2006-05-16
BBQ 早走,為左場大賽,環顧港島東,最近石澳的酒吧,相信會係糖廠街一帶.上半場剛開波才起程,剛好在上半場尾段剛到,不過已經錯過三個入球,身為利迷的Glucose就非常失望,因為利物浦送左兩球比韋斯咸.半場2:1.全院滿座,幾經辛苦先搵到五個位,$100最低消費包兩杯.做戲都要做全套,飲啤酒都要飲倫敦貨,兩杯都要London Pride,貫切至終客串一日Cockney.五個食友,C小姐白酒送花生,靜靜地望住個大銀幕感受下氣氛,無去到BBQ的J先生,擺明牆頭草,係唔係都yeah.剩下另一個P先生,同我一樣客串西咸迷,夾住100% Scouser的Glucose,左右夾攻.好不過癮.當Konchesky似射非射笠死連拿,去到3:2,一切看來似乎會係完美的一夜.補時一刻,謝老四世界波追成平,我同P兄的奸計,不能得逞.加時最後階段Harewood撻Q一腳,睇怕已經氣數已盡.就係咁,十二碼四射三失,本來手到拿來的獎盃,最後又要嘔番出來.球迷奇遇記,今次去錯隔離.PS:Reo-Coker,韋斯咸隊長.
非常失望,因為利物浦送左兩球比韋斯咸.半場2:1.
全院滿座,幾經辛苦先搵到五個位,$100最低消費包兩杯.
球迷奇遇記,今次去錯隔離.
PS:Reo-Coker,韋斯咸隊長.