2023-02-04
🍴Tuna Cups $88·吞拿魚脆杯, 個杯係用左好多薄薄一層既皮搭起, 整體好香脆加上吞拿魚蓉好開胃🍴Crab Bao Bao $118·用刈包夾住軟殼蟹, 有啲沙律醬同菜絲係度, 都幾特別唔同傳統夾既腩肉咁膩🍴Pan Seared Salmon Served $238· 三文魚皮煎得好香脆, 肉質唔乾而且無腥味, 搭配旁邊粟米粒,青瓜蕃茄粒增加鮮味, 仲有白菜🥬提升視覺效果🍴Chargrilled Beef Strips with Roasted Vegetables $308 · 呢個牛我叫左Medium Well, 經過炭燒處理都幾香, 而且燒到肉質內粉嫩同幾大塊👍🏻 有薯仔同瓜類切片作伴菜🍹If Not Now, When? $108金酒, 藍柑力嬌酒加埋青蘋果同日本柚子汁, 成杯青綠色好吸晴😍 入口有啲啲椰子味, 口頭就有啲柚子甘甜, 幾特別而且店員都好著重個裝飾🍹Hue $58 (Mocktails) ·青檸, 西柚汁加無花果口味既飲品, 入口好清爽同鮮甜, 唔飲酒既好岩飲
🍴Crab Bao Bao $118
🍹If Not Now, When? $108
🍹Hue $58 (Mocktails)