2023-08-14
之前去過銅鑼灣嗰間 覺得質素好高 今次嚟試埋尖沙咀呢間 感覺上冇銅鑼灣嗰間咁大 不過同樣有好多好特別嘅裝修 嘢食個名都係好得意😂 menu同銅鑼灣會有少少唔同 爭嘢食一樣好好食😋-🐷🍳黑毛豬叉燒蛋包 $138白飯撈左甜豉油 冇餸就咁食都好好食 🤤叉燒份量好多 肉質有啲瘦 冇乜肥肉 炒蛋好滑 半熟咁 好啱撈飯食 同埋不嬲都好鍾意match叉燒同蛋唔甘食🤣-🦀🍕點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿)$145軟殼蟹炸得好脆 好香口 😋 pizza底好脆 同時有少少煙韌 同軟殼蟹好match 🤤仲有好多芝士 加埋🍍 好refreshing -🍝可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 $128意大利扁麵口感煙韌 明太子醬好濃好creamy 整得超好食 😍 同時又唔會漏 好少餐廳可以將明太子醬整到咁高質素 😋上面仲有木魚 呢個意大利麵一啲都唔會令人失望而且扁麵的軟硬度啱啱好 有口感🤣 -🐮美利堅合眾國草飼牛扒沙律 $168牛扒肉味幾濃 不過我哋覺得七成有啲太熟 另外有凍芝麻烏冬同沙律同兩大片蝦片 🤣-🍨茫茫人海遇見你嘅途中夾雜住又酸又甜 $68賣相好靚😍佢係芒果青檸雪芭 青檸味酸酸甜甜 食落幾cream
🐷🍳黑毛豬叉燒蛋包 $138
🦀🍕點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿)$145
🍝可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 $128
而且扁麵的軟硬度啱啱好 有口感🤣
🐮美利堅合眾國草飼牛扒沙律 $168
🍨茫茫人海遇見你嘅途中夾雜住又酸又甜 $68
賣相好靚😍佢係芒果青檸雪芭 青檸味酸酸甜甜 食落幾creamy 應該有用忌廉 但唔漏 底下有瑞士曲奇 好特別 上面仲有兩條脆餅 好好食😋
📍GoodDay BadDay Mamaday
尖沙咀加連威老道27-27A號嘉榮大廈地下及1樓