5天前
多謝港島食神介紹,喺銅鑼灣呢個小小角落,隱藏咗大大驚喜🫣蕃茄布拉塔沙律🥗撈出嚟非常開胃,橙紅蕃茄兩溝配搭下味道更豐富,再加埋周邊烘多士去配合,食到停唔到口🤣黑糖麵包配自製雞肝🥖無緣食到佢哋自家製麵包,但係食到自製雞肝,超出色,呢籃麵包必點青口鍋我人生追求嘅青口鍋最基本係夠熱,呢度唔止熱,個汁超出色(我認我字窮),青口份量多不得止,個汁係超級好飲到我哋係好似飲湯咁飲(所以先會有點埋麵包🥯)烤魷魚🦑我本身麻麻地魷魚,但係呢款鐵板上烤魷魚超出色,熟度時間掌握得剛剛好,佢係整到魷魚爽彈,自調汁酸酸甜甜亦好開胃🫢24oz US ribeyes 🥩又係鐵板上,係正宗medium,塊牛軟身,入口即溶無得輸,配埋佢自製醬係好獨有嘅美食享受😋Steak fries 🍟 叫扒送埋,真係好大份,好開心,鍾意食薯條一定好滿足😁Souffle Pancake即叫即整,好厚身但超鬆軟。朋友生日,好多謝寫咗生日快樂係碟上,配沾三款醬,大大大滿足😌叫咗蘋果酒同抹茶椰子水,幾特別整體真心驚喜不斷,每一道菜上個陣我哋一食就靜靜地食,呢度大部分都係一人主廚處理,時間上要等一等絕對值得等。有咩想食,早啲打電話同佢哋落定,就唔
蕃茄布拉塔沙律🥗
黑糖麵包配自製雞肝🥖
青口鍋
烤魷魚🦑
24oz US ribeyes 🥩
Steak fries 🍟
叫扒送埋,真係好大份,好開心,鍾意食薯條一定好滿足😁
Souffle Pancake
叫咗蘋果酒同抹茶椰子水,幾特別
整體真心驚喜不斷,每一道菜上個陣我哋一食就靜靜地食,呢度大部分都係一人主廚處理,時間上要等一等絕對值得等。有咩想食,早啲打電話同佢哋落定,就唔會錯過😝