依家有屯馬線,多咗機會經過土瓜灣果頭覓食,見到呢間食牛舌好出門嘅---🌟Gyutan Toku🌟好耐無食牛舌,見佢除咗牛舌仲有唔少居酒屋料理,點咗啲黎試下🤩成個定食套餐有埋茶碗蒸、沙律、冷盤同面豉湯,好豐富✨️._.🐂| 極上牛舌定食 |🐂牛舌厚身,有成五舊,咬落口好腍身,啖啖肉,配上檸檬汁同Wasabi,點上豉油好適合送飯,飯亦係珍珠米,好日式口感.🐟| 日式鰻魚定食 |🐟鰻魚肉好肥厚,軟骨啖啖肉,鰻魚醬汁充足濃厚,配飯又係好滋味!茶碗蒸料多而且大杯,蛋香滑,而沙律菜大碗新鮮。.🤍| 胡麻豆腐 |🤍豆腐軟硬適中,用筷子夾得起,好滑身,冷盤,胡麻醬唔會過酸,好夾👍🏻作為香胃前菜一流.🐚| 清酒煮蜆 |🐚蜆肉大大隻,數量多,味道鮮甜又無咩沙,送酒都好啱。.🍻| 生啤 |🍻大大杯好清爽🤩居酒屋必飲._.
成個定食套餐有埋茶碗蒸、沙律、冷盤同面豉湯,好豐富✨️
._.
🐂| 極上牛舌定食 |🐂
🐟| 日式鰻魚定食 |🐟
🤍| 胡麻豆腐 |🤍
🐚| 清酒煮蜆 |🐚
蜆肉大大隻,數量多,味道鮮甜又無咩沙,送酒都好啱。
🍻| 生啤 |🍻
大大杯好清爽🤩居酒屋必飲
._.
🐮😋叫得牛舌專門店果然冇令我失望,牛舌超厚切,而且熟度岩岩好,一啲都唔韌,而且牛味好重,少食牛既都忍唔住食左兩件。🐟 蒲燒鰻鱼定食😋首先又厚又大件嘅鰻魚,第一眼望落已經好有睇頭,燒汁味道上唔算特別,但係佢勝在鰻魚夠肥,油香滿滿。而且定食嚟講都算豐富,除咗有沙律之外,仲有茶碗蒸。🦑唐揚墨魚😋不得不讚外皮超脆,而且佢既脆係凍左之後都可以保持得住,調味唔多,主打係魷魚既鮮甜,就算空口唔點沙律醬都好好食。🧈豆腐水準都正常發揮,夠滑👍🏻👍🏻

🐮

🐟 蒲燒鰻鱼定食

🦑唐揚墨魚

🧈

豆腐水準都正常發揮,夠滑👍🏻👍🏻

❗️❗️快收藏起來❗️❗️專門來吃也絕不會讓你失望的一家餐廳!餐廳:Gyutan Toku📍 土瓜灣天光道44號天光大樓地舖這區卧虎藏龍,今次是慕名而來,完全沒有令我們失望😍😍😍此店晚上準時六點開閘門,當時剛到,便有兩組食客隨即走進去了。時間再晚點,完全滿座,幸好我們早到呢🤭!此店日式裝潢,但是不失獨有風格。店內是暗黑氛圍,牆身都是漆黑色的,天花板掛了一個很大的月球🌝,再集中在每台食客桌子的位置打燈,很有氛圍感。🍱餐點:極上牛舌定食(1倍) $178紅酒汁煮牛舌定食 $118清酒煮蜆 $78炸雞軟骨 $58生啤 $48(定食:茶碗蒸、小鉢、漬物、面豉湯)餐牌上有多種烹煮牛舌的選擇,而且價錢合理,只要你來吃過,就知道物超所值🤭✨推薦✨極尚牛舌是日本直送的牛舌芯,一倍份量已經有五大塊厚切牛舌,表面焦香微脆,裏面剛熟,呈嫩紅色,火喉恰到好處。吃進去是牛味香濃,極之多汁,且爽嫩可口🤤🤤🤤(不但這樣,定食中的每一道都做得有水準:茶碗蒸的蒸蛋蛋香醉人,口感極之順滑綿密,熱辣辣吃進去好滿足;沙律菜新鮮,簡單配柚子醋,清新開胃;漬物是海蜇青瓜,新鮮爽口,太好吃了,我吃得一口也不剩!味噌湯很有鮮味,口味適合大眾

餐廳:Gyutan Toku
📍 土瓜灣天光道44號天光大樓地舖

🍱餐點:
極上牛舌定食(1倍) $178
紅酒汁煮牛舌定食 $118
清酒煮蜆 $78
炸雞軟骨 $58
生啤 $48
(定食:茶碗蒸、小鉢、漬物、面豉湯)

(不但這樣,定食中的每一道都做得有水準:茶碗蒸的蒸蛋蛋香醉人,口感極之順滑綿密,熱辣辣吃進去好滿足;沙律菜新鮮,簡單配柚子醋,清新開胃;漬物是海蜇青瓜,新鮮爽口,太好吃了,我吃得一口也不剩!味噌湯很有鮮味,口味適合大眾,不會過鹹,湯裏的食材也新鮮好吃)

~以紅酒汁煮的牛舌非常圓軟嫩,汁味濃郁,滿滿牛舌的精華😋

✨推薦✨炸雞軟骨炸得金黃、外脆內嫩,每一口都吃到雞軟骨!是我吃過最好吃的炸雞軟骨,不騙你,真的爽口有層次!🤤🤤🤤

~每一顆蜆都很大很飽滿,清酒味不會太濃。

這家店所端出的每一道菜,感覺都是給食客最好的,真的能感受到店家的專業、一絲不苟和用心🫶🏻當天,我們也能感受到旁邊用餐客人吃得很滿足,離開時都會發自內心的跟店家說謝謝🥰我們也是!
  • 炸雞軟骨
2024-03-17 39 瀏覽
🍽️胡麻豆腐($48)豆腐好滑,配上又香又濃的日式胡麻醬,一流😋🦑唐揚墨魚($78)墨魚係即叫即炸,外脆,炸完之後仍然保留彈牙口感,炸粉夠薄,配上檸檬汁同沙律醬,正👍🏻🐮薄燒牛舌定食($178)入面除左有主角牛舌,仲有味噌湯、海蜇、胡麻醬沙律,白飯同茶碗蒸;牛舌入口juicy,有嚼勁而不靭,店員建議我地可以配上醬油加芥末,不過我覺得咁樣齋食已經好夠味🍱日式鰻魚定食($138)入面除左有鰻魚,仲有味噌湯、海蜇、胡麻醬沙律,白飯同茶碗蒸;鰻魚厚肉肥美,魚油味突出;茶碗蒸有冬菇,蟹柳,足料之餘仲要入口好嫩滑
🍽️胡麻豆腐($48)
豆腐好滑,配上又香又濃的日式胡麻醬,一流😋

🦑唐揚墨魚($78)

🐮薄燒牛舌定食($178)

🍱日式鰻魚定食($138)
胡麻豆腐
唐揚墨魚
薄燒牛舌定食
  • 茶碗蒸
  • 極上牛舌定食
今星期來到土瓜灣逛街,探店牛舌專門店Gyutan Toku。極上牛舌定食這款牛舌是烤煎方式,外邊略微烤焦,食法比較爽口,配檸檬汁、海鹽一絕。煎得很香,充滿脂香,口感彈牙,口頰間留有肉汁的香味。紅酒汁煮牛舌定食紅酒汁黏稠濃郁,色澤誘人,牛舌口感嫩滑,肉質鮮美,兩者搭配口感更加豐富,結合紅酒的香氣,整道菜口感層次分明,營養均衡,吃起來更是味覺盛宴。Toku 沙律🥗沙律🥗有很多蟹柳、蟹籽和牛舌粒,清新爽口。清酒煮硯和炸雞份量比想像中多,作為前菜一流,適合🈴邊吃硯邊聊天等上菜。

紅酒汁煮牛舌定食

Toku 沙律🥗
沙律🥗有很多蟹柳、蟹籽和牛舌粒,清新爽口。

清酒煮硯和炸雞
份量比想像中多,作為前菜一流,適合🈴邊吃硯邊聊天等上菜。
生日
  • 紅酒汁煮牛舌定食
2024-03-14 14 瀏覽
✨極上牛舌定食牛舌切得薄薄哋,外邊略為烤焦,入口即溶,滑嫩嘅口感同淡淡嘅炭香,令人一試難忘。配上海鹽、檸檬汁或者wasabi同豉油,真係相得益彰,食到停唔到口。✨紅酒汁煮牛舌定食呢個同極上牛舌又感覺唔一樣,牛舌配上濃郁嘅紅酒汁,酒香撲鼻而來,每一啖咀嚼都係幸福。紅酒嘅微酸帶出牛舌嘅層次,令人回味無窮,味蕾都為之一亮。✨土佐豆腐豆腐嘅外皮經過蛋漿精心地裹上一層,然後下油鍋炸,配上特製嘅豆腐汁,運用新鮮嘅大蔥,切成絲狀然後加入汁中,調出一種既清新又帶有層次感嘅風味。外層嘅脆與內裏嘅嫩形成對比,令人欲罷不能。✨日式鰻魚小食呢個就真係日式風情滿分嘅代表。鰻魚烤得外皮微焦而肉質卻極為鬆軟,醬汁香甜地包裹住每一塊鰻肉,令人食完一塊仲想一塊。總結,呢間餐廳嘅野食,不僅量足,而且質素上乘。每款食物嘅味道同口感都經過細心嘅打磨,絕對值得一試。

✨極上牛舌定食

✨紅酒汁煮牛舌定食

✨土佐豆腐

✨日式鰻魚小食

• 土佐豆腐
  • 生啤
2024-03-12 20 瀏覽
極上牛舌定食 $178  呢個定食絕對係必叫嘅!店家選用咗牛舌中最軟腍、最有口感嘅舌芯部位,烤制過程中達到外層焦香而內裡仍然保持粉嫩嘅絕妙口感。肉質之軟腍、口感之爽彈,真係令人一試難忘。餐廳仲提供多種配料,包括鹽、檸檬、豉油同Wasabi,可以根據自己嘅喜好來調整味道,每一種都能夠帶出牛舌不同嘅風味。紅酒汁煮牛舌定食 $118  呢款定食用紅酒汁來烹調牛舌,紅酒嘅香甜與牛舌嘅鮮美完美結合,整體味道香濃而不膩。牛舌經過慢炆,變得非常軟腍同入味,每一啖都是滿滿嘅幸福感,絕對係配飯嘅極品選擇。燒鱈魚干 $38  作為小吃或者下酒菜,燒鱈魚干絕對係個好選擇。每條鱈魚干都烤得脆卜卜、香口無比,配上一杯冰涼嘅啤酒,簡直係享受。總結來講,Gyutan Toku 牛舌專門店嘅食物質素真係好高,每一款菜式都令人印象深刻。無論係想嚐嚐正宗嘅牛舌定食,定係想搵啲新鮮口味,呢度都能夠滿足到你。加上環境舒適,服務態度好,真係一個適合朋友聚會或者家庭用餐嘅好地方。📍 地址:土瓜灣天光道44號天光大樓
極上牛舌定食 $178

紅酒汁煮牛舌定食 $118

燒鱈魚干 $38

📍 地址:土瓜灣天光道44號天光大樓
2024-03-11 26 瀏覽
{牛舌鰻魚盛宴 - $590}牛舌專門店真係一定要定期嚟朝聖一下,因為呢度可能係全香港最好味嘅牛舌,我真心暫時未食到另一間可以挑戰到!♦️極上牛舌定食呢度牛舌是必必點的,師傅用心將每一條牛舌的根都切斷同挑起,令每一口牛舌都係有咬口而且唔會韌!調味火路都做到好出色,真係令人定期回味用心之作!♦️日式鰻魚定食呢度鰻魚都一樣出色,厚切熱辣辣!醬汁唔會太多,用嚟送飯唔會覺得膩!亦都係非常好味!♦️雞肉棒軟骨串(日本生蛋)呢個係今期店長推介的,雞肉加埋軟骨棒棒,燒得外皮脆脆,內在軟骨加雞肉亦帶來不同層腐的口感,加上蛋漿的香,實在令人動心!♦️土佐豆腐又係一個驚喜,用木魚絲、蛋漿將滑豆腐炸到外皮又脆又香,再用特製豆腐湯汁煮一煮,好味到不得了!♦️生啤食啲咁好味嘅嘢,麻甩生啤真係少不了😏美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍🦍📍 #GyutanToku牛舌專門店 (土瓜灣)土瓜灣天光道44號天光大樓地舖
{牛舌鰻魚盛宴 - $590}

♦️極上牛舌定食

♦️日式鰻魚定食

♦️雞肉棒軟骨串(日本生蛋)

♦️土佐豆腐

♦️生啤
食啲咁好味嘅嘢,麻甩生啤真係少不了😏

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #GyutanToku牛舌專門店 (土瓜灣)
土瓜灣天光道44號天光大樓地舖
今日晏晝想食牛舌,去咗土瓜灣嘅Gyutan Toku 牛舌專門店,假日都係食定食,唔計其他汁煮嘅牛舌,有四個主要牛舌定食,分別係極尚牛舌、薄燒牛舌、熟成牛舌同埋汁燒牛舌,聽店員講,頭兩個係牛舌心,貴少少,但係較多肉汁而且肉質較腍,之後兩個係牛舌邊,平少少,肉質雖然冇咁腍,但係有咬口,而且有牛味啲,最後揀咗個係比較有咬口嘅熟成牛舌定食,另外再加多個紅酒汁煮牛舌定食,定食除咗有牛舌主食之外,仲有一碗白飯、沙律、泡菜、茶碗蒸同麵豉湯,泡菜尚可正正常常,麵豉湯味道濃又唔會太鹹,茶碗蒸足料不過略嫌蒸得耐咗少少,蛋有少少實,個沙律就差咗少少,沙律汁太少,好似淨係食緊生嘅菜,主菜牛舌係燒得啱啱好,粉嫩多汁,的確如店員所講,有咬口,亦都尚算腍,但係牛味未算濃,整體對得住佢嘅價錢,至於個紅酒汁煮牛舌定食,個汁係搶 fo 嘅,微酸好易入口,撈飯一流,汁煑嘅牛舌相信未必如燒牛舌嘅牛舌咁靚,但係一啲都唔差,相當腍,亦都好入味,紅酒汁完全入晒落牛舌度,只係牛味完全俾個汁掩蓋,但整體味道同口感都唔錯,兩個定食整體唔錯,當然未算頂級,但係都係嗰句,對得起個價錢,不過平日食會再抵啲,因為平日嘅套餐會再平啲。
  • 紅酒汁煮牛舌定食
  • 熟成牛舌定食
2024-03-08 30 瀏覽
🍱餐廳:Gyutan Toku牛舌專門店🏫地址:土瓜灣天光道44號天光大樓地舖☎️電話:26887878今晚和媽媽去到士瓜灣,突然想食牛舌,就試試這間牛舌專門店,又有小驚喜喎,真幸福😊我哋點了兩款定食,都包括沙律菜、茶碗蒸、漬物、味噌湯及珍珠飯,相當不錯👍~極上牛舌定食選用的材料係整條牛舌最中間的部位,即係最好味的牛舌芯,是厚切果款,燒得剛剛好,散發出誘人的香氣,口感彈牙,肉質鮮味可囗,帶有微妙的牛舌香甜味,絕對係我誠意嘅推介,一定要再嚟encore❤️~紅酒汁煮牛舌定食老人家鍾意食淋啲嘅食物,呢款牛舌啱晒佢,牛舌經過悉心的炆煮,肉質鮮嫩多汁,入口即化;另外紅酒汁的香氣與牛舌完美融合,帶來豐富的層次感,絕對值得一試👍今日返工實在太攰,另外點了小吃及飲品平衡吓心理🤣~胡麻豆腐開胃的前菜,柔滑的豆腐搭配濃郁的胡麻醬,不僅美味,感覺能有豐富的蛋白質和營養,食得開心😬~炸雞軟骨外層酥脆,內裡嫩滑多汁,為我哋帶來滿滿的口感享受;我們用檸檬汁來配搭,更能提升風味及去除肥膩感,這個雞軟骨不愧係美味的小吃😋最後,生啤配牛舌及炸雞軟骨實在冇得輸;日本綠茶就給媽咪清下口,今餐店員的服務又係頂呱呱,食得很滿足😊

🍱餐廳:Gyutan Toku牛舌專門店
🏫地址:土瓜灣天光道44號天光大樓地舖
☎️電話:26887878

~極上牛舌定食

~紅酒汁煮牛舌定食

今日返工實在太攰,另外點了小吃及飲品平衡吓心理🤣

~胡麻豆腐

炸雞軟骨

2024-03-07 62 瀏覽
👅 係牛舌關注組被推介過好多次既呢間牛舌專門店,店鋪比較細,晚飯時間長期滿座,今次有時間早左食飯,可以唔洗排隊直接入去食!嗌左一份牛舌定食同鰻魚定食,好豐富好好食!另外呢度牛舌既料理方法有好多款,下次要再試下其他牛舌部位或者煮法先🤤    1️⃣極上牛舌定食($178) 牛舌有有五切,厚切而且粉嫩,食落肉味香而且質感軟嫩爽口,好正好好食啊😍唔怪之得咁多人推介!除左原味就咁食之外,仲可以擠檸檬汁、點鹽/wasabi/醬油,配合唔同食法又帶出唔同既感覺,食曬都唔會覺得太多太膩。個人最鍾意就咁食或者配wasabi食,配合wasabi有少少刺激感好似更加帶出牛既味道!  定食中有前菜既泡菜、味噌湯、茶碗蒸、沙律同埋飯。飯仲有紫菜係面👍另外茶碗蒸都夠滑,入面有菇、蟹柳、鳴門卷。  2⃣️日式鰻魚定食($138) 鰻魚厚身,肉質肥美帶油脂感,配飯一流~配菜一樣多,唔同既只係呢款既前菜係海蜇。  3⃣️土佐豆腐($68) 有啲似平時既炸豆腐,不過面頭鋪上大量京蔥,再浸係鰹魚汁入面索曬味,好正。  4⃣️和風蕃茄沙律($48) 好開胃好清爽!唔會太酸,感覺係新鮮fresh得黎唔會好生好草青feel。  5⃣️烏龍茶($1
  1️⃣極上牛舌定食($178)
茶碗蒸
前菜
極上牛舌定食

2⃣️日式鰻魚定食($138)

日式鰻魚定食
  3⃣️土佐豆腐($68)

土佐豆腐

4⃣️和風蕃茄沙律($48)
和風蕃茄沙律

5⃣️烏龍茶($18)
6⃣️日本綠茶($18)
茶碗蒸
前菜
2024-03-06 22 瀏覽
小店是個好東西!!今日黎到土瓜灣日式小店,裝潢充滿日式風格,位置都好舒適,除咗日本菜之外,仲有美酒伴佳餚!我地叫左兩個定食套餐同兩個小食,定食set包埋茶碗蒸、小鉢、漬物同麵鼓湯。極尚牛舌定食$178牛舌有五大塊,咬落口感爽彈又有嚼勁,外層燒到微脆,內裏粉嫩又juicy;不得不稱讚個茶碗蒸超好食,雞蛋配蟹柳更是絕配 滑嫩又清甜。日本鰻魚定食 $138鰻魚肉地飽滿,表皮香脆,用日本甜醬油炙燒後又香又鮮甜,配搭暖暖嘅日本米飯,大滿足!另外個麵豉湯很對味,好好飲。炸雞軟骨 $58炸得恰到好處,唔會太乾太油膩,而且份量都好多,配啤酒食好開心。胡麻豆腐 $48煉入濃香黑芝麻鋪落嫩滑豆腐,簡單又美味。飲品分別叫左生啤$48同可樂$18。
小店是個好東西!!

極尚牛舌定食$178

日本鰻魚定食 $138

炸雞軟骨 $58

胡麻豆腐 $48
煉入濃香黑芝麻鋪落嫩滑豆腐,簡單又美味。

飲品分別叫左生啤$48同可樂$18。

我妹不嬲都好鍾意食牛舌,難得俾我搵到間專食牛舌嘅居酒屋🏮事不宜遲,一於帶埋阿妹去試下先🍽️我地叫左:👉🏻✨極上牛舌定食✨ $178定食set入面除咗主角極上牛舌之外,仲包括左茶碗蒸、海蜇小食、味噌湯、沙律🥗同白飯,睇落好豐富😍新鮮沙律菜嘅醬汁酸酸甜甜,清新又開胃🤤主角極上牛舌大嚿得梨夠哂厚身,目測冇過熟,上枱既時候已經仲切開左5塊容易入口;口感爽脆既外層充滿焦香,嫩滑軟熟既舌芯就牛味香濃,話佢係牛舌界既天花板都唔過份👍🏻茶碗蒸入面有鳴門卷、蟹柳同香菇;蒸蛋嘅火候控制得好好,d蛋滑溜之餘仲有陣好香嘅木魚味🫶味噌湯既口味濃淡適中,算係幾正宗🤣白飯係用咗日本嘅珍珠米,粒粒圓潤,Q彈有勁,用嚟襯托定食主角絕對系錦上添花。✨日式鰻魚定食✨ $138醬香同油香完美結合既厚切鰻魚夠哂肥美,啖啖肉冇細骨,嫩到-個點!✨明太子雞翼✨ $58皮薄餡靚、脆卜卜既雞皮入面包裏住超級多辣辣地既明太子,夠哂惹味!✨清酒煮蜆✨ $78呢碟清酒煮蜆入面嘅大蜆比我想像中多,粒粒都鮮甜飽滿,酒香滿滿,味道唔錯😍雖然間餐廳係牛舌專門店,但唔只牛舌,其他菜式都好高質🫶🏻唔怪之得咁多人訂位

我地叫左:👉🏻

✨極上牛舌定食✨ $178

新鮮沙律菜嘅醬汁酸酸甜甜,清新又開胃🤤

味噌湯既口味濃淡適中,算係幾正宗🤣

✨日式鰻魚定食✨ $138

✨明太子雞翼✨ $58

✨清酒煮蜆✨ $78

雖然間餐廳係牛舌專門店,但唔只牛舌,其他菜式都好高質🫶🏻唔怪之得咁多人訂位同排隊walk-in 👣,我妹呢餐都未食完就已經諗緊下次encore食咩🤣

📍 Gyutan Toku牛舌專門店

土瓜灣天光道44號天光大樓地舖
2024-03-02 19 瀏覽
今天同朋友去土瓜灣,慕名而來這家出名的牛舌專門店,在香港算是獨樹一幟了,比較有特色。裝修風也是日式,包括裝飾和燈光,比較溫馨!牛舌定食牛舌厚實,又軟又彈牙,味道也不錯!仲有其它配菜,好看又好吃,份量足夠,吃了這份定食已經覺得好飽下。和風番茄沙律形狀可愛,每一片新鮮的番茄同上面的紫菜粉和醬汁一起,好有一番清爽的風味。雞蛋燉香菇雞蛋燉的很滑嫩,小小的一杯既有紫菜的香味又有香菇的香味,爭奇鬥艷!一小碟海蜇黃瓜小菜,味道也很讓人深刻!
牛舌定食
牛舌厚實,又軟又彈牙,味道也不錯!
和風番茄沙律
雞蛋燉香菇
一小碟海蜇黃瓜小菜,味道也很讓人深刻!
2024-02-29 12 瀏覽
香港的牛舌專門店越開越多,正正反映了香港人喜愛吃牛舌的程度!今晚和老公去到土瓜灣,試試這間牛舌小店。幸好我們今晚早收工,不用等候太久便可入內。餐廳未夠七時已經座無虛席,我們一邊吃,一邊也看到門外已開始有食客排隊等候中。🍺生啤~老公先來一杯生啤,勝在夠冰凍,冰涼解渴透心涼😚。🍅和風番茄沙律$48~大番茄切成一片片,番茄面舖上了點點漬物,冰凍清新,令人味蕾頓開。🥢土佐豆腐$68~麻醬冷豆腐吃得多,土佐豆腐卻很少見。這道豆腐是裹著木魚花先炸成金黃色,再放進木魚鰹魚湯,以京葱鋪面;令外皮焦脆鮮香,內裡軟嫩入味,十分juicy。😋日式鰻魚定食$138~定食包括4件鰻魚,鰻魚以燒汁,醬油及味醂燒製而成,鮮嫩肥美,魚油味突出,入口即溶。🐮👅極上牛舌定食(1倍)$178~1倍牛舌即把牛舌五切,鹽燒牛舌芯厚切得來燒的火喉剛剛好,仍看到粉嫩的肉質,口感彈牙煙韌,鮮味可口。兩款定食均包括茶碗蒸、漬物、味噌湯,珍珠飯及沙律菜,性價比高。
🍺生啤~老公先來一杯生啤,勝在夠冰凍,冰涼解渴透心涼😚。
嫩的肉質,口感彈牙煙韌,鮮味可口。
  • 極上牛舌定食(1倍)