse 無食到有杏仁味,反而食到榛子味

Aloe Mango Delight
蘆薈芒果 mousse

透明的蘆薈放在最頂,用來承托朱古力眼鏡
夏天食蘆薈,冰冰涼涼,幾正
下層的芒果又是時令水果,唔怕酸
果然有 delight 之感

最低層是雲呢拿奶凍
滑溜溜 der ~

Tea set 附送冷或熱餐飲一杯
要了壺 Earl Grey
可能少人食,連酒店 signature 茶款都沒有

由於晚市禁堂食,今次在Renassiance宅度假要在酒店房吃晚餐。唔想行咁遠外賣自取,就揀左酒店內餐廳Mirage Bar & Restaurant。食好西當然最好就係食靚牛扒啦。在Openrice訂Mirage有7折,澳洲黑安格斯西冷牛扒折後$166.6,酒店牛扒當然好香牛味,仲有滑滑薯蓉及青椒伴碟(外賣盒),紅酒汁有細杯杯分裝,十分企理。最開心係仲用到Openrice聖誕優惠碼TA60,成功減$60,$273兩個酒店扒,抵到呢😋

澳洲黑安格斯西冷牛扒
2020-12-25
外賣自取
慶祝紀念
聖誕節
優惠券
澳洲黑安格斯西冷牛扒
2020-12-27 659 瀏覽
見OpenRice做緊25% off好抵就試吓個Christmas tea set.真係麻麻地,無咩邊樣覺得特別好食。比較好嘅係個cheesecake同macaron,croissant已經凍左,唔係肚餓嘅話真係食唔曬咖啡正正常常都幾靚嘅環境係ok嘅,梳化位好舒服😌 食物就......下次都係唔好貪平😂

咖啡正正常常都幾靚嘅

環境係ok嘅,梳化位好舒服😌 食物就......
下次都係唔好貪平😂
2020-12-27
2020-12-20 677 瀏覽
Express Lunch ($158)Beetroot Carpaccio 紅菜頭切得好薄,除咗火箭菜,仲有少少合桃 & burrata cheese,light得黎又開胃Chicken Tarkari, Nepalese Curry咖哩💯分,所有野都剛剛好 - 濃稠程度,辣度;印度米比較乾身同硬,冇咁吸咖哩,反而脆片非常熱&脆,同咖喱一起食非常香口,推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻環境好,服務好,食物質素好,價錢平,分數:9/10
Express Lunch ($158)

環境好,服務好,食物質素好,價錢平,分數:9/10
2020-12-19 539 瀏覽
上網見到恒生信用卡有半價優惠,即刻約埋閨蜜去試吓。原價$488兩位,半價就平均每位$120加一。一開始對呢個半價下午茶冇太大期望,純粹諗住平平哋試吓,但成個下午茶都好有驚喜,無論鹹點定甜點都非常好食鹹點有三款,全部都有用士多啤梨入饌。原本以為士多啤梨嘅酸甜同鹹點唔夾,意外地幾好食,幾開胃甜單唔會死甜,每款都好食,唔會有一浸假嘅藥水味。最推介係黃色嘅芝士蛋糕,有陣芝士鹹香味。另外中間嘅啫喱好清香,食完一堆甜野,可以解膩鬆餅ok,但可以再熱d鬆化d就perfect

鬆餅ok,但可以再熱d鬆化d就perfect
2020-12-11
2020-12-07 522 瀏覽
雖然迷你鬆餅有點兒乾及硬, 但亦能看見廚師們很用心地做各種鹹點及甜點,用信用卡優惠每位不用$150 的英式下午茶,應該沒有投訴吧!去過一次後,決定不再去的原因……是那杯茶!英式下午茶的靈魂是那杯茶,五星級酒店提供的下午茶, 骨瓷茶具是合理的期望。 他們用的茶具貌似日式陶瓷,當熱水倒進厚厚的茶壺後,水溫迅速下降,茶味和茶香泡不出來,當把茶倒進厚厚的杯子後,茶溫又進一步下降, 茶就更加涼了。 約三十分鐘後,我請服務員為我添水,特別要求水要熱一點,那服務員沒有反應,把茶壺拿到水吧,如常用那個''溫"水瓶添水,我澈底的失望了!如因為要提供進取的優惠,而要大大降低服務的水平,損害了五星級酒店的品牌型像,得不償失 ,太可惜了!

2020-11-22
2020-12-06 425 瀏覽
一去到冇乜人,安排坐窗邊位,點左個玫瑰草莓afternoon tea, 一黎到有三層個樣都幾吸引,食左個scone 先,凍嘅,問個服務員係咪本身係凍食🤣,之後幫我丁番熱,成個tea 係有小小失望,甜品同咸點都冇乜特別,唔似酒店級數,個咖啡直頭係難飲,好淡,冇香味。恆生card 有折扣,如果對下午茶冇乜要求,呢個價錢及環境係ok 嘅
2020-12-05 404 瀏覽
公司要清大假,放半日唔想返屋企湊仔平日又難約朋友所以決定自己一個去食下午茶。專登揀一間不太多人的酒店而且用恒生卡每日頭80個有半價折左百零蚊一位,非常抵食。原本安排坐中間餐桌位,但因為自己一個,所以要求可否轉位佢地好好幫我轉左沙發位,而且較旁邊的位置我自己一個也坐得非常舒服食物方面,馬卡龍同cheesecake最好食😋鹹點法包都唔錯,不過成set我無食牛肉他他pancake,個人不吃生牛肉食完就坐到5點,等亮燈去利東街影蝴蝶🦋燈飾,好靚呀
公司要清大假,放半日唔想返屋企湊仔
平日又難約朋友
所以決定自己一個去食下午茶。

專登揀一間不太多人的酒店
而且用恒生卡每日頭80個有半價
折左百零蚊一位,非常抵食。

原本安排坐中間餐桌位,
但因為自己一個,所以要求可否轉位
佢地好好幫我轉左沙發位,而且較旁邊的位置
我自己一個也坐得非常舒服
食物方面,馬卡龍同cheesecake最好食😋

食完就坐到5點,等亮燈
去利東街影蝴蝶🦋燈飾,好靚呀
玫瑰🌹士多啤梨🍓主題下午茶
玫瑰🌹士多啤梨🍓主題下午茶
2020-12-03 400 瀏覽
話說是日同老公要去會展睇展覽,上網見到會展隔離呢間酒店tea set做緊半價(恒生卡優惠)即刻book😝 我就預先打咗電話去酒店book位,講明用恒生優惠咁佢都每日限定頭80位。眼見現場我去到呢日都唔算太多人,都星期六嚟㗎。我諗其實都好容易book到呢個優惠啊,優惠去到12月13號。餐廳環境好靚,夠哂chill,樓底又夠高,仲要坐到落地玻璃嗰張枱,真係令人非常放鬆同埋好岩傾計。冇幾耐我哋叫嘅Tea set上檯,T set個樣當然唔少得啦,非常之咁靚,特別係用今次係草莓同玫瑰嘅主題,一開始我同老公都預咗可能食物得個樣,唔會太好食🙊 果然上到枱其實真係一半一半咋,部份食物都幾好食㗎。嗰Scone 就麻麻,都算做到唔會成舊野痴係喉嚨到/太鬆散,只係略嫌凍左少少姐。我覺得最屎忽鬼,因為佢係一個草莓嘅主題呢,所以啲鹹點無啦啦都會整舊士多啤梨入去。有個士多啤梨吐司就唔錯酸酸甜甜加埋脆卜卜麵包係幾好食嘅。但係另一個三文治就出事啦佢係一個有雞胸再加士多啤梨,好奇怪明明有士多啤梨,但成搞嘢唔知點解好dry,唔好食🙊咁至於甜點方面呢我最鍾意就係嗰個cheese cake啦,用四個字形容啊,香濃軟綿🤤仲有一

果然上到枱其實真係一半一半咋,部份食物都幾好食㗎。

有個士多啤梨吐司就唔錯酸酸甜甜加埋脆卜卜麵包係幾好食嘅。

仲有一個睇返Menu叫做士多啤梨芝士蛋糕,芝士味就唔係好覺。但係呢佢味道真係幾好食㗎出邊脆卜卜,咁樣入邊啲餡又軟綿又香濃。幾靚而且都幾好食😋

甜品之中我覺得最伏就係個玫瑰白酒啫喱,食唔到有玫瑰味,白酒味又唔算濃,但係啫喱口感又似大菜糕,好伏🤫

其他鹹點就不過不失啦,有個牛肉他他嘅嘢,因為我唔係好敢食,俾咗老公佢就話都食落去好普通🤣

總結而言呢個價錢買單,一人包埋加一都唔使$150來講,係假日可以坐係海旁的酒店大堂,靚靚咁樣影吓相打卡,係絕對物超所值嘅。
特別係如果你約friend想傾計,坐得耐又舒服😌呢個非常好嘅地點😁職員服務超到位,會主動幫你加水,上菜同收碟而唔會點打擾到你😌

題外話,當日我好大懵咁樣留低咗件外套喺間餐廳度,職員非常好,轉個頭已經打電話俾我叫我攞返所以我覺得服務真係好好,係一間令人絕對想返專頭既酒店🤣
  • 萬麗美式芝士蛋糕
2020-12-01 1052 瀏覽
2020年10月12日最近在 社交平台 見到Mirage bar & Restaurant 推出呢個任食頭盤丶自選一個主菜,仲有埋甜品,覺得都幾抵食同埋吸引。價錢方面,成人每位$688,小童每位$388,而且恆生信用卡仲可以有半價優惠!!!!!真係超級抵食😋。無限量供應的頭盤選擇多,包括:-自家製醃菜-溫室生菜沙律-水牛芝士凍湯-粟米濃湯🌽-凱撒沙律-醃鮮帶子-法式生牛肉他他-可持續發展黃鰭吞拿魚他他米餅-可持續發展日本油甘魚-24個月白毛豬火腿-焗椰菜花-香蒜魷魚-黑松露薯條🍟-炸西班牙帕德隆辣椒,總共有14款頭盤任君選擇。可以不停食,食到你驚。主菜方面自選一款,有七款主菜,有-蒜油扁意粉-澳洲M4和牛牛肩扒🐂-紐西蘭羊架-香烤比目魚柳🐟-手工通心粉-澳洲黑安格斯西冷牛扒🐂🍴-招牌牛肉漢堡🍔而甜品方面都係自選一款,菠蘿芝士撻丶果仁慕絲配黑朱古力雪糕丶牛油果。素食者都唔需要擔心,因為以上的頭盤當中有六款都是為素食者而設。咁多款野食當中,我覺得有幾款都係必食推介,香蒜魷魚,好香脆,好食到停唔到口。黑松露薯條又係整得好出色,好食都不得了。澳洲M4和牛牛肩扒,肉質鮮嫩,超級好味😋。油甘魚和帶
2020年10月12日

無限量供應的頭盤選擇多,包括:
-自家製醃菜
-24個月白毛豬火腿
-焗椰菜花
-香蒜魷魚
-黑松露薯條🍟
主菜方面自選一款,有七款主菜,有
-蒜油扁意粉
-澳洲M4和牛牛肩扒🐂
-紐西蘭羊架
-香烤比目魚柳🐟
-手工通心粉
-澳洲黑安格斯西冷牛扒🐂🍴
-招牌牛肉漢堡🍔
咁多款野食當中,我覺得有幾款都係必食推介,香蒜魷魚,好香脆,好食到停唔到口。黑松露薯條又係整得好出色,好食都不得了。澳洲M4和牛牛肩扒,肉質鮮嫩,超級好味😋。油甘魚和帶子好鮮甜。凱撒沙律都係每次必食,菜好新鮮。粟米濃湯好香濃,仲有d類似火腿粒。今餐真係食得好滿足,可以一次過食到咁多款頭盤,食物質素非常高,而且服務態度方面當然好好,仲好細心和有禮貌。
左下角係粟米濃湯,上面係凱撒沙律,右邊係香蒜魷魚
  • 香蒜魷魚
  • 黑松露薯條
  • 粟米濃湯
2020-11-29 263 瀏覽
為了同摯友慶祝生日🍾就在萬麗Staycation 👯‍♀️一早就book定 Mirage 下午茶,方便check in後抖下就有得食🍸。下午茶3:00開始,我地預早左落餐廳等,waitress姐姐話得既時候會叫我地。我地第一個到,一路等,見住其他客人可以入餐廳都覺得有啲奇怪。 如是者,等到3:01都無人通知我地。重新同另一位waiter 哥哥溝通後立即可以入座。環境都唔錯,樓底高影相幾靚的。可惜我地既座位角度影得唔靚。好快有waiter問我地飲咩啦,下午茶就係以下呢set :登登登登! 主角黎啦!打卡先🥰🥰由低層睇起:Scone 黎講佢都幾好味,個底好鬆脆牛油味都好香中層鹹點:雞胸肉三文治配士多啤梨-好清新士多啤梨配水牛芝士 - 中規中矩他他牛肉- 我唔食牛 但友人都話唔錯到靚靚既甜點啦:Macaron - 唔太甜Bon Bon - 幾特別Strawberry Cheese cake - 極普通但係美式圓式Cheese cake - 全部食物之中最好味!白酒啫喱 - 無味Mirage既下午茶比較普通,但係而家做緊恆生卡半價。百幾蚊一位既港女tea算係咁啦,出去食碗拉麵都唔止。😌不過我個人
為了同摯友慶祝生日🍾就在萬麗Staycation 👯‍♀️
一早就book定 Mirage 下午茶,
方便check in後抖下就有得食🍸。

環境都唔錯,樓底高影相幾靚的。
可惜我地既座位角度影得唔靚。

好快有waiter問我地飲咩啦,
下午茶就係以下呢set :

登登登登! 主角黎啦!打卡先🥰🥰

由低層睇起:
Scone 黎講佢都幾好味,個底好鬆脆
牛油味都好香

Macaron - 唔太甜
Bon Bon - 幾特別
Strawberry Cheese cake - 極普通
白酒啫喱 - 無味

不過我個人真係未必再幫襯。
其實服務員幾好的,幫手影相都好落力
但係有啲服務實在就唔太專業。
呢一餐都有2個失誤,不過唔想講啦。
百幾蚊唔應該咁高要求。😌
2020-11-10 4371 瀏覽
位於灣仔萬麗海景酒店的Mirage ,是一間能飽覽維港美景的餐廳。餐廳設計型格時尚,設有一個25尺高的中央吧台,並坐擁多幅落地大玻璃,吸引好多客人打卡留念呢。 環境舒適,佔地廣,坐位寬廠,用餐過程非常滿意。餐廳提供西式餐點、創意雞尾酒、招牌萬麗咖啡,同時又提供三層𣕧下午茶,而且不時轉換主題,適合朋友相聚,也適合女生與閏蜜約會哦。 Rose and Strawberry Afternoon Tea $124/位(半價) $248/位(原價) 以玫瑰和草莓為主題的下午茶,供應時間為即日至12月13日,每天3時至5時半。包括: 3款鹹點、6款甜點、每人2件鬆餅。 鹹點包括: 黑醋士多啤梨配水牛芝士、慢煮雞胸肉三文治、牛肉他他迷你薄餅。 鹹點份量不多,適合女生品嚐哦。黑醋士多啤梨配水牛芝士,配搭新穎,味道有驚喜呢。慢煮雞胸肉三文治更夾著士多啤梨,令整體的層次更豐富。牛肉他他迷你的班戟鬆軟可口,很不錯呀。 甜點包括: 玫瑰士多啤梨撻、士多啤梨芝士蛋糕、士多啤梨馬卡龍、玫瑰白酒啫喱、萬麗美式芝士蛋糕 和 野莓朱古力。 粉紅色的甜品款款精美,少女風味濃,很可愛唷~ 玫瑰士多啤梨撻,甜度適中,撻底鬆脆
位於灣仔萬麗海景酒店的Mirage
,是一間能飽覽維港美景的餐廳。

環境舒適,佔地廣,坐位寬廠,用餐過程非常滿意。

鹹點

甜點

粉紅色的甜品款款精美
,我很喜歡呀。士多啤梨芝士蛋糕,用朱古力脆皮包裏,層次口感多元化。萬麗美式芝士蛋,果然是招牌菜呢! 芝士味很濃郁,稠密豐盈,深得我們歡心。

鬆餅有 原味和蔓越莓 兩款口味
,焗至外脆,內裡濕潤軟熟,配上草莓醬、橙醬和奶油忌廉,味道很好。

優惠資訊
: 每日首80位客人憑恆生信用卡簽帳,可享半價優惠。第81位客人憑恆生信用卡簽帳,可享買3送1優惠哦。
2020-11-07
2020-10-26 1312 瀏覽
Came here to celebrate my friend’s birthday!Made the reservation a week ago and told the phone lady my friend’s name. And they did put a candle for my friend.If you use Hang Seng Bank card to pay for the afternoon tea set, you get 50%off, what a bargain!!!!After discount, it’s just $120/person and you can enjoy a quiet comfy afternoon tea at a 5 stars hotel at their lobby lounge with big glass windows overlooking the harbour and the Convention centre.The afternoon tea set is halloween themed! Th

The afternoon tea set is halloween themed! The food is so cutee, with coffin sandwich, pumpkin chocolate, eyeball jelly, bloody virgin mary shots, mummy macarons.

Even one of the scones flavour is pumpkin!!! So thoughtful!

Food tastes Good, with 5 stars service! Highly recommended to everyone!
2020-10-25
慶祝紀念