2025-08-11
今次介紹一間在葵興附近返工的打工仔lunch必收藏餐廳!💼好好彩咁食到呢間隱世Cafe✨性價比真係高到尖叫‼️人均$70有找❣️🍝煙鴨胸茄汁意粉 $60番茄醬濃郁🍅每條意粉都掛滿濃郁茄汁~而鴨胸份量好足!仲有菇作搭配!講真完全唔似$60嘅質素😍🌶️檳城叻沙蝦意粉 $66呢款好辣度friendly😁唔食辣既朋友都可以嘗試吓!叻沙味道香濃👅蝦好貼心地幫手剝皮~爽脆彈牙✨鍾意食叻沙既我好鍾意❤️☕️套餐加配飲品👉🏻+$14 凍綠茶鮮奶茶香同奶香balance得幾好😌甜度剛好唔會太膩👍🏻👉🏻+$9 熱焦糖鮮奶咖啡拉花靚到唔捨得飲😍焦糖香氣配上咖啡香真係暖入心☺️📍Little Prince Cafe葵涌葵昌路72-76號Life@KCC地下G05號舖#LittlePrince #文青cafe #高CP值 #打工仔lunch #意粉控 #香港cafe #平民美食 #香港美食 #香港必食 #葵涌美食 #葵涌 #葵興餐廳
🍝煙鴨胸茄汁意粉 $60
🌶️檳城叻沙蝦意粉 $66