2022-01-03 34 瀏覽
係2021年既最後一日,終於去左搵bk mark左好耐既英雄一直都想黎呢度,因為除左有漢堡之外,仲有班堡!!!班堡係以班戟代替麵包夾住平日burger既食材我同朋友都未試過呢度既出品,乜都想試,所以漢堡同班堡各點一款,打算 share分食呢度以外賣形式為主,店內只有兩三個位置可供堂食所有食物都係即點即做,所以都要等大概十多分鐘不過等待係值得既,所有食物都熱辣辣,正!!!所有包類已配上套餐,配上飲品同薯條另外我地仲加左一件炸雞套餐只包薯條,但亦可加錢轉配蕃薯條第一次試班堡既感覺幾好,比平日既漢堡多左一份鬆軟感,同時更飽肚!!!手打既牛肉漢堡好juicy,無得輸除左burger之外,炸雞既質素都唔錯,驚喜呢!

一直都想黎呢度,因為除左有漢堡之外,仲有班堡!!!

班堡係以班戟代替麵包夾住平日burger既食材

呢度以外賣形式為主,店內只有兩三個位置可供堂食

所有食物都係即點即做,所以都要等大概十多分鐘

不過等待係值得既,所有食物都熱辣辣,正!!!

所有包類已配上套餐,配上飲品同薯條

另外我地仲加左一件炸雞

套餐只包薯條,但亦可加錢轉配蕃薯條

手打既牛肉漢堡好juicy,無得輸

除左burger之外,炸雞既質素都唔錯,驚喜呢!
2022-01-02 20 瀏覽
其實佢呢度係一個餐一個餐咁樣買,好似冇得單買,最平40幾蚊就已經有一個餐🤣,其實都幾抵食,因為佢嘅份量真係超多。班長漢堡餐($7️⃣2️⃣)其實佢塊肉都幾厚,但仲keep到肉汁,都幾juicy。佢塊蛋都剪得好靚,我覺得塊煙肉簡直係錦上添花🤣,有少少脆同埋好有咸香。整體我覺得幾好,食一個已經好飽。甜薯薯條(+$1️⃣0️⃣)如果唔加錢就係普通薯條🍟,但係我會加錢要甜薯!佢炸得都幾脆,入面都幾多薯蓉,配埋茄汁一齊食鹹鹹甜甜其實幾正。豬柳蛋班堡($4️⃣8️⃣)呢個真係份量十足,尤其係佢啲蛋🤣,因為我係外賣啦,fing 下fing 下咁樣拎到返屋企再打開… 啲蛋係已經滿瀉咗出嚟😂,我覺得起碼有兩隻蛋呀嘛。佢用咗pancake去代替包,口感都幾鬆軟,估唔到同豬柳都幾夾!英雄炸雞粒(+$1️⃣0️⃣)佢啲炸雞粒都OK,炸粉又唔會太厚,都幾多肉,不過咁樣食係真係太邪惡😂,因為好多肉。佢仲包一杯飲品嘅,估唔到有好立克飲😂,幾港式下。

班長漢堡餐($7️⃣2️⃣)

甜薯薯條(+$1️⃣0️⃣)

豬柳蛋班堡($4️⃣8️⃣)

英雄炸雞粒(+$1️⃣0️⃣)

佢仲包一杯飲品嘅,估唔到有好立克飲😂,幾港式下。
外賣自取
黃埔又發現間外賣漢堡,抵食份量又大份Hero's Friday🍔餐廳裝修以英雄主題,都幾有特色📸👍餐牌有多款種類手工漢堡,價錢由$48至$93(而佢特別之處100%手工純牛肉)配薯條加罐裝汽水,又唔算好貴。另外有多款改配小食(有牛油粟米,洋葱圈,甜蕃薯條,薯角,英雄炸雞等)都係加$8至$10同事唔食牛,點了BBQ豬堡我就點了牛肉芝士漢堡真係估唔到牛肉份量真係好大,肉質好厚,醬料又多汁。套餐唔要薯條改配甜蕃薯條🍟牛油粟米🌽另外再加個洋葱圈🧅牛油粟米冇乜持別,但個甜蕃薯好香脆,凍了都好食,另外洋葱圈真係夠厚度,好香口又夠爽脆。我就覺得哩度好抵食,又足料份量又多,另外店舖好細,座位得張高吧枱只可坐2~3人,主力都係外賣啦。
餐廳裝修以英雄主題,都幾有特色📸👍

同事唔食牛,點了BBQ豬堡
我就點了牛肉芝士漢堡
真係估唔到牛肉份量真係好大,肉質好厚,醬料又多汁。

套餐唔要薯條改配甜蕃薯條🍟牛油粟米🌽另外再加個洋葱圈🧅

2021-12-31
午餐
  • 牛肉手工漢堡
  • 甜蕃薯條
  • 洋葱圈
2021-12-31 14 瀏覽
紅磡間Hero’s Friday 係黃埔新邨船塢街地下, 餐廳唔係大, 行過路過仲肯定會鈤過, 但識食既你肯定會黎呢到都唔會去斜對面好大間果間蜜蜂鋪, 原因係食過你就知呢到係完全番唔到轉頭, 本地手工burger好食之餘, 最特別既係呢到既漢堡轉埋班堡pancake 做底面, 又有多D 選擇, Perfect!黃金女俠 60炸雞漢堡超厚的一件, 最重要係炸得金黃得黎又超juicy, 醬汁滋味與肉汁相互輝映。薯條比得超多超多, 條條熱辣辣, 原身之餘外脆內軟, 超!好!食!-芝士漢堡 轉班堡自家制無添加美國純牛肉漢堡好味唔洗多講laaa~~牛肉嫩滑多汁每一口都有滿滿既車打芝士和同牛肉漢堡味,轉埋班堡pancake 做底面, 軟而香, 又唔會剩係食麵包gam 悶,最簡單就最好味! I Like it.-薯角 跟餐叫左薯角, 攞上手份量超多, 明知邪惡, 但你肯定唔會後悔叫左佢豬柳炒蛋班堡 48軟香pancake 做底面, 炒蛋嫩滑, 豬柳啖啖肉, 口感層次豐富本地手工出品都可以咁好食~配埋即叫即炸雞粒 , 一口一粒, 味道、份量都讓人讚不絕口~-所有套餐都送埋汽水, 大滿足

黃金女俠 60
炸雞漢堡超厚的一件, 最重要係炸得金黃得黎又超juicy,

醬汁滋味與肉汁相互輝映。
薯條比得超多超多, 條
條熱辣辣, 原身之餘外脆內軟, 超!好!食!

芝士漢堡 轉班堡

自家制無添加美國純牛肉漢堡好味唔洗多講laaa~~
牛肉嫩滑多汁
每一口都有滿滿既車打芝士和同牛肉漢堡味,
最簡單就最好味! I Like it.
薯角

豬柳炒蛋班堡 48

本地手工出品都可以咁好食~

所有套餐都送埋汽水, 大滿足
💛平價抵食連鎖burger🍔大份又足料😂套餐再連埋厚切嘅薯條🍟同多款自取飲品🧃,都係五十蚊有找~💰想講新鮮即製熱!到!辣!手!又肉眼可見嘅餡料滿瀉令影相好艱難(&好醜陋)📸️仲食得少論盡同狼狽😭都係支持大家外賣攞走返屋企食最好!~💛豬柳蛋咖啡班堡套餐🥞  $48👌一打開已經好大陣咖啡味撲鼻而來~☕️原以為咖啡班戟加埋半熟炒蛋豬柳和滂湃嘅芝士會好奇怪,但因餡料嘅調味不算重,整體食落反而係淡淡嘅咖啡味道和鬆軟厚身嘅班戟質地更突出~正常無伏,幾有特色可一試~但認為配料可多啲鹹香令整體味道更豐富。鳳凰漢堡套餐 🐔$60👌一打開煎得好香又熱辣辣嘅巨型雞扒似要飛~出黎✈️,食落肉質又幾嫩滑,加埋番茄🍅、芝士、生菜🥬和黃芥末醬~好味,足料到@laymao_foodie 嘅櫻桃小嘴👄要兩啖先食到曬啲配料~超級大份,真心抵食~📝抵食,欣賞招牌班堡特色得來味道都正常~其他漢堡都幾不錯,套餐大份足料,小食又好多選擇、炸洋蔥圈🧅、炸雞粒、粟米🌽、薯餅。都係十蚊~超平~🤤分店好多又位置就腳,絕對不輸金拱門!(5.7/10)📍@heros_friday - 中環威靈頓街71號地舖荔枝角青山道489號香港工業中心A座地下
💛平價抵食連鎖burger🍔大份又足料😂
套餐再連埋厚切嘅薯條🍟同多款自取飲品🧃,都係五十蚊有找~💰
想講新鮮即製熱!到!辣!手!又肉眼可見嘅餡料滿瀉
令影相好艱難(&好醜陋)📸️仲食得少論盡同狼狽😭

都係支持大家外賣攞走返屋企食最好!~💛

豬柳蛋咖啡班堡套餐🥞  $48

鳳凰漢堡套餐 🐔$60
📝抵食,欣賞招牌班堡特色得來味道都正常~其他漢堡都幾不錯,

📍@heros_friday - 中環威靈頓街71號地舖
荔枝角青山道489號香港工業中心A座地下A5C號舖
紅磡船塢街99號黃埔新邨遠富樓地下4M號舖
深水埗福華街157號地下D號舖
2021-12-28
5 分鐘 (堂食)
  • 豬柳蛋咖啡班堡套餐
2021-12-29 30 瀏覽
漢堡就食得多,有冇諗過用鬆軟嘅pancake嚟整?豬柳蛋班堡($48) 炒蛋香滑,豬柳微微煎香,記得加$10要埋炸雞粒😆仲有洋蔥圈、蕃薯條同埋薯角選擇。我自己就最鍾意雞粒,粒粒都佈滿左味粉,香脆嘅口感加上充滿肉汁嘅雞肉簡直係絕配。薯角亦都好好味!而且有超級多件分享嚟食就最啱。試埋佢哋嘅手工牛肉漢堡一樣咁有特色!隊長漢堡($72)有大大塊煙肉生菜仲有煎蛋同埋牛肉,牛肉嘅顏色仲有少少紅,新鮮好味又唔會太熟。
2021-12-29
2021-12-29 26 瀏覽
同朋友影完相朋友問食咩,早幾日睇Ig 見人食已經好想食班堡,就話要幾食。本身都愛食漢堡既我,對班堡更愛,去到見到佢出左咖啡味,愛新野又班堡,當然要試咖啡豬柳蛋班堡 $48之前食過一次就覺得好好食,今次唔同既就係轉左咖啡味,班堡都係好軟熟,而且好香既咖啡味,愛咖啡者要試呀。Captain Burger $72愛班堡既我將佢+$10轉左原味班堡唔要麵包,好正,入曬味。佢本身入面有牛肉,蕃茄,蛋同芝士。番薯條 +$10本身跟餐配左薯條,粟米或薯餅,但我愛番薯條,所以轉左,佢仲可以加錢要4款唔同既醬點薯條。份量好多,勁飽。洋蔥圈 +$8炸到好香脆,放左一陣都唔會淋,好味。但其實跟餐薯條本身都好好食,唔轉都好滿足架。跟餐仲有汽水,自己係雪櫃拎就可以架啦,記得拎呀。

咖啡豬柳蛋班堡 $48

Captain Burger $72

番薯條 +$10

洋蔥圈 +$8
炸到好香脆,放左一陣都唔會淋,好味。

2021-12-28 21 瀏覽
-{💛黃埔pancake班堡🍔🍟}前排喺黃埔開咗分店 喺宿舍附近都食過幾次🥳🤤BBQ豬柳漢堡🤤 ($48)有兩塊豬柳加BBQ醬同埋生菜 個包比之前乾身 唔會咁焗到濕晒😋豬柳靠BBQ醬吊味幾惹味😚👖褲評: 7.5/10🤤咖啡豬柳蛋班堡🤤 ($48)依個配搭唔會錯~蛋係炒蛋比之前食嘅滑😘豬柳同埋芝士質素幾好pancake比起之前食嘅原味濕潤😛 咖啡班堡唔錯咖啡味好濃但又唔會好苦🤓👖褲評: 8.3/10🤤洋蔥圈🤤 (+$8)幾香同惹味 外皮都脆但唔油~相對普通薯條依個特別好多😋👖褲評: 7.5/10🤤甜番薯條🤤 (+$10)第一次食個甜番薯條幾脆 而且入邊真係好甜食到有一絲絲嘅番薯肉😎👖褲評: 7.8/10總括嚟講嘢食比之前高質左!喺黃埔店試嘅建議單嗌班堡拎走因為個舖頭有啲細😁性價比: 8/10服務: 8/10環境: 7.5/10🚩Hero’s Friday🚩地址: 紅磡船塢街99號黃埔新邨遠富樓地下4M號舖中環威靈頓街71號地舖 #fuudjai #fuudjai💛 #fuudjai小食 #fuudjai漢堡 #fuudjai中環 #fuudjai黃埔
{💛黃埔pancake班堡🍔🍟}
前排喺黃埔開咗分店 喺宿舍附近都食過幾次🥳

🤤BBQ豬柳漢堡🤤 ($48)

👖褲評: 7.5/10

🤤咖啡豬柳蛋班堡🤤 ($48)

👖褲評: 8.3/10

🤤洋蔥圈🤤 (+$8)
幾香同惹味 外皮都脆但唔油~相對普通薯條依個特別好多😋

👖褲評: 7.5/10

🤤甜番薯條🤤 (+$10)

👖褲評: 7.8/10

BBQ豬柳漢堡
咖啡豬柳蛋班堡
BBQ豬柳漢堡
  • 豬柳蛋班堡
呢間外賣小店一直想試🥺今次終於食到啦😽呢間餐廳既裝修係以英雄為主題,真係有唔少影相位架☺️好有英國特色🤩而佢特別之處係所有牛堡既牛肉都係100%手打純牛肉架😽真材實有😋唔食肉既朋友可以食佢既班戟漢堡😁🥢煙肉芝士漢堡餐🍔 $69(包飲品🧃+薯條🍟)所有漢堡都係即叫即整,所以大家都要耐心等候一下😽牛肉厚度十足🥺有5oz咁多😋好香濃既牛肉味😍混合左牛既唔同部位,一路咬一路流哂啲肉汁出黎🤤🤤🤤薯條份量多到嚇親😝😝真係好抵呀😌🥢磁力漢堡🍔 $72(包飲品🧃+薯條🍟)我地加左$8轉左做薯角🤩薯角炸到好香脆😛而磁力漢堡真係手感有返咁上下份量😋超級大個😜有好多煙肉、生菜、蕃茄,配左獨家既bbq醬同豐富既芝士醬😋仲有炸洋蔥圈在內🤩惹味足料,口感豐富😌

🥢煙肉芝士漢堡餐🍔 $69(包飲品🧃+薯條🍟)

🥢磁力漢堡🍔 $72(包飲品🧃+薯條🍟)

2021-12-25 50 瀏覽
一直好想食到這間漢堡店,因為有pancake做包底的漢堡,覺得很神奇,今次有時間買外賣回家食.小店買有只個bar枱,見主大部分的人也外賣.跟餐有汽水,由客人自己取.💠英雄漢堡 Hero’s Burger 🍔 $93 + 甜番薯🍠$10未打開真心嚇了一跳,比想像中的大😱😱覺得可以讓2個人食,牛扒已經有兩大塊.芝士又是double,還有煙肉.牛肉是手打,多肉又Juicy,軟熟又好味,芝士更多到瀉😝.加$10轉了甜番薯,番薯份量也是很驚人,番薯香甜,炸得香脆很好味。💠班堡豬柳 配薯餅🥞$46豬柳班寶雖然簡單,材料也不多,不過味道卻很新奇, pancake香甜又軟,配上豬柳和芝士,鹹中帶甜,味道很夾😍👍🏻跟餐可免費轉薯餅,薯餅也是炸得10分香脆,好好味

💠班堡豬柳 配薯餅🥞$46

上星期五接阿仔放學之後,帶佢哋去3人世界,賣甩爸爸 🥳星期五就梗係去Hero's Friday 啦 😆(其實唔關係... 😂)因為見到好多人話超值又好味,2個衰仔實鍾意食薯條啦,就去幫襯下 😋同埋見到好多上班族都嚟買午餐呢 😃.由於我哋餓咗十日八日,所以一人叫咗一個餐😂😂 So crazy 🤣.佢係一個個餐咁叫嘅,跟餐有一罐汽水/一支水+薯條🍟. 🍔 鳳凰漢堡 / Phoenix Burger其實係雞肉漢堡嚟,雞肉唔乾身!厚厚雞肉但好嫰好咬口❤️. 🍔 豬柳蛋班堡 / Sausage & Egg Panger專登試下呢款,因為見佢係用pancake🥞取代漢堡包底。睇圖就知呢間店真係俾足料架,俾多唔俾少,真係要讚👏❤️Pancake做底雖挺身,但咬落去好鬆軟 😋炒蛋又厚又多🤩整體上會覺得呢個包會比較乾身d,因為用咗pancake底唔會落醬汁嘛,如果想試嘅話要注意哦。但好味嘅👍 只係要注意同食普通burger嘅分別啦 😊. 🍔 BBQ 豬堡 / BBQ Pork Burger雖然睇相大家可能覺得佢冇其他2個🍔咁厚,但想講呢個burger 係呢3個🍔中最juicy!🤤💕Juicy到果日影影下相,
上星期五接阿仔放學之後,帶佢哋去3人世界,賣甩爸爸 🥳
星期五就梗係去Hero's Friday 啦 😆
(其實唔關係... 😂)
同埋見到好多上班族都嚟買午餐呢 😃
佢係一個個餐咁叫嘅,跟餐有一罐汽水/一支水+薯條🍟
🍔 鳳凰漢堡 / Phoenix Burger

其實係雞肉漢堡嚟,雞肉唔乾身!厚厚雞肉但好嫰好咬口❤️

專登試下呢款,因為見佢係用pancake🥞取代漢堡包底。
睇圖就知呢間店真係俾足料架,俾多唔俾少,真係要讚👏❤️
Pancake做底雖挺身,但咬落去好鬆軟 😋
炒蛋又厚又多🤩
🍔 BBQ 豬堡 / BBQ Pork Burger

Juicy到果日影影下相,要同職員講換過張包裝紙,因為搞到我隻手係哂燒烤醬🤣🤣
仲要係俾2塊豬柳架!燒烤醬唔會過鹹👍
2021-12-17
下午茶
  • BBQ豬堡
  • 鳳凰漢堡
2021-12-23 32 瀏覽
最Basic嘅煙肉芝士漢堡配蜜糖芥末醬煙肉輕煎到脆邊,香口得黎又唔會有熱氣嘅感覺雖然塊漢堡厚過我面皮都唔覺得heavy,而且仲幾Juicy!另外再揀咗新嘅磁力漢堡同隊長漢堡因為俾裡面嘅炸薯餅同炸洋蔥圈吸引咗本來諗住拎番公司食但睇住舖頭即叫即炸咁新鮮明明得番一個座位都要兩個人一齊立食享受最脆卜卜嘅一刻我哋另外仲揀咗蕃薯條同薯條做小食蕃薯條好好食🥰外脆內軟,咬落好有蕃薯嘅香甜味,會忍唔住一條接一條咁食
最Basic嘅煙肉芝士漢堡
配蜜糖芥末醬
煙肉輕煎到脆邊,香口得黎又唔會有熱氣嘅感覺
雖然塊漢堡厚過我面皮
都唔覺得heavy,而且仲幾Juicy!

另外再揀咗新嘅
都要兩個人一齊立食
享受最脆卜卜嘅一刻

我哋另外仲揀咗蕃薯條同薯條做小食
蕃薯條好好食🥰
外脆內軟,咬落好有蕃薯嘅香甜味,會忍唔住一條接一條咁食
2021-12-21 37 瀏覽
這是一間主打外賣漢堡的小店‼️🍔 餐廳除了一般的漢堡外,也有用班戟取代麵包的班堡,很特別‼️🥞▫️❥$𝟰𝟴 豬柳蛋班堡🥞 炒蛋份量很多,兩片班戟夾著厚厚的炒蛋和豬柳,份量很足‼️🥳 略嫌班戟口感稍微硬了點‼️😝▫️ ❥$𝟰𝟴 豬柳蛋咖啡班堡🥞 炒蛋改成煎蛋後外型即時有種少了一半的錯覺‼️😂 咖啡味的漢堡第一次試,很特別‼️😋▫️❥$𝟲𝟬經典漢堡🍔 厚厚的手打牛肉肉汁飽滿,夾著新鮮的蕃茄和生菜🥬🍅 味道很不錯‼️😘 不過醬汁有點過多,拿回家時底部麵包浸濕了‼️😆▫️❥炸雞粒(跟餐+❥$𝟭𝟬)🔥 炸得乾爽不油膩,吃著很香,而且份量多,不錯不錯‼️推介大家要加購‼️⭐️⭐️▫️❥甜薯條 (跟餐+❥$𝟭𝟬)🍟 外脆內軟的甜薯條也很不錯,真材實料、甜甜的口感很喜歡💕 推介推介‼️⭐️⭐️
2021-12-21 16 瀏覽
係連鎖快餐店林立嘅市場。Hero’s Friday 俾咗一種新嘅衝擊我!Capital burger 軟熟嘅麵包,香脆嘅煙肉,配上Juice嘅牛肉,加埋芝士, 蛋同埋醬汁,簡直係絕配!而且佢嘅牛油適中,醬汁同牛肉嘅調味唔會過鹹,唔會有油膩感。Phoenix burger同樣軟熟嘅包,適量嘅牛油。外皮焦香嘅雞扒,多汁幼嫩嘅肉質,配上蕃茄同生菜,中和左佢嘅油膩感之餘,仲有多一種fresh 嘅感覺。Hero’s Popcorn Chicken新鮮炸出嚟嘅雞粒,油溫啱啱好,緊緊鎖住肉汁Hero’s friday係連鎖快餐店林立嘅市場。Hero’s Friday 俾咗一種新嘅衝擊我!軟熟嘅麵包,香脆嘅煙肉,配上Juice嘅牛肉,加埋芝士同埋醬汁,簡直係絕配!而且佢嘅牛油適中,醬汁同牛肉嘅調味唔會過鹹,唔會有油膩感。新鮮炸出嚟嘅雞粒,油溫啱啱好,緊緊鎖住肉汁

Capital burger

Phoenix burger

Hero’s Popcorn Chicken

新鮮炸出嚟嘅雞粒,油溫啱啱好,緊緊鎖住肉汁

🎏️ 食盡紅土💛 — Hero's Friday✨ 🦸🏻‍♂️英雄漢堡 • 殺入紅土🦸🏻‍♀️#90cp黃店篇💛 #90cp黃埔篇 #90cp美式篇➖➖➖➖➖之前喺中環已經試過呢間burger😚 佢係用英雄做主題,而且仲有好特別嘅pancake底burger 食🤪 估唔到佢開到過嚟黃埔!! 當然要回味一下🙌🏻美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)🍔 Hero’s Burger $93作為招牌之一佢一啲都唔失禮,餡料足到喊出嚟,有兩塊漢堡扒咁多😱 一啖係完全食唔晒!! 而且仲有煙肉,生菜,芝士,同埋佢秘製嘅蜜糖芥末醬一齊食真係不得了🤩 口感極度豐富而且好juicy🦸🏻‍♀️ 不過認真佢係大份到有啲嚇親,食到有啲”呢Hea”🙈 佢呢個價錢仲配埋可樂同埋薯條🍟 我就揀左加錢配甜薯,新鮮整好炸得都好香脆😋 整體都算好抵食!! 🥞 Sausage and Egg Panger $45Pancake底嘅漢堡令到佢口感完全唔一樣😌 口感明顯冇包底咁firm,會淋啲鬆化一啲,而且有少少甜味,味道都幾特別🙌🏻 反而想讚
🎏️ 食盡紅土💛 — Hero's Friday✨
🦸🏻‍♂️英雄漢堡 • 殺入紅土🦸🏻‍♀️
#90cp黃店篇💛 #90cp黃埔篇 #90cp美式篇
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

🍔 Hero’s Burger $93

🥞 Sausage and Egg Panger $45
Pancake底嘅漢堡令到佢口感完全唔一樣😌 口感明顯冇包底咁firm,會淋啲鬆化一啲,而且有少少甜味,味道都幾特別🙌🏻 反而想讚一讚佢嘅餡料,佢嘅豬柳蛋嘅蛋同連鎖店唔同,係真係炒蛋而且爆曬出嚟,極度足料🤩 配菜方面我就揀咗薯角,呢個就普普通通正常發揮啦

💰Total: $159

✅ 撇除連鎖店,對比起其他餐廳嘅漢堡包佢算係相當抵食🤑 價錢適中而且誠意十足好足料!!

💡溫馨提示💡
舖頭位置比較細,得兩個位可以俾你堂食,大家可能嚟到都主力買外賣啦🤫

➖➖➖➖➖
📍 Hero's Friday (黃埔新邨) (紅磡)
紅磡船塢街99號黃埔新邨遠富樓地下4M號舖
  • Hero’s  Burger