2022-10-21 74 瀏覽
無意間發現咗間唔錯既鋪頭🥳係旺角砵蘭街,朗豪坊附近,勁近地鐵站🚈餐廳入面都裝修得唔錯,有啲格調,幾啱朋友/情侶黎食都可以😌🦪生蠔我地去既戈日有四款生蠔可以揀,我其實都唔係太知佢地既分別🧐但係見到就想食所以都各一咁食咗少少🤣不專業評價,我覺得係幾鮮既,有款鹹鹹地應該係海水味重(?),仲有一款就肥嘟嘟甜甜地咁,都幾不錯👏🏻咁我覺得尼個價錢都叫做合理👍🏻🐖香草鹽燒斧頭豬扒成餐飯黎講我覺得,真心最推就係尼個❗️❗️❗️豬肉係一D都唔會柴,❌乾,❌硬💯仲有肉汁既豬扒有冇見過,尼到就係‼️肉同骨好易就可以分開,而且唔會好肥,我成日都好怕肉類食完會有種成口油既感覺☹️尼個係有肉汁之外又唔會油膩😋

🦪生蠔

🐖香草鹽燒斧頭豬扒

2022-10-20 52 瀏覽
我大佬話好耐冇食生蠔 今日緊係要同佢去食啦~尼到旺角呢間餐廳好有 feel 而家仲做緊生蠔同 set dinner 優惠🤩生蠔🦪🦪西班牙CASTILLO($52)愛爾蘭FEISSER($58)法國 MONTBLANC($52)法國ROYAL($52)分别有 6款唔同國家嘅生蠔 我地都怕腥同怕好重蠔味 🫣所以餐廳都介紹左其中 4款淡味啲嘅比我地 仲幫我地排左次序由淡到重咁食🥰 食落的確唔腥 有蠔嘅鮮味仲帶有淡淡海水味 我地就最鍾意法國 Monblanc😍二人優惠set dinner($398)大蝦鮮茄西班牙意粉大蝦真係大大隻比你 啖啖肉呀🦐🦐 而意粉都夠哂香蕃茄味 🍅軟硬適中 而旁邊仲有 2塊番薯乾 咬落脆卜卜真係食唔停口 睇得又食得呀🤤🤤香煎鵝肝配牛柳我就最鍾意牛柳 口感軟林林 🤭😋5成熟見到切開仲係粉色 肉質亦好嫩🤤配埋煎得好香嘅鵝肝 咬落好香又軟滑 真係啱哂呀 擺盤仲要咁靚😍甜品甜品係芒果 mousse 蛋糕 估唔到都唔錯😯😯雖然唔算太重芒果味 但 mousse 都幾滑配底層海綿😝蛋糕唔會太甜

生蠔🦪🦪
西班牙CASTILLO($52)
愛爾蘭FEISSER($58)
法國 MONTBLANC($52)
法國ROYAL($52)

二人優惠set dinner($398)
大蝦鮮茄西班牙意粉

香煎鵝肝配牛柳

甜品
2022-10-20 44 瀏覽
上個星期同老公久違地出去撐枱腳😌因為我地一早就已經有訂定檯,去到既時候好快已經有服務員安排好帶我地入座👍🏻食物方面,我地揀咗個二人既dinner set(除左二人set之外仲有d四道菜set咁)☺️尼度既食物水平都好好,而且擺盤都好有心思😊整體消費唔算太貴,而且份量都比得好足,性比價真係幾好,我覺得之後應該係會再黎🫣💕推薦既有燒羊架同軟殼蟹海膽意粉燒羊架有三大件,而且仲係我中意既油脂感爆炸❤️‍🔥羊肉仲係軟嫩但係面頭小小脆,羶味唔會太強勁應該唔太食羊既都可以接受⭕️意粉掛滿曬汁,食落超級惹味😝作為一個軟殼蟹忠實fans尼到淨係夠我攝牙罅,但係佢真係炸到好脆🤩👅味道:9.25/10👀賣相:9.75/10🪑環境:8.5/10性價比:9/10回頭率:9.5/10
💕推薦既有燒羊架同軟殼蟹海膽意粉

👅味道:9.25/10
👀賣相:9.75/10
🪑環境:8.5/10
性價比:9/10
回頭率:9.5/10
2022-10-20 50 瀏覽
#Gogo Rock|旺角砵蘭街- 味道:‼️‼️‼️‼️- 賣相:‼️‼️‼️‼️‼️- 服務:‼️‼️‼️‼️❗️- 回頭度:‼️‼️‼️‼️✔️#香濃蘑菇湯🍄感受到呢個餐湯絕對唔係隨便應付人既出品😌食材都煮到溶入湯水,超級濃郁既香味一直湧上來。咸淡適中,口感Creamy之餘飲曬成碗都唔會覺得太膩😆✔️#安格斯肉眼扒🐮我係叫咗五成熟既,呢到既火喉掌握得啱啱好,正係我想要既熟度💯牛肉味好濃,面頭既網格睇落真係好治癒😌薯菜擺盤得好靚,但係我覺得有啲少,如果可以多翻少少就好🙈✔️#香草鹽燒斧頭豬扒🐷通常黎講豬扒我都唔會抱太大期望,但係呢到又出奇地好食喎👏🏻豬扒真係好怕食到啲又乾又柴,呢到係軟嫩有肉汁🤤唔知係錯覺定點,我覺得呢份既薯角係多啲咁😳
#Gogo Rock|旺角砵蘭街
✔️#香濃蘑菇湯🍄
✔️#安格斯肉眼扒🐮
✔️#香草鹽燒斧頭豬扒🐷
2022-10-19 160 瀏覽
睇到其他人介紹呢間做緊週年套餐好抵食👍🏻 所以即刻去試吓❤️ 果然冇介紹錯🥰$298 週年餐🦐 (10月限定,做到10月31號咋)個週年套餐勁靚🥰 因為用咗港女最愛嘅三層架去放😍 好啱打卡❤️個set 包左生蠔4隻🦪 刺身4片同熟蝦🦐 鮑魚、青口各2件當日嘅刺身係牡丹蝦🦐同埋吞拿魚🐟 牡丹蝦超鮮甜🥰 肉質彈牙爽口👍🏻 而餐廳勁細心已經切開細細粒方便食❤️ 而生蠔新鮮帶濃濃海水味😋個餐仲包一支紅酒或者白酒🍷 因為我哋唔飲酒,餐廳都好好👍🏻 俾我哋轉左兩杯莫mocktail🍸 Teenage 同Cinderella 🥰四道菜晚餐(原價$388, like & share 佢地FB/IG $288 就可以食到)精選頭盤沙律🥗三文魚沙律🥙 大大片三文魚😍香濃雜菌湯🥣味道好濃郁,食到用咗好多菇好新鮮打成🥰香草鹽燒斧頭豬扒配意粉🐷斧頭豬扒都算幾大塊同厚身🥰 外面燒得帶少少脆身👍🏻 而入邊質地好軟熟❤️ 食落重好Juicy😋配菜可以揀薯菜🥔 意粉🍝 或者飯 🍚 我哋就揀咗意粉🍝 佢哋個意粉真係好好食👍🏻 用蒜頭炒香嗰個意粉,無論食落同聞落都勁香❤️ 旁邊仲跟咗個燒汁,同沙律菜🥗 最特別係用咗番薯片做點綴🥰是日

$298 週年餐🦐 (10月限定,做到10月31號咋)

精選頭盤沙律🥗
三文魚沙律🥙 大大片三文魚😍

香濃雜菌湯🥣
味道好濃郁,食到用咗好多菇好新鮮打成🥰

香草鹽燒斧頭豬扒配意粉🐷

旁邊仲跟咗個燒汁,同沙律菜🥗 最特別係用咗番薯片做點綴🥰

是日甜品🍮
係芒果mousse 黎😍 濃郁芒果味🥭 店長話係全人手製作👍🏻

📍 GoGo Rock
旺角砵蘭街180號地下A號舖
2022-10-17
位於旺角中心,呢間GOGO Rock非常方便就腳,環境闊落舒適。餐廳除咗供應西餐,亦都有個蠔吧,如果鍾意食蠔就岩哂。我哋叫咗4隻生蠔同兩個套餐,套餐包咗沙律、湯、主菜、飲品同甜品,夠哂豐富,而且仲有二人優惠只需要$398,非常抵食。生蠔 N1 $52/隻 N2 $58/隻呢到嘅生蠔種類都唔少,每日都會有6至8款N1/N2生蠔供應,第7隻起仲有半價添。 我哋揀咗下面呢4款,味道由較淡到較濃,隻隻都肥美飽滿、新鮮爽甜,肉質嫩滑creamy,蠔味濃郁,齒頰留香,令人回味無窮。-法國Royal-澳洲Booner Bay-法國Mont Blanc-法國 St. Martin泰式香茅錫紙大蝦焗魚柳 $180大大隻爽彈嘅大蝦同嫩滑啖啖肉嘅魚柳用錫紙包住黎焗,因為加入咗青檸汁、香茅、辣椒等泰式香料,一打開錫紙就已經清香撲鼻,大蝦同魚柳吸收哂泰式香料嘅味道。炭燒肉眼扒拼三文魚 $288另外一款主菜就叫咗肉眼扒拼三文魚,岩哂我呢d食肉獸。肉眼火候控制得唔錯,外邊燒到焦香,肉質腍嫩,肉味香濃之餘仲有陣陣炭香。至於三文魚,唔會煎得太乾身,口感嫩滑,食落仲有魚油滲出黎,夠哂juicy。甜品嘅款式會經常轉換,今日

生蠔 N1 $52/隻 N2 $58/隻
-法國Royal
-澳洲Booner Bay
-法國Mont Blanc
-法國 St. Martin

泰式香茅錫紙大蝦焗魚柳 $180

炭燒肉眼扒拼三文魚 $288

甜品嘅款式會經常轉換,今日就係蜂蜜蛋糕。

GOGO Rock (旺角)
旺角砵蘭街180號地下A號舖

地理位置非常方便... 位於旺角砵蘭街嘅GOGO Rock... 港鐵旺角站一出行3分鐘就到喇!👍10月限定‼️ 做緊「週年慶海鮮餐」優惠... 見到poster影得咁吸引... 梗係要試下啦!😜「週年慶海鮮餐」優惠價$2️⃣9️⃣8️⃣(包括生蠔、兩款精選刺身、翡翠螺、熟蝦、青口... 仲奉送白酒或紅酒一支!) 認真超級抵!👏呢個海鮮餐係用金屬鳥巢形狀嘅三層架display... 齋睇個樣都已經好呃like!🤭🦪生蠔Size唔算好大... 不過好鮮甜... 有淡淡嘅海水味... 唧啲檸檬汁一齊食... 完全冇腥味!🍣阿根廷紅蝦刺身、吞拿魚刺身阿根廷紅蝦色澤紅潤... 鮮嫩腴滑... 食落好爽口彈牙!吞拿魚刺身油脂分佈好均勻... 鮮味十足!🐚翡翠螺肉質肥美、彈牙有嚼勁... 味道鮮甜!🦐熟蝦肉質飽滿有彈性... 口感鮮香!🦪青口肉厚肥美... 質感唔錯!🍷酒我地揀咗Shiraz紅酒... 有獨特嘅果香味... 好易入口!另外叫咗個「Chef Recommendation 四道菜晚餐」優惠價$2️⃣8️⃣8️⃣ (只要like & share GOGO Rock嘅FB同IG就可以用呢個優惠價食到! 原價係$

「週年慶海鮮餐」優惠價$2️⃣9️⃣8️⃣
認真超級抵!👏
🦪生蠔
🍣阿根廷紅蝦刺身、吞拿魚刺身
阿根廷紅蝦色澤紅潤... 鮮嫩腴滑... 食落好爽口彈牙!
吞拿魚刺身油脂分佈好均勻... 鮮味十足!
🐚翡翠螺
肉質肥美、彈牙有嚼勁... 味道鮮甜!
🦐熟蝦
肉質飽滿有彈性... 口感鮮香!
🦪青口
肉厚肥美... 質感唔錯!
🍷酒

另外叫咗個「Chef Recommendation 四道菜晚餐」優惠價$2️⃣8️⃣8️⃣ (只要like & share GOGO Rock嘅FB同IG就可以用呢個優惠價食到! 原價係$388)
🥗頭盤沙律
煙三文魚配什菜沙律... 冇得輸... 健康得嚟又有營!
🥣香濃雜菌湯
未飲已經聞到好香嘅菇菇味... 用料十足... 香濃可口!
🐷香草鹽燒斧頭豬扒配薯菜
好有睇頭嘅斧頭扒大大件... 肉質鮮嫩而唔會嚡... 火喉掌握得非常好!
旁邊伴有沙律菜、薯蓉、番薯脆片! 當中薯蓉幼滑中帶點咬口!
🍰是日甜品
今日嘅甜品係芝士蛋糕... 味道適中... 食落唔會有好膩嘅感覺!
☕咖啡或茶

店內環境舒適... 乾淨衛生! 最like係有個蠔吧... 即叫即開... 新鮮又抵食... 啱曬鍾意食生蠔嘅朋友!👍
2022-10-19 28 瀏覽
1️⃣ 週年慶海鮮餐 ($298)海鮮塔分左三層,當中包括生蠔,紅蝦,吞拿魚刺身,青口,熟蝦同翡翠螺,相當豐富。生蠔肉質都算厚,而且充滿海水鮮味,一D都唔腥,刺身都非常鮮甜, 不得不提既係翡翠螺真係超級大粒,驚喜嘅係呢個餐仲有一支紅酒或者白酒送,係一支唔係一杯呀! 可以一路嘆紅白酒一路chill chill食海鮮,食完海鮮做前菜都想食下主食嘅就可以好似勇者咁加個四道菜晚餐。2️⃣ 四道菜晚餐($388,like and share 佢地fb 同ig 可減$100)四道菜既頭盤係 煙三文魚沙律,仲有個香濃雜菌湯。沙律不錯,特別係有個南瓜蓉真係好甜,配上煙三文魚啱啱好中和返,個雜菌湯味道都相當濃郁,絕對交足貨架。主食有香草鹽燒斧頭豬扒配薯菜。斧頭豬扒真係扒如其名,勁大塊!而且一D都唔韌,相當Juicy,鋪係面個塊薯片就特別令人印象深刻,勁脆卜卜同充滿薯味。
1️⃣ 週年慶海鮮餐 ($298)

2022-10-18 110 瀏覽
自從旺角有左朗豪坊之後就好耐冇周圍睇下附近仲有咩好食🫣呢日朋友帶左我黎呢間超有氣氛嘅西餐廳🤩佢地嘅蠔仲好高質 下次真係要約多幾個朋友一齊食!.🌟生蠔🦪餐廳有一個蠔吧 可以出去睇下今日有咩時令嘅貨色😍而且仲好細心咁由淡味至濃味咁排列呢日我地試左4款蠔 包括法國Royal、南非Elizabeth、澳洲Booner Bay、法國St Martin蠔嘅肉質飽滿 而且每款嘅海洋味都各有不同😋實在好有特式 品嚐到唔同海灣嘅風味🌊.💫二人晚餐 ($398).🌟沙律、餐湯沙律菜上鋪左切成細細粒嘅洋蔥同蕃茄粒加埋麻醬非常開胃🥗至於餐湯就係甘荀蕃茄湯🥕🍅濃郁幼滑 感覺好健康.🌟帶子蘆荀意大利飯意大利飯軟硬適中 好creamy多汁當中仲加上好多細細朵嘅菇菌、洋蔥粒同蘆荀同個飯好夾😁帶子就大大粒 火侯煎得啱啱好面頭煎到金黃色 裏面就半生熟 恰到好處 😛.🌟香煎鵝肝配牛柳鵝肝外層煎得焦脆 入口即溶好邪惡🤤至於牛柳就點左五成熟 唔多根 🥩牛肉軟腍 點埋燒汁就更好味而且仲有蔬菜🥒同埋好香牛油味🧈嘅薯蓉伴碟紫薯片更為成道菜添上藝術感🍠🤪.🌟甜品呢個餐仲有芒果蛋糕作結🥭🍰鬆軟嘅蛋糕好輕盈 可以食到甜品之餘又唔會好飽真係
自從旺角有左朗豪坊之後就好耐冇周圍睇下附近仲有咩好食🫣
呢日朋友帶左我黎呢間超有氣氛嘅西餐廳🤩
佢地嘅蠔仲好高質 下次真係要約多幾個朋友一齊食!

🌟生蠔🦪
餐廳有一個蠔吧 可以出去睇下今日有咩時令嘅貨色😍
而且仲好細心咁由淡味至濃味咁排列

蠔嘅肉質飽滿 而且每款嘅海洋味都各有不同😋
實在好有特式 品嚐到唔同海灣嘅風味🌊
生蠔

💫二人晚餐 ($398)
🌟沙律、餐湯

沙律菜上鋪左切成細細粒嘅洋蔥同蕃茄粒
加埋麻醬非常開胃🥗
至於餐湯就係甘荀蕃茄湯🥕🍅
濃郁幼滑 感覺好健康
🌟帶子蘆荀意大利飯
帶子蘆荀意大利飯

意大利飯軟硬適中 好creamy多汁
當中仲加上好多細細朵嘅菇菌、洋蔥粒同蘆荀
同個飯好夾😁

可以食到甜品之餘又唔會好飽真係好開心☺️
餐廳嘅侍應們好快手 又好留意客人嘅進度
非常照顧客人嘅需要
而且裝修仲好浪漫有情調 燈飾🪔同枱上嘅紙巾小白兔🐇都好可愛

去到嘅時候見到十月仲有週年海鮮餐同Happy Hour🍻嘅暢飲優惠 真係幾抵食
2022-10-18 50 瀏覽
如果你地係happy hour黎,又中意飲酒,旺角既GOGO Rock就岩晒,happy hour啲酒都係買一送一,好抵飲🍻唔飲酒既朋友就可以好似我地咁,食呢度抵食既套餐😌😍呢度有多國生蠔提供,大家可以根據自己喜好簡番岩自己既蠔,啲蠔都好大隻,海水味好濃,肥美飽滿!二人餐係$398,有兩個主菜,湯同沙律。雜菌湯 沙律 前菜黎講係正常發揮啦,沙律菜新鮮,沙又香濃幼滑,有淡淡忌廉香同埋好濃菇味,開胃岩晒!🥰香煎鵝肝配牛柳 厚厚既牛柳外皮煎到好香脆,肉質軟腍適中,鵝肝厚實,油香十足,黑醋解佐牛柳同鵝肝既肥膩,神級好食呀!😚軟殼蟹海膽意大利粉 大大隻又酥脆既軟殼蟹就咁食已經好好食,而意粉充滿海膽汁,軟硬又適中,仲可以掛汁,好食到停唔到口!

二人餐係$398,有兩個主菜,湯同沙律。

2022-10-18 44 瀏覽
✏️在旺角又找到一家還滿不錯的餐廳 空間感還不錯 設計感有在線 燈光調比較暗 有營造出情調 座位挺寬敞 坐的很舒服~-🔶炸魚薯條🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5/5)超級大一份的 魚柳炸的金黃酥脆 裏面嫩嫩的還有一點點的魚肉汁🤏🏻-🔶頭盤沙拉蘑菇濃湯🌕🌕🌕🌖🌑 (3.73/5)沙拉上面有擺上三文魚 感覺很划算的樣子 然後那個濃香真的很香 滿滿的蘑菇香氣 顆粒感是有在增添層次感🫶🏻-🔶安格斯肉眼扒🌕🌕🌕🌕🌘 (4.34/5)牛扒也是份量給得很足 牛肉的味道很濃 師傅煎的很剛好 肉汁都鎖在肉裏面 美中不足是薯菜的部分不太夠吃🫣-🔶鹽燒斧頭豬扒🌕🌕🌕🌕🌖 (4.68/5)有人跟我一樣比較喜歡吃豬肉嗎?這邊的豬扒一點都不會乾柴喔😍豬肉軟軟嫩嫩的 很讚啦!
🔶炸魚薯條🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5/5)
🔶頭盤沙拉蘑菇濃湯🌕🌕🌕🌖🌑 (3.73/5)
🔶安格斯肉眼扒🌕🌕🌕🌕🌘 (4.34/5)
🔶鹽燒斧頭豬扒🌕🌕🌕🌕🌖 (4.68/5)
2022-10-18 51 瀏覽
🍽GOGO Rock📍旺角砵蘭街180號地下A鋪⚠️就喺雅蘭附近 超級近地鐵站🚩生蠔〔總評:7.88/10〕🚩煎鵝肝配牛扒〔總評:9.24/10〕🚩軟殼蟹海膽意大利粉〔總評:8.76/10〕今次嚟到位於旺角砵蘭街嘅哩間餐廳食飯🥣雖然唔喺啲出名熱店,但係食物質素一啲都唔會輸比嗰啲出名嘅鋪頭‼️菜單選擇超級多睇到眼花撩亂😵‍💫最後就揀咗個二人晚市餐套嚟😙哩個二人餐由頭盤到餐茶甜品都包曬🤭除咗套餐入面有包嘅嘢食之外我哋仲嗌咗生蠔😋生蠔都算喺幾新鮮😍鵝肝煎得好香脆,油脂感十足,極度邪惡🤩牛扒肉味濃厚,熟度都控制得幾好💕最正喺個意粉🍝超級creamy,條條意粉都掛滿醬汁🤤軟鼓蟹都炸得好酥脆👍🏾
🍽GOGO Rock
📍旺角砵蘭街180號地下A鋪
⚠️就喺雅蘭附近 超級近地鐵站

🚩生蠔〔總評:7.88/10〕
🚩煎鵝肝配牛扒〔總評:9.24/10〕
🚩軟殼蟹海膽意大利粉〔總評:8.76/10〕

生蠔都算喺幾新鮮😍
2022-10-17 89 瀏覽
 🔻旺角.砵蘭街🔺🍚GOGO Rock-呢間餐廳鄰近朗豪坊,本時經過都唔太留意到感覺上無乜人氣,可能宣傳未做到好足所以都唔係好多人知🥹今次試過覺得都幾好當然要開心分享下😉-🔹新鮮生蠔✨🔹安格斯肉眼扒✨[推薦]🔹鹽燒斧頭豬扒✨[推薦]-市儈精一見到有promote優惠毫無疑問嗌咗兩個set🫣呢個$288四道菜套餐真係好物超所值 我地仲加點咗生蠔同紅白餐酒😎生蠔食得好係新鮮同埋隻隻都肥嘟嘟🤤呢個價錢黎講生蠔都真係性價比幾高🤩套餐個頭盤竟然有朵三文魚花😍唔知有無人同我一樣都會覺得扒類啲網格紋好治癒🤣肉眼扒切開見到入面粉粉嫩嫩,無過熟既情況,無得彈😍豬扒唔會有豬騷味,厚實又軟嫩有肉汁🤤呢到真係值得一試呀❕
 🔻旺角.砵蘭街🔺
🍚GOGO Rock
🔹新鮮生蠔✨
🔹安格斯肉眼扒✨[推薦]
🔹鹽燒斧頭豬扒✨[推薦]
2022-10-17 61 瀏覽
【砵蘭街|GOGO Rock】❤️‍🔥✔️ 炭燒羊架保雲蘇✔️ 帶子蘆荀意大利飯.👉🏻位於旺角鄰近朗豪坊、雅蘭中心的這家GOGO Rock,大廚們都是低調高手!🈶新鮮生蠔,食物用心製作真材實料,而且價錢合理!.👉🏻生蠔區有不同品種可供選擇,當天並沒有享用但目測新鮮蠔身飽滿🦪網上看見其他人的頭盤沙律會配上三文魚,可惜是次用餐並沒有🥹餐湯非常濃厚,蘑菇都攪碎並融合得非常好🤩.👉🏻炭燒羊架處理適宜,表面香脆~羊肉味道香濃,醃製調味很足且合我口味😚淋上的醬汁更是畫龍點睛之處❤️.👉🏻意大利飯上擺上兩顆肥肥白白的帶子,尚算甜美🥰飯身煮得恰到好處,不過軟不過硬!邪惡之餘又不會過膩,一個不留神吃了掉大半份🤯
【砵蘭街|GOGO Rock】❤️‍🔥
✔️ 炭燒羊架保雲蘇
✔️ 帶子蘆荀意大利飯
2022-10-17 56 瀏覽
GOGO Rock - 旺角💡同男女朋友撐枱腳揀#GOGO 就冇錯啦!用最貼地既價錢食餐精緻既西餐💸💸✅三文魚沙律🥗✅香濃雜菌湯🍄✅安格斯肉眼扒配薯菜🐮✅香草鹽燒斧頭豬扒配薯菜🐷慳家婆如我一見到有任何優惠即刻雙眼發光🤩呢家做緊個Promo Set係四道菜Dinner Set先$288🤑套餐入面主食部分有兩款唔同既肉可以揀翻,我地就各一咁試下🤡另外仲嗌咗紅白酒chill chill佢😈整體用餐體驗都真係幾唔錯,所以野食上枱擺盤都好靚❤️餐湯非常之驚喜,好濃厚既口感,中間仲有顆粒感,味道都好香濃❤️‍🔥兩款主菜入面我反而會比較中意豬扒🫣肉質係又軟熟又多汁,煎到岩岩好仲偏粉粉地色!仲有豬肉自己個陣香味同紥實既口感真係我至愛🫶🏻牛扒都熟得恰到好處,薯菜同醬汁都係正常發揮咁~總括黎講係有下次既!
GOGO Rock - 旺角💡

✅三文魚沙律🥗