2025-04-24
🐻門口有隻巨型熊啤啤,打卡必備!圓拱形嘅落地玻璃同梯級座位,感覺就好似身處韓國Cafe,環境簡約又清新,週末黎呢度Chill下!🍽️ 必試美食港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油菠蘿包用天然酸種發酵手工製作,外脆內軟,搭配厚切嘅鵝肝牛油,邪惡creamy,入口即溶!兩個人share就啱啱好!港式奶茶焦糖燉蛋創意Fusion嘅Creme Brulee,每日限定!表層嘅焦糖脆薄微甜,搭配港式奶茶嘅濃郁香醇,燉蛋口感滑順,配上豆腐味雪糕,令人回味無窮!明太子海膽汁蟹肉意粉必食之選!🦀濃郁嘅明太子海膽醬汁包住每條意粉,加埋鮮甜嘅蟹肉,真係每口都好滿足。士多啤梨牛奶麻糬Croffle 🍓外脆內軟既窩夫,中間夾住自家製牛奶麻糬,加上新鮮士多啤梨同雪糕,冷熱交融,口感層次一流!😋Mocha☕️狗狗拉花好可愛,搭配甜品正好中和甜膩感。
🍽️ 必試美食
港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油
港式奶茶焦糖燉蛋
明太子海膽汁蟹肉意粉
士多啤梨牛奶麻糬Croffle 🍓
Mocha☕️
狗狗拉花好可愛,搭配甜品正好中和甜膩感。