2022-05-05 78 瀏覽
我朋友好鍾意足球⚽️叫我陪佢過嚟,我都係第一次嚟呢啲足球主題餐廳😂佢好似快餐形式咁~但又好精緻,一坐低吸引我嘅就係佢個足球杯,之後嚟嘅蒜蓉包個碟都係球場咁好得意☺️個蒜蓉包都好正好香脆😋佢啲沙律都係用密實樽裝住,感覺好新鮮🤣-波士頓活龍蝦🦞(半隻)配意粉 $108正呀係芝士龍蝦呀💕超香好好食!龍蝦又彈牙☺️白松露忌廉好濃味~又creamy份量都好多呀🤭-香烤澳洲羊架拼德國腸🇩🇪 $188羊架熟左少少但都唔錯👍🏻仲配左紫薯蓉,幾特別😳德國腸外皮脆味道夠☺️

佢啲沙律都係用密實樽裝住,感覺好新鮮🤣

波士頓活龍蝦🦞(半隻)配意粉 $108

香烤澳洲羊架拼德國腸🇩🇪 $188
2022-05-03 51 瀏覽
21/4開返晚市堂食,即刻去食返餐🤩位置上其實好方便,只係可能比較隱蔽,所以唔多人!當日只喺得一枱客….🔸安格斯芝士漢堡 $62漢堡扒食落口覺得好軟熟唔乾,但食到中間發現好似未熟😰質地似我平時整肉餅未煮前嘅感覺,叫咗職員嚟睇,堅持係熟的,所以都冇特別拗!職員有提出比多個漢堡我哋,但唔需要了🙂而配角薯角味道不錯的,熱辣辣🔥🔸藍蟹肉海鮮辣鮮茄汁 $72蟹肉一啲都唔腥,海鮮偏少,但以哩個價錢嚟講已經非常好👍🏽醬汁辣辣地好開胃,不過我唔太鍾意有三色椒🙃整體嚟味道同價錢喺不錯的,只喺一時失手/大意,漢堡扒未熟透🙈😎每個人口味都唔同,以上言論只供參考

🔸安格斯芝士漢堡 $62

🔸藍蟹肉海鮮辣鮮茄汁 $72

😎每個人口味都唔同,以上言論只供參考
2022-03-27 73 瀏覽
叫左藍蟹天使麵同埋all day breakfast蘑菇好香,蛋好滑包裝全面,拎到返屋企都好熱食物質素average 以上出餐時間亦準時唯一就係早餐全餐個薯角俾漏左茄醬
叫左藍蟹天使麵同埋all day breakfast

藍蟹蕃茄天使麵

All  day  breakfast

蘑菇好香,蛋好滑

包裝全面,拎到返屋企都好熱
食物質素average 以上
出餐時間亦準時
唯一就係早餐全餐個薯角
俾漏左茄醬
2022-03-27
15 分鐘 (外賣自取)
藍蟹蕃茄天使麵
All  day  breakfast
2022-03-27 2040 瀏覽
由於餐廳是在地庫,只有半邊玻璃露出彌敦道,平常經過,實在沒有留意,要不是瀏覽openrice,都不知道恆豐中心地庫有一間這樣的餐廳。由於Honey是阿仙奴擁躉,所以必和他來朝聖啦。雖說是因為阿仙奴這個噱頭,我和Honey來朝聖,但是,除了掛幾件阿仙奴波衫和阿仙奴的旗幟,其實跟一般快餐店沒什麼分別。不過,噱頭還噱頭,最重要是食物。這裏的食物,確實非常好!服務也好好!餐廳採取自助取餐和自己收餐盤的,但也沒有影響其服務,因為餐店員好殷勤,非常有禮。我點了Honey喜歡的日式咖哩飯(吉列豬扒)$58價錢不貴,但份量不少。而且咖哩好好味,甜口,好香。吉列豬扒是即炸的,熱辣辣。飯也軟綿綿熱辣辣。我又點了Honey喜歡的安格斯牛肉漢堡 $62配炸薯角,也是即炸起。而且漢堡包鬆軟,剛烘面,有焦香。蕃茄和生菜都新鮮的,這片肉茄,好甜好厚肉。而牛肉也非常甘香,煎得剛剛好,保留肉汁,不會太乾,真的不錯!餐湯是雜菜羅宋湯。餐湯是奉送的,可自由添加。不過,這一小碗已經非常足夠,因為味道夠濃郁,而且好多蔬菜。附送的,也如此認真……童叟無欺!女人貪心,當然要吃甜品啦。有三款甜品選擇,我選了特濃朱古力$38這個甜品也

由於Honey是阿仙奴擁躉,所以必和他來朝聖啦。
不過,噱頭還噱頭,最重要是食物。
這裏的食物,確實非常好!服務也好好!

我點了Honey喜歡的日式咖哩飯(吉列豬扒)$58
價錢不貴,但份量不少。
而且咖哩好好味,甜口,好香。
吉列豬扒是即炸的,熱辣辣。
飯也軟綿綿熱辣辣。

我又點了Honey喜歡的安格斯牛肉漢堡 $62
配炸薯角,也是即炸起。
而且漢堡包鬆軟,剛烘面,有焦香。
蕃茄和生菜都新鮮的,這片肉茄,好甜好厚肉。

餐湯是雜菜羅宋湯。
餐湯是奉送的,可自由添加。
不過,這一小碗已經非常足夠,因為味道夠濃郁,而且好多蔬菜。
附送的,也如此認真……童叟無欺!

女人貪心,當然要吃甜品啦。
有三款甜品選擇,我選了特濃朱古力$38
這個甜品也好好,因為有時特濃朱古力會好硬,但這個特濃朱古力不太甜,好Creamy,但是朱古力不硬的。
朱古力的鬆軟度和厚實度,剛好。
餅底也不是「實得得」,鬆鬆軟的。

Honey點熱Cappuccino$19
我點凍Cappuccino$23
因為是下午茶時段,各減$10。
整個餐共$180,豐富、即製、分量足、好味道 !
性價比很高,真的要一讚!

有時,行噱頭的餐廳,往往只顧著行噱頭,但這快餐店,噱頭以外,確實保持了食物的水準,價廉物美
2022-03-27
  • 美式安格斯牛肉芝士漢堡
Sauteed wild mushroom in white truffle cream sauce with garlic bread 🧄🥖白松露忌廉炒野菌配自家製蒜蓉包 🍄$48白松露野菌配蒜蓉包見到好多人嗌好受歡迎啊,蒜蓉包雖然焗到有啲窿,但係仍然有好重嘅牛油 🧈香同埋蒜蓉味,而大量嘅菇類加咗好多creamy 嘅松露忌廉汁,口感勁濃郁又健康,係幾好食㗎Boston Lobster with tomato sauce capellini 🦞波士頓活龍蝦配鮮茄汁長通粉🍅 $108龍蝦鮮茄長通粉都係職員推介㗎,等咗10分鐘新鮮即叫即焗嘅龍蝦果然幾值得等🤤,龍蝦嘅肉好鮮甜,配埋面頭拉到一絲絲又濃郁嘅芝士🧀,邪惡但好好食,茄汁長通粉就用咗新鮮蕃茄同埋洋蔥🧅,酸酸地好開胃Isoyaki abalone with teriyaki chicken risotto 🍗磯燒鮑魚照燒雞意大利飯🇮🇹 $78呢個鮑魚燒雞意大利飯有一隻大鮑魚同埋勁多雞肉,矜貴得來性價比好高👍🏻,雖然整體來講味道有少少鹹,但係呢個價錢黎講有新鮮鮑魚、五六舊好滑嫩嘅雞肉同口感煙人嘅意大利飯🍚,都幾抵食!Chocolate c
白松露忌廉炒野菌配自家製蒜蓉包 🍄$48

波士頓活龍蝦配鮮茄汁長通粉🍅 $108

磯燒鮑魚照燒雞意大利飯🇮🇹 $78

Chocolate croustillant
特濃朱古力蛋糕🍫🍰 $38
呢個特濃朱古力蛋糕係職員推介嘅,用咗黑朱古力味做食落去冇咁甜😍,成個蛋糕仲有三層layers,最高嗰層口感好smooth 嘅黑朱古力mousse、中間嘅朱古力脆脆同埋最低下嘅海綿蛋糕🧁,整體來講幾值得推介㗎

Iced cappuccino
泡沫咖啡☕️ $23
即磨泡沫咖啡用嚟送西餐一流呀👍🏻,一上到黎已經聞到咖啡嘅香氣,咖啡甜到就可以按照個人喜好而選擇糖水落幾多,夠晒貼心 😌,而且仲係好大杯性價比好高
2022-02-18 43 瀏覽
呢一間餐廳都係朋友介紹先過咗嚟食嘢,喺佐敦都算係非常方便!叫咗一份波士頓活龍蝦半隻,再配合埋呢個白松露忌廉汁!呢個白松露忌廉汁好香,忌廉嘅香味好好,而且呢度嘅龍蝦非常新鮮,好爽滑彈牙!好鮮甜嘅感覺!值得推介俾大家過嚟試吓
值得推介俾大家過嚟試吓
2022-02-16 59 瀏覽
今日咁啱經過佐敦,lunch time 時間,諗住喺附近睇吓有啲咩食,無意中見到地庫有間西餐廳,初頭仲以為買波衫😂,原來真係一間餐廳😋最後叫咗個安格斯牛肉芝士漢堡$62,仲配埋薯角😋環境質素🏚:🟢🟢🟢🟢🟢衛生程度🧽:🟢🟢🟢🟢🟢美味程度😋:🟢🟢🟢🟢🟢抵食指數🤩:🟢🟢🟢🟢🟢回頭指數🤩:🟢🟢🟢🟢🟢小總結📝:女店員超Nice👍🏻,呢間餐廳好似平時啲foodcourt咁,揀完嘢食出去俾錢🤌,之後會比部機你,通知你d食物ready可以出去拎☺️食物嘅質素當然比Food court 好好多,牛肉非常Juicy,薯角都好脆口🤤下次經過一定會再回頭👍🏻

最後叫咗個安格斯牛肉芝士漢堡$62,仲配埋薯角😋

環境質素🏚:🟢🟢🟢🟢🟢
衛生程度🧽:🟢🟢🟢🟢🟢
美味程度😋:🟢🟢🟢🟢🟢
抵食指數🤩:🟢🟢🟢🟢🟢
回頭指數🤩:🟢🟢🟢🟢🟢

2022-02-08
10 分鐘 (堂食)
午餐
  • 美式安格斯牛肉芝士漢堡
2022-02-14 75 瀏覽
上次去完山頂嘅Lockeroom,今次到訪佢地佐敦的姊妹店 Lockeroom Express.呢間Lockeroom Express 係一間西式快餐店,一出佐敦港鐵站的恆豐商場地下出口就到。同樣以足球主題為裝飾,但價錢相對非常親民,全日免收加一,餐湯仲要任飲😍 🌟是日餐湯~蕃茄薯仔湯 (免費)~ 餐湯係任飲嘅,蕃茄薯仔湯煲得好濃郁,非常有媽媽煲嘅愛心💗湯感覺,仲完全冇加味精🌟鐵板紐西蘭穀飼牛肉眼扒 $128~ 鐵板上嘅肉眼扒, 熱辣辣香噴噴,又大塊又厚身,要咗五成熟,配菜有薯角、魏瓜、翠玉瓜、蕃茄仔,仲配埋燒汁。肉眼扒油脂分佈均勻,切開肉質粉嫩,充滿肉汁,入口即溶,超好味😋🌟冰島鮮蝦菠蘿漢堡 $68~ 漢堡好大個,有 Lockeroom 字樣好啱打卡😍鮮蝦係餐廳自己手打,非常彈牙,菠蘿好Juicy,超抵食👍🏻🌟 鹹蛋黃雞翼(4件)$40~ 鹹蛋黃魚皮就食得多,鹹蛋黃雞翼就第一次食😆 雞翼面炸得好香脆,面層佈滿鹹蛋黃,濃郁嘅蛋黃香味,又邪惡又好食🤣🌟橘子白朱古力芝士蛋糕 $38~ 面層係橘子🍊酸酸地,中間嗰層係白朱古力芝士甜甜地,甜酸mix埋一齊perfect match, 底層係脆脆

🌟是日餐湯~蕃茄薯仔湯 (免費)

🌟鐵板紐西蘭穀飼牛肉眼扒 $128

🌟冰島鮮蝦菠蘿漢堡 $68

🌟 鹹蛋黃雞翼(4件)$40

🌟橘子白朱古力芝士蛋糕 $38
~ 面層係橘子🍊酸酸地,中間嗰層係白朱古力芝士甜甜地,甜酸mix埋一齊perfect match, 底層係脆脆嘅餅底,好好食的飯後甜品🤤

🌟凍香濃朱古力 Chocolate $26
~ 朱古力味好香濃,入口順滑,甜度適中

📍Lockeroom Express (佐敦)
佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
  • 紐西蘭草飼牛肉眼
  • 橘子白朱古力蛋芝士蛋糕
  • 冰島鮮蝦菠蘿漢堡
2022-02-10 57 瀏覽
#超足料大份好味又抵食🍝🍔#有驚喜足球狂熱西餐廳🍴⚽️佐敦真係臥虎藏龍,喺商場地庫竟然有隱藏美食😋😍黎開佐敦整嘢剛好遇着lunch time🕰就去依醫下肚,見到餐牌價錢合理就入去試吓。店員非常親切有禮❤️安排坐低之後仲介紹餐牌有咩推介👍🏻餐廳係半自助形式,揀好咗食咩之後去櫃檯度落單俾錢💰堂食的話,餐湯🥣係無限添飲👍🏻,當日係粟米忌廉湯🌽好啱小朋友飲。🟠忌廉炒野菌配蒜蓉包兩片$48🍄🥯🧄超充足份量,估唔到咁大兜。奶香味濃郁,好惹味,點蒜蓉包食味道都好match👍🏻👍🏻🟠牛肉漢堡🍔$68高大上嘅牛肉漢堡,塊牛肉超厚身🔝🍔,咬落仲勁多汁,好Juice,仲配上大量香脆薯角 🍟絕對抵食😍😍🟠雜肉扒配薯角🥘🍟$118上菜”喳喳”聲,估唔到呢個價錢都咁重量級嘅 #鐵扒餐,超大塊牛扒🥩,好有牛味而且好稔不鞋口,仲有大大塊雞扒及豬扒, 啱晒食肉獸😆😆仲有薯角好似唔使錢俾勁多🍟細食兩個人share都夠飽🟠水果茶🍹$23有新鮮水果喺茶入面,味道唔會太甜,飲完仲有生果食🟠凍咖啡Cappuccino🥤$23估唔到咖啡都好有誠意,上面仲有奶泡,咖啡味香濃,水準以上👍🏻🟠士多啤梨奶凍$20但係梗係要食返杯甜品🍮,酸甜士
#超足料大份好味又抵食🍝🍔
#有驚喜足球狂熱西餐廳🍴⚽️

佐敦真係臥虎藏龍,喺商場地庫竟然有隱藏美食😋😍

店員非常親切有禮❤️安排坐低之後仲介紹餐牌有咩推介👍🏻

餐廳係半自助形式,揀好咗食咩之後去櫃檯度落單俾錢💰

🟠忌廉炒野菌配蒜蓉包兩片$48
🍄🥯🧄

🟠牛肉漢堡🍔$68
絕對抵食😍😍

🟠雜肉扒配薯角🥘🍟$118

🟠水果茶🍹$23
有新鮮水果喺茶入面,味道唔會太甜,飲完仲有生果食

🟠凍咖啡Cappuccino🥤$23

🟠士多啤梨奶凍$20
但係梗係要食返杯甜品🍮,酸甜士多啤梨醬配奶凍,中和返食物嘅油膩感😋

食完嘢見外面仲有得夾糖😙😙🍬🍭,原價$8.8/g, 憑收據特價$6.8/g , 彤彤昕昕 有乘機要求夾糖🤣🤣,你情關係糖果油店員幫手夾,衛生好多👍🏻👍🏻

#LockeroomExpress
#佐敦食咩好 #親民西餐廳
#佐敦好去處 #大件夾抵食
#足球迷必去 #親筆簽名波衫
#抵食夾糖 #鐵板鋸扒 #無限添飲 #推介西餐廳

#hkmamablogger #hkmama #香港媽媽 #彤彤與昕昕生活手記 #hkinfluencer #hkfoodie #hkblogger #InFluenSpace #Kidsactivity #wearehkkids

🍀☘️🍀☘️👧🏻🧒🏻🍀☘️🍀☘️
2022-02-08
5 分鐘 (堂食)
3K
朋友話黎恒豐中心嘅Lockeroom度食野,地址話係中心底層地下,仲以為係地底個food court添,原來係地面個層,佢仲有獨立門口可以出入餐廳添。小店係自助形式,去counter落完單就有個牌仔,等到個牌仔響就拎得啦。唔知係疫情關係定呢個商場靜?兩點幾已經無人食野,坐位自由揀,坐邊都無問題。無論點咩食都有餐湯送,個湯仲可以無限添飲㗎,是日係忌廉粟米湯,幾滑又多粟米。自己個主食叫左安格斯牛肉芝士漢堡,塊漢堡扒勁厚身,肉味香濃又多肉汁,配埋生菜、蕃茄、芝士等真係好好味。個漢堡包仲會送薯角添,新鮮炸起脆身又香口。朋友就叫左All day breakfast,有炒蛋、煙肉、腸仔、雜菌、茄汁豆等,每樣野份量都唔少,朋友大讚個炒蛋超滑好正。另外仲有份卡邦尼溫泉蛋天使麵,朋友話佢好餓要食兩份,哈哈,點知呢度嘅食物偏大份,最後個天使麵就share啦。個卡邦尼汁夠杰身,加埋蛋汁撈混啲麵條真係無得彈,仲有唔少雜菇同煙肉,唔好睇佢紙盒上,水準比唔少西餐廳好添呀。仲有份鹹蛋黃雞翼,我倆都係鹹蛋黃fans梗係要叫呢樣啦,雞翼大大隻,勁多鹹蛋黃濃味又香口,極邪惡系列呀!食飽飽就食埋個甜品先,叫左件特濃朱古力蛋
食飽飽就食埋個甜品先,叫左件特濃朱古力蛋糕,我估係自家制黎?個樣幾特別嘛。上層係朱古力慕絲,下層有朱古力脆脆,真係不往其名,超濃朱古力味,個蛋糕又香又滑唔過甜,超正呀,好想即刻叫多一件,哈哈。
朋友仲加左杯特飲鹹檸疏打,店員話啲檸佢地自己醃㗎,個base就係疏打溝七喜,但可惜朋友話鹹到飲唔到,可能要加多罐七喜溝淡佢會好啲。

整體食物水準高,每一樣野都好好食,係杯檸疏鹹啲啫,會再黎食的。
2022-02-07
2022-01-17 58 瀏覽
阿仙奴西餐CAFE 快餐店 自助式餐廳 先落單,再自取餐,成間餐廳都係阿仙奴主題物,包括球衣,會旗等等主打意粉,小吃,飯麵,免費任飲餐湯,醬汁自助添加最平$50起食到牛扒飯,雖然平,但一樣比足料,牛肉味濃,配埋煎蔬菜,即煮意粉可樂仲包冰底,夠凍夠爽,另有多款特飲選擇水牛城雞翼,香脆再淋酸辣汁,食落惹味香辣,肉翼啖啖肉好食另有幾款特色西餐甜品,價錢亦唔貴,大約$40起用餐環境舒適,夠冷氣,係無WIFI姐Lockeroom Express 佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖#禁堂食 #外賣優惠 #佐敦美食 #西餐 #CAFE #佐敦
阿仙奴西餐CAFE 快餐店 自助式餐廳
主打意粉,小吃,飯麵,免費任飲餐湯,醬汁自助添加

可樂仲包冰底,夠凍夠爽,另有多款特飲選擇
水牛城雞翼,香脆再淋酸辣汁,食落惹味香辣,肉翼啖啖肉好食
另有幾款特色西餐甜品,價錢亦唔貴,大約$40起
用餐環境舒適,夠冷氣,係無WIFI姐
Lockeroom Express
佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖

疫情又嚴重咗,但會留意下邊間餐廳晚餐可外賣,帶返屋企慢慢嘆! 佐敦Lockeroom Express 喺恒豐中心裡面,地鐵站一上就係非常方便~ 餐廳以快餐為主,主打小食、意粉、漢堡和甜品,價錢相宜,不收加一,學生都負擔得起。 冰島鮮蝦菠蘿漢堡 $68漢堡包上印上餐廳招牌烙印,別具特色,店員說炸蝦扒係師傅用新鮮蝦打成蝦膠,再沾粉漿炸成蝦餅,所以特別鬆脆彈牙,配埋自家製芥末醬和厚切菠蘿片,口感Juicy又香脆!另連脆薯角,非常滋味滿足~! 美國黃油大雞扒配燒汁意粉 $58一打開盒子就聞到好香嘅雞扒香味,大大塊超吸引!雞皮煎到脆卜卜,啖啖肉,口感柔軟鮮嫩,意粉彈牙,開心的是燒汁另上同好多汁,撈入意粉就好好味啦!$58咁大份真係好抵食~! 焦糖意式奶凍 $20奶凍可自選漿汁,奶凍超滑和充滿奶香,焦糖醬又夠夾,好好味! 店員仲送左2碗薯仔濃湯俾我,質感綿滑也不錯,感覺好抵! 意外地發現店對面有夾糖counter,店員說來這裡惠顧可享夾糖八折優惠,見到D糖糖種類都幾特別,我都夾左包,大大包都係廿零蚊,開心啊!

冰島鮮蝦菠蘿漢堡 $68

美國黃油大雞扒配燒汁意粉 $58

焦糖意式奶凍 $20
奶凍可自選漿汁,奶凍超滑和充滿奶香,焦糖醬又夠夾,好好味!

店員仲送左2碗薯仔濃湯俾我,質感綿滑也不錯,感覺好抵!

外賣自取
2022-01-12 102 瀏覽
相信唔少人都食過佢喺旺角同油麻地嘅正式店,質素之高就唔使再多講,但原來呢間主打express meal嘅副線都唔hea你,質素都對得住價錢🥩😋.1️⃣藍蟹肉海鮮辣解茄汁天使麵($72)個名好架勢!🤣雖然係平價晚餐,但你見到啲蟹肉呀、蝦呀、八爪魚呀都唔算少,每一啖都可以有餸💃🏻茄汁加埋幼身天使麵幾開胃!.2️⃣紐西蘭草飼肉眼扒配意粉($88)想平又想鋸扒,叫呢個啱晒喇。黑椒汁蒜蓉汁洋蔥汁任你喺出面倒幾多都得🥘咁當然唔好expect佢係正店質素啦🤣一分錢一分貨,係平價韌扒味道,勝在平平地有肉有意粉自由配搭!.3️⃣特濃朱古力雪糕($38)賣相好過想像中好多!似係出面cafe賣緊$58嗰啲!🍰食起上嚟好rich好thick黑朱古力味。建議share食,如果唔係食到後面會好漏😵‍💫.📍Lockeroom Express (佐敦)🍝佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖.

1️⃣藍蟹肉海鮮辣解茄汁天使麵($72)
2️⃣紐西蘭草飼肉眼扒配意粉($88)
3️⃣特濃朱古力雪糕($38)
📍Lockeroom Express (佐敦)
🍝佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
2022-01-12 50 瀏覽
個黑松露長通粉幾好味😋唔會好鹹但食到cream味但性價比同餐廳來講低左少少🙈🙈個意粉都要差唔多一百蚊呢🙈💀會prefer去其他分店多啲試過一次就夠啦🐣.📌 Lockeroom Express (#佐敦)#佐敦美食 彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #相機食先 #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #홍콩맛집 #香港打卡 #alldaybreakfasthk
個黑松露長通粉幾好味😋
唔會好鹹但食到cream味
但性價比同餐廳來講低左少少🙈🙈
個意粉都要差唔多一百蚊呢🙈💀
會prefer去其他分店多啲
試過一次就夠啦🐣
📌 Lockeroom Express (#佐敦)
#佐敦美食 彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
•任飲西湯-佐敦恆豐西餐性價比之王🥩🍽🥣🍟餐廳以足球為主題⚽️現場座位闊落,由一開始買嘢食、拎食物、拎湯&醬汁、去到食完清理座位,全部都係食客自己搞掂🥢~紐西蘭草飼肉眼扒(配意粉)$88牛扒雖然比較薄,但係肉質爽滑而且都大塊,食落唔會太過感覺用鬆肉粉製成。現場有個角落位有黑椒汁、燒汁、蒜蓉汁任添;跟白飯或意粉 Menu仲有另一隻同名肉眼扒可以揀,根據店員所講,另一隻價錢$128 ,鐵板上,厚身大塊啲🥢~黑松露薯角 $40薯角係連埋黑松露蓉一齊炸,即場炸相當脆口,食落除咗充滿薯仔味道之外,亦都充滿黑松露味,每舊都唔細,幾個人一齊分享都夠食😆🥢~南瓜忌廉湯(任飲)滿有南瓜蓉嘅質感,忌廉味濃厚,小編現場都飲咗三碗,任飲絕對係值回票價,「忌廉湯腔」絕對值得定期食一次🥣👍🏻=== === === === === === 💰性價比:5/5👄味道:3.5/5👥服務:3/5🍽環境:4/5=== === === === === === 🚩Lockeroom Express地址:佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
•任飲西湯-佐敦恆豐西餐性價比之王🥩🍽🥣🍟

🥢~紐西蘭草飼肉眼扒(配意粉)$88

🥢~黑松露薯角 $40

🥢~南瓜忌廉湯(任飲)

=== === === === === ===

💰性價比:5/5