2023-10-20 24 瀏覽
之前試過銅鑼灣果間Mamaday 今日出開尖沙咀 就黎呢間Goodday Badday Mamaday試下兩層的樓上鋪 地方寬敞 裝修好有特色蜜糖芥末雞翼 $69單骨雞翼一小口 炸到好酥脆 配埋微辣既芥末醬 好滋味直豎拇指牛小扒比薩🍕$220見到張相已經好吸引 黎到係薄切pizza 每一小塊都有牛小扒 好薄切 size岩岩好 pizza入面好似加左薯蓉 配埋芝士 好特別單拼黑毛豬叉燒蛋包飯🐽 $138成座山甘高 份量超多 淨係叉燒都十幾塊 大大塊 但又唔會乾身 好夠蜜糖味 蛋入面係炒過既飯 好夠味薄荷青檸梳打 $56大大杯 幾塊薄荷葉 飲落一d都唔苦澀 好開胃柚子芝士蛋糕 $68見到呢度既甜品好多 今日想試芝士蛋糕 揀左柚子味 好清新 唔太甜 作為甜品剛剛好
兩層的樓上鋪 地方寬敞 裝修好有特色

大大杯 幾塊薄荷葉 飲落一d都唔苦澀 好開胃

柚子芝士蛋糕 $68
2023-10-12
  • 直豎拇指牛小扒比薩
走幽默同復古路線嘅呢間餐廳,無論係裝飾格局定餐牌都別具一格,菜式名好多都以心情有關,大家唔知食咩可以用當日心情揀🤣好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面($298)叫咗兩個都係goodday餐牌嘅意粉~ 🦞龍蝦份量幾大,面頭淋上大量芝士醬😝!醬汁出奇地唔會膩,應該因為唔完全係芝士,係mix咗啲麵粉整成嘅~你有個大頭蝦飯桶朋友($168)呢個要叫比大頭蝦嘅人🤣🤣青醬意大利飯幾出色,好重香草味~大頭蝦亦煎到好香!蒲燒三文魚腩日式沙律 ($126)日式沙律特別嘅地方係有啲海帶同埋醬料都係偏酸甜清新~蒲燒三文魚嘅魚油香味重,健康之選🤩益力多柚子沙冰($58)益力多同柚子呢個組合好夾! 酸甜嘅配搭非常開胃清新😍豆腐Oreo沙冰($56)相比之下呢個比較淡,可能冇落咁多奶,用咗豆腐代替~味道冇咁甜

好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面($298)

你有個大頭蝦飯桶朋友($168)

蒲燒三文魚腩日式沙律 ($126)

益力多柚子沙冰($58)
益力多同柚子呢個組合好夾! 酸甜嘅配搭非常開胃清新😍

豆腐Oreo沙冰($56)

2023-10-19 26 瀏覽
話說去左呢間慶祝生日飯,首先就叫左小食- 炸物拼盤之後主菜就order左蟹肉意粉勁多蟹糕 好好食美利堅牛排沙律牛整得好好呀 份量ok斧頭豬扒唔韌 口感都不錯呀波波菜飯 ok的雜菌意大利粉都可以的仲有甜品同飲品整得好靚呀 都不錯值得讚係 紫薯蛋糕 一D都太甜因為想嘗試哂所有蛋糕我地叫左5 個蛋糕值得一讚係 staff介紹我地由邊度開始食起因為部門蛋糕清D 部分蛋糕甜D所以由最唔甜的開始食起就對了而且幫我地影相但環境方面 唔太夠冷氣
話說去左呢間慶祝生日飯,
首先就叫左小食- 炸物拼盤

但環境方面 唔太夠冷氣
西餐
2023-10-11
西餐
終於來到了星期三,想替自己左這個週中的晚上打打氣!恰好被餐廳門口的霓虹燈吸引了: GoodDay BadDay MamaDay,再加上玩味甚重嘅裝潢,決定入去試一試。普通到無得再普通嘅炸魷魚圈 ($69)一個普通嘅星期三晚上,就由呢個「普通」嘅炸魷魚圈揭開序幕😆。炸魷魚圈配蛋黃醬是一道Comfort food 。魷魚圈的嚼勁與外殼的香脆完美融合,形成了一種令人愉悅的口感。蛋黃醬的濃郁和滑順與魷魚圈相互輝映,提供了一種奶香和蛋味的美味。整道菜的味道均衡而不過度油膩,讓人欲罷不能。直豎拇指牛小排比薩 $220與其他餐廳不同,這裏的pizza是薄脆的批,Pizza皮經過烘烤後,是脆卜卜的口感,剛好是與牛小排和芝士相輔相成的完美基底😋。牛小排經過烤製,保持了肉質的鮮嫩多汁,為整道菜增添了豐富的肉香。芝士則融化在薄餅上,形成了一層金黃香脆的表面,為整道菜帶來了額外的口感層次。鵝肝槓上肝菌飯講十次 $188香煎鵝肝意大利飯簡直是今次晚餐嘅亮點!鵝肝被巧妙地煎至外酥內嫩,帶有微妙的肉香和奶油口感。意大利米則煮得恰到好處,加入雜菌,中和了鵝肝的油膩,亦同時減低了心底裏因為吃了鵝肝的罪惡感😆。The S

普通到無得再普通嘅炸魷魚圈 ($69)

直豎拇指牛小排比薩 $220

鵝肝槓上肝菌飯講十次 $188

The Sunset $96
同行友人亦試了這杯「打卡」一流既飲品,它以葡萄柚、gin酒、蜂蜜和tonic 水組成。這款雞尾酒融合了清新的水果風味、葡萄柚的酸甜帶來了一種明亮而清新的感覺。

特別想稱讚這間餐廳的侍應反應快,以及上菜非常有效率,在享受美食的同時,亦同時欣賞每一樣別出心裁的擺設,的確是一個令人愉快的晚上。

GoodDay BadDay MamaDay
地址:尖沙咀加連威老道27-27A號嘉榮大廈地下及1樓
電話:94241449
《GoodDay BadDay MamaDay - 尖沙咀》呢個集團既餐廳間間都好有特式😍今次又去左尖沙咀既另一個分店,裝飾同主題完全同OMG 果間不同,不過擺設上都仲係十分有噱頭,每個位置都係打卡位黎架😉我發現雖然三間餐廳都係同集團,但係佢哋部份嘢食係唔一樣㗎,即係話要去埋另外果間先試得晒佢哋嘅食物啦😂💁🏻‍♀️古法烤黑毛豬 西班牙豪華豚 $268朋友鍾意食豬扒,佢就揀咗呢一款西班牙豪華豚💁🏻‍♀️佢塊豬扒連住一條骨送上,靠住邊邊個位置燒得好得焦香有點脆口,而且肉質都唔會好柴皮,食落有肉汁😋而佢伴碟配有兩塊大蝦片、芝麻醬烏冬同埋沙律菜,個沙律菜入邊有啲新鮮水果,配搭起黎味道酸酸甜甜咁,食完肉再食埋啲菜剛剛好唔會太油膩💁🏻‍♀️有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $145叫呢度菜式嘅時候都幾唔好意思🤣個名水蛇春咁長,講完紅都面曬☺️不過個意粉又真係好重蟹肉味既,意粉既面頭放左唔少蟹柳同蟹籽,個粉既醬汁係用左蟹膏去炒香,上面仲放左兩隻好可愛既蟹鉗添,勁cute🥰用左咁多不同蟹既部分製作,食落緊係重蟹味啦🦀意粉既質地彈牙有咬口,十分掛汁💁🏻‍♀️你今日飲左益力多柚子沙冰未啊 $56朋友點咗杯益力多沙
💁🏻‍♀️古法烤黑毛豬 西班牙豪華豚 $268

💁🏻‍♀️有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $145

💁🏻‍♀️你今日飲左益力多柚子沙冰未啊 $56
朋友點咗杯益力多沙冰,上面放滿左柚子肉,感覺幾fresh咼

💁🏻‍♀️焦糖脆脆脆沙冰 $56
而我呢杯焦糖脆脆沙冰用咗咖啡做底,上面放滿焦糖脆脆好香甜,我勁鍾意就咁拎黎食,個咖啡底唔會太甜,所以就算啲脆脆溶左都唔會令到杯飲品太甜膩,同埋都幾消暑架
2023-10-09
2023-10-17 28 瀏覽
呢間玩味cafe 勁igable又高質!好啱朋友聚會慶祝黎呢度食!三文魚牛油果莎莎 $88三文魚微微醃製過,夾埋牛油果食埋幾fresh幾開胃,夾埋啲香脆薄片更加特別有口感美利堅合眾國草飼牛排 $168牛排七成熟但唔會太老,食落都幾嫩,蝦片都幾脆,整體幾高質!唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $128 最鍾意嘅一道菜!+$28升級咗原條鰻魚!鰻魚好大條好厚肉冇骨刺,夾埋鰹魚碎、炒滑蛋同醬油炒飯好惹味好好食🥹單拼黑毛豬叉燒蛋包飯$138呢個蛋包飯飯底同鰻魚蛋包飯一樣,所以都好好食,嘻~叉燒半肥瘦好好食🥹大滿足!

三文魚牛油果莎莎 $88

美利堅合眾國草飼牛排 $168
牛排七成熟但唔會太老,食落都幾嫩,蝦片都幾脆,整體幾高質!

唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $128

單拼黑毛豬叉燒蛋包飯$138
2023-10-16 22 瀏覽
今日尖沙咀行街經過見到招牌字反轉幾得意,就吸引我入去會一會間餐廳🫣餐廳好多位設計好可愛,有超多公仔可以不停狂影相📸️餐牌同菜名都好搞笑😆😆◂ ◂ ◂ ◂ ◂ ✐☡ ▸ ▸ ▸ ▸ ▸▸ 好日子種係芝士龍蝦意大利扁面龍蝦大大舊已經起肉肉質彈牙好新鮮每啖意粉都滿口芝士還有香草同粒粒蝦肉▸ 蜜汁香茅豬頸肉豬頸肉多汁不乾蜜汁味剛好配上洋蔥真心不錯兩大塊面一樣大的蝦片😍還有一小碗麻醬烏冬▸ 記住,期望越大,失望越大...雞翼每隻雞翼都很香脆可口上面有好多芝士粉芝麻粒味道剛好又香不會太咸▸ 豆腐豆腐豆腐咖啡豆腐雪糕豆香味濃豆腐加咖啡口味好特別底部飲落食到粒粒豆腐成杯咖啡都好滑好有口感 ▸ 士多啤梨奶昔睇落平平無其飲落真係好香甜綿滑 😚啖啖都散出清新士多啤梨味飲得出以粒粒🍓製成

◂ ◂ ◂ ◂ ◂ ✐☡ ▸ ▸ ▸ ▸ ▸

豬頸肉多汁不乾
蜜汁味剛好配上洋蔥真心不錯
兩大塊面一樣大的蝦片😍
還有一小碗麻醬烏冬

▸ 記住,期望越大,失望越大...雞翼

每隻雞翼都很香脆可口

飲落真係好香甜綿滑 😚
啖啖都散出清新士多啤梨味
飲得出以粒粒🍓製成
2023-10-16 26 瀏覽
一直都有聽過Mamaday這個玩味濃的餐廳品牌,今日晚上終於能夠一試了。餐廳需要上樓梯到二樓,三樓亦是餐廳範圍,所以座位數目都不少的。真心冇乜驚喜大啡菇黑松露意大利扁麵($124)的黑松露味突出,醬汁creamy濃郁,意粉也保留了少許硬度,裡面的雜菌掛上了不少醬汁,喜歡忌廉類的朋友可以一吃。賣相很green的菠菜菠菜全部都是菠菜忌廉燉飯($125)。最初在想,旁邊一件件白色的是甚麼,是帶子嗎?還是菇類?原來是輕輕炸過的玉子豆腐,真的把我們騙了這個燉飯做得幾入味,飯粒不硬有少少質感,調味亦是不錯啊。等了一會剛剛焗好的半熟吞拿魚西西里比薩($145)上菜了。薄底的pizza燙手又香脆,有芝士的鹹味,如香草再加多一點風味更佳。半熟吞拿魚正常,食到有少許筋。我們三人食完之前的菜式感覺不太夠飽,因此加多一個有D鑊氣牛柳粒螺絲粉($128),菜式都幾有驚喜。想不到這個菜式會是這個樣子,表面有大量的椰菜絲,椰菜絲上面也弄上了一些蛋黃醬,而這堆椰菜下面就是顏色深如茶餐廳的黑椒牛柳絲炒意粉的螺絲粉。除了顏色,味道亦如茶餐廳般的鑊氣,也加入了燒汁令味道更突出,配著掛上蛋黃醬的椰菜絲為菜式增添了一種清新,少

菠菜菠菜全部都是菠菜忌廉燉飯
這個燉飯做得幾入味,飯粒不硬有少少質感,調味亦是不錯啊。
半熟吞拿魚西西里比薩
我們三人食完之前的菜式感覺不太夠飽,因此加多一個有D鑊氣牛柳粒螺絲粉($128),菜式都幾有驚喜。想不到這個菜式會是這個樣子,表面有大量的椰菜絲,椰菜絲上面也弄上了一些蛋黃醬,而這堆椰菜下面就是顏色深如茶餐廳的黑椒牛柳絲炒意粉的螺絲粉。除了顏色,味道亦如茶餐廳般的鑊氣,也加入了燒汁令味道更突出,配著掛上蛋黃醬的椰菜絲為菜式增添了一種清新,少少creamy的口感,味道不錯
牛柳粒則只有幾粒,偏少,味道正常也不算韌。
玩味濃的餐廳,食物質素也不錯,菜式比一般的餐廳特別一點,也融合了不同類型的材料去創造出具有自己風格的fusion菜。環境方面除了冷氣太大之外都沒有甚麼問題,是一個跟朋友gathering的選擇
2023-10-14 3107 瀏覽
     今晚與表妹再到這間「GoodDay BadDay MamaDay」人氣餐廳用膳。餐廳環境充滿玩味氣氛輕鬆,更重要是食物味道有水準是間玩得出色的餐廳!我們坐在窗旁位置看着街景感到相當寫意舒服。印刷精美全新Menu菜式飲品名稱字句設計一樣咁攪笑盞鬼!還發現有些餐調整了價格比以前還更抵食!我們先點了一個海鮮冷盤附送白酒兩杯組合,Chill一Chill先!Seafood platter $ 298( 海鲜拼盆 ) 附送兩杯白酒海鮮呈現閃爍,非常新鮮!青口,海蝦和波士頓龍蝦啖啖肉彈牙有糕,味道鮮甜!翡翠螺肉質爽彈!磯煮鮑魚夠入味,口感嫩滑相當不錯!對這個海鮮冷盤整體很滿意,抵食!食海鮮飲白飲酒相當愜意! 小食~Salmon Tartare $88三文魚牛油果莎莎這個小食味道也很美味!脆片酥脆與口感軟滑的粒狀三文魚和牛油果好匹配。 Squid Rings $ 69( 普遍到無得普通嘅炸魷圈 )外脆內爽沾點沙律醬多滋味。Black Truffle Portobello Mushoom $124( 黑松露雜菌意大利粉 )意粉質地煙韌有口感,份量適中的醬汁柔滑滿滿松露香氣。吃完意粉~感到滋味又
我們坐在窗旁位置看着街景感到相當寫意舒服。

印刷精美全新Menu菜式飲品名稱字句設計一樣咁攪笑盞鬼!

還發現有些餐調整了價格比以前還更抵食!
Seafood platter $ 298
( 海鲜拼盆 )
附送兩杯白酒
Seafood plattar

海鮮呈現閃爍,非常新鮮!
青口,海蝦和波士頓龍蝦啖啖肉彈牙有糕,味道鮮甜!

翡翠螺肉質爽彈!
磯煮鮑魚夠入味,口感嫩滑相當不錯!
對這個海鮮冷盤整體很滿意,抵食!

食海鮮飲白飲酒相當愜意!
 小食~
Salmon Tartare $88
三文魚牛油果莎莎
Salmon Tartare

Squid Rings $ 69
( 普遍到無得普通嘅炸魷圈 )
Squid Rings
外脆內爽沾點沙律醬多滋味。

( 黑松露雜菌意大利粉 )
意粉質地煙韌有口感,份量適中的醬汁柔滑滿滿松露香氣。

吃完意粉~
感到滋味又滿足!
2023-10-11
Seafood plattar
Squid Rings
2023-10-14 44 瀏覽
今日同女朋友打算食好少少,記起之前同朋友去過呢間玩味十足既cafe,記憶中食物質素不太差,便來翻焯!我地book左8:00,去到全場九成滿,要等五分鐘先入得。憑記憶叫左蟹意粉同炸物拼盤。女朋友要左壺熱茶,我就叫左杯kinda coffee。可能今日人多,我地等左接近二十分鐘先上齊所有食物。值得一讚既係店員細心友善。見住佢四圍撲,無停手,我都唔好意思催單,但佢留意到我地有幾急,所以主動confirm我地張單。無幾耐,炸物拼盤就上枱了。

無幾耐,炸物拼盤就上枱了。
蟹意粉
乜都炸啲
大啡菇黑松露意粉
乜都炸啲
今天和阿女拍拖行下尖沙咀,順道在GoodDay BadDay MamaDay 吃個豐富的午餐。 我們叫了冰鎮海鮮盤跟白酒兩杯、三文魚牛油果沙沙,和有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵。 ~ 冰鎮海鮮盤:海鮮非常豐富,有開邊龍蝦一隻、虎蝦四隻、翡翠螺兩隻、磯燒鮑魚兩隻、青口四隻,共五款海鮮,每款都大大隻,鮮甜可口。這個海鮮盤跟白酒兩杯,伴食海鮮一流👍🏻~ 三文魚牛油果沙沙:三文魚新鮮,配牛油果及薄脆一起吃,味道很有層次感,而且非常健康可口。 ~ 有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵:這個意大利扁麵一上枱已聞到蟹香,蟹膏惹味,蟹肉蟹鉗更將味道提升,加上意大利扁麵有咬口,條條都掛滿蟹汁,蟹控一定比個大Like👍🏻 整體來說,GoodDayBadDayMamaDay的冰鎮海鮮盤、沙沙,及意大利粉都是非常出色,加上裝修有趣特別,座位寬敞,招呼亦親切,下次一定會再來。
2023-10-05
午餐
2023-10-09 46 瀏覽
上次試完wish you a mamaday 這次來到它的姊妹店 同樣以特色裝潢跟鬼馬餐牌為主題 上次因為太飽所以沒點到芝士火鍋 這次終於有機會試到 還試到不同好吃的 好滿足!! 🫕瑞士名物芝士火鍋 💰298
單看賣相已經很吸引 食材都很豐富 有牛扒、麵包粒、蝦、薯仔 及 西蘭花
牛扒本來就帶香草跟咸香味 不用加芝士也好吃
麵包粒每一顆都做到脆口 點上芝士做到內脆外軟口感 芝士帶咸味 不會有很大油膩感
蝦肉口感彈牙 薯仔本身有烤炸過 外皮很脆 西蘭花混著芝士吃 比想像中搭 🦀蟹gogo甲羅燒龍蝦汁燉飯 💰125
燉飯做到軟硬適中 龍蝦味濃郁鮮甜 甲羅燒分量很足 大大的蟹膏配上飯吃一流 香口 還有一大條長腳蟹肉 帶海水味  口感豐富 🦑普通到無得再普通既炸魷魚圈 💰69
一點都不普通的魷魚圈 炸得香脆 麵粉不會很厚 點上蛋黃醬吃很搭很開胃 🥗蒲燒三文魚腩日式沙律 💰126
沙律菜新鮮 三文魚腩厚肉 外皮燒得香脆 蒲燒汁配上沙律菜清新 可解油膩感 ☕️豆腐豆腐豆腐咖啡 💰56
一大口豆腐雪糕鋪在牛奶咖啡上 豆腐雪糕柔滑嫩口 濃濃的豆腐香 配上咖啡的苦澀味 讚!!

🌹玫瑰山楂茶梳打飲左有

🥗蒲燒三文魚腩日式沙律 💰126

☕️豆腐豆腐豆腐咖啡 💰56

🌹玫瑰山楂茶梳打飲左有助降血壓 💰56
重玫瑰花香味 喝到中間有微微帶出山楂的酸 很清涼消暑

又係出糧既大好日子,梗係要對自己好D,一直都想同朋友去玩味十足既goodday badday mamaday度打下卡,唔單止佈置搞鬼,餐單名都好有卓頭,睇到會自然笑左^^芝士龍蝦意大利扁面充滿霸氣既大大只龍蝦,好窝心起埋原條龍蝦肉,忍唔住wow左出聲,打卡一流,龍蝦肉超厚身,肉質爽口彈牙,仲鮮甜可口,扁意粉軟硬適中,配合海量既芝士忌廉,令意粉更creamy.入面有有好多菇菇同粒粒龍蝦肉,超級好食!蟹gogo甲羅燒龍蝦汁燉飯蟹盖裝滿蟹go,成啖食,鮮味係口度大爆發,滿足感爆燈,珍珠米好煙韌,每粒飯都索晒龍蝦汁既精華,又有菇菇,蟹肉,一級棒!放心無咩杏仁味好香的杏仁焦糖薰綠茶個名又真係改得好好,杏仁味唔會太霸道,杏仁同焦糖既化學反感好特別,非常清甜,好好飲,消滯一流!夏日熱辣辣,好熱好熱降溫椰子沙冰賣相好靚,一大球tiffany blue既海鹽雪糕,椰子味超濃郁,沙冰好幼細順滑,好飲到飛起!集玩味,好味於一身既餐廳,滿足視覺,仲滿足埋個胃,又可以瘋狂打卡,真係好值得再去.

芝士龍蝦意大利扁面

蟹gogo甲羅燒龍蝦汁燉飯

放心無咩杏仁味好香的杏仁焦糖薰綠茶

夏日熱辣辣,好熱好熱降溫椰子沙冰

2023-10-04
2023-10-08 36 瀏覽
再訪good day bad day , 果然無令我失望。成間鋪既設計、格局、餐牌全部別有用心👍🏼 野食夠大碟又好食,難怪平日晚市都可以爆晒場!。🥢冰鎮海鮮盤$298入面有波士頓龍蝦、虎蝦、翡翠螺、磯煮鮑魚同青口!仲配兩杯餐酒,真係抵食!話晒全部海鮮都係新鮮滋味,一次過食晒各種海鮮,真係夠正。。🥢史林賴尿蝦蝦醬炒飯$108飯炒得夠熟夠香,而史林賴尿蝦蝦醬嘅味道更係令人回味無窮!真係味道十足,炒飯粒粒分明。。🥢是日精選什菌海鮮pizza$132佢餅皮薄脆,上面有海鮮同什菌,仲有好多薯蓉做底,醬汁令整個口感更加出色!Pizza真心得。。🥢黑毛豬叉燒蛋包飯$138叉燒肉咁嫩又juicy,再加上滑蛋,真係夠飽足。仲有啲炒飯,好好食咁夾住叉燒同蛋,真係得意滿滿!。🥢夠唔夠薑蜂蜜菊花茶$56呢杯茶係一個好好嘅選擇,唔止味道清新,仲有好多功效,希望可以幫到你淨化一下身體!價錢抵又可以加熱水,抵飲

🥢冰鎮海鮮盤$298

🥢史林賴尿蝦蝦醬炒飯$108

🥢是日精選什菌海鮮pizza$132

🥢黑毛豬叉燒蛋包飯$138

🥢夠唔夠薑蜂蜜菊花茶$56
2023-10-07 44 瀏覽
我想每日都 Goodday , 但食物我就喜歡叫餐牌中的 Badday 🤭✡️ 蜜汁香茅豬頸肉 ~ 開頭以為小食份量細細, 一放底帶d 驚訝咁大份, 有兩片脆卜卜的蝦片,有一份鮮果醋汁沙律, 仲有一細杯芝麻醬烏冬, 當然仲有主角惹味香口的豬頸肉。✡️ 蟹gogo 甲羅燒龍蝦汁燉飯 ~ 蟹膏份量絕對十足, 燉飯吸哂d 龍蝦汁濃郁好味。✡️ 有蟹Go 又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 ~ 呢到好多枱都點的,睇落蟹肉多過麵🤭🤭🤭, 蟹肉食極都有,愛蟹肉的必點。✡️ 美利堅合眾國草飼牛扒 ~ 牛扒七成熟, 沾一下醬汁入口更滋味夠 juicy 。🍹 牛油果沙冰口感係杰撻撻 ~ 牛油果沙冰夠滑真係冰涼。🍹 你今日飲左益力多柚子沙冰未啊? ~ 益力多溝柚子夠哂特別又清新。

🍹 牛油果沙冰口感係杰撻撻 ~ 牛油果沙冰夠滑真係冰涼。