2023-02-19
入到嚟西貢,除咗一定要食海鮮之外,亦都一定要嚟呢間又多遊玩設施,又有高質素食物嘅餐廳。 一入到嚟就見到一張桌球枱,我個friend連嘢食都未嗌就衝咗出去玩。唔單止,行入啲仲會有電子波子機同埋美式足球枱,亦都有收費嘅Switch同埋模擬哥爾夫球空間。 我哋首先嗌咗一個 Maple Bacon Cheeseburger。店員亦都非常細心,問我哋使唔使切開一半。呢個漢堡肉質豐富咬落去好有層次感。之後我哋都嗌咗一個BBQ Chicken薄餅,啲雞非常嫩滑,配上醬汁超級惹味。 飲品方面我哋嗌咗一杯Super Oreo,一杯Cranberry Juice。兩杯飲品都各有特色,配上主食好好飲。Super Oreo非常濃郁,仲有曲奇碎喺上邊。 甜品就嗌咗一個Banoffee Crème Brulee pancake。個pancake好厚,好鬆軟,配上醬同埋cream,仲有各式各樣唔同嘅水果,例如香蕉等等,超級豐富。