2022-10-04
之前喺利奥坊經過Lost Stars,透過落地玻璃見到入面充滿情調嘅環境就已經好想去,適逢同bobo monthiversary又有藉口去嚕🥳Set dinner包括餐湯、主菜同無酒精飲品,亦可以優惠價加配小食同甜品,而佢地逢星期二至四晚上仲有2小時紅白氣酒free flow ($198/pp),愛酒之人千奇唔好錯過!-是日餐湯係周打魚忌廉湯,忌廉湯稠身細滑,食到啖啖魚肉,都幾足料~🐑紅酒香草燉羊膝 $398羊膝巨型到予人一種霸氣嘅感覺,賣相絕對💯💯 羊肉腍而不肥,唔會太羶,同紅酒汁非常合襯🍷🐟香煎比目魚柳 $268厚身嘅比目魚柳外層煎到金黃香脆,魚肉香滑細嫩,非常高質!下層係華爾道夫沙律,以蘋果做沙律底,配埋核桃同葡萄乾,清新健康得黎亦充滿口感🥗😙🍨Tiramisu +$79Tiramisu口感綿滑帶少許酒味,伴碟仲有唔少水果同crumble,又靚又好味😚🍹French Earl Grey Lemonade +$68呢度嘅mocktails menu非常吸引,忍唔住要升級飲品🤣 呢杯以Fever-Tree Tonic 同 Cold Brew Tea做base,加上self-infus
🐑紅酒香草燉羊膝 $398
🐟香煎比目魚柳 $268
🍨Tiramisu +$79
呢度嘅mocktails menu非常吸引,忍唔住要升級飲品🤣 呢杯以Fever-Tree Tonic 同 Cold Brew Tea做base,加上self-infused rose base syrup,飲落係天然玫瑰味,亦都飲到淡淡西柚香氣同茶味,非常高質🌹