2022-04-07
GoNuts. 我嘅目標就係要試勻曬將軍澳海旁嘅cafe同埋餐廳😤今日又近左一大步啦!今次要介紹嘅就係GoNuts🤯未入去都已經吸引到我,因為佢地嘅裝修以橙色為主色,所以即刻搶曬focus🤩餐牌嘅選擇都好多,由 light bites 到 main 到甜品,款款都好吸引😎Crispy Fried Calamari with Wasabi Sauce:$118炸得好香脆同埋層皮唔會太厚,點埋𝚆𝚊𝚜𝚊𝚋𝚒醬一齊食增加左味道嘅層次🥰依個有驚喜😇White Truffle Oil Wild Mushroom Orecchiette:$108貓耳朵好少見所以就想試試啦!貓耳朵好煙靭,食落好creamy,松露味突出。Soufflé Pancakes with Earl Grey Cream:$94梳乎厘班戟都幾大舊,同埋好有蛋香味,好鬆軟!但係整體有少少失望因為 Earl Grey Cream 無咩味,食到最尾先feel到少少整體唔錯,Light Bites同埋Main都好足料同埋好好食,唯一覺得可以改進嘅係甜品。GoNuts. 100%值得Encore所以會再去多幾次試埋其他嘢。。。。。。。。。
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
餐廳:GoNuts.
Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆
地址:將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖