2024-08-22
放工去咗朗豪坊買外賣。佢哋啲食物即叫即整,所以熱辣辣,我哋啲外賣攞到返屋企都係暖的😌我哋4個人叫咗以下5樣嘢:✅遊日懶人鐵板三文治🥪$73裡面係吉列和牛漢堡加帆立貝。漢堡同帆立貝都好大舊,配他他醬同蛋黃醬好濃味。✅慢調斯理食肉獸鐵板三文治🥪$58用咗墨西哥辣椒醬,所以有少少辣。配上大量嘅手撕豬肉,生菜同蕃茄🍅,啱唒鐘意食肉嘅人之外,又唔會太滯,balance番。✅芝士🧀吉列魚柳pizza風忌廉醬焗螺絲粉$68螺絲粉有香濃嘅蕃茄🍅味,魚柳都唔細條,份量足夠2個人share。✅芝士🧀燒豬扒蘋果醬焗飯$78呢個幾特別,有蘋果味嘅焗飯真係第一次食。有2塊無骨豬扒,仲有洋蔥🧅同菠蘿一齊焗,幾清新,唔錯。✅脆煙肉🥓碎酸忌廉焗薯🥔$48有大量酸忌廉同煙肉碎,如果1個人食都幾飽肚。我哋建議三文治最好堂食,拎到返屋企因為倒汗水嘅關係,啲包淋咗🥲溫馨提示:佢哋唔收八達通㗎,不過cash,Alipay,PayMe 同信用卡都可以😊
我哋4個人叫咗以下5樣嘢:
✅遊日懶人鐵板三文治🥪$73
✅慢調斯理食肉獸鐵板三文治🥪$58
✅芝士🧀吉列魚柳pizza風忌廉醬焗螺絲粉$68
✅芝士🧀燒豬扒蘋果醬焗飯$78
✅脆煙肉🥓碎酸忌廉焗薯🥔$48
有大量酸忌廉同煙肉碎,如果1個人食都幾飽肚。