2021-09-06
GC麵包被華爾街日報評為巴黎🤩最好食牛角包🥐Gontran Cherrier2019年於K11 Musea開店之後,直至現在仍人龍不絕😂!今日就買回家會一會佢😆!巴黎最好食嘅牛角包好食啲😋!定我樓下麵包舖果個牛角包好食🤓!💚溫馨提示:記得食之前先焗佢6-8分鐘,出來就好似新鮮出爐一樣😙!🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🏆原味牛角包===========個樣已已經同樓下嘅牛角包好唔同!以為好硬!點知一啖咬落去😳!「索」一聲個面脆到爆炸💥!內裡就完全酥軟😍!見到入面密密嘅氣孔🤩!而且超級香嘅牛油味🤪!真係最好食嘅牛角包🥐🥰!🌀焦糖酥餅=========見好多人都買👩🏻🧑🏻👧🏻👶🏻,就即刻跟住攞返一個😂!佢個樣真係唔係幾靚🥲,黑瞇媽咁😎!不過食一口你會發現後悔你剛才講過嘅說話😳!佢地嘅酥皮真係超級好食✨!我切開一半之後,一層一層咁慢慢逐片撕嚟食🌀!又係超香牛油味🐮!而且仲有甜甜嘅焦糖味🍯!比先前嘅牛角酥味道更豐富🤩!超級超級好食🥳!下次必買😜!🥯朱古力🍫/原味鬆餅=================本身小編就是一名鬆餅控😋!基本上什麼鬆餅也喜歡!首先試食原味鬆餅🥚,佢哋嘅鬆餅不及酥皮突出😆!不過佢
🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪
🏆原味牛角包
===========
🌀焦糖酥餅
=========
🥯朱古力🍫/原味鬆餅
=================
本身小編就是一名鬆餅控😋!基本上什麼鬆餅也喜歡!首先試食原味鬆餅🥚,佢哋嘅鬆餅不及酥皮突出😆!不過佢嘅酥脆亦都是坊間少見,外脆內濕潤軟熟,好食😋!再試朱古力味,不得了😱!朱古力味鬆餅非常好食!入面有粒粒溶化了的朱古力!朱古力味非常濃郁幼滑🤩!仲有個焦糖醬比你點!必食必食😙!
🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪🥐🥪
🚲:Gontran Cherrier