2024-08-26 26 瀏覽
Was searching for a restaurant for burgers in Yuen Long and came across this one on OpenRice. I decided to give it a try. It’s a small, cosy restaurant. We went at around 4pm so there weren’t many people and didn’t have a problem getting a space. The staff are really nice and helpful! We ordered a fish burger, foie gras burger with onion rings and bolognese fries. We also ordered a chocolate and matcha drink. The drink size is huge!! Both the burgers were really good and I would come here again!
  • 鵝肝牛肉漢堡套餐
2023-07-25 1001 瀏覽
又係元朗國今次又係食burger 🍔冇計啦 可能我係鬼妹仔性格🤣🤣其實係因為我有鬼婆XXXL身形❌❌(絕無歧視成份)❌ ❌講返間餐廳先 餐廳主打自家制手打漢堡睇menu個陣我係有爭扎嘅因為佢有個Special做緊係同禮楓記crossover 用100%本地新鮮騸牯牛做漢堡係好吸引 想試嘅 但菠蘿贏咗 最後我都係叫左燒菠蘿牛肉漢堡但我被騙明明張相個包勁多芝麻冇嘅🤣🤣冇芝麻都好食 ok 啦燒菠蘿牛肉漢堡 配薯條 $79 (午餐)個餐份量好夠 個包好厚 薯條好多燒菠蘿唔洗講 一定係好甜好好食漢堡扒位先係今日重點唔乾 好多肉汁好香 又唔會流到成個包濕哂好怕d burger 成個包濕淋淋好好食 係d 薯條硬左d整體佢$79 唔算貴 又多選擇 下次試埋騸牯牛先
又係元朗國
係好吸引 想試嘅 但菠蘿贏咗
最後我都係叫左燒菠蘿牛肉漢堡
但我被騙明明張相個包勁多芝麻
冇嘅🤣🤣冇芝麻都好食 ok 啦

燒菠蘿牛肉漢堡 配薯條 $79 (午餐)
個餐份量好夠 個包好厚 薯條好多
好怕d burger 成個包濕淋淋
好好食 係d 薯條硬左d

整體佢$79 唔算貴 又多選擇 下次試埋騸牯牛先

2023-07-19 634 瀏覽
去到元朗近朗屏方向,突然想食野,但又唔太想食小食,因為我同朋友都好餓!決定選擇一間有主食既西餐廳,行到教育路突然醒起之前食過一間好好味漢堡!又再黎幫襯下,因為呢間個手打燒扇菇牛肉好好食,決定再黎encore!!因為始終元朗未算多我覺得好好食既餐廳!呢間店雖然隱閉,但係味道真係值得做寶藏餐廳!首先必定會叫番佢個手打燒扇菇牛肉鵝肝漢堡套餐、再叫左個三重芝士炸焗薯條!呢個牛肉漢堡再配上入口即溶既鵝肝簡直係至愛!一啖牛肉一啖鵝肝,味道係幾甘夾!之後我地由於真係太肚餓,再叫左個肉醬意粉黎食!牛肉肉醬好惹味,蕃茄醬味道岩岩好,加上蕃茄微甜感覺好討人喜歡!之後再叫左二個小食!有蜜糖芥末醬既炸雞翼,另外再叫左個洋蔥圈!配上白色黑松露醬令到食物的層次感更加爆滿!最後一定係叫番皇牌飲品:冰粒暴打檸檬茶啦!味道岩岩好又鮮香,令到我地都更加開胃飲上癮!小提示:如果去唔到甘遠,FOODPANDA呢間有外賣可以叫ga!所以遠距離都可以享受下我講既鵝肝入口即溶!朗屏E出口直行三個河邊位置轉左,直行3分鐘見到入面藍球場就係ga la!元朗MASAM

元朗MASAM
MASAM (利發大廈) (元朗)元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖一向知道原來呢度有間好高質嘅漢堡包店,MASAM,今日紅雨,唔想周圍搵有啲咩食,食到呢度有信心保證,就帶朋友去呢度再光顧下。 今次嚟到見到有新嘢食,就係有騸牯牛漢堡,我決定要試一試。朋友好想食雞,就叫咗一個脆雞堡。 我哋除咗叫兩個漢堡包之外,一場嚟到,梗係要試吓啲小食啦!朋友雞癮發作,又叫咗一口雞🤣🤣我揀咗魷魚下肢,食漢堡梗係要配買薯條呢度嘅薯條選擇都好多我哋今次揀咗薯條配黑松露醬😃再加一個芝士大啡菇😄當然要飲埋嘢啦,我哋今次淨係要咗汽水🙃聽到隔籬枱話iced latte好飲,下次要來試吓!德國辣脆雞堡$68騸牯牛肉漢堡$68汽水 2罐 $12一口雞$44魷魚蝦枝 $39薯條黑松醬$40芝士大啡菇$26
MASAM (利發大廈) (元朗)
元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖

薯條黑松醬$40

芝士大啡菇$26
2023-06-17
2023-06-20 356 瀏覽
前幾日經過,己經好想食🍔今日大佬終於帶我黎食啦🫶🏻由於門口既牌面己經好吸引我,又可以打卡,原來食物質素都性價比高👍仲有我最愛食既鵝肝😋元朗📍 MASAM套餐包小食,嘢飲🧃🍔雙層牛肉芝士漢堡好邪惡👿被融化芝士包圍着,仲有兩大塊飽滿既手打牛肉漢堡,漢堡扒嘅肉汁不停往下滴,融化咗嘅芝士跟肉汁好搭配!中間夾住新鮮嘅生菜🥬蕃茄🍅🍔鵝肝牛肉漢堡法式燒鵝肝,入口柔軟,有軟綿嘅口感,一咬落去,令整個口腔都充滿鵝油既甘香,又唔會有油膩感,真心推薦~🔸魷魚蝦枝雖然只係有三條,但入面有成條魷魚🦑同蝦,材料十足,不馬虎👍🔸雙重芝味薯條🍟濃郁嘅芝士,有兩種芝士🧀️混埋一齊,做到拉絲效果,好治療!薯條炸到外脆,好好食😋🔸香水檸檬茶用香水檸檬皮🍋,手打刨皮,檸檬味道更特岀,店員好細心地篤爛檸檬肉,令整杯嘢飲更清新🫶🏻酸度岩岩好🍋🔸熱白桃茶可以去除油膩感👍幫助消化

元朗📍 MASAM

套餐包小食,嘢飲🧃
🍔雙層牛肉芝士漢堡

🍔鵝肝牛肉漢堡

🔸魷魚蝦枝
雖然只係有三條,但入面有成條魷魚🦑同蝦,材料十足,不馬虎👍

🔸雙重芝味薯條🍟

🔸香水檸檬茶

🔸熱白桃茶
可以去除油膩感👍幫助消化
2023-06-17 265 瀏覽
同朋友一個月前約左食lunch, 朋友介紹下去食🍔原本對🍔本身有d 怕,因為出面好多🍔都好乾。💡 軟殼盤炒蛋漢堡 $109(套餐)Solt Shell Crab & Egg 6urger鍾意食軟殼蟹嘅我又點會放過佢,即管試試。成日喺出面食軟殼蟹都覺得有d 軟身,唔夠脆,但呢次有驚喜,新鮮得黎同炒蛋好夾,醬汁又多,完全唔係"乾淨淨"食burger.套餐今次叫左黑松露薯條,鍾意黑松露味點呢個醬冇得輸👍🏻💡 鵝肝牛肉漢堡 Foie Gras Beef Burger鵝肝夠香,唔會好乾,同牛肉好夾。加左套餐包魷魚蝦枝,味道好特別,係出面未食過。(5🌟為滿分)環境:🌟🌟🌟🌟打卡:🌟🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟價錢:🌟🌟🌟再訪:🌟🌟🌟🌟
同朋友一個月前約左食lunch, 朋友介紹下去食🍔
原本對🍔本身有d 怕,因為出面好多🍔都好乾。

💡 軟殼盤炒蛋漢堡 $109(套餐)
Solt Shell Crab & Egg 6urger

套餐今次叫左黑松露薯條,鍾意黑松露味點呢個醬冇得輸👍🏻

💡 鵝肝牛肉漢堡

味道:🌟🌟🌟🌟
價錢:🌟🌟🌟
再訪:🌟🌟🌟🌟
2023-06-15 172 瀏覽
Masam第4次幫親佢地啦,又食左唔同口味既漢堡😋騸牯牛肉漢堡套餐 $117炒滑蛋$15騸牯牛俗稱「肥牛」,指1歲前已閹割了既黃牛,脂肪比例分佈較未閹割的生牯細膩,口感較軟滑同甘香,味道亦比生牯濃郁,炒滑蛋有流心效果,食起上黎 蛋汁同牛肉都好夾 好juicy跟餐加 薯條配黑松露醬$9薯條即叫即炸 熱辣辣 配埋濃香既黑松露醬 更有一番風味🤣桂花冷泡茶 $5每次飲都係咁鍾意鵝肝牛肉漢堡餐 $145燒菠蘿 $11 + 車打芝士片 $9鵝肝口感細膩淡雅,吃完之後唇齒生香,味道越食越濃郁,油脂感十足,配埋燒菠蘿,幫助解膩同消化車打芝士片 味道溫和易入口跟餐加 洋葱圈配香蒜檸檬醬 $8粉漿好薄身 , 熱辣辣 充滿洋蔥香,味道亦都有甜甜既味道👅😍加唔加醬都好好食
Masam第4次幫親佢地啦,又食左唔同口味既漢堡😋

車打芝士片 味道溫和易入口

跟餐加 洋葱圈配香蒜檸檬醬 $8
  • 鵝肝牛肉漢堡餐
2023-06-15 118 瀏覽
今日去一個朗屏一個比較隱閉既地方食好野!聽講佢地既搧牯牛肉係好出名!再加上有個好正既特飲!依家變成一種潮流!亦都好好飲!餐廳店舖座位足夠梳化好舒服,濃濃既工業風滲透係餐廳每一個角落🤭👍!除此之外,呢間餐廳亦都專門出名漢堡套餐!所以今日我選擇左食佢地既漢堡!首先叫左個搧牯牛肉拼鵝肝漢堡!鵝肝同牛好夾!鵝肝入口即溶!淡淡醬汁香味!漢堡亦配上雙重芝士再配合生菜食落去層層滿足口感!加上漢堡麵包皮微脆口感幼滑!再加上紫洋蔥令味道更加香!之後再叫左個雙重芝味薯條!呢個芝士薯條配合左2個唔同既芝士車打!認真有層次!再加上香草令薯仔味更加香口!脆度亦岩岩好!最後配上主打新產品、暴打香水檸檬茶,除左香滑口感外仲好有清新既感覺,檸檬茶微甜,配上青檸令胃口更加開胃!地址:: 元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖@masam_burger
今日去一個朗屏一個比較隱閉既地方食好野!

地址:: 元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖
@masam_burger
2023-06-13 94 瀏覽
🍽️MASAM 📍元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖-難得早收工,一於喺元朗覓食👀👀食男朋友bookmark咗好耐嘅漢堡包店💫鵝肝牛肉漢堡套餐($145,轉騸牯牛肉加$15)本來想試舖頭主打既手打牛肉,店員強烈推薦最近新推出嘅騸牯牛肉🤣🤣話係同禮楓記最新合作,每日用新鮮嘅騸牯牛(即係出世一年就會被閹割嘅牛)🤩🤩有驚喜喎!個牛肉真係特別有牛味,不但肉質鮮甜多汁,仲要油脂特別豐富😍😍😍好香好好味!夾埋鵝肝真係冇得頂🤌🏻🤌🏻🤌🏻💫魷魚蝦枝(套餐加$5)個樣好搞笑,一大條長過塊面🤣🤣入面有一大條長長既魷魚同埋蝦😍第一次食覺得好得意💫吉列蝦豬堡套餐($97)男朋友話呢個好豐富,好有層次感😍😍吉列蝦同豬都係新鮮炸好,雖然有汁,但係依然脆卜卜👍🏻👍🏻偷食咗幾啖🤣🤣特別鍾意吉列豬,厚得來充滿肉汁,配上生菜、芝士、蕃茄等等配菜,唔怪得知男朋友大贊🥰🥰💫薯條配黑松露醬(套餐加$9 )佢係波浪粗薯條😍😍😍即叫即炸🔥🔥熱辣辣又外脆內軟👍🏻👍🏻重點係‼️黑松露醬好開胃!唔會太heavy,食落酸酸甜甜,又有好香黑松露味,同炸物都好夾!💫蜜桃冷泡茶、桂花冷泡茶冷泡茶好香茶味,清清地幾解渴👍🏻食完鵝肝、牛肉同埋吉列蝦豬,飲
🍽️MASAM
📍元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖

💫鵝肝牛肉漢堡套餐($145,轉騸牯牛肉加$15)

💫魷魚蝦枝(套餐加$5)

💫吉列蝦豬堡套餐($97)

💫薯條配黑松露醬(套餐加$9 )

💫蜜桃冷泡茶、桂花冷泡茶
冷泡茶好香茶味,清清地幾解渴👍🏻食完鵝肝、牛肉同埋吉列蝦豬,飲佢就啱曬!清清地又解膩🌿
🌟除咗餐具,舖頭好貼心咁幫客人準備咗手套🥰🥰攞住個大漢堡都唔會整污糟手🤩
🌟小店麻雀雖小,五臟俱全!廁所衛生不嬲都係我重視嘅一環!佢做得唔錯!
🌟店員好熱心推薦同埋介紹👍🏻👍🏻👍🏻
🌟講真元朗burger來講,佢真係唔錯🤌🏻🤌🏻🤌🏻

推薦指數:5/5
抵食指數:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong #YuenLong #元朗 #元朗必食 #元朗漢堡店 #元朗好去處 #元朗美食地圖 #masam
2023-06-13 101 瀏覽
餐廳好貼心俾埋手套,驚我哋食漢堡包嘅時候整污糟隻手🥹👍🏻🐮鵝肝牛肉漢堡🍔 套餐價$145美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)漢堡扒因為係手工製,厚得嚟又有口感,咬落去淡淡肉同有肉汁咇出嚟😋 鵝肝好大塊,煎到好香,配上牛肉嘅鮮嫩滑口,口感十分豐富同濃厚。🦀軟殼蟹炒蛋漢堡🍔 套餐價$109美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)軟殼蟹係原隻兼即炸,出到嚟脆卜卜熱辣辣,軟殼蟹下面係炒滑蛋,入面有好多蛋汁,配上沙律醬,口感豐富得來唔會太滯🩷風味薯條(紫菜/香辣) 套餐+$5美味指數:👅👅👅👅 (4/5)薯條炸得好香脆,配埋紫菜粉好好食,份量亦都好夠👍🏻薯條配黑松露醬 套餐+$9美味指數:👅👅👅👅 (4/5)黑松露好香,配薯條好夾,我哋食到停唔到手😂白桃冷泡茶 套餐+$5美味指數:👅👅👅👅 (4/5)有淡淡嘅桃味,飲落好fresh,可以解膩。
餐廳好貼心俾埋手套,驚我哋食漢堡包嘅時候整污糟隻手🥹👍🏻

🐮鵝肝牛肉漢堡🍔 套餐價$145
美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)

🦀軟殼蟹炒蛋漢堡🍔 套餐價$109
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)

風味薯條(紫菜/香辣) 套餐+$5
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)
薯條炸得好香脆,配埋紫菜粉好好食,份量亦都好夠👍🏻

薯條配黑松露醬 套餐+$9
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)
黑松露好香,配薯條好夾,我哋食到停唔到手😂

白桃冷泡茶 套餐+$5
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)
有淡淡嘅桃味,飲落好fresh,可以解膩。
2023-06-10 88 瀏覽
今次係encore呀!早兩個月食完有條癮,今日專登再來食😋**其實openrice話朗屏站行過來,但實際上輕鐵坐到康樂路站,行兩分鐘就到**- 雙層芝士漢堡牛肉套餐 味道一流,芝士好濃,牛肉好林好多汁😋- 炸魷魚蝦枝 香脆得黎又唔會膩,一卷卷咁樣好易食,一定要試!🦑🦐- 鵝肝牛肉漢堡套餐 鵝肝味濃,牛肉都一樣香,滿足!🌟🌟😍- 雙重芝味薯條 基本上係為左佢而來,食落唔止雙重芝士,仲有少少蜜糖芥末味,超濃郁!薯條亦好脆,堅正!!!特飲搭配:- 凍美式咖啡 👍🏻- 白桃冷泡茶 (個樽好靚😆)整體感覺好滿意,價錢合理(外賣仲有9折)😋😋

- 雙層芝士漢堡牛肉套餐
味道一流,芝士好濃,牛肉好林好多汁😋

- 炸魷魚蝦枝
香脆得黎又唔會膩,一卷卷咁樣好易食,一定要試!🦑🦐

- 鵝肝牛肉漢堡套餐
鵝肝味濃,牛肉都一樣香,滿足!🌟🌟😍

- 雙重芝味薯條

特飲搭配:
- 凍美式咖啡 👍🏻
- 白桃冷泡茶 (個樽好靚😆)

整體感覺好滿意,價錢合理(外賣仲有9折)😋😋

2023-06-10 97 瀏覽
元朗MASAM勁足料手打漢堡( ´ ▽ ` )Masam有多款手打牛肉漢堡除左經典款,仲有鵝肝漢堡跟餐叫幾抵 啲薯條款式全部都好吸引而芝士肉醬薯條個人覺得必點!❣️小店staff唔多 而且即叫即整 要比少少耐性✨整體CP值幾高 馬森至尊套餐 $111Masam supremeburger size超巨大 而且材料超級豐富另外依家有聯同禮楓記嘅新鮮煽牯牛肉 +$15另外burger有煙肉、香滑煎蛋、新鮮蕃茄、生菜、德國腸、車打芝士 配上千島醬 煎蛋係半熟狀態 所以好滑亦都有蛋漿肉質腍滑 牛味濃郁 牛肉juicy多汁 牛肉控必加😛個burger一啖咬唔曬架 非常飽肚✨可以問店員拎手套方便進餐軟殼蟹炒蛋漢堡 $109有成隻軟殼蟹同厚厚的炒蛋軟殼蟹炸至香脆鬆化 香脆可口芝士肉醬薯條 +$15Cheese bolognese fries呢個組合冇得輸!一定要叫同埋趁熱食每條薯條都沾滿肉醬同芝士😛成個肉醬意粉咁😛超正!!!風味薯條 (紫菜) +$5撒滿紫菜碎 幾有日式風味跟餐zero / cream sodaTotal $255 (no service charge)元朗站轉輕鐵去方便啲✨@masa
元朗MASAM勁足料手打漢堡( ´ ▽ ` )

Masam有多款手打牛肉漢堡
除左經典款,仲有鵝肝漢堡
跟餐叫幾抵 啲薯條款式全部都好吸引

軟殼蟹炸至香脆鬆化 香脆可口

芝士肉醬薯條 +$15
Cheese bolognese fries
呢個組合冇得輸!一定要叫同埋趁熱食
每條薯條都沾滿肉醬同芝士😛成個肉醬意粉咁😛超正!!!
芝士肉醬薯條
芝士肉醬薯條

風味薯條 (紫菜) +$5
撒滿紫菜碎 幾有日式風味

跟餐zero / cream soda

元朗站轉輕鐵去方便啲✨

@masam_burger
MASAM (利發大廈) (元朗)
元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖
  • 芝士肉醬薯條
2023-06-10 81 瀏覽
/#昕琪誠實食評(每項5💛為滿分)食物份量💛💛💛💛🤍食物種類💛💛💛🤍🤍性價比💛💛💛💛🤍餐廳環境💛💛💛🤍🤍📍MASAM (利發大廈) (元朗)元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號鋪係門口已經聞到香噴噴嘅漢堡味,漢堡超足料份量好多,食得好滿足!漢堡肉質鮮嫩多汁,咬落去可以感受到牛肉香味,再加上濃郁嘅芝士、新鮮嘅蔬菜同醬汁,每一口都係一種完美嘅味道平衡。漢堡嘅麵包都非常鬆軟,唔會太硬或太軟,啱啱好。除咗美食,我好欣賞MASAM嘅服務。員工非常友善,會主動向客人介紹菜式同埋飲品,而且仲會提供手套俾客人,唔使擔心弄髒手。整個用餐體驗非常舒適,令人感到好開心同滿足😌馬森至尊套餐 $111-芝士肉醬薯條+15-柚子蜜 +$5雙層牛肉芝士漢堡套餐$109-洋蔥圈配香蒜檸檬汁+$8-白桃冷泡茶+$5
#昕琪誠實食評
(每項5💛為滿分)
食物份量💛💛💛💛🤍
食物種類💛💛💛🤍🤍
性價比💛💛💛💛🤍
餐廳環境💛💛💛🤍🤍
📍MASAM (利發大廈) (元朗)
元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號鋪
馬森至尊套餐 $111
-芝士肉醬薯條+15
-柚子蜜 +$5
雙層牛肉芝士漢堡套餐$109
-洋蔥圈配香蒜檸檬汁+$8
-白桃冷泡茶+$5
2023-06-10 68 瀏覽
自己本身好鐘意食Burger, 成日捐窿捐罅周圍揾好食嘅Burger,今次就走入元朗食手打漠堡包 🍔 🍔 豚肉鵝肝漢堡套餐$160麵包有好多芝麻粒輕輕煎香,所以外面小小脆,內裹夠鬆軟,鵝肝都算大件,煎到剛剛好,配合手打豚肉肉餅,一口咬落去鵝肝流心同豚肉肉汁,加埋芝士,夾埋生菜味道好夾,一啲都唔油膩,仲有鵝肝嘅油香甘味👍**套餐包小食、飲品,我就揀咗雙重芝味薯條🍿同可樂 🥤🍿薯條即叫即炸,面淋滿兩款芝士,邪惡又好味。🍔馬森至尊套餐 $119呢個Signature Burger , 超多料,有香煎煙肉、香腸、手打牛肉、滑蛋、芝士、蕃茄生菜,口細嘅話一啖咬唔哂,最扺讚係佢個手打牛肉餅,好新鮮好香牛肉味,好juicy 👍配埋個香脆漢堡包,perfect 👍**套餐小食就叫左 洋蔥圈配香蒜檸檬醬 🍋,洋蔥圈即叫即炸,炸䊢好薄,咬落去好Juicy,好好味好新鮮👍

🍔 豚肉鵝肝漢堡套餐$160

**套餐包小食、飲品,我就揀咗雙重芝味薯條🍿同可樂 🥤
🍿薯條即叫即炸,面淋滿兩款芝士,邪惡又好味。

🍔馬森至尊套餐 $119

**套餐小食就叫左 洋蔥圈配香蒜檸檬醬 🍋,

2023-06-07 55 瀏覽
經過安娜餐廳發現原來元朗都有食手打漢堡嘅小店😍仲要款式多,有齊各款肉類嘅漢堡😽即刻入黎試試佢!🥢馬森至尊套餐🥓🍔 $131加左錢轉騸牯牛肉🐂+香辣薯條🍟🌶️Masam同本地牛肉店禮楓記合作,採用本地新鮮騸牯牛肉,食落牛味好濃郁,肉質比較彈牙😍同埋juicy😋入面仲有經典burger必有嘅煙肉🥓同埋巴伐利亞白香腸仲有蛋,令到個漢堡嘅味道再昇華🤤薯條都香脆,撒咗啲辣椒粉更加提味🥢雙層牛肉芝士漢堡套餐🐮🧀🍔 $117+洋蔥圈🧅配香蒜檸檬醬🧄🍋身為牛肉控嘅我真係無肉不歡,當然揀個雙層牛肉先夠喉😝食落真係啖啖肉😚D料多到我一啖咬唔晒全個漢堡咁多層🤣肉汁夠多,而且佢哋嘅漢堡包好鬆軟,夾埋脆口嘅生菜同埋酸甜嘅番茄,啖落爽口。炸洋蔥圈煮得恰到好處,外脆內軟,沾埋香蒜檸檬醬好開胃🥰漢堡配可樂真係最夾😼不過呢度都可以選擇咖啡或者冷泡茶,同埋有啤酒、特飲可以揀🫰🏻

🥢馬森至尊套餐🥓🍔 $131
加左錢轉騸牯牛肉🐂+香辣薯條🍟🌶️