2003-04-02 33 瀏覽
lei間野算係咁la..不過千萬咪貪心猛咁羅野食lo唔係佢要收全費ga~食buffet未試過咁講返d野食..本身係為左蛋糕,點知佢個度d飯咁鬼正!!d飯係一粒粒ga!食完真係好醒神!d蛋糕都係不過不失lo最激氣係d waiter lo!不知所謂!我地係度排隊羅蛋糕,點知有個師奶走黎買蛋糕個waiter就走去幫佢打包蛋糕la!打左成2、3個字!搞錯ar其他人死ga咩!仲要每次淨係可以羅最多3件wor!得90分鐘ja!排2次乜都冇得食la仲係最尾15分鐘就收卡唔俾羅!咩世界!?lei度係香港je..唔使咁高效率ar!?香港人..服務!?0ar!
lei間野算係咁la..
不過千萬咪貪心猛咁羅野食lo
d飯係一粒粒ga!食完真係好醒神!
2003-01-07 17 瀏覽
都係以前做餐廳時的水準好<br>Cake Set 算係全個menu 最"值" 之一<br>各種Iced Coffee 都好好<br>意粉就略嫌太"奀" ( 我指係用料同個汁)<br>Tea Time 時份因為人手不夠..冇人清場.Smoking Area 的Astray 就滿晒缸都冇人倒.<br>環境都幾惡劣.<br>仲有逢Weekend 下午都有個肥佬做Cashier..佢d 態度好差..粗聲粗氣..唔想Do就唔該你劈炮唔好做.
都係以前做餐廳時的水準好
<br>Cake Set 算係全個menu 最"值" 之一
<br>各種Iced Coffee 都好好
<br>意粉就略嫌太"奀" ( 我指係用料同個汁)
<br>環境都幾惡劣.

2002-09-30 6 瀏覽
上次去過排唔到buffet, 今次去終於食到,更係啦! 早成五點鐘去排喎! 但我地都巳經見到條人龍,真係誇呀! 好在佢派完籌就走得,之後再等到六點三個字再排入去,因佢編左坐位,我地足足等到六點九先入到去,最慘係得一個半鐘內食,仲要次次食意粉,飯之類就要去counter order,又要排隊喎,徙時間啦,雖然就唔係好多選擇,但佢D 意粉同飯就好味喎,仲好過佢出曬名o既cake 啦,因無我最愛o既turmisu, 好失望,但後來我發現佢counter 後面o既雪柜有成個收埋左,又唔擰出o來喎,激死呀! 後來仲聽到有人去投訢,不過D 伙記態度真係唔掂,無禮貌lor. 但為o左去食佢D cake 同意粉都會去o既。
2002-09-26 9 瀏覽
比佢D cake 左。一相情願地以為D cake實得,所以第一輪已經order 左8件cake 同一個忌廉磨菇飯。掂知D cake 吾係想像中咁得,反而個忌廉飯就好正。最慘D cake 食吾晒要罰錢,食晒D cake 都飽晒la!下次要改變策略至得!
2002-09-25 2 瀏覽
佢個到的食唔係太多選擇今日去食dinner散叫1. spag shrimp - 麻麻的意粉唔彈口同的汁唔掂同好少份量2. mixed pizza - 好好好食一定要試好香口脆3. chilli hot dog - 加多的汁先好味架本來想試cheese cake 但花多眼亂都係睇下食評下次再試基本上係自肋型式所以service無咩評價喎
佢個到的食唔係太多選擇
今日去食dinner散叫
2. mixed pizza - 好好好食一定要試好香口脆
3. chilli hot dog - 加多的汁先好味架
基本上係自肋型式所以service無咩評價喎
2002-09-07 13 瀏覽
我都忍吾住要講埋一份,d 意粉十分一般,食完好口渴個隻,蛋糕更加差,都吾知點解咁硬,$110 個buffet 根本冇選擇,連coffee 都冇一杯,話食吾哂會照收錢,d 待應成日眼望望,好似捉到你食吾哂佢會有賺咁,咁難食點哽呀?未食之前仲要一早排定隊,好後悔浪費左d 時間,如果好食都冇所謂,但係而家睇下越來越多劣0既食評,就知吾係假。
2002-08-31 13 瀏覽
根本佢就坐地起價,有乜理由無端端$100 加到$110你咁0岩好彩有咋,自從多左人去之後,一d美味的蛋糕,例如朱古力慕絲、Tiramisu都已經收起左,冇得叫黎食.只剩下普通的海綿蛋糕同埋生果撻,根本就冇乜特別。
根本佢就坐地起價,有乜理由無端端$100 加到$110
2002-08-29 11 瀏覽
D Pizza 好正,有真正Italian 的風味.......D cake 首推粟子黑森林.......朱古力慕思也很好味.....俾$110 覺得very 抵,因為去大酒店都未必食到咁正o既餅......不過就有D 熱....排成個半鐘,finally 食到D 美食......好開心......
2002-08-26 11 瀏覽
好o吾開心呀!本應星期六去,原來無lunch buffet,佢話只做夜晚,咁諗住六點半去,點知去到話full曬,一晚八十個籌一早派曬,仲諗住食cheese cake,朱古力驀士.....都食o吾到,好失望lor,因為未食過呢間buffet,所以o吾清楚咁鬼串,要人去排隊入去,條走廊真係好窄,又焗,又o吾俾訂位,麻煩。
2002-08-18 8 瀏覽
開開心心去食Buffet,點知.......<br>之前明明係$100,加到$110.<br>之前明明話係90mins 內落單過後任坐,原來90mins 分鐘之後的十五分鐘之內要離開.<br>食過兩次,第二次的水準差過第一次,飯、意粉賣相差o左,蛋糕少o左好多款式,貴的好食d 的蛋糕第一次去就有,第二次去就已經失晒蹤. <br>仲有那個老女人不知所謂,態度惡劣.<br>試過有次五點鬆d 去到都冇位,排隊d 人個個都要勁多位,八十個名額咁就爆左。只要你有錢俾,一個人要晒八十個位都可以,呢d 係乜野制度~!?
開開心心去食Buffet,點知.......
<br>之前明明係$100,加到$110.
<br>仲有那個老女人不知所謂,態度惡劣.
2002-07-28 7 瀏覽
好唔好食我就唔知啦,間餐廳扮晒矜貴咁,每日只係招呼八十幾個客,唔俾人book檯,要客一早在一條勁迫勁熱的走廊排隊等入去,好離譜囉!個次我同一班friends去,點知就見到"今日滿額,明天請早"0既牌棟左起度,勁嬲囉!! 好心佢就俾人book位啦!離晒譜!唔通要企足幾個鐘先有得食咩?!
2002-07-19 6 瀏覽
意粉好好食..水準之上..而cakes 好美味...但係Cherry Cheese Cake 唔係太掂...唔夠cheese 味chocolate mousse 好正..朱古力味香濃..不太甜正!!!環境ok..但冷氣不夠..dinner time 太嘈Anyway 抵食超值
意粉好好食..水準之上..
正!!!
環境ok..但冷氣不夠..
dinner time 太嘈
Anyway 抵食超值
2002-07-18 8 瀏覽
想係尖沙咀食到一個有湯有餐飽有main course有餐飲重有多款home-made cake比你任揀都只不過$70左右的set dinner, 呢道係一個勁好選擇. 地方又寬敞, 坐好耐都無問題. service ok呀, 有一半係自助形式. 真係好鬼抵!
2002-06-13 13 瀏覽
上星期日去左呢度食dinner, 總共叫左~<br>4個忌廉餐湯(味道只係一般)<br>1個什錦Pizza(即叫即做,新鮮熱辣,皮薄料多)<br>1 個芝士茄汁意粉<br>1 個茄汁海鮮意粉(D 芝士好香,但係D 茄汁太酸,食兩三啖已經好難頂)<br>1個忌廉草菇意粉(好香,好好食,食多兩啖都仲覺得好好食)<br>7 杯飲品-包括咖啡,可樂,檸水,檸茶<br>(D 咖啡好苦,而可樂係罐裝唔係汽水機,仲連Coke light 都有)<br>7 件蛋糕-包括黑森林,士多啤梨芒果,Tiramisu,藍莓撻(個Tiramisu 最好食,好滑好香咖啡味)<br>總共pay 左200蚊,因為係自助餐,免收加一,100 蚊一位<br>成個餐最好食係蛋糕同個Pizza ,一定要食。
上星期日去左呢度食dinner, 總共叫左~
<br>
4個忌廉餐湯(味道只係一般)
<br>
1個什錦Pizza(即叫即做,新鮮熱辣,皮薄料多)
1 個芝士茄汁意粉
<br>
1個忌廉草菇意粉(好香,好好食,食多兩啖都仲覺得好好食)
7 杯飲品-包括咖啡,可樂,檸水,檸茶
<br>
成個餐最好食係蛋糕同個Pizza ,一定要食。
2001-11-14 13 瀏覽
Totally Agree With u ar! <br>Services there is horrible~ <br>waiters and waitresses are rude!
Totally Agree With u ar! <br>