2021-02-07
Geo條👅評分:⭐️⭐️⭐️⭐️💫(5⭐️最高)意式香烤深海石斑魚柳 $75香烤美國1855牛肋排蜜糖燒汁 $85凍泡沫咖啡(跟餐)凍牛奶咖啡(跟餐)法式焦糖燉蛋 $68今日去旺角Lockeroom食lunch,因為之前食過晚餐幾正,今次嚟食個lunch先😛 同朋友一齊叫咗2個lunch set同一個甜品😊首先嚟咗兩碗啖啖香味同真材實料嘅蘿蔔湯,再配上脆卜卜蒜蓉包開開胃先😛第一道係石斑魚柳,魚柳煎得幾香又保持到魚嘅肉汁唔會太乾,恰到好處,而且啖啖肉再配上新鮮洋蔥同番茄粒,又有另一種清新嘅味道,正🤤配菜都冇得輸,自家製番薯蓉甜甜哋,好味,同有我最鍾意嘅煎番茄🍅🤤意粉幾香橄欖油仲帶少少蒜香🧄👍🏻 另一份set喺牛肋排蜜糖燒汁,加上少少黑椒,份外惹味又唔會太甜,牛肋排都煎得啱啱好👍🏻朋友話配飯食一流😂最後嚟到甜品焦糖燉蛋,賣相超級吸引勁靚,相機食先啦😂淡淡焦糖味唔會過甜,燉蛋滑喐嘟,正,仲有士多啤梨藍莓酥,一啖食晒士多啤梨藍莓🍓🫐同牛油酥,感覺真係好幸福呀😊🤣嘢飲叫咗凍latte同cappuccino,兩杯咖啡味香濃,糖漿甜度可以自己調教👍🏻提提大家餐廳出面有得拎卡添💛
意式香烤深海石斑魚柳 $75
香烤美國1855牛肋排蜜糖燒汁 $85
凍泡沫咖啡(跟餐)
凍牛奶咖啡(跟餐)
法式焦糖燉蛋 $68