2022-03-11
📍西營盤斜坡上遇見熱朱古力‼️· 香醇濃厚滋味😛 -- Half & Half🍫🥰========================西營盤前排開咗一間精品朱古力店,主打熱朱古力飲品,仲有各種輕食等等😍舖頭用咗深木色作主調,比人感覺溫暖樸實🙈熱朱古力有多款選擇同濃度可以選擇,如果唔太清楚點揀可以問下店員咖!🥰------------------------------⭐️Brazil 74% $62 (4.5/5)熱朱古力係咪要做巴西單品可可豆沖成,質感濃厚,味道香醇濃郁,味道苦甜,後勁仲有少少堅果嘅香,幾特別👍🏻整體嚟講都可以一試!------------------------------賣相:3.7/5味道:4.5/5性價比:3.8/5回頭度:3.5/5------------------------------店舖資料名稱:Half & Half地址:西環薄扶林道20號地下前往方法:西營盤B2出口
========================
⭐️Brazil 74% $62 (4.5/5)
賣相:3.7/5
味道:4.5/5