(非會員)
2007-12-04 116 瀏覽
尋晚同friend o係"百老匯街"行完街攰攰地搵地方食飯飲野,突然發現荷李活樓上有間cafe,就上左去試下... 上到去發現環境都唔錯,d sofa 位都ok 舒服~~ 有2 個set dinner 選擇,不過我同個friend 都冇叫到,反而試左個芝士蝦飯同大板牛肉飯,唔好講少,兩個飯o既水準都真係幾高~ 讚!!! ^__^ 至於drinks 方面,waitor 哥哥介紹左個朱古力奶色俾我,yummy! 好夠chocolate 味又夠甜~ 我個friend 要左個紫色灰姑娘,好重blueberry 味,唔o岩我... 不過,我個friend 就好鍾意...overall 感覺真係幾好,除左有時會有d 煙味之外(因為呢度有酒牌係可以食煙ga!) ... 不過,老闆俾個左蠟燭仔我地辟煙味,又真係ok 駛得喎... 掂!

(非會員)
有次同朋友o係旺角想飲杯野,見到呢間新開張o既cafe,於是就上去試下。呢度o既裝修比較柔和簡約,氣氛寧靜,感覺好似返左自己屋企咁,靜靜地,岩晒D想搵地方傾計o既朋友佢地有D set dinner,但我地去到淨係飲左野,所以我就講下佢地D飲品,果次我飲左老闆推介o既「香蕉朱古力奶式」,朱古力味甜甜地又唔會過火,同時又飲到香蕉o既味道,兩者協調得岩岩好,仲有幾塊香蕉比我食添,飲品方面我覺得好滿意:而我朋友則飲左「綠野仙蹤」,係一種特別o既花茶,我朋友都話好好飲!再講呢度o既老闆同埋老闆娘都好nice,好殷勤招呼我地,呢樣亦都係令我十分滿意的地方。整體黎講,呢度十分唔錯,環境、氣氛一流,飲品好飲,服務令人滿意,下次出旺角我會再去幫襯,我向各位誠意推介!