2020-12-12 37 瀏覽
Evershine (central) I've been craving for Evershine smoothie bowl since July! Finally I came today! 😍I like how #evershinecafe mention the kcal next to each dish in the menu, so we could pick accordingly. Can you believe the smoothie bowl has higher calories than penne? Spirulina smoothie bowl 480 kcalLove the vibrant blue colour. In fact, I couldn't decide which colour to try,  but the blue spirulina looked most refreshing. 😍 The smoothie was mildly sour which matched well with the sweetness of
Evershine (central)

Love the vibrant blue colour. In fact, I couldn't decide which colour to try,  but the blue spirulina looked most refreshing. 😍 The smoothie was mildly sour which matched well with the sweetness of banana. The sweet potato chips were quite crunchy! The addition of flaxseed, blueberries, and strawberries offer a healthy smoothie bowl!
2020-12-11 69 瀏覽
🌼非常非常喜歡這間餐廳,在中環鬧市中的一點恬靜~~位於中環鬧市,踏入店內卻有一個小花園,讓你可以舒舒適適、安安靜靜地享受一個Lunch🥰☕️咖啡太美,捨不得喝,點左秋天味道嘅咖啡,帶有粟子味,拉花非常用心,咖啡杯餐具搭配,令咖啡有加乘,而帶子意粉同蜆肉意粉份量剛剛好,而且係熱辣辣咁上菜,有效率得黎,賣相仲可以兼顧得好靚,廚師值得一讚🍝真的色香味俱全,店員也是nice到不得了,用心推介😉必定再來!留意打卡位都好靚架😍
2020-12-11 49 瀏覽
Low-carb today with slow cooked chicken with curry cauliflower. Tasted fresh and nice. $78, takeaway 10% off. Delicate cafe with excellent service. Chicken is soft and tender; cauliflower full of curry taste.
2020-12-07 42 瀏覽
今日黎到中環一間隱世靚靚cafe食lunch去餐廳嘅路程要行斜路上着高踭鞋嘅靚女要留意啦餐廳地方唔大但稱在佈置都好有心思🧚🏻‍♀️打造到好似去咗屋企個後花園咁🌈木枱木凳仲有好多花花草草紅肉火龍果乳酪碗 $74係色彩繽紛嘅乳酪啊😆顏色鮮艷奪目好靚🤩係用紅火龍果mix乳酪打出黎架配料好足好豐富~不過水果唔係好甜🙈乳酪夠凍配水果好夾😋幾塊紫薯片仲增添左口感😃飽腹又健康😆仲有咸蛋黃雞翼味道唔會好漏好夠味😋雞翼都幾大隻又好味又多汁
今日黎到中環一間隱世靚靚cafe食lunch

紅肉火龍果乳酪碗 $74

係色彩繽紛嘅乳酪啊😆
顏色鮮艷奪目好靚🤩
係用紅火龍果mix乳酪打出黎架
配料好足好豐富~
不過水果唔係好甜🙈

味道唔會好漏
好夠味😋
雞翼都幾大隻
又好味又多汁

當你聽緊既笑話,你再笑唔出;當你活係大城市內,你顯得好渺小既時侯,希望你能夠停一腳步,係「Ever · Shine」飲杯咖啡,休息一下。要同自己講,你唔會咁易同現實妥協,將你本身迷失左自己放低,渣緊信念,其實你會發現眼前既一切…都係好美好。👇📌Smoothie · Day - ▪ Red Dragon Fruit · Smoothie Bowl - $74▫ 食過返尋味系列一定非乳酪碗莫屬啦,今次揀左另一種人氣口味「紅肉火龍果·乳酪碗」。都係果句啦,相機食先呀麻,梗係唔例外啦,賣相非常colorful。表面擺滿一系列superfoods,包括黃金藜麥、椰子片、亞麻籽、香蕉片等等…而成個yogurt入口軟腍,飽肚又健康。就算冬天殺到黎都一樣有強大既清新感,將我呢d活在大都市下既小人類喚醒出靈魂!📌Sweet · Day - ▪ Blueberry Yogurt · Cheesecake - $58▫ 另一要推介就係呢個「招牌藍莓乳酪·雲石芝士餅」,外層以華麗級數既竹炭雲石皮打造,而忌廉則用上乳酪代替,所以食起上黎唔會太膩太重身。而餅底又唔會太硬,口感偏向煙韌少少;同時裡面餡料食到好濃郁既
當你聽緊既笑話,你再笑唔出;當你活係大城市內,

飲杯咖啡,休息一下。要同自己講,你唔會咁易同現實妥協,

將你本身迷失左自己放低,渣緊信念,
其實你會發現眼前既一切…都係好美好。👇

📌Smoothie · Day -
紅肉火龍果·乳酪碗

紅肉火龍果·乳酪碗」。都係果句啦,相機食先呀麻,

包括黃金藜麥椰子片亞麻籽香蕉片等等…而成個yogurt
紅肉火龍果·乳酪碗

入口軟腍,飽肚又健康。就算冬天殺到黎都一樣有強大既清新感,
將我呢d活在大都市下既小人類喚醒出靈魂!

📌Sweet · Day -
招牌藍莓乳酪·雲石芝士餅

▫ 另一要推介就係呢個「招牌藍莓乳酪·雲石芝士餅」,
外層以華麗級數既竹炭雲石皮打造,而忌廉則用上乳酪代替,
招牌藍莓乳酪·雲石芝士餅

所以食起上黎唔會太膩太重身。而餅底又唔會太硬,
口感偏向煙韌少少;同時裡面餡料食到好濃郁既芝士味,認真好食!
招牌藍莓乳酪·雲石芝士餅

Purple Potato Waffle · Ice Cream · Sea Salt · Caramel Syrup - $88
紫薯窩夫·焦糖海鹽·雪糕

▫ 神也阻不了我對邪惡低頭呀,講緊係終極誘惑
紫薯窩夫·焦糖海鹽·雪糕」呀!佢既窩夫食落相當脆口,
紫薯窩夫·焦糖海鹽·雪糕

旁邊灑滿紫薯脆片,口感瞬間大增。而加上士多啤梨
同埋藍莓乾做配料,味道酸酸甜甜,又令擺盤更多一份色彩,
淨係呢個造型已經贏哂!

📌Special · Drinks -
Sweet Purple Potato Latte · Salted Caramel Milk Foam - $48 (H)
海鹽焦糖·紫薯牛奶

▫ 一杯「海鹽焦糖·紫薯牛奶」賜我最完美既星期六,

表面灑上食用花,而飲落有濃郁既紫薯味加埋焦糖海鹽
海鹽焦糖·紫薯牛奶

甜甜地又唔會太膩,幾好飲。
海鹽焦糖·紫薯牛奶

Fancy · Chocolate - $50(H)
仙氣·朱古力

▫ 何謂「仙氣·朱古力」,其實係一個full set,一邊係用左濃度極高既
可可粉整成既朱古力鮮奶;另一邊係擺滿厚厚既棉花糖。
仙氣·朱古力

當撞入棉花糖後,瞬間仙氣爆發,飲落又唔會太甜,感覺好別特!
2020-12-05
15 分鐘 (堂食)
仙氣·朱古力
難得有個空閒既開心星期四🤣黎中上環附近行陣街同朋友仔嘆下Cafe啦☺️☕️藍色螺旋藻乳酪碗賣相一流Tiffany blue色系既乳酪碗🤩以香蕉、草莓、黃金藜麥、亞麻籽等組合☺️清新健康得黎啖啖口感豐盛☺️啱哂想健康又愛甜食既朋友仔😆輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉鮮嫩帶子慢火細煎剛好鎖住肉汁🤤鮮甜彈牙之餘亦好Juicy🤤唔會話煎到乾哂水而影響肉質口感之餘😆以忌廉汁慢煮既意粉更為濃香Creamy🤤🍝配以濃郁黑松露香氣🤤🍄絕佳既配合香氣滿溢之餘🤤拌以菠菜牛肝菌一齊煮增添更多鮮味口感☺️紫薯窩夫配焦糖海鹽雪糕以一流賣相上枱盡顯店員心思☺️鬆餅焗到外脆內軟效果之餘😆亦散發出微微紫薯香氣🤤附上邪惡焦糖海鹽Creamy雪糕球之餘🍦配合草莓藍莓粒等增添多重口感味覺🤤🍓紫薯鮮奶咖啡濃郁咖啡配合多重香滑奶泡有著兩重味覺之餘☺再配以紫薯增添香氣😆加以花粒等點綴賣相更加一流😆☕️冬 (Special Tea)以紅棗、薑、桂圓、甜菊組合既茶飲☺️🍵微微薑辣棗香夠哂滋潤暖胃冬天飲返杯一流😆
難得有個空閒既開心星期四🤣
黎中上環附近行陣街同朋友仔嘆下Cafe啦☺️☕️

藍色螺旋藻乳酪碗
賣相一流Tiffany blue色系既乳酪碗🤩
以香蕉、草莓、黃金藜麥、亞麻籽等組合☺️
清新健康得黎啖啖口感豐盛☺️

紫薯鮮奶咖啡
濃郁咖啡配合多重香滑奶泡有著兩重味覺之餘☺
再配以紫薯增添香氣😆
加以花粒等點綴賣相更加一流😆☕️

冬 (Special Tea)
以紅棗、薑、桂圓、甜菊組合既茶飲☺️🍵
微微薑辣棗香夠哂滋潤暖胃冬天飲返杯一流😆
2020-12-03
幾個月前係ig見到呢間cafe色彩繽紛既yogurt bowl照片📷 印象好深刻,可惜一直未有合適機會光顧,只能bookmark住先😣 難得早幾日既星期六放假都要過海,就順便去打卡😍Cafe既位置唔算難搵,由德輔道中電車站🚃起步行去機利文街,去到皇后大道中再去士他花利街行上斜路就會見到,路程大約5分鐘左右👣當日店主見到我地入門即刻由後台行出黎安排座位,據我地所見,每當有客人入黎時店主都會主動上前迎接,呢點無疑令客人有種賓至如歸既感覺🤗.Cafe既設計風格簡約,燈光明亮💡,就算空間唔大都唔會令人有好侷促既感覺除左門口既小圓檯,內部仲有一個鋪左仿草地毯同以仿植物🌿佈置既室外空間,並有幾組木製餐桌,可以容納十零位客人👭雖然後門通往既並非真正既後花園,但係睇呢度既佈局都唔難感受到店主係想將呢度打造成綠色天地,為客人提供一個舒適環境既理念💭.當日我地坐係室內既吧檯,等候食物期間睇左牆上幾間傳媒對店主/cafe既報導📰,打從心底欣賞同佩服店主對煮食既熱誠,以及追求夢想既決心同所付出既努力💦 (受篇幅所限不能詳寫,有興趣既朋友可去cafe既ig度睇😉)其後都有同店主傾左幾句💬,了解到佢除左希望可以為

其後都有同店主傾左幾句💬,了解到佢除左希望可以為客人提供天然同健康既食物,同時亦想改變普遍客人對於「健康食物既價錢都係好貴」既觀念🙅🏻‍♀️,所以呢度既價錢同一般cafe無異,非常親民🤗
而呢度最大既特點莫過於menu上有標示食物C、P、F三大營養素同熱量,對於一直執行緊飲食控制既本人而言,絕對清楚呢類食店係市場上既稀有性,各種細節加起上黎,盡顯誠意同用心💗
✨藍色螺旋藻乳酪碗🥣 ($78)
以日本無糖有鈣乳酪所製既yogurt bowl係呢度既招牌item,有原味、紅肉火龍果、藍色螺旋藻同黑色竹碳粉4款;除左顏色上既分別,功效都各有不同🙆🏻‍♀️ 當日我地就點左螺旋藻呢款比較少食到既口味,貴為super food既佢可以增加身體既排毒能力⬆️

Yogurt bowl並無添加糖份,只靠香蕉🍌、藍莓同士多啤梨🍓天然甜度作調味,個人認為咁樣既味道已經十分足夠✅ 不得不講既係3款水果都好新鮮,特別係🍓食落好有香味🥰
面頭仲有雙色地瓜脆片、亞麻籽同藜麥脆粒令呢碗yogurt bowl既口感更加豐富,絕對係美觀得黎又營養十足🤗
✨香草忌廉汁配意式芝士菠菜雲吞🥟 ($74)
意式雲吞🥟並非度度有得食,估唔到呢度居然會有供應,唔止價格優惠,雲吞既份量仲要唔小‼️

每一粒雲吞都係脹卜卜,雲吞皮札實而軟滑,入面有芝士🧀同菠菜🥬作餡料,食落有口感之餘仲帶有菠菜既清香,加埋味道香濃既香草忌廉汁,個人覺得完全可以媲美西餐廳既出品👍🏻

✨香煎比目魚配檸檬牛油汁拌意粉🐟🍝 ($82)
比目魚🐟肉質細嫩,簡簡單單足以食到食材本身既鮮味,仲唔會有腥味🙂

加入左檸檬牛油汁🍋🧈作醬汁既意粉份量同樣足夠,麵條口感彈牙,食落清爽而不膩😋 同時亦見到有d檸檬核係入邊,可見係用新鮮檸檬擠取果汁,不過如果可以將檸檬核隔走,客人食起上黎會更方便😅
✨招牌藍莓乳酪雲石芝士餅🍰 ($58)
光滑既雲石表面同餐碟互相呼應,非常吸睛👀
由於以乳酪作為原材料,呢件蛋糕不但比傳統芝士蛋糕更加健康,口感亦有真正芝士蛋糕既幼滑,真係幾可亂真😳

蛋糕下既牛油餅底夠脆身,食到好香既牛油味但完全無油膩感,加埋份量恰到好處既藍莓醬夾心,可以話係令蛋糕既味道錦上添花,食完成件都唔覺得甜膩🙉 亦因為蛋糕所用既食材相對低卡路里,就算encore多一件都唔會有太大負擔,真係睇得又食得😝
✨焦糖鮮奶咖啡☕️ ($44)
自問對咖啡既要求都幾高,呢杯latte除左圖案清晰,奶泡仲拉得夠幼滑👍🏻

不得不讚既係咖啡師既製作同樣用心💗,貫徹返cafe既風格,咖啡上以玫瑰花瓣🌹、咖啡豆、朱古力醬同脆焦糖作點綴,用埋同色系圖案既咖啡杯,賣相包裝得有如藝術品一樣✨

當日亦有同咖啡師交流左一陣,知道呢度咖啡既espresso底係選用中度烘焙既巴西咖啡豆,帶有堅果同朱古力香,個人認為同味道濃郁既焦糖糖漿都幾夾,可惜自己飲慣無糖咖啡就覺得有d偏甜😅
✨紫薯鮮奶咖啡🍠☕️ ($44)
同上一款焦糖口味一樣,紫薯latte🍠同樣有拉花、奶泡夠幼滑兼賣相美觀,只係味道上相對會無咁甜,仲飲得到紫薯既淡淡香甜,個人認為紫薯口味更加深得我心💗
👧🏻人均消費:$190
😋味道指數:4.5/5
💰抵食指數:4/5
🪑環境指數:4/5
💁🏻‍♀️服務指數:4.5/5
👍🏻再訪指數:4/5
📍EverShine
地址:中環卑利街13號地下
⏰營業時間:08:00–18:00 (Mon–Sun)
2020-11-30 41 瀏覽
煩囂的中環,想搵一處寧靜的地方歇一歇,Evershine 可以係其中一個選擇。店內細小,座位不多。好友稍後先到,故徑自一個走入舖後露天地方坐下。小小嘅天井,擺咗五張枱,除咗最尾嗰張有太陽傘,其餘均冇,故有心理準備隨時會有不知名嘅水從上面滴到枱面上。我同友人揀咗以下午餐:慢煮雞胸肉凱撒沙律本來係叫巴馬火腿沙律嘅,但店員搞錯咗,既來之則安之。沙律菜食落唔係咁爽脆,新鮮度一般,如果加多幾款沙律菜就好啦,價錢當然會唔同😆,雞肉唔鞋口,還可以。輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉由於友人唔鍾意黑松露浸味,故落單時走咗黑松露。牛肝菌食落冇乜菇味,帶子略煎,意粉煮落唔會過淋,有咬口。鹹蛋黃羅勒雞翼雞翼煎得唔夠香口,再加上鹹蛋黃唔夠濃烈,味道稍遜。亞麻籽紅肉火龍果汁夏 Summer 花茶紅肉火龍果汁,賣相係一流嘅,但個人覺得果肉唔夠,飲落唔夠濃郁,比較稀,有少少失望。友人杯花茶,係用檸檬,檸檬草同金盞花嚟焗,花味唔出,但反而飲到有香茅味 🤔。Evershine 嘅佈局、擺設俾人一個寧靜嘅感覺,但食物水準還有進步嘅空間。

我同友人揀咗以下午餐:

慢煮雞胸肉凱撒沙律

,雞肉唔鞋口,還可以。

輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉

由於友人唔鍾意黑松露浸味,故落單時走咗黑松露
。牛肝菌食落冇乜菇味,帶子略煎,意粉煮落唔會過淋,有咬口。

鹹蛋黃羅勒雞翼

雞翼煎得唔夠香口,再加上鹹蛋黃唔夠濃烈,味道稍遜。

亞麻籽紅肉火龍果汁
夏 Summer 花茶

2020-11-28
係我最愛嘅青色意粉 🍝💚😍 #evershinecafeLunch time 行過 #evershine 見到有羅勒醬配巴馬火腿長通粉,即刻叫!唔係間間都有青色意粉 💚💚 my favourite arrrrrrr餐牌上仲寫埋總卡路里Total Calories: 507 KCal 蛋白質 Protein :31g 碳水化合物 Carbohydrates : 58g 總脂肪Total Fat : 87g要減肥計住卡路里嘅人真係好啱嚟呢度食,每樣都寫哂呢堆資料Evershine📍中環卑利街13號地下
係我最愛嘅青色意粉 🍝💚😍 #evershinecafe

餐牌上仲寫埋

要減肥計住卡路里嘅人真係好啱嚟呢度食,每樣都寫哂呢堆資料

Evershine
📍中環卑利街13號地下

2020-11-25 42 瀏覽
朋友介紹我去食,雖然地方細細,但啲人好親切好鬼Nice。啲嘢食係好食嘅,真心睇得出個廚師好用心,而且對啲客人好好。個乳酪好好味,原本想健康咁食,但係最終的唔過佢嘅鹹蛋黃煎雞翼,真係好正。
  • 藍色螺旋藻乳酪碗
  • 鹹蛋黃羅勒雞翼
2020-11-24 50 瀏覽
之前都有嚟過呢間Cafe,鍾意呢度嘅環境好多花,覺得幾靚。當時見到有yogurt bowl已經好想試,但嗰陣食完個pasta已經太飽所以冇試到。今次終於有機會試啦。紅肉火龍果乳酪碗 $74呢度一個pasta都只不過70幾蚊,一個乳酪碗都係要70幾蚊其實就偏貴嘅。不過都真係幾足料。況且計返卡路里嘅話呢,呢度嘅pasta每個都係四百幾五百幾卡路里,而呢個乳酪碗都471卡路里,所以價錢同pasta差唔多又好似幾合理。乳酪同紅肉火龍果應該係用blender攪拌埋一齊,變成而家咁靚嘅顏色。表面鋪滿香蕉片、藍莓、士多啤梨、紫薯片、亞麻籽同埋大樹菠蘿乾,每一啖yogurt都會同時食到好多料。其實呢個要自己喺屋企整就唔難嘅,只不過要預備咁多材料就有啲麻煩,咁懶嘅我都係直接貨金去呢度食算啦。

紅肉火龍果乳酪碗 $74

紅肉火龍果乳酪碗
2020-11-09
紅肉火龍果乳酪碗
2020-11-22 23 瀏覽
呢日本來落去中環GAP諗住shopping,但係見到已經得快傢俬同衣架,天氣又熱,身水身汗,所以就求其是但搵一間餐廳,就發現左呢間啦!今次食左經典意式肉丸蕃茄意粉🍝招牌藍莓乳酪雲石芝士餅🍰仙氣朱古力🥤如果你覺得宜家傢俬嘅肉丸好好味,呢度嘅肉丸好味過宜家傢俬一百倍!呢杯仙氣朱古力🥤真係不得了首先個樣已經好靚!味道仲係超濃厚既朱古力☺️加埋溶左既綿花糖,真係醉呀☺️講到話係招牌菜,梗係試試佢啦!雲石碟配雲石蛋糕配搭上已經一百分💯一入口酸酸甜甜真係好好呀🥳🥳
呢日本來落去中環GAP諗住shopping,
但係見到已經得快傢俬同衣架,
天氣又熱,身水身汗,
所以就求其是但搵一間餐廳,
就發現左呢間啦!

今次食左
經典意式肉丸蕃茄意粉🍝
招牌藍莓乳酪雲石芝士餅🍰
仙氣朱古力🥤

如果你覺得宜家傢俬嘅肉丸好好味,
呢度嘅肉丸好味過宜家傢俬一百倍!

呢杯仙氣朱古力🥤真係不得了
首先個樣已經好靚!
味道仲係超濃厚既朱古力☺️

配搭上已經一百分💯
一入口酸酸甜甜
真係好好呀🥳🥳
2020-11-22 23 瀏覽
“紅肉火龍果乳酪碗”($74)“茉莉茶鮮奶(熱)”($40)一路都好想試吓呢間cafe嘅乳酪碗因為真係好靚🥰見今日早咗起身一於去試吓☺️呢道有4款乳酪碗喺紅肉火龍果同藍色螺旋藻之間掙扎咗好耐😂最後都係揀咗火龍果🤣顏色真係好靚好sharp💕個碗好似金魚缸😂😂😂配埋十分豐富☺️有蕃薯片,紫薯片🍠士多啤梨🍓香蕉🍌藍莓同亞麻籽😌仲有啲食用乾花🥰食落其實冇咩火龍果味😂係天然嘅乳酪味😌一啲都唔會甜😌口感十分豐富😋特別係嘅紫薯蕃薯片好脆口😋另外仲要咗杯熱嘅茉莉茶鮮奶☺️平時好少見其他地方有呢杯飲品加上我係茉莉茶fans所以就叫咗呢杯🥰面頭有啲靚靚食用花💙雖然唔係好明顯但係係有拉花架😍好有心機🥰仲要個杯內膽原來係心型😆好得意😆飲落茉莉花味清香☺️天氣涼涼地飲返杯熱嘢都幾舒服☺️
“紅肉火龍果乳酪碗”($74)
“茉莉茶鮮奶(熱)”($40)

一路都好想試吓呢間cafe嘅乳酪碗
最後都係揀咗火龍果🤣
顏色真係好靚好sharp💕
個碗好似金魚缸😂😂😂
配埋十分豐富☺️
有蕃薯片,紫薯片🍠士多啤梨🍓香蕉🍌藍莓同亞麻籽😌
仲有啲食用乾花🥰
仲要個杯內膽原來係心型😆好得意😆
飲落茉莉花味清香☺️
天氣涼涼地飲返杯熱嘢都幾舒服☺️
2020-11-22 25 瀏覽
眼看未為真就算食完我都覺得唔係好真實純粹打卡的餐廳本身超鍾意食乳酪網上見到太多人推薦呢間顏色賣相都好靚配料都好似好多有番薯片亞麻籽同Nuts 如果為減肥而食只會越減越肥😅因為食完都冇滿足感而佢卡路里都有400幾乳酪嘅味道唔酸都唔甜完全冇Flash嘅感覺就算撈埋生果配料我都覺得似食緊病人餐咁佢手掌咁大唔算大碗全憑意志力先可以食晒我覺得自己屋企整好食好多😂藍色螺旋藻乳酪碗($72)紅肉火龍果乳酪碗($72)情迷朱古力($45)造型係幾吸引將朱古力淋上棉花糖就係一杯超甜朱古力整體:打卡可以(3/10⭐️)特登過來食乳酪就可以慳返了性價比唔高或者距熱食會好d當時店內無其他客人亦無服務無招呼但今次體驗不佳我都無信心再試
眼看未為真

我都覺得似食緊病人餐咁
佢手掌咁大唔算大碗
全憑意志力先可以食晒
我覺得自己屋企整好食好多😂

藍色螺旋藻乳酪碗($72)
紅肉火龍果乳酪碗($72)

情迷朱古力($45)
造型係幾吸引
將朱古力淋上棉花糖
就係一杯超甜朱古力

整體:打卡可以(3/10⭐️)
特登過來食乳酪就可以慳返了
性價比唔高
或者距熱食會好d
當時店內無其他客人
亦無服務無招呼
但今次體驗不佳
我都無信心再試

2020-11-19 29 瀏覽
好多人都覺得 去中環嘅餐廳食嘢 一定會好貴但呢間除咗價錢合理之外 打卡仲一流🤪🤪🤪客人可以揀坐室外或者室內 😌如果揀室外 就會有自然光 而且有好多花做裝飾 🌺🌸🌼如果揀室內 就會有簡約 以白色為主嘅背景 兩個地方都適合打卡☺️餐廳入面會有洗手間 廁所環境都好乾淨 頌會有香薰 所以真係好貼心 🙈🙈🙈而係嘢食方面 亦有好多種選擇 好推薦 乳酪產品 因為好靚 而且仲好好味😋以四款顏色為主題 有紅色 藍色 黑色 白色每款都好足料 有好多唔同嘅生果 🍌🍇🍓🍎🥝飲品方面 不論係茶定咖啡都好出色 🙈飲品上面嘅拉花都好靚 好有心思☺️所以如果去完附近行街 又或者大館不防去呢間餐廳度食嘢🙆🏻‍♀️
好多人都覺得 去中環嘅餐廳食嘢 一定會好貴
但呢間除咗價錢合理之外 打卡仲一流🤪🤪🤪