2019-11-06
✏️ 七色藜麥超級碗 ($89)一個超級清新健康嘅選擇 拼出黎顏色超級靚 有車厘茄 牛油果 藍莓 粟米粒 紅腰豆等等 底下就係滿滿嘅藜麥成碗係冇特別調味 醬汁係一小碗柚子汁分開上 不過我個人覺得個汁同碗藜麥飯唔係好夾🤔反而我問店員攞咗啲鹽同埋胡椒粉撒落去更加味道夾😂整體分量都幾多 食落絕對會飽肚不過認真嘅 如果食開重口味嘅人應該會覺得呢碗係冇乜味咁😂但係如果想食清淡啲健康啲嘅話試下呢個喺無妨〰️✏️ 新豬肉椰菜煎餃 ($39)第1次試新豬肉 個樣睇落唔太討好😂不過食落有驚喜😂味道同真嘅菜肉煎餃一樣🥟皮薄餡都好食!內裏嘅新豬肉味道真係同普通肉冇乜分別 幾可亂真 而且煎得幾香口 味道唔錯啊〰️✏️樂樂雞 ($34) 呢個係我好期待嘅 因為個樣十足十麥樂雞🐥不過佢係素肉嚟 又比麥樂雞健康🤪炸得幾好完全唔會覺得油膩 食落都同麥樂雞有七成似啊 個人都幾鍾意而且完全估唔到連佢旁邊配嘅蜜糖芥末醬都係全素嘅 但味道係同平時麥當勞食到嘅一模一樣😛想食麥樂雞但又想健康(懶健康🙃)嘅話呢 個止下癮真心都唔錯
整體分量都幾多 食落絕對會飽肚
〰️
✏️ 新豬肉椰菜煎餃 ($39)
第1次試新豬肉 個樣睇落唔太討好😂不過食落有驚喜😂
〰️
✏️樂樂雞 ($34)
想食麥樂雞但又想健康(懶健康🙃)嘅話呢 個止下癮真心都唔錯